Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar ben yeni isten geldim cooooooooook yoruldum kafam cok kötü agriyor
ne yedim derseniz ögünler bugün birbirine girdi öglen eve gelemedim is yetismesi lazimdi
ikindin ekmek arasi yedim 2 litre su ictim az öncemeyve yedim

Canım, sıcak bir duş ömuzlarındaki tüm yükü alır. SU olmasa biz ne yapardık bilmem :)))

kızlar ben geldimm a.s ayy çook yorgunum,ilk önce neler yediğimi anlatayaım,sabah bir kase çorba içtim sadece,öğlen ise bir tane lahmacun yedim bol salata ve ayran ile akşam ise tekrar bir kase çorba ve bir kaşık salata olarak bol limonlu kısır yedim(gün boyu hiç ekmek yemedim),her tarafım ağrıyo kaslarım alışamadı daha ama pes etmek yok,yarın inş. bugünden daha az yemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

Menün çok güzel olmuş canım. Spora gittin mi bugün?

bugün de kaçamaksız kapattım günü ama acayip tatlı isteğim var onu bastırmak için ne yapmam lazım acaba :bbo:
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim salamla yapılmış yağsız tost
ara 2 mandalina
öğle 1 kase yayla çorbası 2 kaşık salata 3 yemek kaşığı da yeşil fasülye
ara 1 elma 1 bardak yarım yağlı süt
akşam 1 kepçe çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt
yazarken çok yemişim gibime geldi acaba çok mu ki :uhm:

Günü çok güzel götürmüşsün canım. Eğer tatlı ihtiyacın dayanılmaz bir hal alırsa 1 kaşık pekmez ya da bal yiyebilirsin. Ülkerin kbar ı var. O olabilir. Ya da herhangi bir sütlü tatlı. Tabi bu saatte pekmez ya da bal dışındakiler iyi fikir olmaz :)))

Melankolicim, nasılsın?
Ben de arada 1 de tost yedim kaşarlı. Yemesem iyiydi. Akşam yemek yok artık bana
2 bardak da yeşil çay içtim. 1 lt de su.

sağol canım elimden geldiğince yediğime içtiğime dikkat ediyorum spora başaldığımdan beri inş. faydasını görürüm,evet hayatım bugünde gittim,haftanın 5 günü spora gidiyorum o yüzden yoruluyorum biraz ama dayanıcam,azimliyimsüprizzzzz:dance:

ay melankoli kısırmı dedin sen bayılırım kısıra yarın yapayım şööyle acılı acılı :))

baharcım çok yememişsin canım çok güzel olmuş menün.tatlı olarak bi iki kuru meyve yiyebilirsin.ben genelde stick çikolata yiyorum hani şu ince uzun olanlardan bi tanesi 54 cal.tatlı isteğimi birazda olsa bastırıyor.

hilmişim sanada afiyet olsun şekerim.

sağol canım elimden geldiğince yediğime içtiğime dikkat ediyorum spora başaldığımdan beri inş. faydasını görürüm,evet hayatım bugünde gittim,haftanın 5 günü spora gidiyorum o yüzden yoruluyorum biraz ama dayanıcam,azimliyimsüprizzzzz:dance:

Bu haftanın sonuna kadar tempoya alışırsın canım. Tebrikler.

bende öyle umuyorum nachtigalla.s
bende çok severim kısırı,gerçi bu seferkini ben yapmamıştım ama yinede güzel olmuş (benimki kadar olmasadakaydirigubbakcemile3) yap hayatım kısırını afiyetlede yeee ama tabi ölüçüyü kaçırmadan sen daha iyi bilirsin ama

akşam yemeğimide yedim ahada oturdum şimcik çok yrgunum anlatılmayacak kadar neden bilmiyorum belki bugün meyve yiyemedim oyüzdendir saat 9 olmadan meyvemide yersem kek dışında günüm fena sayılmazdı
ne yedim yarım tavuk göğsünün yarısı kadar tavuk
1 kaşık bulgur pilava çoban salata yeşilliğim kalmamaıştı
yarım kase çorba bir kase yoğurt buggadar yedüm galiba günü iyi kapattım keş takımdan bir süreliğinede olsa ayrılmasaydım bu kiloları almaz hatta yerine veriridim ama artık hiç ayrılmak yok ah başkanım ben bir daha çıkmaya izne falan kalkarsam beni tamamen çıkartki bırakmayım bu takımı

