Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar selamlar,

ancak gelebildim. Allahtan asumancım gelmiş:) yoksa nasıl yapacağım ben listeyi diye düşünüyordum:)

geçmişe şu anda bakamıycam kızlar. şehir dışına çıkma ihtimali var da hazırlık yapayım nolur nolmaz.. gelirim inşallah yine gün içinde.

che ve guzguzeli canlar sizi listeye almak istedim ama paylaşım oranlarınız hemen hemen aynı ve az.
lütfenkusura bakmayın,az paylaşım, motivasyon düşürür bunun hergün düzenli paylaşım yapan arkadaşlar açısından sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. lütfen paylaşımlarınızı biraz daha arttırın ki haftaya listede olabilesiniz. günde 2 kere yada çok nadir 3 kere yaptığınız paylaşımlar yeterli değildir.
lütfen kusura bakmayın. :59:sizleri tabiki burada görmek mutluluk verir ama paylaşımınızın birazdaha fazla olması gerekmektedir. ama listede olamasanızda bu şekilde devam edebilirim ancak derseniz bizleri yalnız bırakmayın,yine yazmaya devam edin. öylede olur sizin içinde sakıncası olmazsa. paylaşımlarınız zamanla artarsada listede olursunuz canlar. çok öpüyorum.

evet anladım canım keyfini çıkar valla bi süre sonra yine başlıcak yoğunluk bol bol dinlen müzik dinle oh ne güzel film al dvd izle :38:

Cidden ya güzel bir film açayım da izleyeyim Nihancım ..
Teşekkür ederim:)

kızlar selamlar,

ancak gelebildim. Allahtan asumancım gelmiş:) yoksa nasıl yapacağım ben listeyi diye düşünüyordum:)

geçmişe şu anda bakamıycam kızlar. şehir dışına çıkma ihtimali var da hazırlık yapayım nolur nolmaz.. gelirim inşallah yine gün içinde.

Nereye gidiyorsunuz Neyneysecim..

kızlar selamlar,

gezmeye mi canım hayırlı yolculuklar size
Cidden ya güzel bir film açayım da izleyeyim Nihancım ..
Teşekkür ederim:)

Nereye gidiyorsunuz Neyneysecim..
rica ederim :42: canım

bir öncekinin yazısını nasıl alıntı yapıyosunuz arkadaşlar

canım eğer birkaç kişiye cevap yazacaksan,yazılarının sağ alt köşesinde ''+ işareti var onlara tıklıyorsun son kişide alıntı ile cevaplaya basarsan cavap yazmak istediğin herkesin yazısı pencereye gelir. herkesin yazısı QUOTE ile başlayıp yine QUOTE ile biter. sen bu aralara yazılarını yazıyorsun.

** 13 .TAKIM 192. ETAP **
Ad1 ( 56.0 / 56.3 / -0.3 / -0.54 %)
eski bir masal ( 66.5 / 65.3 / 1.2 / 1.80 %)
kanatsız_melek ( 54.9 / 54.8 / 0.1 / 0.18 %)
ms22 ( 81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 66.0 / 66.5 / 0.5 / 0.76 %)
nihan86 ( 55.7.0 / 55.7 / 0.0 / 0.00 %)
plasticwomen ( 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 55.4 / 1.8 / 3.15 %)
yagmurecrn ( 83.8 ) (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 516.3 / 512.5 / 3.80 / 0.74 %)

pardon benim ismim niye yok acaba sorabilirmiyim

Çünkü şuan deneme sürecindesin eğer bu süreci başarıyla geçersen haftaya listede bulunacaksın.

