Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya o çok faydalı bişi bnde duymuştm ama içmek hiç kısmet olmadı

lahana çorbasını nasılmı yapıyorum önce yarım lahanayı temizleyip düdklüye koyuyorum üzerine 3-4 tane kuru soğanı soyup koyuyorum üzerine sarımsak maydonoz saplarıyla birlikte 1 tanede bulyon
aslında kerevizde giriyor ve obaya bir işe yarıyor ama ben onuda koydummu kokusuna hiç tahammül edemiyorum
kanatsız_melek benim nazarım değmez merak etme sen
şinci asumancım ve neyneysecim şayet insafa gelirde beni listeye alırsanız kilomu şimdiden yazayım başlangıç kilom 72 bugün sabah itibarıyla 70.4 geldim sabah giremediğimden şimdiden yazaım dedim
amaan gideyimde bir kupa daha lahana çorbaı içip yatayım uykum geldi hadi öpüldünüz :54::54:

cnm ya aslnda yediklerinin kalorisi toplasan çok aşırı aşırı olmasa bile bi ögünde çok fazla kalori alıp günün diger saatlerinde aç kalıo gibi geliosn bna mesela şey yapabilrsn böregin yarısını öglen yarısını iki saat sona ara ögün gibi ye illa kaçamak bişi yemek istiosan eger vktn vrsa:)))

iyi geceler kızlar
ben bugün yine kaçamaklar yine kaçamaklar yaptım.o yüzden yarın tartıya çıkmaya korkuyorum.

kahvaltı:yağlı ufak(yufka ekmek ve yumurtayla yapılıyo)ve maydonoz yedim
ara:soda
öğlen:3 dilim ıspanak böreği,açık şekersiz çay
ara:1 elma
akşam:2 kaşık kuru fasülye ve 1 dilim börek:(

günboyu hamurişi tüketmiş oldum.ah ah nolacak benim halim:(

13.takımın güzel bayanları :)))) bütün gün szilere yazamadım çünkü ders bakımından en yogun günümdü bugün. umarım herkes iyidir herşey yolundadr :)))) ben aksam çorba içtim hafif olsun diye birazdanda meyveli yourt yiycem.. bugun spora gitmedim cnku dersten cıkıp yemk yemem 7:30u buldu. ama planım yrn sabah erken kalkıp spora gitmek cnku yarın sabah derslerim 11de baslıyo... sizleri çok ihmal ettigimi biliyorum ama okul ve saat farkından ötürü yazamıyorum yani sizler yazarken ben uyuyo yada derste oluyorum haftasonuda sizler çok giremiosunuz foruma biliyorum kusuruma bakmayın o yüzden:(((( bu sırada kilomu şmdiden bildirmk isterim çünkü yarın sabah çok geç olucak.. 80.5 (yağ oranım yüzde kırkiki) yag oranını bildirme sebebim çogu kez şişlikten ötürü fln fazla çıkıyorum genelde çok su tutan bir yapım vardır.. önceki kilom 81di. gelecek haftaki kilo bildiririmimide yag oranımı belirterek yapmayı planlıyorum bir mahsuru yoksa kızlar.. hepinize hayırlı cumalar güzel sabhlr

Korktugum basıma geldi :( 54,8 kg çıktım sadece 100 gr gitmiş su şişkinlik olmasaydı daha çok vermiş olurdum eminim ama neyse haftaya telafi ederim inşallah .. Allahtan fazla çıkmadım ama 54,5 kg olsaydım fena olmazdı :(

