slm kızlar hepinizin iyi olmasını diliyorum
ben idare ediyorum. oğlumun gece öksürük nöbetleri ve ateşi devam ediyor. o yüzden uykusuzluk sürecimde devam ediyor.
düngece babasıda yoktu gece vardiyasındaydı.
oğlumla beraber yattık. ateş öksürük sabaha kadar devam etti.
bana gece karabasan geldi,zor kurtuldum elinden.
bu sabah oğlum ateşliydi,işe gitmemi istemedi zor kaçtım elinden. çalışmak kesinlikle benim gibi bir insan için yanlış bir mesele. her kadın çalışmayı kaldıramaz bende öyle kaldıramıyorum. çünkü gamsız değilim çocuğumu çok özlüyorum,ama şuda var beni her anlamda tatmin eden bir işim olsa belkide fikrim değişirdi,yani tabi çocuğumu hala özler olurdum ama moralim bozuk sevdiğim işyerime gelince bazı şeyleri aşmam daha kolay olurdu kesinlikle.
eşim,bugün annesini araştırma hastanesine götürecek. rahimle ilgili sıkıntısı var,ileri tetkik yapılması gerekiyormuş o yüzden araştırmaya gidiyorlar. o kadar çok dr gittiki sıkıntılarının sebepleri belli illa bir yerinde birşey çıkaracak, kolestrol vardı beslenmeyi düzeltince geçti,tansiyon vardı ilaçları kullanınca geçti. boyun düzleşmesi ve fıtığı var,ki genelde kışın ortaya çıkıyor,egzersiz yapması gerekiyor. şimdi rahimde kalımlaşma varmış burdaki dr, hücreler var ama bir makine olmadığı için (cihazın adını bilmiyorum)yapamıyorlarmış o yüzden araştırmaya gittiler, birşey çıkmamasını diliyorum.
cumartesi akşamı kötü bir beslenme yaptım.
1 tabak lahana çorbası(kara lahana)
2 kaşık kadar karnabahar
2 tabak yani 4 servis kaşığı makarna hem kaşarlı hem cevizli
neden yedim makarnayı bilmiyorum ama yedikten sonra aklım başıma geldi kendi kendime söylendim ama olan olmuştu.
pazar sabah güzel bir kahvaltı etmeyi planlarken eşimle yapmış olduğumuz yersiz tartışma yüzünden bütün huzurumuz kaçtı. evlilik zor zanaat. çok sabır gerektiren bir iş ama malesef bende sabır kalmadı.

valla kızlar gün boyu ne yedim ne yaptım çok ayrıntı veremem yani istemiyerek, çünkü pek aklımda yok ama aklıma gelenler yani kaçamaklarımı yazabilirim,oğlum uyurken 250 ml kola içtim onu biliyorum, 1 kaseye yakın çerez yedim ve 1 dilim tatlı(malum tatlıdan)kaçamklar bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam. ama diğerleri normaldi yani yemek olarak abartım yoktu çünkü sürekli açtım. gerçi ama daha ne olsunki.
melankoli sana güveniyoruz canım,sorun yok işini bilirsin.
uzaktan dünyalıda gelecekti ama teyzesi rahatsız hastanede yatıyor oda yanındaymış,ilk fırsatta aramıza katılacak.
eladan artık ses yok,umarım iyidir ve arada gelir yazar bize.
nurda epeydir yazmıyor bizi unuttularmı yoksa sağlık olsun.