ne deneme süreci anlamadım?yani neye göre,eğer paylaşıma göreyse ben zaten hafta başı takma girdim ve sonrasında da insanlık hali rahim filmi vs.. gibi sorunlar yaşadığım için ve elimde olmayan istem dışı olaylardan dolayı az paylaşım yaptım yada yapamadım ama listede ismi olan her arkadaşında başına böyle şeyler gelip sonuçta izinli olabiliyor dimi,neyse ...üzüldüm ben ya

ohh hepiniz burdasiniz bakiyorum ama fazla paylasimda bulunamiyacam cünkü isteyim ve sefim heran gelebilir.. is cikisinda kücüklük arkadasimla (pakistanli) bulusacam, uzun zamandir görmedim, cok heyecanliyim acikcasi, anlatacagim cok sey var

eve geldigimde paylasimda bulunurum, burda kalmayi cok isterdim ama kacmak zorundayim malum is var :((

ne deneme süreci anlamadım?yani neye göre,eğer paylaşıma göreyse ben zaten hafta başı takma girdim ve sonrasında da insanlık hali rahim filmi vs.. gibi sorunlar yaşadığım için ve elimde olmayan istem dışı olaylardan dolayı az paylaşım yaptım yada yapamadım ama listede ismi olan her arkadaşında başına böyle şeyler gelip sonuçta izinli olabiliyor dimi,neyse ...üzüldüm ben ya
niye üzüldün ki canım kimse sana paylaşım yapmadın demediki.
hepimizin geçtiği süreçten sende geçiyorsun. bende ilk girdiğimde hemen listeye alınmadım 1 hafta deneme sürem oldu eğer yeni gelen arkadaşlara deneme süresi olmadan listeye alsalar bu bana veya benimgibi bu süreçten geçenlere haksızlık olmazmıydı.

Nihan'ın da dediği gibi sana özel bir şey değil hepimiz ilk girdiğimzi hafta deneme haftasındaydık ve listeye alınmadık.
Bir sonraki hafta paylaşım durumuna göre alınıyorsun listeye ..

ohh hepiniz burdasiniz bakiyorum ama fazla paylasimda bulunamiyacam cünkü isteyim ve sefim heran gelebilir.. is cikisinda kücüklük arkadasimla (pakistanli) bulusacam, uzun zamandir görmedim, cok heyecanliyim acikcasi, anlatacagim cok sey var

Aman aman yakalanma şefine melekcim ..
Akşam olsun da gel anlat arkadaşınla buluştuktan sonra bakalım ne havadisler varmış..
eve geldigimde paylasimda bulunurum, burda kalmayi cok isterdim ama kacmak zorundayim malum is var :((

canım bid ela yok listede bilerek mi eklemedin? dikkatımı çekti de :17:
canım, ela izne ayrıldı. kendisi izne ayrılmak istemişti:)

günaydın beni kabul etmediniz herhalde listenize
bu hafta senin deneme sürendi canım. bütün takımlar için geçerli bir kuraldır. haftaya inşallah listede olursun.

ben bu hafta listede yer alabilecek miyim? bu günden itibaren daha çok dikkat edicem.bu grupla zayıflamayı çok istiyorum.listede yer almasam bile deneme sürem devam edecek değil mi?
canım, seni çok istekli görüyorum ben. listede yer almanı da isterim ama paylaşımların maalesef şu anda yeterli değil. bize söz veriyorsun madem daha çok katılacağım diye deneme süreni uzatalım senin. listede yer almasan bile bizimle paylaşıma devam edebilirsin. katılımların yeterli düzeye erişince listede olacaksın canım.:70:

pardon benim ismim niye yok acaba sorabilirmiyim
bu hafta deneme süren çünkü yamukprenses. bu bütün takımlarda geçerli bir kural. eski takımında da bu kuralı uygulamış olmaları gerekirdi.

deneme süreci takıma yeni katılan üyelere uygulanıyor. ilk hafta paylaşım durumuna vs bakılıyor. 2. hafta listede yeralıyorsun.
canım, üzülecek bir şey yok. kesinlikle sana özel bir şey değil. kural böyle. sen zaten paylaşım yaparsın haftaya ve listede yer alırsın. bu haftada deliler gibi de katılsan yine haftaya olacaktın listede.

