hadi afiyet olsun bakalım. ama eşine kızıp yemeğe vermek yok ona göre.beyti dürüm söyledim canım
sağol canım. bi çay kaşığı attım canım balı
eşim sıktı sinir şey![]()
çikolata yok canım
tavuk beyti söyledim
birazda bulgur pilavı getirmişler:97:
sen eşine kızınca yürüyüş de yatmasın şimdiöğle yemeğim
1 tavukbeyti dürüm
1 ayran
3 tatlı kaşığı bulgur pilavı
çok fazla biliyorumakşama ayarlıcam
ben de bir ara duymuştum o armutlarla ilgili bir şeyler de pek aldırmamıştım ama bana da normal gelmiyor. angara:) armudu alayım ben de o zaman. çok da severim aslında ama öte yanda düzgün sarılar durunca pas vermiyordum@ neyneyse - angara :) armutu olarak satılanlar varya koyu yeşil gibi şekilleri düz değil zaten öyle düz formda (tam armut gibi) armut olmaz formunda doğallık bile yok sarı armutlardan yeme ankara armutu ye taş gibi oluyorlar ya :) evet cicim akşamda spor var haftaiçi 5 gün spor yapıyorum aslında bugün yorgun kalktım eve geleyim dinleneyim dedim yada sinemaya gidiyim falan bi baktım 2 kg gitmiş dedim hadi kızım spora :)
kilo verince insan nasıl motive oluyor. git sporunu yap canım. gitsin kilolar.
ben ilk 4-5 ay tatlıya yaklaşamadım:)) iyi oldu ama fazla kilo almadım. yalnız son ay uçtu benim:)neysecim çok şükür meyve konusunda sıkıntım yok sadece canım bişi istemiyor...
bugün ceviz yemeye de başladım :))
sadece ekşili acılı şeyleri yiyebiliyorum
zaten haftasonu yemeğe gittiğimizde eşim tatlı yesene diye ısrar etti hiç canım çekmedi...dedim adet tarihim yakın ben tatlı istemiyorsam var bi durum dedim :))
ben günlük yediklerime sadece 300kalori eklemem yeterliymiş hayatım...ben 1 aydır da hemen hemen normal besleniyorum...şimdilik fazladan 300kolari alamam ama sonra istem dışı alacağımı biliyorum :))
ceviz de çok faydalı, yiyebiliyorsan kesinlikle yemeye devam et. balık, ceviz, badem faydalı yağlar içeriyorlar. şimdilik normal gidersin canım zaten eğer böyle canın çekmezse, beslenmen normalin de altına düşebilir. o zaman bunca yıllık diyetin aksine biz de dahil herkes ye ye diye baskı yapacak:)) şu hamilelik güzel şey ya