Sen o kadar yersen helvaları çıkar tabi adın helvacıya :1::1:
Kendime bakmadan ne güzel konuşuyorum.
Aslında böyle ters bir gelin olunca senin kıymetini anlaması lazım ama ne kadar uğraşırsan uğraş bazen oluyor böyle şeyler.
Yakın mı oturuyorsunuz canım?
evet canım öyle ama:26: neyse olmuyor bazen gerçekten
yürüyerek 20 dk aramız
Kızlar bugüne gelince kızılacak kadar varım.
Sabah 1 kk helva yedim :1::1::1: ( kimin eseri ki bu?)
anneme yakalanmadan kaçtım spora o spordayken ..
Oradan çıkışta ilk okul arkadaşımla buluştuk 7 yıl görüşmemiştik ..
Onunla görüştük ve yarın için yer ayarladık ilk okul arkadaşlarımızla buluşacağız.
Tabi benim yemek kaldı yine öylece.
Çay içtim sadece.
Akşam da kuru fasülye 2 dilim ekmek ve 2 kaşık pilav yedim.
1 saatte yüzdüm bugün.
1kk helva çok değilmi:60::60:
afiyet olsun canım

günaydın kızlar

dün öğlen bişey yemedim sadece portakal yedim
eve gittiğim gibi 4 tane hamsiden biraz daha büyük(balığın adını unuttum:60:) balık yedim
1 dilimde ekmek

kuzenimin nişanı vardı dönüşte onların evine gittik gittiğimizde sofra hazırladılar rejimdemyim yapmayın o kadar göbek atıp kalori yaktım dememe rağmen bi kaç lokma bişey yedirdiler. of off ayıp olmasın diye yedim :77: yediklerim
3-4 yk kadar pilav
küçücük tavuk
4yk kadar kuru fasülye:59:

sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
1kk peynir
4 tane siyah zeytin
çay

kilom aynı

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

bu hafta kilom 65.5

kızlar, bir de bu hafta ad1 gelemeyebilir. ben de birazdan oğlumu hastaneye götüreceğim inş. ardından da spora gidiyorum. listeyi eklemem öğlen gibi olur, telaşlanmayın. ayrıca listeyi aşağı kopyalıyorum. kilosunu yazan arkadaş hesaplamasını da yaparsa hem benim hem de asumanın işi kolaylaşır.
formül şöyle: (eski kilo - yeni kilo) x 100 / eski kilo

ilk kısım geçen haftaki kilonuz yani eski kilo.
2. kısım bu haftaki kilonuz yani yeni kilo
3. kısım aradaki fark
4. kısım ise bu formülün sonucunun yazılacağı yer.

lütfen bu listeyi her sayfada bulunduralım ki ad1 gelirse kontrol edip direk ekleyebilsin.

Ad1 (56.0 / / / %)
eski bir masal (66.5 / / %)
kanatsız_melek (54.9 / 54.8 / 0.1 / 0.18 %)
ms22 (81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62 % )
neyneyse (66.0 / 65.5 / 0.5 / 0.76 %)
nihan86 (55.7 / 55.7 / 0.0 / 0.00 %)
plasticwomen (79.0 / / %)
seyyah2806 (57.2 / / %)
yagmurecrn ( 83.8 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
CheGuevera(66.2 / / %) (eski üye, 152. etapta ayrılmıştı, geri döndü)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (600.5 / / / %)

Son düzenleme:
bir tek Che eski üye olduğu için hesaplaması farklı olacak. en son 152. etaptan ayrılmış şeklinde gözüküyor. karar defterinden bakıp ben netleştireceğim inşallah.

ben gelmesem kimse gelmiyor:27:
gayet güzel form çaylarına memeyi kestikten sonra başlayacağım

iyiki iptal etmişin şimdi mis gibi ekmek yapacaktın yemedende olmazdı
:60: :60: evet haklısın bu taraftan da bakmalıyım :40:
iyi geceler kızlar
ben bugün yine kaçamaklar yine kaçamaklar yaptım.o yüzden yarın tartıya çıkmaya korkuyorum.