Durum şöyle Neyneysecim ..
BUgün amaç yer ayarlamaktı biz de dedik hadi bir çay içelimde kalkalım saati fark etmemişiz.
Hadi dedik gidelim artık.
Bugün sıfır kaçak sanırım değil mi canım?
Fazlalık da bir şey yok peki sporumuz ne durumda?
ay ne süpersiniz siz yaw, biz önce ne yiyeceğimizi düşünürdük:)) bundan dolayı sanırım ben taa 80 kiloları zorlayabildim:63:
eveet, bugün de dün de kaçamak yok. sporu bu hafta misafir durumlarından yapamadım.:50:ama bugün pilatese gittim. çok da güzel geçti seans. haftasonu inşallah yapmaya çalışacağım.
ya ben suyu çok içerim normalde ama wcden çıkmıyorum hiç of günümün yarısı orda geçyor sizde öylemisiniz
bana gelince sabah 1 yumurta 4 tane zeytin 2filim ekmek ve çok az beyaz peynir yedim
arada 1 kupa lahana çorbası
öğlen 1 elma
ara tekrar lahana çorbası
akşam kaz pişirmiştim fırındsa çok az ondan bol slata
1 tane milföy yedim:(((
birazdanda yine lahana çorbası ve
2 tane portakalımı yiyeceğim sonrada allah kerim
bend gece yine girerim öptüm hepinizi
canım, suyu içerken eğer yudum yudum içersen ve bir seferde çok miktarda içmezsen o kadar çok wc'ye koşman gerekmeyebilir. ben mesela hatamı biliyorum bir oturuşta yarım litreden fazla su içerim ve hemen wc'ye koşmem gerekir:1:oysaki içtiğimiz suyu güne yayarsak çok aşırı wc problemi olmaz diye düşünüyorum.
milföy olmasa daha iyi olurdu ama çok lezzetli meret biliyorum:1:

evet aynen, burdakilerin kalpleri katilasmis, ben görüyorum mesela otobüse girince yer kalmiyor yasli bi nine geldiginde hemen ayaga kalkar yerimi veririm ama cogu yapmiyor bunu, aslinda burdaki danimarkalilarda degil bizim türk insanida yapmiyor nedense..

canim süpersin, menün herzamanki gibi , ne diyecemi bilmiyorum :)
canım, işte danimarkalıları örnek almaya başlıyorlar sanırım. halbuki insanlık milliyet gözetmez bence. lafa gelince modern olup da işe gelince böyle insaniyetsiz olmayı ben anlamıyorum. sonuçta biz de yaşlanacağız ömrümüz varsa. nasıl muamele edilmek istiyorsak öyle davranmalıyız.
iyi geceler kızlar
ben bugün yine kaçamaklar yine kaçamaklar yaptım.o yüzden yarın tartıya çıkmaya korkuyorum.

kahvaltı:yağlı ufak(yufka ekmek ve yumurtayla yapılıyo)ve maydonoz yedim
ara:soda
öğlen:3 dilim ıspanak böreği,açık şekersiz çay
ara:1 elma
akşam:2 kaşık kuru fasülye ve 1 dilim börek:(
ara:soda

günboyu hamurişi tüketmiş oldum.ah ah nolacak benim halim:(
ah ah o hamur işleri.. sen onlara hayır diyemediğin sürece maalesef ki kilo problemleri sürer canım. şimdi yaşın genç, metabolizman hızlı çalışıyor. ancak ilerde bu beslenme alışkanlığını değiştirmezsen hep kilolarla uğraşırsın ne yazık ki.. birazcık irade canım.

sabah: 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, biraz maydanoz, 2 dilim tam buğday unu ekmeği ve bir bardak çay
öyle: yarım dilim kek ,yarım küçük kase kısır ve 2 bardak çay
ara:1 elma
akşam: 5 yemek kaşığı brokoli yemeği, yarım kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday unu ekmek
öğlen çaya misafir geldi mecbur evsahibi olduğum için yedim.yemesen ayıp yaaa
bence misafiri hafif hasarla atlatmışsın. bana yediğin miktar normal geldi. hem de öğle vakitleri olduğu için akşama yakmışsındır inşallah.

ayyıldızım onu nereye kopyalıycam onu bulamadım
canım profile bas ordan da profili düzenle de sonra da cizelge gibi birşey olcak aşağıda çizelge eklemek için buton var oraya yapıştır sonra en alttan onayla kaydet sanırım bir dene ben burdayım .

Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Hiç keyfim yok benim bugünlerde ya ..
ankaraya yaz geldi sanki hava çok harika diyebilrim onun haricinde evde oturuyoruz birazdan tv izlicem morelim güzel yavaşda olsa kilo verebiliyorum yarın bende doktora gidicem ondan biraz içim kıyılıyor omzumun altında gerdanlığın azıcık aşağısında ufak bir yağ bezesi çıkmıştı 2 ay önce hala geçmedi diye genel cerraha gidiceğim öğleden sonrada kadın doğumcuma gidicem muayene olacağım 2. bebiş için folik asite başladım tahlil vs istedi tiroid testi vs imiş du bakim bir gidim
keyfini kaçırma güzel bir gün :1:

inşallah canım bakalım bende bu siyah olan madlenden yemiştim kalorisi az mı bilmiyorum ama yedikten sonra hemen uçtum mutfaktan yoksa devamı gelicek diye korktum :9:
siyah olansa bitterdir. yalnız o çikolatayı bir şekilde ortadan kaldır derim. çünkü o orada durduğu sürece şeytan dürtebilir:)) ben dayanamayacağım şeyleri başkalarına bitirtip ev sınırlarından çıkarıyorum. diyete başlayalı daha cömert oldum tani:9:
uyanış:1 ılık bardak suya elmalı sirke ve bal karışımı yudum yudum az az içildi.
sabah:1 kaynamış yumurta yanında 2 dilim ekmek bir çay bardağı yeşil çay
ara:yarım greyfurt
öğlen:ben yoğurt ve döğme(yarma deniyor bileniniz var mı ondan yapılmış ve kurutulmuş tarhana yedim gevrek gibi bir çorba kasesi kadar vardı kalorisi çok düşük .
ara:1 elma biraz büyükçeydi kabuğu soyuldu ve sabahki aradan kalan greyfutun yarısı tüketildi.
spor:
yarım saat evin içinde tempolu yürüyüş
250 mekik çekildi
100 yanlara eğilme belimin yanları için
100 oturduğum yerden oklava çevirme
3 dk yatar vaziyette hızlıca bisiklet çevirme ki daha fazla devam edemedim.
yan yatıp bacaklar 30ar yanlara kaldırma ve ebru şallı hareketleri yapıldı
kollar yanlara,ön,yukarı ve aşağı aç kapa 30 ar yapıldı.
mutfak tezgahından tutunarak 60 yan bacaklar arkaya doğru,yanlara doğru ve arka ön arası o da yandaki çıkıncı var ya basen top gibi orası gitsin diye :52:
mutfağa giriş ve bir tane siyah madlen çikolata bozuk para büyüklüğünde alıp lop diye boğaza atış sonra pişmanlıklar :14:
1 fincan 5i1 arada çay içtim
akşam:1 adet bozuk para büyüklüğünde yağsız pişmiş et köfte .yanında içinde çok az tuzsuz çökelek,marul,havuç,maydanoz ve elma sirkesi,nar ekşisi olan ama yağsız bir salata yedim.1yk kadar yağsız yoğurt aldım ağzıma ve sonra hızlıca kalkış :23:
spor:
yemekten yarım saat sonra 100 mekik
10dk seri evde hızlıca yürüyüş
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,ön,arka,yanve ön arası kaldırış.
son :1 fincan 5i1 arada çay içildi.
toplam saf net su miktarı:2,2 litre su tüketildi.
sirkeli su içmedim arkadaşlar biraz isteksizlik oldu malum yarında tartılacağım :52:
hey maşallah ya. sen bu kadar sporla fıstık gibi fizik yaparsın. nazar değer diye çok yazmak istemiyorum ama bu azme alkış gelir:46:
beslenmen de çok güzel. ona da nazar boncuğu:nazar:
çikolatayı da bir daha görmezsek sorun yok:) mümkünse haftaya cumaya kadar.

