Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğlenki menüm

öğleden önce ara olarak 3 tane kuru kayısı

öğlen yemeğim
4yk ıspanaklı yumurta
1 dilim ekmek

meraba kızlar şimdi girdim büroya. eşimi hastaneye götürdük. kas spazmı dedi doktor. 10 tane iğnesi var bide jel verdi. 5gün de rapor.
sabah hastaneye gidecez diye yemedik. öğlen kahvaltı etmiş gibi oldum.
dünden başlayayayım
sabah: yarım paket form bisküvi. 1 fincay çay
öğle :1 porsiyon arnavut çiğeri yanında 3 dilim domates. 1 dilim ekmek
akşam: 3 kaşık türlü 2 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık
yemekten sonra küçük bir kase çekirdek
2 bardak çay
aralarda siyah kuru üzüm , küçük küçük doğradığım kuru incir ve badem karışımından yedim. badem 5 tane falandı. incir de bir incirin çeyreği kadardı.
bu gun öğlen 12 de 1 simit,2 bardak çay, bırkaç dilim domates,biraz peynir yedim.
bu arada eczanede eşimin ilaçlarını beklerken tartıldım 58,2 çıktı. eğer doğruysa 600gr daha vermişim cumadan beri :)
şimdi geçmişi okuyacam :68:
canım ilaçlarını düzenli kullanınca, hiçbirşeyciği kalmaz eşinin,tekrar geçmişolsun,Allah beterinden korusun,bi garibe sadaka falan verin sevaptır. öğünlerin gayet güzel,afiyet olsun. bugünkü simit sonrası ekmek yemezsen iyi olur kanımca ;))
evet çok kötü oldu dün ama bazı sorunlardan dolayı bol bol kayısı yiyorum:1:
bide aktivya yesemmi kaptan ya
amin asumancım hepimizinki inş..
başlıcam inş bu haftadan sonra
rahatsızlığım düzene girince
geçmiş olsun tekrardan canım Allah şifa versin..
hıımm şu malum sorun değilmi,sahi ne oldu ağrıların geçtimi hayatım. aktivya yı zamanında bir tanıdık kullanmıştı,her gün bir tane aynı saatlerde yerdi memnunum dediğini hatırlıyorum istersen bir kullan ama minumum15 gün yemen gerekiyor tam fayda sağlaması için.
öğlenki menüm

öğleden önce ara olarak 3 tane kuru kayısı

öğlen yemeğim
4yk ıspanaklı yumurta
1 dilim ekmek

gün kurusunu tavsiye ederim hayatım.
öğle yemeğinde çok güzel afiyet olsun.

Kızlar merhaba..ılk önce ben ısımlerı bı anladigım kadarıyla yazıym yanlısim varsa ltfn duzeltın..ısım hafızam bıraz zayıftırda:)

Asumancım:Allah kabul etsın orucunu,benımde var ama baslayamadm hala bıran once başlamam lazım.
Emınecım:Ela kızının adı bundan emınım:) Aman koru agzını,burnunu benımkı cok fena yavrum zaten mınıcıkler..

Seyyah...Adını soyledıysen bıle bak yok aklımda,ozur.. Esıne gecmıs olsun ıgneler toparlar sımdı onu. Bıraz rahatlamıssındır ıns..

Benım kızımsa cok kotu hala ne yedıyse ne ıctıyse kustu.Bronsıte ballı zencefılı bende duydum,aldırıcam esıme bugun.oof yavrum cok halsız

canım ilaçlarını düzenli kullanınca, hiçbirşeyciği kalmaz eşinin,tekrar geçmişolsun,Allah beterinden korusun,bi garibe sadaka falan verin sevaptır. öğünlerin gayet güzel,afiyet olsun. bugünkü simit sonrası ekmek yemezsen iyi olur kanımca ;))

hıımm şu malum sorun değilmi,sahi ne oldu ağrıların geçtimi hayatım. aktivya yı zamanında bir tanıdık kullanmıştı,her gün bir tane aynı saatlerde yerdi memnunum dediğini hatırlıyorum istersen bir kullan ama minumum15 gün yemen gerekiyor tam fayda sağlaması için.

