eşimin yeğeni vardı masalcım. 3 gündür burda, bugün gündüz de biraz gezecek ve sonra eşim aştiye bırakacak.Ben kaçırdım Neyneysecim kim vardı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin yeğeni vardı masalcım. 3 gündür burda, bugün gündüz de biraz gezecek ve sonra eşim aştiye bırakacak.Ben kaçırdım Neyneysecim kim vardı?
doğrusunu söylemek gerekirse düşünüyoruz canım. arayı fazla açmak istemiyoruz, hem kardeşi olursa enese arakadaş gibi olur böylece. önce bir doktora gidip rutin muayene falan olmak istiyorum. sonrasında inşallah. bu arada da hedef kiloma ulaşabilirsem ne mutlu bana:)
sınavlara bir engeli olmaz canım ya. yani beraber götüreceğiz nasip olursa. okulu kazansam gerisi sıkıntı değil, olmadı bir yıl dondururum vs. hallederiz yani Allahın izniyle.
afiyet olsun, ekmekçi:))
amin canım, Allah hakkında hayırlısını versin.
afiyet olsun canım, dünkü öğle yemeğin güzel olmuş.
balık menüsüne tatlı olarak revani veya helva tarzı tatlılar gidiyor. gerçi sonraki mesajlarından anladığım kadarıyla tulumba da karar kılmışsın:))
canım akşam gelemediğim için bu mesajını görmedim ama yine de yanıtlayım, sonra lazım olur belki. ben pirinç çorbasını bu sefer artan pilavı değerlendirmek için yaptım. 1 kaşık yağ koydum tencereye, 2 kaşık un kavurdum ve 1 kaşık salça koydum. sonra su ekleyip kaynattım ve en son pirinç pilavından kalanları koydum:)) mis gibi oldu. normalde olsa pirincin pişmesini bekleyeceksin sadece. ben salça olarak çok az da biber salçası atıyorum lezzetli oluyor.
tabii ki mümkün canım. ama bir tane şart var, arada uğra ve izin süresini de çok uzatma. özleriz biz seni
ekmek miktarı fazla olmuş canım. günlük 4 dilim yeterli bence. bunu yeyip sahura kadar bir şey yemedin mi?
anaam bu hafta hiç kaçamaksız giden var mı yaw? hepimizde ya börek ya kek ya çikolata. toparlanmamız lazım acilen.
onu düşürtmek için ne uğraştım ben yawduymamam mümkün mü:))
aa sopalıycam hepinizi bu da gitmiş akşam tulumba yemiş. kilo almak isteyenler grubu olalım mı hep beraber
rica ederim takyoncum, yardım edebiliyorsak ne mutlu. asuman buralarda ama biraz yoğun bu aralar.
hayırlısıyla olur inşallah masalcım.Ayy bebek mi düşünüyorsunuz canım nasıl mutlu oldum.
Tabiki uğrayacağım hiç uğramadan durabilir miyim ben buraya .
Sadece biraz kendimi toplamaya ihtiyacım var.
ay asumancım ben bilirim işte o çocukların yanında mışıl mışıl uyumayı:)) çok tatlı bir uykudur. allahtan haktan da babasının yanına gitmiş seni uyandırmadancanlar herkese merhaba. ancak gelebiliyorum kusura bakmayın bu hafta işyerimde yoğun olurum malum pc yoktu ve işler birikti. toparlamaya çalışıyorum.
dün akşamda eve gittim. akşam yemeğinden sonra saat 9 gibi uyudum oğlumla beraber,gerçi o uyuduma benle emin değilim çünkü ben yatar yatmaz dalmışım ve sabah 4.30 uyandım. baktım babasıyla yatıyor. ama derin ve erken uyku iyi geldi. 4.30 gibi değilde saat 6 gibi uyansaydım dha iyi olacaktı çünkü tekrar uyumakda zorluk çektim hatta uyuyamadım. 7,5 saatten falasını kabul etmiyor bünyem. :))
dün akşam yemeğimde birazcık vasattı.
1 kepçe mercimek çorbası,yarım tabak salçalı makarna,1 ad. tatlı kurabiye. ve akabinde hemen uyku. sanırım onlar direk kilo olmuştur hemen yatınca.
bu sabah iş yerimde 2 tane ev yapımı poğaça yedim,1 fincan tatlandırıcılı çay içtim. evdede kahvaltı masasında oğlumu yedirirken biraz peynir birazda haşkanmış yumurta yedim. yumurta toplam 1 tanedir,peynirde yarım kk büyüklüğünde olabilir,fazla yemedim açıkçası.
