- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
bu arada kizlar dingilterekralicesi yani hacerin blogunda cekilis var bende sansimi denemek istedim katilmak istersiniz belki diye haber veriyim dedim ama link vermek yasak oldugundan ekleyemiyorum linki zaten google'a makyaj günlügü yazinca cikiyor
ben gidemicem sanırım ela uyanmaz 3te dönceklermişş kaldıı birde üstüne eşim aradı nöbetçiyim diye ark rapor almışş bizimki tutacakmışş sinir oldummm yaa bıktımm nöbettenn duvar arasında hatım geciyooo
sabah kalk kahvaltı ortalık topla öğlen yemeği elayla uğraşş yedir uyut akşam yemeğii eşim olursaa eşim geliyoo yemek yee tv izle kendi başına genedle o uyuyoo ben manatonluktan bıktımmm gercekten
oynatmaya az kaldııı doktorum nerde demeye başladımmmmmmmm
canım ela küçük olmasaydı eğer o okuldayken sen çeşitli kurslara gidebilirdin. örneğin nakış, boyama, bilgiisayar, ehliyet vs. vs. ben vaktım olsaydı web tasarım kursuna gitmek isterdim mesela. en buyuk dezavantajın tanımadığın bı şehirde olman umarım sevdiğin bi şehre tayınınız çıkar biraz önce. ama ela uyırken yada eşin yokken yapabıleceğin hobiler üretmelisin kendine. yoksa zaman geçmez.