Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad1 cim kesinlikle isteksiz değilim.kilo vermeyi deli gibi istiyorum.sadece diyete uygun şeyler yemediğim zaman kendimi suçlu hissediyorum.bir an evvel sağlıklı beslenmeye başlamalıyım.siteye çok sık giremiyorum netim yok ama sizi yakından takip ediyorum.yarın inşallah beşi bi yerde çayı,maden suyu,yeşilçay üçlüsüne tekrar başlıycam. bol su ve sporla cuma gününe tartıda yüzüm gülecek inşallah:)

kızlar günaydın bn dha yeni kalktım :)))
bugun öglen cycle dersine gitme ihtimalim var ama eger arkdslar cagrırlarsa aksam sadece yogaya gidicem.. boaz agrısı çok kötü ya smdi kahvaltıda hazr corba içmeyi planlıorm(Arkasnda 90 kalori yazıo sadece) sabahı öle geciştircem öglene bakalm artk blki öglen yourt ve müsli yerim
bu arada eski resmlerime fln bakınca cok üzülüorm bn bu hale nasl geldim die ve önümde gidilcek çok yol vr die umutsuzluga kapılıyorm :(

kızlar bu sırada gecmişi okudugm kadaryla herkeste bi nezle-grip ikisine gidişat görüyorum insallah hepimiz cabucak iyleşipte rht rht sporlarımızı yaparz

yediklerimin devamini getireyim :)

saat 2 gibi
yarim elma - öbürünü yiyemedim

saat 4 gibi
2 ekmek
biraz balik ve azicik peynir
(kahvalti gibi oldu)

suan yesil cay icmeyi düsünüyorum, bugün bol meyveli bi gün oldu, spor yapmicam yarini bekliyorum, yarindan sonra bol sporlu bi hafta bekliyor beni

menün güzel melekcim. benim bu haftasonundan sonra seni eleştirmeye hakkım yok:)
spor konusunda bizleri tekrar heyecanlandırma görevi sana ait canım:) haftada 3 gün gidiyorum ama evde yapmayı biraz askıya aldım, senden hevese gelmeyi umuyorum:16:

insallah bende eskisi gibi sporumu tekrar yaparim, baslamasi en zoru bence, sonra gerisi geliyor.. hehe heyecanlandirmaya calisacagim canim, senide kendimle sürükleyecem bu spora ;)

kızlar günaydın bn dha yeni kalktım :)))
bugun öglen cycle dersine gitme ihtimalim var ama eger arkdslar cagrırlarsa aksam sadece yogaya gidicem.. boaz agrısı çok kötü ya smdi kahvaltıda hazr corba içmeyi planlıorm(Arkasnda 90 kalori yazıo sadece) sabahı öle geciştircem öglene bakalm artk blki öglen yourt ve müsli yerim
bu arada eski resmlerime fln bakınca cok üzülüorm bn bu hale nasl geldim die ve önümde gidilcek çok yol vr die umutsuzluga kapılıyorm :(

geç kalkmış olmana rağmen çorbayı güzel düşünmüşsün mscim,resim konusunda sana katılıyorum,geçn arkadaşla resimlerime bakıyorduk ve ben ahhhh ben aynı senin gibi düşündüm "ben nasıl bu hale geldi":14: ama inşALLAH bu günlerde geçicek,resmen kilo anlamında altın çağımı yaşıyorum:9:yavaş yavaş gitmeye başladılar çok şükür inşALLAH ara vermeden böyle gider kilolar ve bir daha kapımı ve kapımızı çalmaz (amin)

yediklerimin devamini getireyim :)

saat 2 gibi
yarim elma - öbürünü yiyemedim

saat 4 gibi
2 ekmek
biraz balik ve azicik peynir
(kahvalti gibi oldu)

suan yesil cay icmeyi düsünüyorum, bugün bol meyveli bi gün oldu, spor yapmicam yarini bekliyorum, yarindan sonra bol sporlu bi hafta bekliyor beni

2 ekmek derken sanırım iki dilim ekmeği kasdettin canım:52: mneün gayet sağlıklı gözüküyor,günü güzel kapatmışsın vatana millete hayırlı olsun :66: sen spor diyince benim için cız ediyor 2 haftadır gidemiyorum sporuma ama iyleşeyim salonun tozunu attırıcam:8:

bende yazayım bugün yediklerimi ; geç kalktığım için sabah ve öğle birleşti :))
2 bardak su
kahvaltı: az sucuklu yumurta bir dilim ekmek azcık peynir 1 zeytin ve şekersiz çay eşliğinde.bir lokmada kuşburnu pekmezi
ara : birkaç bardak ıhlamur kabuk tarçın ve zencefilden yapmış olduğum çay
akşam : 2 kepçe mercimk çorbası limonlu , maximum 4 yemek kaşığı karnabahar bir dilim ekmekle
ara : daha yemdim ama meyve düşünüyorum bir tane portakal

kızlar kılo vermeye kararlıyım enerjımı topladım veeee döndum sabah kahvaltıda 1 dılım ekmek
salcalı acık cay 3-4 catal sucuklu yumurta
oglen 1 kucuk kase salata ve yanında bır tabak salata
akşam 1 dılım kepek ekmegı ve 4 yk kereviz
gece yatmadan dameyve planlıyorum
izmirdeyimmm

