Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldiniz nur:80: firuze:80:
nasılsınız kızlar:97:

hoşbuldukkk:)
nolsun cnm özlemişim hepinizi valla öyle ki arkdslar gelicek akşam sözde ev tmzleyip yemek yapıcam ama oturdum pc basına cıkamıyorum forumdan:) sen nasılsın:)

firuze hani kilo neresinde bunun bacım gelde göbek nasıl oluyormuş bende gör sen
Harika bi hatunsun valla

hoşbuldukkk:)
nolsun cnm özlemişim hepinizi valla öyle ki arkdslar gelicek akşam sözde ev tmzleyip yemek yapıcam ama oturdum pc basına cıkamıyorum forumdan:) sen nasılsın:)

bende özledim kız:69:
ne zamandır yoksyn dur biraz yetişir işler:1:
ben de iyiyim canım ne olsun hep aynı

firuze hani kilo neresinde bunun bacım gelde göbek nasıl oluyormuş bende gör sen
Harika bi hatunsun valla

cnm ilk resimde gördügün o fırtlayan göbek var ya, 2gun hicbişi yememiş bi insanın göbegi :(
bide burda cok belli olmuo bakma studyo modu saklamak icin az icime cekmedim:60::60:
ama farkedersin bariz... bacaklarım vucüduma göre fazla ince duruyor omuzlar falan bakınca....

bende özledim kız:69:
ne zamandır yoksyn dur biraz yetişir işler:1:
ben de iyiyim canım ne olsun hep aynı

ben özlenmeyecek hatun muyum yaaa:60::60::60: biri beni durdursun bu ara egom tavan:60::60:

şaka bi yana cidden bende özledim.. yani burda böyle muhabbet etmenin dışında garip bi bag var, içimden geçti sınav icin ara verdik bunlar kaçtım sanarlar mı ki dedim:77: hemen kızım yaz dedim, dun sınavdan cıktım aklımdaydı cok yogundum eet dedim bugün yazmalıyım:)
eee bugün bildirim günü değil mi noldu durum nasıl kaptanımdan ses yok :)

ben özlenmeyecek hatun muyum yaaa:60::60::60: biri beni durdursun bu ara egom tavan:60::60:

şaka bi yana cidden bende özledim.. yani burda böyle muhabbet etmenin dışında garip bi bag var, içimden geçti sınav icin ara verdik bunlar kaçtım sanarlar mı ki dedim:77: hemen kızım yaz dedim, dun sınavdan cıktım aklımdaydı cok yogundum eet dedim bugün yazmalıyım:)
eee bugün bildirim günü değil mi noldu durum nasıl kaptanımdan ses yok :)

benimkide tavan yaptı bu aralar:60::60:
iyi olmmuş iyiki geldin
asuman yoğun olabilir işte sabah burdaydı

bi hayalim var 55kg olmak gibi uçuk bir hayal...ama şimdiki durumuma bakıyorum da 66kg da böyleyim...
eski kilo verişimde 58-60kg falanım bu resimde...
şayet 58-60 arası bi kiloya ulaşırsam ve oturp kalkarken göbek fırtlamaz ordan burdan yag cıkmaz olursa tamam diyip mezun olurum diyorum....
umarım iştahım açılmaz:60:

buda 58kg da ben yıl 2008
attachment.php

benimkide tavan yaptı bu aralar:60::60:
iyi olmmuş iyiki geldin
asuman yoğun olabilir işte sabah burdaydı

boşverrr tavan gezelim :) dünya bize güzel olsun yaaa...bıktım artık insan kendini sevicek önce, sonra kendine deer vericek,
bi sıralama varsa eğer
önce ben
sonra ailem
daha sonra sevgilim ya da dostlarım...
bundan sonra böyle:34::34:

boşverrr tavan gezelim :) dünya bize güzel olsun yaaa...bıktım artık insan kendini sevicek önce, sonra kendine deer vericek,
bi sıralama varsa eğer
önce ben
sonra ailem
daha sonra sevgilim ya da dostlarım...
bundan sonra böyle:34::34:
aynen canım:128:
sıralamayı tuttum:129:

aynen canım:128:
sıralamayı tuttum:129:

bak unutmusum o sıralamada sonra sevgilm ve dostlarım diyorum ya...
bende bir elin parmagı kadar ömürlük kardes vardır;) onlar aile grubunda sevgiliden de önce:34::34:

fazla felsefeye sardım bu ara yaa...zaten derler fizik = felsefe + matematiktir diye...
fazla fizik dersi alınca böyle oluyor, dış fizik bozuluyor iç felsefeye dönüyor:60::60:

şu bölümde biraz da vucut fiziği düzeltmeyi öğretseler keske:60::60::60:

** 13 .TAKIM 189. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.5 / -0.2 / -0.36 %)
Dosba ( 67.9 / 69.0 / -1.1 / -1.62 %) (eski üye geri döndü)
eski bir masal ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00 %)
Fiyuce ( 67.3 / 66.0 / 0.65 / 0.97 %) (187. etapta izne ayrılmıştır,2 hafta olmadığı için verdiği kilo ikiye bölünmüştür)
kanatsız_melek ( 58.0 / 55.5 / 2.5 / 4.31 %) (yeni üye)
kilovermekistiyorumben ( 80.0 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %) (yeni üye)
neyneyse ( 68.6 / 67.1 / 1.5 / 2.19 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 73.9 / 80.0 / -6.1 / -8.25 %) (147. etapta 14. takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 13. takımda aramızdadır.)
seyyah2806 (59.5 / 58.4 / 1.1 / 1.85 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 650.5 / 650.7 / -0.20 / -0.03 %)

ancak ancak fırsat bulabiliyorum listeyi oturtabilmeyi. firuzecim seni bu hafta listeye ekledim hayatım,umuyorumki ozamana kadar güzel paylaşımlarla aramızda olacaksın yüzümü kara çıkarma lütfen :59:

dosbacım sende haftaya hamiş olarak aramızdan ayrılacaksın hayatım. yani sadece listeden takımdan değil. :84:

** 13 .TAKIM 189. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.5 / -0.2 / -0.36 %)
Dosba ( 67.9 / 69.0 / -1.1 / -1.62 %) (eski üye geri döndü)
eski bir masal ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00 %)
Fiyuce ( 67.3 / 66.0 / 0.65 / 0.97 %) (187. etapta izne ayrılmıştır,2 hafta olmadığı için verdiği kilo ikiye bölünmüştür)
kanatsız_melek ( 58.0 / 55.5 / 2.5 / 4.31 %) (yeni üye)
kilovermekistiyorumben ( 80.0 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %) (yeni üye)
neyneyse ( 68.6 / 67.1 / 1.5 / 2.19 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 73.9 / 80.0 / -6.1 / -8.25 %) (147. etapta 14. takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 13. takımda aramızdadır.)
seyyah2806 (59.5 / 58.4 / 1.1 / 1.85 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 650.5 / 650.7 / -0.20 / -0.03 %)

ancak ancak fırsat bulabiliyorum listeyi oturtabilmeyi. firuzecim seni bu hafta listeye ekledim hayatım,umuyorumki ozamana kadar güzel paylaşımlarla aramızda olacaksın yüzümü kara çıkarma lütfen :59:

dosbacım sende haftaya hamiş olarak aramızdan ayrılacaksın hayatım. yani sadece listeden takımdan değil. :84:
bileydim 1hafta daha beklerdim kaptanım yaa derece yapardım hem:60::60::60:

valla bende istiyorum artık bi düzenli kilom olmasını....
1.5haftadır ilkkez bu aksam adam gibi bişi yicem... oda işte arkdslar geliyor diye....
bakalım nolcak, doğrusu arkdslardan biri illa kızılaya ugrucam dedi, sparis verdiler mi bilmiorm ama glutensiz pasta falan mı arıcaklar acaba dedim bi an....:)
umarım iştahım açılmaz, ama bugün bol yemekli olcak....neyse en azından sundan eminim 66li kiloları sabitledim o arada....
umarım haftaya söyle 65li bi kilo görürüm:)

ya varya feci açım....2-3parca bitter çikolata yedim sadece eti çikolata keyfinden...
ama biliyorum bişi yemeye kalksam midem almıcak, yiyemiyorum....tum istegimi akşama bıraktım umarım kalabalık olunca yiyebilrm...