şinci asumancım ve neyneysecim şayet insafa gelirde beni listeye alırsanız kilomu şimdiden yazayım başlangıç kilom 72 bugün sabah itibarıyla 70.4 geldim sabah giremediğimden şimdiden yazaım dedim
amaan gideyimde bir kupa daha lahana çorbaı içip yatayım uykum geldi hadi öpüldünüz :54::54:
kız biz insaflı değil miyiz:)) bak ben sözüne güveniyorum hatta listeye de alayım dedim ama kaptanla karşılıklı muhasebe sonucu deneme süresini 1 hafta daha uzatmaya karar verdik. sen yine bizimle paylaş her şeyi canım ama bak diğer yeni gelen arkadaşlardan özellikle ayyıldızım çok güzel paylaşımda bulunuyor. senden de artırmanı bekliyoruz.

13.takımın güzel bayanları :)))) bütün gün szilere yazamadım çünkü ders bakımından en yogun günümdü bugün. umarım herkes iyidir herşey yolundadr :)))) ben aksam çorba içtim hafif olsun diye birazdanda meyveli yourt yiycem.. bugun spora gitmedim cnku dersten cıkıp yemk yemem 7:30u buldu. ama planım yrn sabah erken kalkıp spora gitmek cnku yarın sabah derslerim 11de baslıyo... sizleri çok ihmal ettigimi biliyorum ama okul ve saat farkından ötürü yazamıyorum yani sizler yazarken ben uyuyo yada derste oluyorum haftasonuda sizler çok giremiosunuz foruma biliyorum kusuruma bakmayın o yüzden:(((( bu sırada kilomu şmdiden bildirmk isterim çünkü yarın sabah çok geç olucak.. 80.5 (yağ oranım yüzde kırkiki) yag oranını bildirme sebebim çogu kez şişlikten ötürü fln fazla çıkıyorum genelde çok su tutan bir yapım vardır.. önceki kilom 81di. gelecek haftaki kilo bildiririmimide yag oranımı belirterek yapmayı planlıyorum bir mahsuru yoksa kızlar.. hepinize hayırlı cumalar güzel sabhlr
sana da hayırlı cumalar canım.
sen ne zaman gelebiliyorsan o zaman gel ve paylaşımlarını ihmal etme canım. senin geldiğin saatlerde biz burda olmasak bile bize yorumlar yazarsan bizi de mutlu edersin. sonuçta birebir hep aynı anda burda olamayız ki..

5. TAKIM 192. ETAP

amonra ( 81,5 / 81,0 / 0,5 / 0,61 % )
begümD ( 82,4 / 81,8 / 0,6 / 0,73 % )
takyon ( 66,0 / 65,8 / 0,2 / 0,30 % )
shelly ( 70,0 / 70,0 / 0,0 / 0,00 % )
atceken2005 ( 55,0 / 55,0 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 57,1 / 57,1 / 0,0 / 0,00 % )
iremce1 (88,7)paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye oldu
elakerem (71,4) paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye oldu

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 412 / 410,7 / 1,3 / 0,32 % )

yagmurecrn ( 83.8 ) (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi)

Korktugum basıma geldi :( 54,8 kg çıktım sadece 100 gr gitmiş su şişkinlik olmasaydı daha çok vermiş olurdum eminim ama neyse haftaya telafi ederim inşallah .. Allahtan fazla çıkmadım ama 54,5 kg olsaydım fena olmazdı :(
canım, moralini bozma bu kilo kesinlikle şişkinliktendir. haftaya çok güzel bir kiloya düşeceksin inşallah.

dün öğlen bişey yemedim sadece portakal yedim
eve gittiğim gibi 4 tane hamsiden biraz daha büyük(balığın adını unuttum:60:) balık yedim
1 dilimde ekmek

kuzenimin nişanı vardı dönüşte onların evine gittik gittiğimizde sofra hazırladılar rejimdemyim yapmayın o kadar göbek atıp kalori yaktım dememe rağmen bi kaç lokma bişey yedirdiler. of off ayıp olmasın diye yedim :77: yediklerim
3-4 yk kadar pilav
küçücük tavuk
4yk kadar kuru fasülye:59:

sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
1kk peynir
4 tane siyah zeytin
çay

kilom aynı
çok yememişsin kız:) kuzeninin nişanı da hayırlı uğurlu olsun.
helva miktarı da azaltılmış, eferim:46:mükellef kahvaltı olmuş bu arada, afiyet olsun.

