Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar,

sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyor:43:dua edin de o ciddiyete ulaşmasın.

asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.

canım yaa,unutkanlığımı hastalığıma ver hayatım,yazdım aklımın köşesine unuturmuyum daha. :26: valla yarışalım muhakkak 54 e düşeyim artık. yada şubat sonu demiştim değilmi. o zamana kadar kesinlikle 54 olmalıyım.:))
nihanım test almayayım gittiği yere kadar gitsin,hamiş değilim %80 eminim ama yinede bu kadar hassaslaşınca midem acaba demeden olmuyor. neyse boşver anlarız yakında.:10:
kahvaltıda ekmek yemedim nihancım,inan birşey yiyeysim yoktu zorla yedim onlarıda. öğle yemeğimi birazdan söylerim ne hikmetse acıkmaya başladım.
senin yemekte iyi olmuş,afiyet olsun tatlumm :39:
tamam canım sen bi iyice iyileş başlayalım yarışa:81::81:
unutursanda ben kendimi hatırlatırım zaten:52::52::38:
acıkırsın tabi canım ya yemek yemeyince dahada halsizleşçen
sağol canım:56:

canım, kusura bakma ama ben seninle tanıştığımı hatırlamıyorum bile nasıl unutmuş olabilirim. sen acaba bana kaç kere selam vermişsindir? ben buraya zorunlu olduğum için yazmıyorum. yazmak istediğim için yazıyorum. ben kaç gündür çocuğumun hastalığıyla uğraşıyorum, acaba sen hangi mesajında bir geçmiş olsun deme kibarlığını gösterdin de şimdi unutulmuş olmakla ilgili hesap sorabiliyorsun?
kırıcı olmak niyetinde değilim ama lütfen biraz da çuvaldızı kendine batır.

:46::46::46:

afiyet olsun canım. ne fasulyeymiş, için dışın fasulye oldu:60:
.
sağol canım:1:
ay evet ya 2 kişi olunca bitmiyo yemek ee taze oluyo 2. günde yiyoruz bu sefer atılmasın diye:56:

selamlar kızlar,

sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyor:43:dua edin de o ciddiyete ulaşmasın.

asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.
ay kuzum benim ya kıyamam ben ona:59::59:
Allah şifalar versin hastaneye yatmadan atlatır inş. canım.
içini ferah tut tamammı rabiacım hastaneye filan yatmadan iyileşçek inş.

hoşgeldin asumancım. gerçekten meraklanmaya başlamıştık. sana da geçmiş olsun canım. bu aralar bir hastalık dalgası hakim, acil şifa diliyorum.
az yemişsin ama hastalıktan canın çekmiyordur. azar azar normale döner inşallah.
bu arada kpss iyi bir fikir. dikiş nakış olayı zaten kurs açılmadığı için ertelenmişti sanırım. aradaki zamanı kpss ile değerlendirebilirsin. güzel olur inşallah canım.
hoşbuldum rabiacım. valla ha bugün ha yarın diyerek giremedim bir türlü topiğe aslında dün başlıcaktım işe ama iyi hissetmeyince gelmedim, aklımdaydınız ama sen varsın diyede içim rahattı açıkçası. gerçi senin canında sıkkınmış. üzüldüm tosuna,dilerim biran önce hayırlısı ile kavuşur sağlığına. kesinlikle salgın yaşıyoruz,hastaneler dolu zaten,ben atlattım sayılır ama hafta sonuna kadar gider böyle.
kpss olayını arkadaş soktu aklıma,ondan öncede birşeyler yapmalıyım diye düşünüyordum sürekli sonra dedim neden olmasın, kpss yi kazandıktan sonra birçok sınav var iyi bir iş için onlardada şansımı denicem,evde olmamaya karar verdim gerçekten.
selamlar kızlar,sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyor:43:dua edin de o ciddiyete ulaşmasın.asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.
canım,bende çok bilin kişi modunda gibi sormuşum kusurabakma hayatım,ama hani dedim belki öyledir,hava vermemişlerdir ne bileyim,aklımda kalmasın diye yazıyorum işte.
dualarım sizinle,bir kere daha sormuştum,belki cevap yazdın ama görmedim,tekrarlayım sorumu senin paşanın adı neydi rabiacım. bir çırpıda iyileşecektir annesi,gönlünü ferah tut hayatım. çokçok geçmiş olsun.

