Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz nur:80: firuze:80:
nasılsınız kızlar:97:
hoşbuldukkk:)
nolsun cnm özlemişim hepinizi valla öyle ki arkdslar gelicek akşam sözde ev tmzleyip yemek yapıcam ama oturdum pc basına cıkamıyorum forumdan:) sen nasılsın:)
firuze hani kilo neresinde bunun bacım gelde göbek nasıl oluyormuş bende gör sen
Harika bi hatunsun valla
bende özledim kız
ne zamandır yoksyn dur biraz yetişir işler
ben de iyiyim canım ne olsun hep aynı
ben özlenmeyecek hatun muyum yaaabiri beni durdursun bu ara egom tavan
şaka bi yana cidden bende özledim.. yani burda böyle muhabbet etmenin dışında garip bi bag var, içimden geçti sınav icin ara verdik bunlar kaçtım sanarlar mı ki dedimhemen kızım yaz dedim, dun sınavdan cıktım aklımdaydı cok yogundum eet dedim bugün yazmalıyım:)
eee bugün bildirim günü değil mi noldu durum nasıl kaptanımdan ses yok :)
benimkide tavan yaptı bu aralar
iyi olmmuş iyiki geldin
asuman yoğun olabilir işte sabah burdaydı
aynen canım:128:boşverrr tavan gezelim :) dünya bize güzel olsun yaaa...bıktım artık insan kendini sevicek önce, sonra kendine deer vericek,
bi sıralama varsa eğer
önce ben
sonra ailem
daha sonra sevgilim ya da dostlarım...
bundan sonra böyle![]()
aynen canım:128:
sıralamayı tuttum:129:
bileydim 1hafta daha beklerdim kaptanım yaa derece yapardım hem** 13 .TAKIM 189. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.5 / -0.2 / -0.36 %)
Dosba ( 67.9 / 69.0 / -1.1 / -1.62 %) (eski üye geri döndü)
eski bir masal ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00 %)
Fiyuce ( 67.3 / 66.0 / 0.65 / 0.97 %) (187. etapta izne ayrılmıştır,2 hafta olmadığı için verdiği kilo ikiye bölünmüştür)
kanatsız_melek ( 58.0 / 55.5 / 2.5 / 4.31 %) (yeni üye)
kilovermekistiyorumben ( 80.0 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %) (yeni üye)
neyneyse ( 68.6 / 67.1 / 1.5 / 2.19 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 73.9 / 80.0 / -6.1 / -8.25 %) (147. etapta 14. takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 13. takımda aramızdadır.)
seyyah2806 (59.5 / 58.4 / 1.1 / 1.85 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 650.5 / 650.7 / -0.20 / -0.03 %)
ancak ancak fırsat bulabiliyorum listeyi oturtabilmeyi. firuzecim seni bu hafta listeye ekledim hayatım,umuyorumki ozamana kadar güzel paylaşımlarla aramızda olacaksın yüzümü kara çıkarma lütfen
dosbacım sende haftaya hamiş olarak aramızdan ayrılacaksın hayatım. yani sadece listeden takımdan değil. :84:
canım kusura bakma bugün bildirim günü vede işimde ansızın artınca yeni üye olduğun için sana ayrıca yazmak istedim. tekrar hoşgeldin sedef. 18 günde çok güzel kilo vermişsin dilerim geri kalanınıda bizlerle beraber verirsin. evladını Allah bağışlasın maşallah ne tatlıdır o şimdi en güzel dönemleri.gunaydınlar herkeze tsk ederım..grupta yer alıp hem bu kılo seruvenımı paylasmak ve arkadaslara destek olmak ısterım.bakalım ıns
Ben sedef 23 yasında evlı ve 14.5 aylık kız annesıyım cok sukur
1.68 boy,suan 85.2 kılodayım.18 gun oldu dıyete baslayalı 90.3 le baslamıstım...70 e ıneyım yeter dıyorum ama ıns saglıklı olana ınerım..