zayıflama grupları icinde en güzel hatunların bulundugu takımım:77: ben azıcık kaçayım hazırlık yapmam lazım....
ugramaya çalısırım arada olur mu:)

seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize:34:

firuze çok güzel görünüyrosun hayatım
ben yeni 30 oldum valla hiç sorun değil sağlıkla bi bebişim kucağıma alayım yeter
yaş ve kiloyu takan ben şimdi hiç umrumda değil...sadece ona odaklandım :))
darısı sana olsun...almış olduğun kararında hayırlı olsun...hep mutlu ol canım

asumancım saol canım haftaya da hamile diye geçelim inş.
takımdan ayrılmıyorum bak her gün burdayım
valla sizden az beslenir oldum bugün muz süt cevzi fındık :)) yedim
ama biraz önce yemek yapmaya kalkınca acıktığımı farkettim şimdi birazcık faydalı şeylerden atıştırdım :))

selamlar kızlar,

bu cuma günlerim ne yoğun geçiyor ben anlamadım. şimdi oğlum uykudan kalktı ona bir yemek yedireyim, gelirim birazdan inşallah.:80:

gunaydınlar herkeze tsk ederım..grupta yer alıp hem bu kılo seruvenımı paylasmak ve arkadaslara destek olmak ısterım.bakalım ıns:17:
Ben sedef 23 yasında evlı ve 14.5 aylık kız annesıyım cok sukur
1.68 boy,suan 85.2 kılodayım.18 gun oldu dıyete baslayalı 90.3 le baslamıstım...70 e ıneyım yeter dıyorum ama ıns saglıklı olana ınerım..
Kahvaltımı yaptım yarım dılım kepek ekmek,4 5 catal peynır,bı salatalık bı bardak cay
Dıger ogulerımı aksam tabıkı paylasıcam
Hadı hepımıze kolay gelsın:3:
canım kusura bakma bugün bildirim günü vede işimde ansızın artınca yeni üye olduğun için sana ayrıca yazmak istedim. tekrar hoşgeldin sedef. 18 günde çok güzel kilo vermişsin dilerim geri kalanınıda bizlerle beraber verirsin. evladını Allah bağışlasın maşallah ne tatlıdır o şimdi en güzel dönemleri.
benimde 3 yaşında bir oğlum var. yani şubatta 3 yaşı bitecek. çok çabuk büyüyorlar,heranının tadını çıkarmanı dilerim.
canım kuralları sanırım sana yazmadım hemen hatırlatayım. ilk ve öncelikli kuralımız bol paylaşım,anladığım kadarıyla çalışmıyorsun,sürekli evde kızınla berabersin, kızın yeterince zamanını alacaktır ama buranında bir sorumluluğu var,bol paylaşım yapabildiğin sürece listede olabiliyorsun. demiyorum ki işini gücünü bırakıp bizimle yazış,o mümkün değil zaten hiçbirimiz yapamayız herkesin kendine göre işi var. ama yediklerini,içtiklerini,kaçamaklarını,yapıyorsan sporunu yazmanı ve ayrıca bizlerin yazdıklarınada yorumlar eklersen emin ol burada olmaktan keyif alacaksındır.
yani bol paylaşım+ bol motivasyon= giden kilolar