gün kurusunu tavsiye ederim hayatım.
öğle yemeğinde çok güzel afiyet olsun.

ağrım yok çok şükür ozaman bende başlıyım aktivyaya
gün kurusunu bu bitince alırım bide onu denerim
sağol asumancım

selamlar kızlar,

dün uğrayamadım sabahtan sonra. akşam da geldim ama bağlantım çok yavaştı. şimdi de yavaş gerçi:) çözmek için bir şeyler yapıyorum ama adam gibi bir hıza ulaşmazsa foruma erişmem güç. bu arada eşim geldi çok şükür.

ben deldimm kızlar
kızımla cıktık hava süperr yazdan kalma gün gibi gerci marmarisinden kalma gibi deildee:))
neysee güzel güzel bebek arabasıyla gittik hamsi kalmamış cipra aldımm bende alışveriş yaptım dönmeye hazırlanırkan eşimm gelmişş kapıda kalmışş eve gelmişş telde yasak tahmin etmiş kantini bide komsu görmüş kantine gittiler diye sınav başvuralarının son günüymüşş zaten 2senedir ya son günü haberimiz oluyo ya gecincee beraber arabayla döndük oo başvuru yapmaya gitti bizde evdeyizz akşama balık ama cinsi değiştii
elayı uyutacağım spor yapacağımm :)))

asumancımm kasar cokk azdı incecikk verecceğimm hastayım şişim muhtemeden 1kilo almış gözüküyomm bakalımm az yemeye dikat ediyorum bu haftaa
ay elayıı görsen kasarr yetiştiremiyoruzz hastası süt,yoğurt,kaşarr,peynirr bunlarla yaşayabilirrr
dosbacım senin yerinede gezerimm tatlımm sendegez cok yorulmadan
yağmurecrn evet ismim emeine kızım ela ben marmaristeyim cok kış olmuyo ve buğün hava cok güzelll
seyyah2806 cnm gecmiş olsun eşine tekrar dinlenirse bol bol gecer inşş
nihan kayısı ye cnm bide zeytin yağı içç aç karnı yarın cay bardağı felann bağırsakları calıştırıyoo

.

sağol canım amin. sadaka işini iyi aklıma getirdin süpersin. bugun ekmek yok canım bende simit yerken öyle sözverdim kendıme zaten :)

selamlar kızlar,

dün uğrayamadım sabahtan sonra. akşam da geldim ama bağlantım çok yavaştı. şimdi de yavaş gerçi:) çözmek için bir şeyler yapıyorum ama adam gibi bir hıza ulaşmazsa foruma erişmem güç. bu arada eşim geldi çok şükür.
cnm dün bakım vardı ondanda giremiyosundur belkii
gözün aydınn önceliklee allah bir daha ayırmasın bu kadarrr bol bol vakit gecirinn cnmm

ben deldimm kızlar
kızımla cıktık hava süperr yazdan kalma gün gibi gerci marmarisinden kalma gibi deildee:))
neysee güzel güzel bebek arabasıyla gittik hamsi kalmamış cipra aldımm bende alışveriş yaptım dönmeye hazırlanırkan eşimm gelmişş kapıda kalmışş eve gelmişş telde yasak tahmin etmiş kantini bide komsu görmüş kantine gittiler diye sınav başvuralarının son günüymüşş zaten 2senedir ya son günü haberimiz oluyo ya gecincee beraber arabayla döndük oo başvuru yapmaya gitti bizde evdeyizz akşama balık ama cinsi değiştii