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar.

dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekten tost
öğlen 1 porsıyon tavuk sote 1,5 dilim ekmek
ara 1 fincan form çay
akşam 2 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık bezelye yemeği,ekmek yok
ardından 2 bardak çay 2 parça gofret

bu sabah yarım kase k flakes

kilom 55,4 :8:

rabıanın verdiği formule göre yapacak olursak ;
57,2-55,4 =1,8*100=180/57,2=%3,14 çıkıyor.
55,4 sabah aç karnına tartıldığım kilom eski kilomu da rabıanın paylşaştığı listeden aldım. umarım doğrudur.
hayırlı cumalar canım.
gofret olmasa iyi olurdu.
senin kilo hesabı benim de aklımı karıştırıyor ama asuman halletmiş sanırım:)

günaydınlar 13. takıma
kilom:62 hepinize hayırlı cumalar!
hayırlı cumalar canım.

:64: yaşasın ya kızlar pazartesiden cuma ya şuanda 400 gr vermişim çok sevindirik oldum hemen cetvelimi değiştiriyorum 59.2 olmuşum haftaya 58.5 hedefim oluyor elmalı sirkeli suya devam balsız olarak tabiki :1: ve benim belimde tartım simbo dengesiz dengesiz ölçümler verdi durdu sinir oldum 58.6,59,1,59,2 çıktı sürekli ben en yükseğini aldım 3 yerde değiştirererk tartıldım bu arada %30 birşey bir taraftada %48 diye birşeyler çıktı bilmiyorum kesin yağ falandır ama ne neye geliyo bilmiyorum 30 da fat mı ne yazıyordu kitapcığını blup bakıcam hemen şimdi sirkeli suyumu içicem sonra duş alıp kahvaltımı öyle yapacağım canlarım
giden kilolar için tebrik ederim canım.
bendeki tartıda sinbo. onu belli bir yere koy ve hep o yerde tartıl canım. koyduğun yerin düz bir zemin olmasına dikkat et. halının üstünde falan da olmaz. ben hep aynı noktada tartılıyorum, yoksa bende de abuk sabuk rakamlar çıkıyor.

bu arada bu sabah itibariyle elma sirkeli suya başladım. ılık suya ıkı tatlı kaşığı elma sirkesi ve bırkaç damla limon atıp aç karnına içtim. ama valla yudum yudum içemedim bitsin biran önce diye diktim kafaya :1: :1:
dünde bi paket doğadanın yeşil çayını aldım. bugun 2 fincan içtim . bakalım bu haftada bunu deneyecez. bol su içmeye de yenıden başladım. hyaftaya görecez sonuçları bııde spor yapabılsem. başlaığımdan beri4 kiloya yakın verdim ama bu göbek hala olduğu yerde duruyo :17:
elma sirkesi grubu oluştu takım içinde, hadi hayırlı olsun:)
yeşil çaya başlamakla çok iyi yaptın. faydalarını zamanla göreceksin inşallah canım.
göbüşe spor yapman lazım. istersen 14 kilo ver yine çok oynamaz o. internetten resimli hareketlerin çıktısını al en azından canım. evde bakıp bakıp yaparsın veya video izle not al. zaten belli birkaç hareket var, çok değil.

65.3 çıktım neyneysecim sen yapıyrsun sanırım listeyi değil mi?
bak düşmüşsün masalcım, gidiyor kilolar.

canım, plastic'in kilosunu tekrar yazmayı unutmuşsun.

Back
X