neysecim kıyamama ben ona ...dua ediyorum bebişine... Rabbim hemen iyilik versin...yavrumun huzuru hemen yerine gelsin

Son düzenleme:
adcım canım hoşgeldin...geçmiş olsun bugün inş. daha iyisin...
oğluşun tamamen atlattı mı?? o nasıl??
keşke kayınvaliden biraz ilgilenseydi de sende biraz uyuyarak dinlenseydin :((
neyse haftasonu yaklaşıyor biraz daha ii olursun inş.

neysecim inş. hastaneye yatmazsınız ama yatarsanızda üzülme.. inan daha çabuk iyileşiyorlar... belki ilaç kontrolü hava serum derken hızlı bi şekilde atlatır ama dua ediyorum inş. bunların hiç birine gerek kalmaz

ay kuzum benim ya kıyamam ben ona:59::59:
Allah şifalar versin hastaneye yatmadan atlatır inş. canım.
içini ferah tut tamammı rabiacım hastaneye filan yatmadan iyileşçek inş.
teşekkür ederim canım ya. inşallah iyileşir. çocuğum kaç gündür bu halde. arada enerjisini topluyor sonra yine bir duruluyor. hastalıklar olmasa sağlığın kıymeti gerçekten anlaşılmıyor.

hoşbuldum rabiacım. valla ha bugün ha yarın diyerek giremedim bir türlü topiğe aslında dün başlıcaktım işe ama iyi hissetmeyince gelmedim, aklımdaydınız ama sen varsın diyede içim rahattı açıkçası. gerçi senin canında sıkkınmış. üzüldüm tosuna,dilerim biran önce hayırlısı ile kavuşur sağlığına. kesinlikle salgın yaşıyoruz,hastaneler dolu zaten,ben atlattım sayılır ama hafta sonuna kadar gider böyle.
kpss olayını arkadaş soktu aklıma,ondan öncede birşeyler yapmalıyım diye düşünüyordum sürekli sonra dedim neden olmasın, kpss yi kazandıktan sonra birçok sınav var iyi bir iş için onlardada şansımı denicem,evde olmamaya karar verdim gerçekten.

canım,bende çok bilin kişi modunda gibi sormuşum kusurabakma hayatım,ama hani dedim belki öyledir,hava vermemişlerdir ne bileyim,aklımda kalmasın diye yazıyorum işte.
dualarım sizinle,bir kere daha sormuştum,belki cevap yazdın ama görmedim,tekrarlayım sorumu senin paşanın adı neydi rabiacım. bir çırpıda iyileşecektir annesi,gönlünü ferah tut hayatım. çokçok geçmiş olsun.
hastaneler dolu canım, çok kalabalık. çok fazla çocuk var. onlara da üzüldüm. Allah şifa versin inşallah.
tek çocuklar da değil işte büyükler de açık bu ara hastalığa. inşallah atlatırız bu zamanları.
ben, buralardaydım canım ama zaten forumda da var bir durgunluk. açılacağız inşallah azar azar, şu hastalık meselelerini bir atlatalım hele.
canım, ben de ygs'ye hazırlanıyorum. benim de eşim soktu kafama:)) yani neden 2. bir üniversite okumayım ki, engel olacak bir şey yok. biraz daha cesaretli olmalıyız sanırım. belki önceden istediğimiz şeylere erişemedik ama hala yaşıyoruz ve kendimize yeni kapılar açmalıyız diye düşünüyorum. senin kpss kararına da kendim gibi sevindim emin ol:) ben azmin gücüne inanırım. çalışırsan ve bunu istersen başarırsın diye düşünüyorum. sen zaten kararını da vermişsin.
canım, estağfirullah ya ne kusuru? biz burda bildiklerimizi paylaşmasak olur mu. hava verme olayı benim de aklıma geldi. ancak doktor gerekli görmedi şimdilik sanırım. şimdi iğneden sonra nasıl olacağını gözlemliyeceğim eğer olmazsa başka hastaneye veya üniversitelere gideriz artık. ama inşallah buna gerek kalmaz.
daha önce sorduğunda cevap yazmayı unutmuşum:) oğluşun adı enes.

