kizlar ben yeni isten geldim cooooooooook yoruldum kafam cok kötü agriyor
ne yedim derseniz ögünler bugün birbirine girdi öglen eve gelemedim is yetismesi lazimdi
ikindin ekmek arasi yedim 2 litre su ictim az öncemeyve yedim
Canım, sıcak bir duş ömuzlarındaki tüm yükü alır. SU olmasa biz ne yapardık bilmem :)))
kızlar ben geldimm a.s ayy çook yorgunum,ilk önce neler yediğimi anlatayaım,sabah bir kase çorba içtim sadece,öğlen ise bir tane lahmacun yedim bol salata ve ayran ile akşam ise tekrar bir kase çorba ve bir kaşık salata olarak bol limonlu kısır yedim(gün boyu hiç ekmek yemedim),her tarafım ağrıyo kaslarım alışamadı daha ama pes etmek yok,yarın inş. bugünden daha az yemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
Menün çok güzel olmuş canım. Spora gittin mi bugün?
bugün de kaçamaksız kapattım günü ama acayip tatlı isteğim var onu bastırmak için ne yapmam lazım acaba :bbo:
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim salamla yapılmış yağsız tost
ara 2 mandalina
öğle 1 kase yayla çorbası 2 kaşık salata 3 yemek kaşığı da yeşil fasülye
ara 1 elma 1 bardak yarım yağlı süt
akşam 1 kepçe çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt
yazarken çok yemişim gibime geldi acaba çok mu ki :uhm:
Günü çok güzel götürmüşsün canım. Eğer tatlı ihtiyacın dayanılmaz bir hal alırsa 1 kaşık pekmez ya da bal yiyebilirsin. Ülkerin kbar ı var. O olabilir. Ya da herhangi bir sütlü tatlı. Tabi bu saatte pekmez ya da bal dışındakiler iyi fikir olmaz :)))
Melankolicim, nasılsın?
Ben de arada 1 de tost yedim kaşarlı. Yemesem iyiydi. Akşam yemek yok artık bana
2 bardak da yeşil çay içtim. 1 lt de su.