Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kocişine geçmişolsun. Allah şifa versin tatlım. sabah ve öğle yemeğin bana göre gayet kararında görünüyor hayatım.afiyet olsun. a.s.

teşekkür ederim canım ...
bugün düznli değildi pek kocam evde olunca... ama şimdi o da ii sayılır bol ıhlamurlu bi gün geçiriyoruz :)

Adcım, sanırım ben yanlış anladım. Sen 55 den memnun değilsin galiba. Boyun kaç? Kaç kilo olmak istiyorsun? Ben senin hedefini 55 sanıyordum. Benim hedefim o ya, herkesi öyle sanıyorum herhalde

boyum 1.56 hayatım. çok yok malesef ama bana yetiyor. kaydirigubbakcemile3
canım benim hedefim 50 olmak. ama 53 de iyiydim.şimdi ona gelsem oda yeter.ama gelsem bile korkmuyor değilim. sanırım mezun olduktan bir müddet sonra tekrar dönicem gibi görünüyor. mafoldumben

oh ne güzel dosbam sevindim. bu arada ıhlamurun iştah kestiğini duydum.bende hergün içmeye başladım. biraz işe yarıyor gibi.

iyi aksamlar kizlar ben yeni isten geldim birazdan step var ona gidecem gecmsii gelince okurum kendinize iyi bakin

kızlar çok yordunum uyumak istiyorum tansiyonum düşmüş bulamıyorum:)
akşam tiyatroya gitmek istiyodum ama bu halde ondanda zevk alamam sanırsam ama şansımı deniyecem

yine olmadı biri bana çizelge yapsın bişey eksik kalıyor diyecektim ki gülün bira imza kısmına yapıştırıp kaydetmeyen ve olmadı diye yardım dilenen kim olabilr bildiniz beeeen

selam kızlar ben geldim,bugün biraz monutondu,iş sonra sohbet ve spor salonu olarak koşturdum,ne yediğime gelince;
sabah: 5 tane burçak bisküvi nescafe ile
öğlen: bir yemek kaşığı pilav ve yanında bir dilim cevizli ekmek
akşam:bir kepçe çorba yanında zeytinyağlı fasulye sebzeli ve yarım kase yoğurt
birazdan yeşil çayımı da içerim belki karanfil zencefil ve kabuk tarçınlı bir çayda yapabilirim,yarın sabah tartılcam bakalım neler göreceğim CADIARZU

güzeliimm bu arada alt karın çalıştyırmayı bende yeni öğreniyorum ama anlatmaya çalışayım;yere uzanıyoruz düz bir şekilde eller gövdemizin yanında olacak hatta ellerimizi popomuzun altına sıkıştırcaz biraz,sonra ayaklarımızın arasında bir küçük yastık şıkıştırcaz ama şart değil ve dizlerimizi hiç kırmadan ilk önce bir karış kaldırıp yere koymadan tekrar kaldırcaz bu hareketi 10 kere yaptıktan sonra ayaklarımızı tekrar aynı hareketle ama daha yükseğe kaldırıp indircez ama ayaklarımızı yere koymadan yapıcaz bu hareketi bunuda 10 defa yaparsanız zaten alt karın kaslarının nasıl çalıştığını anlayacaksınız,kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

biraz önce internetim düzeldi ve hemen kendimi burada buldummmmmmmmm..
özledim sizleri...diyet hiç iyi gitmiyor sizsizzzzzzzzzzzz

kızlar eve gelince birtane orcik yedim o beni kesti kalorsinide bilimyorum bira 1015 adet belki daha az leblebi yedin 20 gr belki daha az kabak çekirdeği yedim
akşam yemeğide 1 kaşık kuru fasulye ve 1 tabak yoğurt yedim belki yeşil çay içerim melankoli söyleyince canım istedi

merhaba kızlar a.s.

bugün eşim evdeydi çok fazla giremedim ve maalesef çokta dikkat edemedim.

sabah tererağlı omlet ve bilimum kahvaltılıklar 3 dilim ekmek:kedi:

öğle 1 çikolatalı gofret 1 fincan kahve

akşam yarım kase kurufasulye 1 dilim ekmek

birazdanda sahlep içerim

sabah
1 bardak portakal suyu 25 kcal
light kasarli omlet 350 kcal

ögle yok

aksam is'te pismis 1 alabalik 140 kcal

bugünüde 515 kalori ile bitirdimm..
gece acliktan agzim kokarsa :roflol: 4 kalorilik nar sekeri yerim :)

öyle yaptım canm eskisi gibi daha öncede ad yapmıştı ama olmadı hakkımda bilgilere girip çizelge kımına yapıştırdım olmadı

Back
X