neysecim kıyamama ben ona ...dua ediyorum bebişine... Rabbim hemen iyilik versin...yavrumun huzuru hemen yerine gelsin

neysecim inş. hastaneye yatmazsınız ama yatarsanızda üzülme.. inan daha çabuk iyileşiyorlar... belki ilaç kontrolü hava serum derken hızlı bi şekilde atlatır ama dua ediyorum inş. bunların hiç birine gerek kalmaz
canım, teşekkür ederim Allah razı olsun. birisi böyle dua ediyorum deyince içime su serpiliyor. dualarına amin amin amin canım.
tabiki haklısın, hastane kulağa korkunç geliyor ama yazdığın gibi belki daha hayırlı olur. zaten bir şey yemiyor. bu gidişle halden de düşecek diye korkuyorum. hastanede en azından serum bağlıyorlar. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. şimdi uyuttum, bugün çok şükür uykusu öksürükle bölünmedi.

adcım canım hoşgeldin...geçmiş olsun bugün inş. daha iyisin...
oğluşun tamamen atlattı mı?? o nasıl??
keşke kayınvaliden biraz ilgilenseydi de sende biraz uyuyarak dinlenseydin :((
neyse haftasonu yaklaşıyor biraz daha ii olursun inş.
hoşbulduk hayatım sende hoşgeldin. oğlum iyi çok şükür dosbacım, arada öksürüğü oluyor ama idare ediyoruz. hayatım ben evdeyken kayınvalidede yemek falan yedik,ıhlamur falan yaptı,sabah kahvaltıya çağırdı ama hiç demediki sen yat dinlen kızım çocuğu alayım ben diye. fırsattan istifade çarşılara alışverişe gitti eksiklerini falan aldı. garip işte ne diyeyim,birşey diyemiyorum valla neyse bu kadar yaptı ya yinede Allah Razı olsun.
bak bu konuda dosbama katılıyorum hayatım,ne hikmetse insanın kafası biraz daha rahat oluyor.
teşekkür ederim canım ya. inşallah iyileşir. çocuğum kaç gündür bu halde. arada enerjisini topluyor sonra yine bir duruluyor. hastalıklar olmasa sağlığın kıymeti gerçekten anlaşılmıyor.
hastaneler dolu canım, çok kalabalık. çok fazla çocuk var. onlara da üzüldüm. Allah şifa versin inşallah.
tek çocuklar da değil işte büyükler de açık bu ara hastalığa. inşallah atlatırız bu zamanları.
ben, buralardaydım canım ama zaten forumda da var bir durgunluk. açılacağız inşallah azar azar, şu hastalık meselelerini bir atlatalım hele.
canım, ben de ygs'ye hazırlanıyorum. benim de eşim soktu kafama:)) yani neden 2. bir üniversite okumayım ki, engel olacak bir şey yok. biraz daha cesaretli olmalıyız sanırım. belki önceden istediğimiz şeylere erişemedik ama hala yaşıyoruz ve kendimize yeni kapılar açmalıyız diye düşünüyorum. senin kpss kararına da kendim gibi sevindim emin ol:) ben azmin gücüne inanırım. çalışırsan ve bunu istersen başarırsın diye düşünüyorum. sen zaten kararını da vermişsin.
canım, estağfirullah ya ne kusuru? biz burda bildiklerimizi paylaşmasak olur mu. hava verme olayı benim de aklıma geldi. ancak doktor gerekli görmedi şimdilik sanırım. şimdi iğneden sonra nasıl olacağını gözlemliyeceğim eğer olmazsa başka hastaneye veya üniversitelere gideriz artık. ama inşallah buna gerek kalmaz.
daha önce sorduğunda cevap yazmayı unutmuşum:) oğluşun adı enes.
canım benim atlatıcaz tabiki Allah'ın izniyle Rabbim dermansız dertler vermesin dilerim.
forumdaki durgunluğu,dediğin gibi hastalıklar geçince aşarız hayatım hayırlısı ile.
eşin ne kadar iyi yapmış,valla ben şimdi diyorumki 50 de olsam birşeyler yapmam lazım,hayatımın bu şekilde sonlanmasını istemiyorum. geçen konusu olduda diyorumki öyle başarılı bir büyük anne olayımki torunum benim üzerinden bitirme tezi hazırlasın diyorum gülüyorlar. inan şuan çok istiyorum şu hastalığım olmasaydı güya pazartesi başlıyordum çalışmaya.hergün netten 10 soru çözüp irde kendime bu sorulardan defter hazırlasam çalışma kitabı gbi daha kolay aklıma girer diyordum ama iyileşeyim öyle artık.
canım inanın her yazdığımı belki faydam olur umuduyla yazıyorum,seninde bni anladığına sevindim,inşallah iyi olacak enes. adıyla yaşasın dilerim.