2 ekmek derken sanırım iki dilim ekmeği kasdettin canım:52: mneün gayet sağlıklı gözüküyor,günü güzel kapatmışsın vatana millete hayırlı olsun :66: sen spor diyince benim için cız ediyor 2 haftadır gidemiyorum sporuma ama iyleşeyim salonun tozunu attırıcam:8:

evet yaa dilim yazmayi unutmussum, 2 dilim cavdar ekmegi yedim :)
bende sporu aksattim bu aralar, ama bu hafta niyetliyim bol bol spor yapacam eski küvvetimi geri kazanacagim.. sunun surasinda 2 ayim kaldi dügünüme, martin 28'inde türkiyeye ucamayi düsünüyorum ve ozamana kadar kilolari atmam gerek :)

melankolicim görmemişim hayatım :))
iyiyim gördüğüm kadarıyla sende iyisin hayatım...
benimde sabah ile öğle birbirine karıştı ama benimki de sağlıklıydı...
kilomu sölemiyorum ama çok almadım mesela dr.daki tartıya göre 2 hafta da sadece 200gr görünüyo :)) benim evdeki baskülde daha az çıkıyorum
ilk 3 ay böle devam etsem zaten zamanla daha düzenli ve az alırım
diyet yapmanın en güzel yanı 6 öğüne alışmak ve bunu hayata geçirmekmiş faydasını şimdi görüyorum

sana katiliyorum canim.. Allah kismet ederse dügünüm 16 nisanda olucak, daha var ama 2 sene bekledik 2 ay daha bekleriz diye düsünüyorum :)
tsk ederim o güzel dileklerin icin :)

aynen öyle canim, zaten onunla tanismam bi mucize oldu cünkü beni en cok iyi anlayan benim yasadiklarimin aynisini yasayan anlardi , belkide beni anladigi icin güven sagladigi icin ona asik olmussumdur.. öyle genc asiklar gibi ilk görüste ask olmadi bizimkisi, daha cok mantik ile gelisen bi ask, iki kirilan kalp birbirine uydugu icin, yasadiklarimiz bizi biraz da olsun erken olgunlastirdigi icin :)

insallah canim , en hayirlisi bizim onlardan uzakta ev kurmamiz olur zaten :)

öyle canim haklisin, zaten öyle yapmayi düsünüyoruz, yoksa baska türlü sürdüremeyiz iliskimizi..

Ayy azıcık kalmış melekcim ..
2 ay dediğin nedir ki yatacağız kalkacağız yatacağız kalkacağız gelmiş bilee ..

canım, ama yüzme çıkışı falan çok dikkat etmen lazım. terli terli çıkma. duş imkanı varsa düşünü al ama bu sefer de saçını falan iyice kurut ve çok çok sıkı giyin. bu havaların şakası yok.
ben herkesin menüsüne çok burnumu sokuyorum ondan oluyor bence:1:sonra ben yapınca fazla dikkat çekiyor:) eşim askere gittiğinden beri yemediğim şeyleri yedim. bu açıdan yani senden böyle 1-2 kere yiyeceksem bence sakıncası yok. ancak tabiiki de çok haklısın, ucunu sıkı tutmam lazım. öorap söküğüne dönmesin.

maşallah canım, ne güzel bir gelişimi olmuş ilişkinizin. seni anlayan biriyle karşılaşmak büyük nimet. allah nazardan saklasın.:nazar:

Dayanamadım gittim bugün Neyneysecim.
Çok alıştım 3 günde.
öyle bir keyfim yerine geliyor ki orada.
40 dakika yürüdüm.
1saat 20 dakika falan da havuzdaydım.
Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama iyi oldum bugün.

geçte olsa herkeze günaydın
uzun zamandan beri uğrayıp iki lafın belini kıramadım sizlerle,kendi derdime düştüm kızlar sormayım:59:hastalıktı sınavdı üzerine tekrar hastalıktı ve son nokta regl ağrısıda eklenince bittim :50: birde maşşALLAH hapşırıyorumda :2: iki gündür ne oluyo bana anlamadım gitti:53:
bu sebeplerden sporumada gidemedim iki haftadır ama çok şükür dikkat ediyorum,pc yide yaptırdım çok iyi oldu :)) sizler nasılsınız? neyneysecim seni görüyorum bir tek açık olarak :)):34:

Melankolicim hoşgeldin canım annen nasıl oldu?

dün yaptiklarim ve yediklerimi yazamadim, unutmadan yazayim :)

sabah
2 kitir ekmek
balik

ögle
1 kadin budu köfte

ara
1 mandalina

aksam
4-5 yaprak sarmasi
2 kasik pilav
1 kadin budu köfte
azicik brokoli ile sarimsakli yogurt

bol bol su

ara
cikolatali biskuvi
1 bardak cola (normalde icmem ama canim cekti bu sefer:78::78:)

spor yapamadim ama deli gibi islerim vardi, alisverise ciktim , eve geldim temizlige yardimci oldum, yemekleri yaptim, servis, bulasik derken vakit gecti..

bugün yediklerim

kalkar kalkmaz
1 bardak ilik su ile elma sirkesi

kahvalti (gec yaptim ögle yemegine denk geldi)
1 greyfurt

yarim saat sonra
yarim tabak kadar karnabahar

ara
1 kivi

bugün midemi abur cuburlar la dolduramayacam, 2 gündür dengesiz beslendim zaten.. bugünü böyle atlatsam, yarin düzene girerim.. yarinki sporum hazir, hedefim de eve kadar yürümek var (8 km).. insallah aksilik cikmaz :)

Kola haricinde ben olumsuz bir şey göremedim tebrik ederim ..

merhabalar herkese
nasılsınız?dün uğradım geçmişi okudum yazdığım msjı gönderemedim nedendir bilemiyorum.hatırladığım kadarıyla tekrar yazayım.yazın 6 kiloya yakın kilo vermiştim ben ve farketmeyen kalmamıştı kendimi mutlu hissediyordum.dikkat etmediğim ve final haftam geldiği için geri aldım.bakıyorum etrafımda bir sürü insan var dünyayı yeseler tek bi gram almıyolar.hayatları boyunca hiç diyet yapmamışlar ve fit gözüküyolar.kıskanıyorum onları içten içe.
bugün sabah kalkar kalkmaz 3 bardak ılık su içtim
kahvaltı:sucuklu yumurta ve 2 dilim normal ekmek
ara:portakal
öğlen:2 tane içli köfte,salata
ara:1 kase aşure
1 maden suyu

İşte beni anlattım yalnız benimkisi biraz daha vahim.
Sanırım 1.5 2 ay içinde 10 kiloya yakın aldım :S

bende yazayım bugün yediklerimi ; geç kalktığım için sabah ve öğle birleşti :))
2 bardak su
kahvaltı: az sucuklu yumurta bir dilim ekmek azcık peynir 1 zeytin ve şekersiz çay eşliğinde.bir lokmada kuşburnu pekmezi
ara : birkaç bardak ıhlamur kabuk tarçın ve zencefilden yapmış olduğum çay
akşam : 2 kepçe mercimk çorbası limonlu , maximum 4 yemek kaşığı karnabahar bir dilim ekmekle
ara : daha yemdim ama meyve düşünüyorum bir tane portakal

Bugün gayet güzel menün bizsizken de böylemiydi bakayım :)

kızlar kılo vermeye kararlıyım enerjımı topladım veeee döndum sabah kahvaltıda 1 dılım ekmek
salcalı acık cay 3-4 catal sucuklu yumurta
oglen 1 kucuk kase salata ve yanında bır tabak salata
akşam 1 dılım kepek ekmegı ve 4 yk kereviz
gece yatmadan dameyve planlıyorum
izmirdeyimmm

Aaa hoşgeldin dombili :1:
Kerevizi de takım sayesinde sevmeye başladım ben ..

melankolicim görmemişim hayatım :))
iyiyim gördüğüm kadarıyla sende iyisin hayatım...
benimde sabah ile öğle birbirine karıştı ama benimki de sağlıklıydı...
kilomu sölemiyorum ama çok almadım mesela dr.daki tartıya göre 2 hafta da sadece 200gr görünüyo :)) benim evdeki baskülde daha az çıkıyorum
ilk 3 ay böle devam etsem zaten zamanla daha düzenli ve az alırım
diyet yapmanın en güzel yanı 6 öğüne alışmak ve bunu hayata geçirmekmiş faydasını şimdi görüyorum

Dosbamm nasılsın?
Bugün televizyonda gördüm aklıma sen geldin.
Biliyorum daha çok erken ama ..
4-5 inciri bir litre suya atıp kaynatıp içince bir de bol dere otu yiyince anne sütü çok olurmuş.
Şimdiden aklında bulunsun.

