Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilmiyordum bunu yelizcim. Cok üzüldüm kizlar inanın.. Peki izinli filan da mi olamiyorum? Ben galiba fazla azalttim yediklerimi. Dün ac gezdim desem yeri
Üzülme yapacak tek şey önümüze bakacaz
Haftayı guzel değerlendır eksı gelır bence

Benim de ayni. Ayy ins popomuz hergun spordan acisiin
Menu de spor da cok iyi canim. Belki bu haftalik boyledir ins haftaya bol eksiler gelsin.
Canim aksam sporu sonrasi hele ki gec saatte yaptiysan hicnirsey yeme bence. Ben de bazen 8 9 arasi spora gidiyorum. Ve eve donunce saat 9 30 oluyor. O saatten sonra yemiyorum hicbirsey sadece su.

Acelem var gecmisi sonra okurum kim kac olmus merak ediyorum ama derse yetismem lazim kiloyu yazip kacayim
Gecen hafta:62.6
Bu hafta:61.9
Fark:-700 gr
@DeryaOnDiet rakip ne olduk bu hafta acep yazdiysan da bakamadim ben
Tebrikler canim guzel kilo vermissin masallah artiyi bile buralara cektin.

Pembe_patikli dün sorma canim. Evdeki hastalarla ugrastim. Kizim ve eşim şu malum mide-bağırsak rahatsizligi.
Geçmiş olsun canım ..bu uykusuzluk düzen bozukluğu hepimizi etkiliyor ..inşallah haftaya süper olacak örnek şekil a @DeryaOnDiet mesela ..maşallah geçen haftayı süper toparladı ..sen de bırakma haftaya iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…