cnm bildigim kadaryla b vitamini iştah acıo bnm karısık haplarmda o da var ama ben genelde vitaminsiz kalınca acıkan bi tipim muhtemelen yine vitaminsz kaldm bakalm bi baslıyım haplara sonra sonuclrı yazarım:) öglen makarna ve salata yedim bu sefer salsa sos almadım(yagsız olasada ne de olsa bir tür sos) onun yerine dana kıyma koydm yanına. aksam yemegimide 1 saate yiycem bakalm... bu sırada yarın kendimi tamamen spora adıycam en az 2 saat spor yapmayı planlıorm hocayla. nede olsa cmt ve çok dersim yok daha şimdi :)
herkese güzel haftasonları
herkese güzel haftasonları
hayırlı günler sana da canım.
lifli yiyecek tercih etmek çok iyi bir fikir. o tarz gıdalar daha uzun süre tokluk sağlıyorlar ve kanşekerinin birden yükselip alçalmasını engelliyorlar.
mide bir balon gibi canım:) biz çok yemeyi düzen haline getirince midemiz de büyüyor. ancak böyle diyet yaparak miktarı kontrol edince midemiz de küçülüyor. bak belli bir kiloyu verince eskiden tabak tabak yediğin gıdaları zaten midene sığdıramayacaksın:) bu da işin güzel bir yönü.
vitamin benim aklıma gelmemişti. eğer yeterince vitamin alamadığını düşünüyorsan takviye yapabilirsin bence. yalnız ona da dikkat et bazı vitaminler iştah açabiliyor:) internetten bir araştır istersen.
ee yani değil mi![]()