merhaba kızlar,takımda banada yer varmı acaba?bende aranıza katılmak istiyorum,geçen hafta kendi isteğimle 14.takımdan ayrıldım,sebebi sınavlara hazırlanan ve başka sebeplerden dolayı topiğe giremeyen arkadaşların fazla paylaşımda bulunamamasıydı,herkesle sorunsuz ayrıldım.gelebilirmiyim:71:

merhaba kızlar,takımda banada yer varmı acaba?bende aranıza katılmak istiyorum,geçen hafta kendi isteğimle 14.takımdan ayrıldım,sebebi sınavlara hazırlanan ve başka sebeplerden dolayı topiğe giremeyen arkadaşların fazla paylaşımda bulunamamasıydı,herkesle sorunsuz ayrıldım.gelebilirmiyim:71:

Hoşgeldin yamuk prenses.
Bunun için sanırım cuma yarışması paylaşım alnaına yazıyorsun.

masalcım havuz olayı harika...bende istiyodum ama uzun süre bana yasak... hem belim için hemde mikrop almamak içinmiş :((
anne sütüne çok var hayatım ama aklına gelmem çok duygulandırdı inan
eylülde doğum kısmet olursa :)) ama ozaman ihtiyacım olacak aklımda bulunsun ...
dua edin de güzel bi hamilelik geçireyim canım benim

masalcım havuz olayı harika...bende istiyodum ama uzun süre bana yasak... hem belim için hemde mikrop almamak içinmiş :((
anne sütüne çok var hayatım ama aklına gelmem çok duygulandırdı inan
eylülde doğum kısmet olursa :)) ama ozaman ihtiyacım olacak aklımda bulunsun ...
dua edin de güzel bi hamilelik geçireyim canım benim

Ben bir aralar sürekli rüyamda görüyordum.
Neyneysecimde öğrenecekti ama .... :)
Canım şuan senin için sağlığından önemli hiç bir şey yok kendine çok dikkat etmelisin.
Erken daha biliyorum da zamanına kadar ne olduğunu unutursam diye şimdiden söyleyeyim dedim.
Hamilelik deyince direk sen geliyorsun hatta arada anneme bile soruyorum..
Benim kardeşimde eylül doğumlu.
Çok güzel dönemler ne üşüyecek ne de sıcak olacak gibi bir dönem.
Terazi burcu mu olacak şimdi ?
Yiğit Efe de çok güzel isim :)
Ayy uçtum ben ..
Bana ne ben de bebek istiyorummmmmmm ...

tamam canım orayada yazarım ama ben bu takıma gelmek istiyorum,yani buranın paylaşımı çok ve güzel,oraya yazdığımda kim çıkarsa bahtıma demek istemiyorumda ondan,neyse peki teşekkürler,oraya yazayım ben yine.

aynen cnm bnde snin gibi düşünüorm giderler ve geri gelmezler:))) gördügüm kadarıyla snnle kilolarımzda yakn kaderlerimzde aynı :)))) ben 4 ayda aldm 15 kiloyu o yuzden karaciger degerlerim çok yıprandı ve kolestrolümde.. gitmeye basladılar insllh dha hızlı gecicekler söle bi 10 versem nisana kdr keske... spor işte herseyn bası ama bnm tek sorunum yemek için yemekhaneye mecbur olmam.. saglıklı seylr yok o yuzdn

geç kalkmış olmana rağmen çorbayı güzel düşünmüşsün mscim,resim konusunda sana katılıyorum,geçn arkadaşla resimlerime bakıyorduk ve ben ahhhh ben aynı senin gibi düşündüm "ben nasıl bu hale geldi":14: ama inşALLAH bu günlerde geçicek,resmen kilo anlamında altın çağımı yaşıyorum:9:yavaş yavaş gitmeye başladılar çok şükür inşALLAH ara vermeden böyle gider kilolar ve bir daha kapımı ve kapımızı çalmaz (amin)

kızlar slm aksam yemegimi yazıyım sizlere
2 küçük kase yagsız sebze corbası ve bi parca tavuk(lavas içerisinde ama lavas küçüktü baya eminim o yüzdn çok sorun yok) sonrada 1 tane light meyveli yourt yedim..
bu arada ad1cim demiştin ya hani sekerine baktır diye,istanbuldayken baktırmıstım ve hersym normal çıktı sadece kolestrolüm ve karacgrm yuksekti o da hızlı kilo almaktn.. acıkmam psikolojik olabilr yada sadece karbonhidrt tüketmemden.. onun için artk corbaya agırlık verıcem hem midemi doldurur hemde tok tutar. bugun spora gitmedim bide cnku boazım kötüydü ve hastayım ama yrn ins gidicem..
hepinize güzel haftalar

Back
X