Slm kizlarrr eve yeni geldim yemek yedim ve buraya geleyim dedim.. Ne yediklerimi yazayım ama daha diyete başlamadım sadece vücut alışsın diye yediklerimi yavaş yavaş kesiyorum. Benim bugünkü programım buydu yorumlarınızı bekliyorum

Ad1 - hosbulduk cnm inşallah veririm kiloları .. Vermek önemli değilde fit olmak istiyorum bacaklarım kollarım vs sıkı ve yağ yerine kas olsun istiyorum..
melekcimm uyarmadık ama burası bağımlılık yapar hayatım.:))
öğünlerin konusunda kızlarla aynı fikirde olduğum için yorum yapmayacağım.
spor konusunda hırslısın,inşallahda böyle devam eder. kendi çabalarınlada olsa birşeyler yapıyor olman kesinlilke farkedecektir canım ama yeterki en az 1 ay devam ettir,kendinde göreceksindir.
benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama zamanım yok kesinlikle birşeyler yapmam gerekiyor.
herkese iyi akşamlar, yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz

öncelikle kaptancım utanıyorum ben ama dün bildirim yapamadım bütün gün yorgunluktan uyudum ve akşamda bağlantımda problem vardı o yüzden bildirim yapamadım

17:
bugün ise felaket baş ağrım var,hala rahatsızlığımı atamadım üzerimden öksürüp duruyorum sesimse hala gripli
sende hoşgeldin canım.
melankolicim mesajınıda okudum canım bu arada neyneysecim kaptan yardımcımız oldu.
rabiacım melankoli bildirim yapamadığı zamanlarda kesinlikle bir problemi olduğundan ve o yüzden gelemediğinden emin olmamızı ve buna istinaden onun eski kilosunu yazmamızı ricaediyor canım.ben melankoliye güveniyorum ama senin düşüncenide bilmek isterim.
melankolicim yavaş yavaş atarsın hastalığını inşallah hayırlııs ile kurtulursun ve bol paylaşımlarla dönersin aramıza:))
ayrıca bu hafta izinli gösterdim seni haftaya listede olmak istersen hayatım bildirim yaparsın ama yapamazsan iznin devam eder hayatım.
tartılamadığını tahmin etmiştim canım. sen sabah telaşeyle hastaneye gitmişsindir zaten. sağlık olsun.
yok, bundan sonra bırakma canım ya. ne bilsin o zonguldağı yakın bir yer zannetti. öyle neşeyle gitti ama çok üzülmüş belli. yerim ben onu ya, ne masumlar.
asumancım o ilaç şirketlerinin çevirdikleri dolapları Allah bilir ama pek masum olmadıkları bir gerçek. o yüzden her zaman için anne olarak özellikle çok araştırmamız lazım. yavrumuza verilen her ilacı ince ince irdelemek gerekiyor. ne yazık ki doktorların çok hastası var ve çoğunlukla da baştan savma muayene ve ilacı ver gönder mantığı var. ha tabiki böyle olmayan doktorlar da var ama ben pek karşılaşmadım. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
sabah zaten çocuğu giydir kahvaltısını yaptır ben giyindim derken evden zor çıktım:)
hemde ne masum rabiacım,çok üzülmüş meğerse,inan kendime çok kızıyorum.
ilaç konusunda haklısın hayatım. oğluma hiçbir ilacı prespektüsünü okumadan vermiyorum. 4 aylıkken hasta olduğunda dr verdiği ilaç 6 aylık ve yukarı çocuklar için etkilidir yazınca vermemiştim,hatta dedim bu ilacı madem niye verdiniz diye ama bende hasta olunca unuttum sonrasındada aklıma gelmedi hiç. her dr her öğretmene güvenmemek lazım,aslında her insana güvenmemek lazım ne yazıkki.
akşam yemeğim 1 dilim çavdar + 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık
aslında yediklerini birden azaltmasan daha iyi olur,çünkü sonrasında herşeyi yemek isteyebilirsin. 16 dan sonra birşey yemicem diye yazmıştın,bari son öğünün besleyici olsun derim.
günaydın kızlar,,
akşam yemeğim
3 yk ıspanak
yarım kase yoğurt
portakal suyu
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş
ara olarak 1 dilim ekmek ve peynir yedim
akşam az yedim çok acıktım
sabah
1 sandviç
1 çay
sen ara öğünlerine güzel altarnetifler getiriyorsun hayatım,bu seferki biraz karbonhidratlı ama sandviç sonrası bugün dengelersin diye düşünüyorum afiyet olsun.
Günaydın kızlar
dospam hafifdi ama arkadaşlarla beerpoint gittik