Kahvaltımı yaptım yarım dılım kepek ekmek,4 5 catal peynır,bı salatalık bı bardak cay
Dıger ogulerımı aksam tabıkı paylasıcam
Hadı hepımıze kolay gelsın![]()
canım aslında dışarıda tartılmak doğru verileri göstermicektir biliyorsun ama tartı alasıya kadar idare edicez. :26:malesef evde tartım yok önumuzdeki maaşta alırım artıkgeçen hafta tokken tartılmıştım 59,5 çıkmıştı ve dışarda tartılmıştım botlarım vardı yani montumu çıkartmıştım. oyzden yıne tokken ve dışarda tartıldım. tartı alınca sabahları tartılırım kaptan. şimdilik önemli olan kaç kilo verdiğim inşallah devamı gelir
çocuk olunca zor oluyor hayatım,kolay gelsin.hosbuldum kızlar msjımda 2 defa gıtmıs nasıl oldu anlamadım..yanı okadar ıstıyorum grupta olmayı buna yoralım
Artık gruba gırene kadar cıft cıft atcam
Halada sporumu yapamadım kızı salla salla uyutamadım.uyanıkkende sobate edıyo ustume oturuyo,bacama dolanıyo oyun zanledıyo
Neyse ev toplıyım barı kadın olmak cook secenek getırıyo bos durmak yok![]()
yapabildinmi hayatım.sütümü içiyorum şimdi... hadi dosba dünden kalan işleri hallet bi de yemek yap bakalım :))
afiyet olsun kız az yemişsin yaaa.rica ederim canım
öğle yemeğiim
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
valla geçmişe bakmadın sanırım ama bende sana 1 dilim ekmekde ye diye yazdım çünkü akşama çok acıkırsın. bu seferlik böyle olsun hayatım üzülme yarın sıcak getirmezlerse geri gönder gitsin.çorbamı içtim 1 kalınca dilim ekmekle birlikte. ama çorbam gelene kadar soğumuş ya yarım saatten fazla beklettiler. doğru durust tadını alamadım![]()
seni listeye aldım tekrar. hayatım haftaya tam kilonda izinli yazmak daha iyi olacaktır.adcım valla nasıl uygunsa öyle yap hayatım... ama hamilelik nedeniyle ayrılırsam dönüşümde derdimi anlatmak zorunda kalmam diye düşündüm...
belki sende 2. doğurur yine beraber bi takımda oluruz![]()
baktım kaptan baktım dinlemiştim zaten sözünüvalla geçmişe bakmadın sanırım ama bende sana 1 dilim ekmekde ye diye yazdım çünkü akşama çok acıkırsın. bu seferlik böyle olsun hayatım üzülme yarın sıcak getirmezlerse geri gönder gitsin.
:
tebrik ediyorum canım. kilolar gitmiş. ilk etapta giden ödem diyorlar hep ama bence buna takılma. neyse ne önemli olan gitmesiveeeeeee dün akşam iş çıkışı tartıldım. kilom 58.4 çıktı4 günde 1.1 kilo gitmiş inanamadım. ve bu beni inanılmaz motıve etti
gerçi bu giden kilo su mu yağ mı bilmıyorum ama olsun yıne de mutluyum
sabah da herzamankı gıbı biraz peynir ve bir dilim kadar ekmek yedim geldim. su içmeye devam![]()
selülit önerilerini ben de alabilir miyim canım:) bu dediğin krem falan mı? bakayım birazdan.cicim selültlere bunlar fayda etmez düzenli spor kafeinli hiç bişey kullanma ve yağı azalt düzenlide yürüyüş yap geçiyor ben l-karnitin kullanıyorum ve portakal görünümünü bile sıfırladı depolanmış yağları açığa çıkarıyor sende sporla yakıyorsun istersen bi araştır