asumancımm kasar cokk azdı incecikk verecceğimm hastayım şişim muhtemeden 1kilo almış gözüküyomm bakalımm az yemeye dikat ediyorum bu haftaa
ay elayıı görsen kasarr yetiştiremiyoruzz hastası süt,yoğurt,kaşarr,peynirr bunlarla yaşayabilirrr
yağmurecrn evet ismim emeine kızım ela ben marmaristeyim cok kış olmuyo ve buğün hava cok güzelll
nihan kayısı ye cnm bide zeytin yağı içç aç karnı yarın cay bardağı felann bağırsakları calıştırıyoo
tamam canım sağol
senin kızda ağzının tadını biliyo aferin ama abur cuburdansa bunlar yararlı kalsiyum açısından vs

Gun kurusunu bende tavsıye ederım hem sankı tadı cok daha guzel geldı bana
sağol canım denicem:61:

selamlar kızlar,

Hosgeldııın..E baglantiyı bılıyoruz bızlerde asıl senı merak ettık:) Hadi Allah bıdaha ayrılık vermesın,gozun aydın

selamlar kızlar,

yuppiiii :66: allah bıdaha ayırmasın rabıacım :70:

selamlar kızlar,

gözünaydın canım

cok güzel bi hedef koymussun kendine canim insallah sana bolca gaz veririm bu spor konusunda :))
canim cok cok gecmis olsun ya, kocani cok sevdigin icin icin rahat olmaz tabi:69:
hedef koydukta melekcim gelde yap yapabilirsen,aylardır tık yok bende ama bunu sporla atacağımı düşünüyorum. inşallah spora başladığımda yanılmam. :)
slm kızlar sabah kahvaltımı yapamadım sağlık ocağına gittim aç karnına şekerimi ölçtürdüm 63 tü 2 ay önce falan 58 e düşmüş zaten düşüktü iyice düşmüş.
12 ye doğru kahvaltı yapabildim dr biraz bal pekmez yada recel tüket kahvaltıda dedi.
bende 2 dilim kepek ekmeği bitki çayı ve kk kadar peynir ile 1 tatlı kaşığı ev yapımı recel yedim.
şuan bi sıkıntı yok ama acayip yorgun hissediyorum kendimi spor yapamıcam ama pazara çıkıp alışveriş yapıcam.:8:
canım şeker sorunun açlıktan falanmı kaynaklanıyor. gerçi şeker hastalığı çeşidi çok,umarım daha iyisindir.
teşekküe ederim kaptancım
ricaederim.:29:

Canım cok merak ettım haraketlerı zaten hep ariyorum sureklı yenılemeye calısıyrm haraketlerımı ama ben telefonumdan baglandıgım ıcın acamadm. Vıdeolar fılan malesef acılmıyo:(
Bu arada doktordan geldım sımdı kızımı goturdum.. Hırıltısı vardı bı kac gundur bıde oksurmeye basladı.Bronsıt dedı doktor,antıbıyotık ve 2 ılac daha verdı:( cuma kontrol offf:59:
canım benim oğlumda yeni atlattı bronşiti,hatta yaarın son kontrolümüz var.zaten salgındı bizim burdada hastaneler çocuk ve yaşlı dolu. anlatıcak inşallah,hiç ihmal etme. burda dr muz sürekli havada verdirmişti. ciğerlere iyi geliyor diye,inşallah hayırlısı ile atlatır kuzucuk.
bugun topiğimiz çok sessiz.
ben yokum ondandır dermişim. :78::9:
seyyahım takım bakımda yazdı sürekli ben ondan giremedim tekrar sanıryorum diğer arkadaşlarda o yüzden gelemedi.
Arada kalmak da kötü oluyor kaptancığım ne hasta ne değil..
Ben de çok kalıyorum o modda uzun da sürüyor.
Güzel olmuş takım zaten bol hareket ben de tanışırım zamanla :)
Az bir kilo kalınca daha zor oluyordur vermek değil mi kaptancığım?
Teşekkür ederim kaptancığım gayet iyi geçti sınavım :=)
Darısı yarınkine.
sorma masalcım,sabah iyiyim,akşam kötüyüm bende anlamıyorum ama boğazlarım biraz olsun düzeldi şükür. nerede hareket orada bereket masalcım,bol motivasyon iyi oluyor. benim kilolar az kaldı takıldım kaldım hergün aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım,sanırım biraz diyet psikolojisinden benimde uzaklaşmam gerekiyor. yakında giderim.:))
bak çok sevindim şimdiinşallah bugünki sınavda iyi geçer masalcım.
Kızlar merhabalar..cok gece kalmadan bugunku menumu yazıyım...
2 tane gun kurusu,kocca bı bardak su
Kahvaltı:bıraz peynır,5 zeytın,domates,salata,bı dılım ekmek,cay
Ara:bı elma
Oglen:bı kase mercımek corbası,bı kase yogurt
Ara:2 galeta,bı kupa yesıl cay
Aksam:250gr. cıvarı fırında hamsı,bol salata,ekmek yok
Suanda yesıl cayımla,kuruyemıs goturuyorum.
25 dk egzerzıs
güzel bir menü afiyet olsun canım. tebrikederim. :46:
kızlar selam bugun yıne karmakarışık öğünlerim :)
öğlen : 1 portakal
Ara : elmalı soda
akşam : yayla çorbası,nohut yemeği ikiside 4'er kaşık falan 1-2 dilim beyaz ekmek
Ara : çilekli yoğurt
bu böyle olmıcak.sanırım sana nazar değdirdik plasticim,en iyisi git kendini okutuver ondan sonra toparlanırsın inşallah..

Hmm o yüzden :)
Ohh ne güzel o zaman ben kaçırdığım için çoğu şeyi.
Kızın kaç yaşındaki?
Bu arada sen kaç yaşındaydın?
Durr durr kızın köpeğindi :)
Aman ben de karıştırdım.

:60:

ben deldimm kızlar

teşekkür ederim canım geçer inşallah :70: ayy zeytinyağını nasıl içecek ya çok kötüü başka yolu yokmu ki :59:

akşam yemeğim
1kepçe tarhana corbası
3kaşık mantar sote
5kaşık makarna 6dan sonra bişey yemedimm ilk kez inş devam ederim

kahvaltım
2dilim ekmekten kaşarlı tost
1kupa yeşil cay
2parça ceviz
annenler ne zaman geliyordu eminecim, ben kaçırdım sanırım?
akşam yemeğin güzel olmuş. 58'e düşmek için baya kararlısın sanırım, akşam yemeğini kestiğine göre :) kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olsun.

kızlar rabia uğradımı eşi geldi sanırımm arkadaşım gözün aydınn giremezsem göremezsem allah böyle ayrılıklar göstermez inş bidaha bol bol vakit gecirin eşin sen oğluşunnn :)))
uğradım uğradım:)) akşam da uğradım ama bağlanamadım. ya kk'da ya benim bilgisayarda sorun var ama bakıcaz artık.
teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için. rabbim sana da bol sabır versin. siz hep yaşıyorsunuz bu durumları.

günaydın elacım.
rabia muhtemel huzur dolu gün yaşıyordur (inşallah)
ne alemsin elacım, hayatım her ayrılıkları böyle vakitli olsun inşallah yani süreli ayrılıklarımız olsun dilerim. bunlar birşey değil bak göz açıp kapayıncaya geldi çok şükür.
dilerim şuan iyidirler ve mutludurlar. :))
rahatladım sonunda asumancım, üzerimde bir dağ vardı kalktı sanki, çok şükür. bu da bir imtihandı geçti. şimdi düşünmüyorum geçen zamanı, bugünü yaşamak lazım.