doğum günüydü birde pasta ve bira kaçamağı yaptım

pazarları spora gitmem normalde ama bu yüzden gidicem dinlenmek yok bana ceza

sabah : altınçörek + şekersiz çay
yapılan kaaçamağın cezasınıda vermişsin kendine tabrikederim.:)) afiyet olsun.
Ben geldim kızlar nasılsınız?
Şöyle bir geçmişe baktım.
Kaptancığım geçmiş olsun şimdi nasıl ufaklık merak ettim. Ayrıca kıyamam ya nasıl etkilenmiş öyle canım benim.Amaaa dün ilk kez birinden etkilendim ...

Yine de bir ilişkiye başlamalı mıyım kararsızım.
Benden bu kadar şimdilikk ..
Kendinize dikkat edin.
hoşgeldinn,ufaklık iyi hayatım,inşallah daha iyi olacak. seninde iyi olmana sevindim ama ilaçlarını neden kullandığını anlamadım,geçmişe bakıp yorma beni masalım,ne sorun vardı bacağında balım? kusuruma bakma hayatım,inan unuttum çıkıverdi aklımdan.
anladığım kadarıyla karşındaki insanda senden etkilendi ve sen bunu biliyorsun zaten.
canım hayırlı ise beri,hayırsızsa geri olsun.
iyi,vicdanlı insanlar çıksın dilerim karşına.
bugün günler sonra adam akıllı kahvaltı yaptım
zaten erken girmemden anlamışsınızdır...
öğle yemeğine de eşimle balık yemeye gideceğiz...sanırım hastalığıma onunda iş yoğunlunun gelmesi beni psikolojik olrak zorladı...bak azıcık ilgi ben bugün harika :))
neyse onunda işi az kaldı çok şükür
hadi gözünaydıın,sevindim dosbacım,kahvaltın ruhunada iyi geldi sanırım. güzel birgün dilerim eşinle sana canım. afiyet olsun.
hmm ne güzel

afiyet olsun cicim :82:
yok daha kaçamak sonra üzülüyorum çok :)
Ara öğünüm : Gün kurusu oldu öğlende geldi bakalım bişeyler yiyeceğim :) :89:
afiyet olsun canım,gün kurusunu epeydir almadım,aklıma gelirse alayım bugün en iyisi.
herkese günaydınlarr :)) güzelce kahvaltımı yaptım
2 bardak su
sabah : patatesli omlet , yarım kibrit kutusu kadr beyaz peynir , iki lokma bal hepsini bir dilim ekmekle ve şekersiz çay ile tamamladım
ara olarak az ayva yemeyi düşünüyorum
öğlen : spor merkezindeki hatunlar yemek düzenlemiş ona katılcam ve hafif atlatmayı düşünüyorum
akşama ALLAH KERİM :))
canım,gazan mübarek ola, baskılara boyun eyme,sakın çok yeme melankolim:))
afiyet olsun.
çokmu

akşam acıkınca eşim kızdı bana

çok az yiyon diye kendine bak didi

bende o gazla yedim bu sabah

beni gaza getirdiği için ona ceza bu akşam yürüyüşe çıkarır beni

biraz daha iyimiş canım sevindim ya en azından hastahaneye yatmıcak anladığım kadarıyla
inş en kısa zamanda tamamen toparlar yeğenimiz iyileşir çabucak
yok canım ya ne kusuru uyksuzsun zaten bide burda bize cvp yazmaya uğraşma
kıyamazmışta eşine. ne yapsın adamcağız baktı hatun az yiyor gaza getirmiş seni.:))
çok şükür yatmıcak hastanede nihancım,dün gece çok öksürdü,fazla uyuyamadık haliyle.onu eve gönderdim taksiyle ben işe geldim. sanırım o yorgunlukla iyi uyur diye düşünüyorum.
birde gözü aşırı çapaklanıyor,onun içinde damla aldık ama pazatesiye kadar geçmezse göz dr na çıkarız.
canım aslında gerçekten halim yok,işde yapasım yok bari geçmişe bakayım dedim.:))