akşam yemeğimide yedim ahada oturdum şimcik çok yrgunum anlatılmayacak kadar neden bilmiyorum belki bugün meyve yiyemedim oyüzdendir saat 9 olmadan meyvemide yersem kek dışında günüm fena sayılmazdı
ne yedim yarım tavuk göğsünün yarısı kadar tavuk
1 kaşık bulgur pilava çoban salata yeşilliğim kalmamaıştı
yarım kase çorba bir kase yoğurt buggadar yedüm galiba günü iyi kapattım keş takımdan bir süreliğinede olsa ayrılmasaydım bu kiloları almaz hatta yerine veriridim ama artık hiç ayrılmak yok ah başkanım ben bir daha çıkmaya izne falan kalkarsam beni tamamen çıkartki bırakmayım bu takımı

mlezeyitcim hadi geçmiş olsun bu günüde atlattıkkaydirigubbakcemile5

Günü çok güzel götürmüşsün canım. Eğer tatlı ihtiyacın dayanılmaz bir hal alırsa 1 kaşık pekmez ya da bal yiyebilirsin. Ülkerin kbar ı var. O olabilir. Ya da herhangi bir sütlü tatlı. Tabi bu saatte pekmez ya da bal dışındakiler iyi fikir olmaz :)))

dediğin gibi 1 parça kepekli ekmeğe az bi bal sürüp onu yedim canım evde duran tatlıyı yemekten iyidir sanırım gerçi hiç yemesem daha iyiydi ya neyse olan oldu :bbo:

baharcım çok yememişsin canım çok güzel olmuş menün.tatlı olarak bi iki kuru meyve yiyebilirsin.ben genelde stick çikolata yiyorum hani şu ince uzun olanlardan bi tanesi 54 cal.tatlı isteğimi birazda olsa bastırıyor.

aklımda bulunsun canım çünkü çoğu kaçamağım hep bu tatlı krizlerinden oluyo yemekten değil :1no2:

aşkito afiyet olsun canım
mantarı ben yapmıştım
kızlar yemeğim çok hafifti ama çayın yanında azıcık kuruyemiş yedim umarım şişirmez
yarın günüm var kızlar
sabah sanırım giremem kuaföre gideceğim sonrada güne...
neyse ki bu günüm yemekli
bu hafta hiç tatlı yemedim yarın yemekten sonra 1 sütlü tatlımız var artık onu yerim
zaten kaçamak yapamam çünkü gündeki herkes ömür boyu diyette olan hatunlar....
onların yanında yemek istesemde yiyemiyorum acayip bi psikiloji hahaha

Canım, sıcak bir duş ömuzlarındaki tüm yükü alır. SU olmasa biz ne yapardık bilmem :)))

Melankolicim, nasılsın?
Ben de arada 1 de tost yedim kaşarlı. Yemesem iyiydi. Akşam yemek yok artık bana
2 bardak da yeşil çay içtim. 1 lt de su.
canim bugün sporum vardi 1 saat pilates yaptik sonra da dus aldim biraz daha iyiyim
selam kızlar tek tek cevap yazacak kadar kalmıycam ne yazık ki zaten okumak bile yarıms saat sürdü kaydirigubbakcemile3
bugün de kaçamaksız kapattım günü ama acayip tatlı isteğim var onu bastırmak için ne yapmam lazım acaba :bbo:
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim salamla yapılmış yağsız tost
ara 2 mandalina
öğle 1 kase yayla çorbası 2 kaşık salata 3 yemek kaşığı da yeşil fasülye
ara 1 elma 1 bardak yarım yağlı süt
akşam 1 kepçe çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt
yazarken çok yemişim gibime geldi acaba çok mu ki :uhm:

birkaç şey daha yazayım çıkmadan
aşkitocum füzük süper sen daha ne zayıflama derdine düşüyosun güzelim bu kilonu korusun yeter valla çok hoşuma gitti kıyafetlin de çok yakışmış çok güzel opuyorumnanaktan
dosbacım insanın bir günü bir gününü tutmuyor belki bugün vücudun ödem yapmıştır yediklerin yüzünden o yüzden yüzünü güldürmemiştir tartı üzülme sakın çok sık tartılmamaya özen göster mesela 2 ya da 3 günde bir tartıl canım

sonra tekrar girerim şekerler öpüldünüzzzz
süpresin canim yola devam
ayhh hanginiz kasarli mantarr yemisti bugün???