canım benim atlatıcaz tabiki Allah'ın izniyle Rabbim dermansız dertler vermesin dilerim.
forumdaki durgunluğu,dediğin gibi hastalıklar geçince aşarız hayatım hayırlısı ile.
eşin ne kadar iyi yapmış,valla ben şimdi diyorumki 50 de olsam birşeyler yapmam lazım,hayatımın bu şekilde sonlanmasını istemiyorum. geçen konusu olduda diyorumki öyle başarılı bir büyük anne olayımki torunum benim üzerinden bitirme tezi hazırlasın diyorum gülüyorlar. inan şuan çok istiyorum şu hastalığım olmasaydı güya pazartesi başlıyordum çalışmaya.hergün netten 10 soru çözüp irde kendime bu sorulardan defter hazırlasam çalışma kitabı gbi daha kolay aklıma girer diyordum ama iyileşeyim öyle artık.
canım inanın her yazdığımı belki faydam olur umuduyla yazıyorum,seninde bni anladığına sevindim,inşallah iyi olacak enes. adıyla yaşasın dilerim.
çok doğru düşünüyorsun canım. hayatında memnuniyetsizlikler varsa bunlara ah-vah çekmek yerine işe koyulacaksın. hem yeni bir yola koyulmak insana bir neşe veriyor. her gün düzenli çalışsan çok da faydasını görürsün.
faydan oluyor canım, sen öyle kusuru falan bırak yazmaya devam et:) amin canım, senin evladın da adıyla yaşasın.

öğle yemeğimide yazayım.
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmeği

ara olarak 3 ad burçak yedim az önce çayla çok güzel gitti inanın,daha yemicem söz.:78:

öğle yemeğimide yazayım.
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmeği

ara olarak 3 ad burçak yedim az önce çayla çok güzel gitti inanın,daha yemicem söz.:78:
evet, gerçekten burçak çayla çok iyi gider:27::9:
hasta olduğun zaman sayalım. bu arada 1 tane burçak kaç kalori? belki korktuğun kadar değildir.

çok doğru düşünüyorsun canım. hayatında memnuniyetsizlikler varsa bunlara ah-vah çekmek yerine işe koyulacaksın. hem yeni bir yola koyulmak insana bir neşe veriyor. her gün düzenli çalışsan çok da faydasını görürsün.
faydan oluyor canım, sen öyle kusuru falan bırak yazmaya devam et:) amin canım, senin evladın da adıyla yaşasın.

amiin. cümlemizin evladıda adıyla yaşasın dilerim rabiacım çok öpüyorum enesi.