malesef evde tartım yok önumuzdeki maaşta alırım artık :61: geçen hafta tokken tartılmıştım 59,5 çıkmıştı ve dışarda tartılmıştım botlarım vardı yani montumu çıkartmıştım. oyzden yıne tokken ve dışarda tartıldım. tartı alınca sabahları tartılırım kaptan. şimdilik önemli olan kaç kilo verdiğim inşallah devamı gelir
canım aslında dışarıda tartılmak doğru verileri göstermicektir biliyorsun ama tartı alasıya kadar idare edicez. :26:
hosbuldum kızlar msjımda 2 defa gıtmıs nasıl oldu anlamadım..yanı okadar ıstıyorum grupta olmayı buna yoralım:34:
Artık gruba gırene kadar cıft cıft atcam:9:
Halada sporumu yapamadım kızı salla salla uyutamadım.uyanıkkende sobate edıyo ustume oturuyo,bacama dolanıyo oyun zanledıyo:66:
Neyse ev toplıyım barı kadın olmak cook secenek getırıyo bos durmak yok:10:
çocuk olunca zor oluyor hayatım,kolay gelsin.
sütümü içiyorum şimdi... hadi dosba dünden kalan işleri hallet bi de yemek yap bakalım :))
yapabildinmi hayatım.
rica ederim canım:61:
öğle yemeğiim
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
afiyet olsun kız az yemişsin yaaa. :nazar:
çorbamı içtim 1 kalınca dilim ekmekle birlikte. ama çorbam gelene kadar soğumuş ya yarım saatten fazla beklettiler. doğru durust tadını alamadım :43:
valla geçmişe bakmadın sanırım ama bende sana 1 dilim ekmekde ye diye yazdım çünkü akşama çok acıkırsın. bu seferlik böyle olsun hayatım üzülme yarın sıcak getirmezlerse geri gönder gitsin.

adcım valla nasıl uygunsa öyle yap hayatım... ama hamilelik nedeniyle ayrılırsam dönüşümde derdimi anlatmak zorunda kalmam diye düşündüm...
belki sende 2. doğurur yine beraber bi takımda oluruz :9:
seni listeye aldım tekrar. hayatım haftaya tam kilonda izinli yazmak daha iyi olacaktır.
ikinci sanırım benim için artık uzak bir ihtimal :10:
tabi yinede belli olmaz. :23:

evet kaptan az yediğim için açlıktan bayılıyordum az daha
şimdi 2-3 tane bisküvi yedim:78:

valla geçmişe bakmadın sanırım ama bende sana 1 dilim ekmekde ye diye yazdım çünkü akşama çok acıkırsın. bu seferlik böyle olsun hayatım üzülme yarın sıcak getirmezlerse geri gönder gitsin.

:
baktım kaptan baktım dinlemiştim zaten sözünü :34: az önce de 1 fincan çayla 2 büskivi yedim.
yaa aslında benim kahvaltımı dolu dolu yapmam lazım ama sabahın o saatinde de canım istemiyo ki :25: sonrada böyle acıkıyorum ara öğunlerimi azaltmam lazım benim.
kahvaltıda kızarmış ekmek yada tost mu yesem ki? çok kalorili mi olur tost kaşar değilde beyaz peynir koysam ? :30:

veeeeeee dün akşam iş çıkışı tartıldım. kilom 58.4 çıktı :8: 4 günde 1.1 kilo gitmiş inanamadım. ve bu beni inanılmaz motıve etti:24:gerçi bu giden kilo su mu yağ mı bilmıyorum ama olsun yıne de mutluyum :66:

sabah da herzamankı gıbı biraz peynir ve bir dilim kadar ekmek yedim geldim. su içmeye devam :7:
tebrik ediyorum canım. kilolar gitmiş. ilk etapta giden ödem diyorlar hep ama bence buna takılma. neyse ne önemli olan gitmesi:1:

cicim selültlere bunlar fayda etmez düzenli spor kafeinli hiç bişey kullanma ve yağı azalt düzenlide yürüyüş yap geçiyor ben l-karnitin kullanıyorum ve portakal görünümünü bile sıfırladı depolanmış yağları açığa çıkarıyor sende sporla yakıyorsun istersen bi araştır
selülit önerilerini ben de alabilir miyim canım:) bu dediğin krem falan mı? bakayım birazdan.

Back
X