canim cekti.. üsenmedim gittim aldim.. o yüzden aksam yemegim gecikti
simdi geldim eve..
cok aciktimm
hadi byee :))
allah seni ne yapmasin hic üsenmedin mi bravo sana
aşkito afiyet olsun canım
mantarı ben yapmıştım
kızlar yemeğim çok hafifti ama çayın yanında azıcık kuruyemiş yedim umarım şişirmez
yarın günüm var kızlar
sabah sanırım giremem kuaföre gideceğim sonrada güne...
neyse ki bu günüm yemekli
bu hafta hiç tatlı yemedim yarın yemekten sonra 1 sütlü tatlımız var artık onu yerim
zaten kaçamak yapamam çünkü gündeki herkes ömür boyu diyette olan hatunlar....
onların yanında yemek istesemde yiyemiyorum acayip bi psikiloji hahaha

bu cok iyi canim herkesin diyette olmasi sana iyi eglenceler

nestai aramıza hoşgeldin,inş. seni burdan kuğu gibi bir gelin olarak çıkartırız :)) ve mutlaka spor yap gerçi yeni başladım bende ama olsun daha öncelerde sporla vermiştim hep kilolarımı dikkat etmeyip salınca kendimi hop yerleşti tekraradan,destekçiniz başaracaksın inş. ve başaracağız hep beraber :))

hepbirlikte başaracağız arkadaşlar. Yarın sabah yürüyeceğime söz vermiştim kendime ama kızım hasta. okula göndermeyeceğim yarın. Fakat bunun yerine evde spor yapacağım. Sözzzz. Hadi herkes yarın 1 saat spor yapsın. Yapmayanaaa cezaaaa :)))

kızlar merhaba yaklaşık 45 d.dır geçmişi okuyorum akşam erken uyumuşum uyukum bitti ama birazdan yatacağım yorgun düşmemek için. Dosbacım gencizam sağolun:))
çok yoğun 2 gün geçirdim bahsetmiştim tez jürisindeydim dün ıcık cıcık okudum tezi oda arkadaşımın öğrencisinin teziydi ve bu öğrenci bizim bölümden mezun gidip gelen sevdiğimiz bir öğrenci bu nedenle daha çok özendim, tezini teslim ederken hata olmasın diye. Jüri de dün 3deydi toplandık anlattı sorduk falan 4.30 oldu hocalarımız da gelmişti tabi bırakıp çıkamadım herkes gittiğinde hemen çıktım saat 5 olmuştu servis trafiğine kaldım (arabayla gitmiştim geç oldu dönerim diye) 7ye geliyordu evdeydim melis annemlerdeydi eşim de gitmiş annem yemek hazırlamış yemek çay fazla falan eve gelmemiz 10 oldu gerisini pek hatırlamıyoum kızımla yatağa girdim. Bölüm de biraz karışık bu aralar heryerde kulis var herkes bir yere çekiştiriyor aman bunaldım işte. neyse.