inşallah herkesler iyidir,herkes mutlu ve huzurludur.
bende çok şükür iyiyim,sağlıklıyım daha ne olsun yaa.
Rabbim elimizdeki nimetleri almasın ,fazlasını da olmaya versin dilerim.
bugün oruçluyum kızlar (hiç belli olmuyor değilmi)
arkadaş tutucam dedi,e hadi bende tutayım bakalım olacakmı dedim ve bugün başladım,şuana kadar iyiyim sadece biraz susadım,yemekle aram olmuyor oruç tutarken ama sıcak bir çay fena olmazdı. heehehe şaka şaka.
inşallah cumaya kadar olsun tutarım. borçlarımı biraz biraz versem ne iyi olur.
neyse buralarda olucam,sohbet ederiz,bende akşamı etmiş olurum. :)))
ne güzel dua etmişsin sen öyle, amin canım. Allah orucunu da kabul etsin, oruç tutunca bir sakinlik gelmiş sanırım sana:))

Kızlar merhaba..ılk önce ben ısımlerı bı anladigım kadarıyla yazıym yanlısim varsa ltfn duzeltın..ısım hafızam bıraz zayıftırda:)
Asumancım:Allah kabul etsın orucunu,benımde var ama baslayamadm hala bıran once başlamam lazım.
Emınecım:Ela kızının adı bundan emınım:) Aman koru agzını,burnunu benımkı cok fena yavrum zaten mınıcıkler..
Seyyah...Adını soyledıysen bıle bak yok aklımda,ozur.. Esıne gecmıs olsun ıgneler toparlar sımdı onu. Bıraz rahatlamıssındır ıns..
Benım kızımsa cok kotu hala ne yedıyse ne ıctıyse kustu.Bronsıte ballı zencefılı bende duydum,aldırıcam esıme bugun.oof yavrum cok halsız
sedef canım çok teşekkürederim bende bugün başladım arkadaşın gazıyla ama zor oluyor,millet hapur hupur yerken. gerçi sadece su olayım var yoksa acıkmıyorum. bakalım zaten akşama ne kaldı.2.5 saat. :18:
ağrım yok çok şükür ozaman bende başlıyım aktivyaya
gün kurusunu bu bitince alırım bide onu denerim
sağol asumancım
başla hayatım,
nihancım ela zeytin yağı diyor hayatım,tamam gerçekten güzel bir çözüm,ama kalıcı değil geçici bir çözüm. sende zaten bağırsak tembelliği var buda tembelliğe alıştıracak bir yönten olur sonrasında.
selamlar kızlar,

gözünaydın hayatım. 2 gündür yavaş topic,sonra tekrar uğrarsın.
ben deldimm kızlar
ohhh buldun mis gibi havayı gezersin, valla gez. inan çok özledim yazı.
çüprada güzel seçim, at fırına mis gibi,şimdiden afiyet olsun. canım eşin hangi sınav için başvuruyor,türbe yükseltme falanmıki :26:
az kaşar,sanırım bir peynir gibi olmuştur o. elada ne güzel protein delisi aman yesin yeter ki. kaşar kalsiyum bakımından çok zengin ama kaloriside zengin. ela kaşar sen süzme peynir ye ama fazla yemesin prenses. :))
Gun kurusunu bende tavsıye ederım hem sankı tadı cok daha guzel geldı bana
kesinlikle tat konusunda bende çok seviyorum,cevizlede mükemmel oluyor.
sağol canım amin. sadaka işini iyi aklıma getirdin süpersin. bugun ekmek yok canım bende simit yerken öyle sözverdim kendıme zaten :)
:34: tebrikederim hayatım, :46:
teşekkür ederim canım geçer inşallah :70: ayy zeytinyağını nasıl içecek ya çok kötüü başka yolu yokmu ki :59:

canım zeytin yağının ayçiçek yağından daha güzel,daha önce hiç 1 çay bardağı falan içmedim ama salatalarda kullanıyorum inan korkum olmasa ekmeği bandıra bandıra yarim. :1:

Back
X