kahvaltı:yağlı ufak(yufka ekmek ve yumurtayla yapılıyo)ve maydonoz yedim
öğlen:3 dilim ıspanak böreği,açık şekersiz çay
akşam:2 kaşık kuru fasülye ve 1 dilim börek:(

günboyu hamurişi tüketmiş oldum.ah ah nolacak benim halim:(
canım senın hevesını kırmak istemem ama cidde kaçamaklar çok olmuş. böyle kilo vermekten ziyade kilo almaz mısın? bence sen diyete okula döndükten sonra başla anlaşılan annen seni böreklerlere çöreklere mantılara boğmadan bırakmayacak. aslında ben ailenın yanında ev yemeklerıyle daha rahat kilo verebileceğini düşünüyordum ama sanırım annenı kıramıyorsun
herkese iyi gecelerrrr
sabah: 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, biraz maydanoz, 2 dilim tam buğday unu ekmeği ve bir bardak çay
öyle: yarım dilim kek ,yarım küçük kase kısır ve 2 bardak çay
akşam: 5 yemek kaşığı brokoli yemeği, yarım kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday unu ekmek
öğlen çaya misafir geldi mecbur evsahibi olduğum için yedim.yemesen ayıp yaaa

olsun canım yine de herşeyden yarım yarım yemişşin bu bile irade gerektirir bence. akşam da brokoliyle telafi etmissin

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar.

dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekten tost
öğlen 1 porsıyon tavuk sote 1,5 dilim ekmek
ara 1 fincan form çay
akşam 2 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık bezelye yemeği,ekmek yok
ardından 2 bardak çay 2 parça gofret

bu sabah yarım kase k flakes

kilom 55,4 :8:

rabıanın verdiği formule göre yapacak olursak ;
57,2-55,4 =1,8*100=180/57,2=%3,14 çıkıyor.
55,4 sabah aç karnına tartıldığım kilom eski kilomu da rabıanın paylşaştığı listeden aldım. umarım doğrudur.

günaydın kızlar,

bu hafta kilom 65.5

kızlar, bir de bu hafta ad1 gelemeyebilir. ben de birazdan oğlumu hastaneye götüreceğim inş. ardından da spora gidiyorum. listeyi eklemem öğlen gibi olur, telaşlanmayın. ayrıca listeyi aşağı kopyalıyorum. kilosunu yazan arkadaş hesaplamasını da yaparsa hem benim hem de asumanın işi kolaylaşır.
formül şöyle: (eski kilo - yeni kilo) x 100 / eski kilo

ilk kısım geçen haftaki kilonuz yani eski kilo.
2. kısım bu haftaki kilonuz yani yeni kilo
3. kısım aradaki fark
4. kısım ise bu formülün sonucunun yazılacağı yer.

lütfen bu listeyi her sayfada bulunduralım ki ad1 gelirse kontrol edip direk ekleyebilsin.

Ad1 (56.0 / / / %)
eski bir masal (66.5 / / %)
kanatsız_melek (54.9 / 54.8 / 0.1 / 0.18 %)
ms22 (81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62 % )
neyneyse (66.0 / 65.5 / 0.5 / 0.76 %)
nihan86 (55.7 / 55.7 / 0.0 / 0.00 %)
plasticwomen (79.0 / / %)
seyyah2806 (57.2 / 55,4 / 1,8/3,14 %)
yagmurecrn ( 83.8 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
CheGuevera(66.2 / / %) (eski üye, 152. etapta ayrılmıştı, geri döndü)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (600.5 / / / %)

bu şekilde paylaşabiliyorum umarım doğrudur . neyneysecim sen yıne de benımkını bi kontrol et kilolarım karıştı biliosun:69:

kızlar ben sabah 10:30 da 1 kaynamış yumurta ve 2 dilim ekmek ile birlikte bir fincan yeşil çay içtim
ya saat 1 de orta boy greyfutun yarısını yemiştim bu arada yanında 1 litre su tüketmiştim sonra yarım saat yürüyüm mekik egzersiz derken dizimi izliyordum sonra gittim elma buldum mutfakta aldım elmayı soydum güzelce greyfutumun yarısınıda aldım geldim saat 4 idi ve oturdum ikisinide ham ham yedim.ve olan oldu benim böyle arada gelir yoğurt ve buğdaydan yapılan bir tarhana var ya gevrek gibi ondan canım istedi aşırı istedi ama önüne asla geçemedim tuttum 1 çorba kasesi kadar ondan yedim ki ondan yersem karnım şişiyor çok karnımı tutan birşeydi sonra oğlum uyandı geldi karşımda kek yedi mutfağa gittim su içim falan diye baktım buzdolabının üstünde madlen çikolata kutusu gözüme ilişti açtım oğlumda mutfağa geliyodu annee dedi sevineerek aldı 2 tane içinden sonra dedim göz hakkı aldım 1 tane yedim çok suçlu hissediyorum kendimi şimdi bir fincan 5i1 yerde çay içiyorum
akşama yemekte et köfte yapacağım salata özellikle marul havuç maydanoz karışımından belki salatalıkta koyarım diyorum ki ben akşam 1 tane köfte ve salata mı yesem sonra da spor yapıcam tekrardan yürüyücem yarım saat cikolata çok canımı acıtıyor çok pişmanım offf
:2:

canım senın bahsettiğin tarhana maraş tarhanası mı? eşimin annesi yapar eşim de bayılır ona çerez niyetine yer firik diyorlar sanırım adına . ekşimsi bi tadı var. gerçi sen antalyalısın yanlış hatırlamıyorsam. oralarda da var mı öyle tarhanalar?

canım bitter çikolata için de üzülme arada bi olur okadar zaten 1 tanecık yemişşin. ben genelde cumaları yıyorum bu tür şeyler ödül niyetine sen bigün erken vermişsin ödülü kendine :1:

hic yemedimmi, bana cok gelmisti halbukii, ama azar azar yiyince insan doyuyor, gercekten cok yemissim gibi bi his vardi bende canim , yoksa ac kalayim diye degil :)

bizde yogurt kalmadiki maalesef rabia'cim, olsaydi zaten düsünmezdim bu kadar, direk yogurt yerdim..
ama atistirma derken bi meyve, hurma, kuru kayisi, kuru incir vs'den bahsettim, yoksa öbür abur cuburlari evden kaldirdim :34: ben en iyisi corbami iceyim :)

ozman mesele yok canım . menunü okuyunca bana az geldi valla. :17:

ben bu hafta listede yer alabilecek miyim? bu günden itibaren daha çok dikkat edicem.bu grupla zayıflamayı çok istiyorum.listede yer almasam bile deneme sürem devam edecek değil mi?

canım senın bahsettiğin tarhana maraş tarhanası mı? eşimin annesi yapar eşim de bayılır ona çerez niyetine yer firik diyorlar sanırım adına . ekşimsi bi tadı var. gerçi sen antalyalısın yanlış hatırlamıyorsam. oralarda da var mı öyle tarhanalar?

canım bitter çikolata için de üzülme arada bi olur okadar zaten 1 tanecık yemişşin. ben genelde cumaları yıyorum bu tür şeyler ödül niyetine sen bigün erken vermişsin ödülü kendine :1:
evet canım seyyahın ondan ben maraşlıyım ama ankarada oturuyorum aşırı canım istemişti ya çocukluktan beri yiyoruz ya ondan sanırım ama çok güzel tadı yaa :40:
ben de yeni uyandım wc gidicem deneme haftasındayım ama çok heyecanlandım yinede bakalım nasıl olmuş elmalı sirkeli bir hafta geçirdim faydasını gördüm mü görmedim mi merak ediyorum.
kilo verenlere hayırlı olsun bu arada veremeyenler üzülmesin yine birlikteyiz :52: tombiş tombişiz ama vericez eminim.:66:

kızlar kilom aynı 79

Dün yediklerim : Sabah : domates az peynir
Öğlen : Çok yoğundum yiyemedim
Salona gitmeden : Kepek ekmeği 1 ince dilim kaşar az yeşil zeytin domates
Salondan sonra beyaz peynir

kahvaltı gibi olmuş öğünüm :)

Bugun sabah : 1 Simit ve m.suyu

Dün spora gittim programım değişti bu daha zor bakalım :)

Back
X