neler okudum unuttum.
Fikriyecim başın sağolsun hayatım. Geride kalanlara acil şifalar diliyorum. Varmı bir gelişme ya da yazdınmı kaçırmış olabilirim.
melzeyitcim doğru olanı yapmışsın işyerinde çok güçlü olmak yada öyle görünmek gerekiyor yoksa tepene çıkarlar.
oooo nestai gelmiş hoşgelmiş canım senin döneminden ad ve ben (karamanlım da olabilir) varız sadece sanırım bir de nereus. çok güzel kilolar veriyordun 1.liğin de vardı. Anıla canlandı gözümde :) Ama yarışmadan habersiz ayrıldığın için diskalifiye olmuştun ve kurallara göre diskalifiye edilen üye listeye geri alınamıyor. Ben yine de kallisteye bir danışayım. Eğer listelere giremezsen de kapımız sonuna kadar açık sana, liste dışı olanlar başka arkadaşlar da var ama aynı şekilde katılım sağlıyorlar önemli olan motivasyon. Karamanlım dışarıdan bir sürü kilo verdi, nereus liste dışı kalmayı tercih ediyor. Sen paylaşıma devam et ben sana bilgi veririm ama karar hiç canını sıkmasın bizimle ol.
Bu arada kilo almana üzüldüm ama çok sevindim evleneceğine umarım çok mutlu olursun öncelikle seni zayıf bir geln olarak mezun edelim de. Ne zaman düşünüyorsunuz, kaç kilo vermeyi hedefliyorsun bu döneme?

kızlar başka da aklımda kalmadı 15 sayfa falan okudum ama hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum. Bu akşam işten döneyim gelirim.

Son düzenleme:
canim bugün sporum vardi 1 saat pilates yaptik sonra da dus aldim biraz daha iyiyim

Ne iyi etmişsin canım. Pilateste hoca seni hamur gidi yoğurmuştur :))) Ben bu hafta için pazartesi ve çarşamba spora gidemedim. Annem var ya. Ama yarın stepe gideceğim.

çok yoğun 2 gün geçirdim bahsetmiştim tez jürisindeydim dün ıcık cıcık okudum tezi oda arkadaşımın öğrencisinin teziydi ve bu öğrenci bizim bölümden mezun gidip gelen sevdiğimiz bir öğrenci bu nedenle daha çok özendim, tezini teslim ederken hata olmasın diye. Jüri de dün 3deydi toplandık anlattı sorduk falan 4.30 oldu hocalarımız da gelmişti tabi bırakıp çıkamadım herkes gittiğinde hemen çıktım saat 5 olmuştu servis trafiğine kaldım (arabayla gitmiştim geç oldu dönerim diye) 7ye geliyordu evdeydim melis annemlerdeydi eşim de gitmiş annem yemek hazırlamış yemek çay fazla falan eve gelmemiz 10 oldu gerisini pek hatırlamıyoum kızımla yatağa girdim. Bölüm de biraz karışık bu aralar heryerde kulis var herkes bir yere çekiştiriyor aman bunaldım işte. neyse.

Geçmiş olsun canımcım. Neyse ki lisans derslerin bitmek üzere. Biraz dinlenirsin :))))
ıyi dinlen canım.opuyorumnanaktan

Bu gece uyanmadım. Şimdi kendimi çok daha dinç hissediyorum. Kahvaltıda ne yedim: aynı. 2 dilim ekmek, peynir, kahve ama 2 ince dilim sucuk da sandviçimin arasına girmiş. ANlamadım, nasıl oldu?:kedi:

günaydın artık işe gelmek istemiyorum kızımı okula göndermek istemiyorum birlikte uyuyalım kahvaltı yapalım istiyorum hayatım bukadar telaş içinde yaşamaktan dolalı bir memnuniyetsizlik yaşıyorum
samah kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin 3 küçük dilim kaşar peyniri azcık ekmek ucu yedim 1 litrede aç karnına suyumu içtim

günaydıııınnn a.s.
kızlar çıkıyorum gitmeden uğrarayayım istedim akşam gelirim inş.
çok hafif bi kahvaltı yaptım
şimdi kaçıyorum

günaydın artık işe gelmek istemiyorum kızımı okula göndermek istemiyorum birlikte uyuyalım kahvaltı yapalım istiyorum hayatım bukadar telaş içinde yaşamaktan dolalı bir memnuniyetsizlik yaşıyorum
samah kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin 3 küçük dilim kaşar peyniri azcık ekmek ucu yedim 1 litrede aç karnına suyumu içtim
bende bende.

kızlar merhaba yaklaşık 45 d.dır geçmişi okuyorum akşam erken uyumuşum uyukum bitti ama birazdan yatacağım yorgun düşmemek için. Dosbacım gencizam sağolun:))

hoşgeldin başımızın tacı. a.s.

Back
X