kesinlikle hayatım. önceden diyordumki yaa zaten yaşım geçiyor,1 tane daha evladım olsun,evde olayım, onların okuluydu şuydu buydu derken zaman geçecek diyordum ama şimdi hayır diyorum, yani yine bu dediklerime evet ama yolumu değiştirmek istiyorum. kpss ye hazırlanmak için önümde epey zamanım var. bir-iki kere deneyeyim baktım olmuyor ozaman ilk seçeneği direk uygularım ama çalışan bir anne olmak istiyorum. ama işimin yeterli olmasını istiyorum yani,hafta sonlarım tatil olsun,senelik izinlerimi tam anlamıyla kullanayım, iş çıkış saatlerim erken olsun.özel sektörde bunu yapamam. bilmiyorum bir şansımı denemek istiyorum.inşallahda kpss yi kazanırım.sende ygs yi kazanırsın inşallah hayatım sahi sınavlar ne zamandı,

evet, gerçekten burçak çayla çok iyi gider:27::9:
hasta olduğun zaman sayalım. bu arada 1 tane burçak kaç kalori? belki korktuğun kadar değildir.

:69:

kalori bölümünü akşam öğrenicem rabiacım.
bir paket alıp bakayım içine kaç tane var. :9:
şaka şaka sadece el yordamıyla anlamaya çalışıcam içindeki sayıyı,yani öyle umuyorum. :26:
ama çok değildir yaa. yani yenildiğinde çok şekerli gelmiyor yaa. he he

neyse canlar ben kaçtım,atrık. iş çıkışı markete gideceğiz ev tam takır kuru bakır.
hepinizi öpüyorum,hayırlı akşamlar.:54:

kizlar hepinize iyi günler, dün aksam geri döndüm, hersey yolunda, hatta cok sevincliyim.. türkiye ziyaretim olacak, kesinlesti :) gelinligimi ordan alacagim Allah kismet ederse ..
sabah acele ise gitmem gerekiyordu, eve gelisimde ise otobüsü almadim tam tamina 8 km yürüdüm 1,5 saate.. eve geldigimde bacaklarim sertlesmisti, hem soguktan olmasi gerek hemde bütün kaslari calistirdigim icin, cünkü hizli tempoda 1,5 saat yürüdüm 10 cm topukla

cok kilo almissimdir diye saniyordum ama sabah tartildim ve 54,8 kg ciktim:53::53: en son tartildigim gibi.. sok oldum vallahi, ama yarin bakalim sonuc ne olucak cünkü yürüyüsten önce 1 dilim kek yedim ve sonrasinda da biraz yedim.. ama bu hafta bol bol yesem bile cok kosturdum gercekten, ve ortalama günde 1 saat yürümüsümdür, o yüzden kilo almamissim..

ben geri döndüm ama bu hafta bitti, o yüzden yarindan sonra yine baslamak istiyorum, eger kaptanim izin verirse.. eger yer yoksa beklerim :)

Kızlar merhaba .
NAsılsınız?
Çok yorgunum öncelikle :)
Kaptancığım gelmiş hoşgelmiş.
Neyneysecim oğlun için dualarım sizinle ..Umarım bir an önce atlatır da rahatlarsınız ..
Nihancım sen iyisin değil mi?
ms22 , spor böyle alışınca insan arıyor.
Dosbamm .. Bebişine selam söyle :1:
Emine yoktu galiba bugün?
Eminim atladıklarım var ama yorgunluğuma verin.

Ben neler yaptım?
Sabah: minicik bir dilim helva= 50 kalori
Öğle: Çok küçük bir poğaça=75 kalori
Akşam: domates çorbası= 110 kalori
Brokoli kalorisi=100 kalori

Toplam= 335 kalori

2,5 saat spordaydım.
1 saat falan yüzdüm.
40 dakika yürüyüş.
Geri kalanında aletlerdeydim.

Ve tartıldım ..
Nasıl olmuş anlamadım ama 66.5 olmuşum :(
Ben yanlış yerde zannettim sanırım kendimi kilo alıp duruyorum :(
Moralim çok bozuldu.
Ama gidene kadar sporla büyük kısmını halledeceğim.

masalcım söledim onunda sana selamı var :21:
bu arada farklı yerlerde tartılmak kiloyu etkiliyo...kıyafetin içtiğin su yediğin şeyler...
mesela turşu bulgur şişlik yapıyo tartıda bende 1 kilo kadar farkeder... bence 66 olmamışsındır...bozma moralini...sen yeterince dikkat ediyosun hem sporda yapıyosun

Back
X