öğle yemeğimi henüz yemedim. ilerleyen saatlerde yerim artık.
buralarda olucam hepinizi öpüyorum.
rabiacım paylaşım olayınıda halledelim seninle hayatım,kimlerin paylaşımı iyi,kimleri alalım listeye belirleyip şimdiden uyarılarda bulunalım,cuma günü geldiğinde neden listede olmadığını herkes bilir.
anladım canım bende deneyeyım bı. ben de aynısını yapıyorum ama salçalı hıç yapmamıştım nane atıyordum içine. bıde göceyle yapılan var. onunda içine nohut atılıyor yıne beyaz bi çorba oluyorafiyet olsun canım, dünkü öğle yemeğin güzel olmuş.
balık menüsüne tatlı olarak revani veya helva tarzı tatlılar gidiyor. gerçi sonraki mesajlarından anladığım kadarıyla tulumba da karar kılmışsın:))
canım akşam gelemediğim için bu mesajını görmedim ama yine de yanıtlayım, sonra lazım olur belki. ben pirinç çorbasını bu sefer artan pilavı değerlendirmek için yaptım. 1 kaşık yağ koydum tencereye, 2 kaşık un kavurdum ve 1 kaşık salça koydum. sonra su ekleyip kaynattım ve en son pirinç pilavından kalanları koydum:)) mis gibi oldu. normalde olsa pirincin pişmesini bekleyeceksin sadece. ben salça olarak çok az da biber salçası atıyorum lezzetli oluyor.
aa sopalıycam hepinizi bu da gitmiş akşam tulumba yemiş. kilo almak isteyenler grubu olalım mı hep beraber![]()
Hadi o tulumbalar olmasa neyse Seyyahcım da ne yaptın o tulumbaları öyle hem de akşamm..
canım, ben beyaz olunca pek sevmiyorum. yazın da domatesli yaparım bu çorbayı, o da güzel olur. beyaz olarak bir tek yoğurt çorbası veya yayla çorbası içerim:)anladım canım bende deneyeyım bı. ben de aynısını yapıyorum ama salçalı hıç yapmamıştım nane atıyordum içine. bıde göceyle yapılan var. onunda içine nohut atılıyor yıne beyaz bi çorba oluyor
evet o tulumbalar bitirdi benı. oysa kaç gündür çok iyi gidiyordu menulerim. adet olunca tatlı isteğimi bastıramıyorum işte![]()
afiyet olsun canım. pilavı 1 kaşıkla bırakman iyi olmuş.bu arada öğle yemeğim bir porsıyon kuru fasülye. muhtemelen bır buçuk kepçe falan vardı tabakta. yanında 1 dilim ekmek
bıde sadece bır kaşığın ucuyla arkadaşın pilavından aldım.
arkasından da türk kahvesi
canlar herkese merhaba. ancak gelebiliyorum kusura bakmayın bu hafta işyerimde yoğun olurum malum pc yoktu ve işler birikti. toparlamaya çalışıyorum.
dün akşamda eve gittim. akşam yemeğinden sonra saat 9 gibi uyudum oğlumla beraber,gerçi o uyuduma benle emin değilim çünkü ben yatar yatmaz dalmışım ve sabah 4.30 uyandım. baktım babasıyla yatıyor. ama derin ve erken uyku iyi geldi. 4.30 gibi değilde saat 6 gibi uyansaydım dha iyi olacaktı çünkü tekrar uyumakda zorluk çektim hatta uyuyamadım. 7,5 saatten falasını kabul etmiyor bünyem. :))
1 kepçe mercimek çorbası,yarım tabak salçalı makarna,1 ad. tatlı kurabiye. ve akabinde hemen uyku. sanırım onlar direk kilo olmuştur hemen yatınca.
bu sabah iş yerimde 2 tane ev yapımı poğaça yedim,1 fincan tatlandırıcılı çay içtim. evdede kahvaltı masasında oğlumu yedirirken biraz peynir birazda haşkanmış yumurta yedim. yumurta toplam 1 tanedir,peynirde yarım kk büyüklüğünde olabilir,fazla yemedim açıkçası.
rabiacım paylaşım olayınıda halledelim seninle hayatım,kimlerin paylaşımı iyi,kimleri alalım listeye belirleyip şimdiden uyarılarda bulunalım,cuma günü geldiğinde neden listede olmadığını herkes bilir.
hayırlısıyla olur inşallah masalcım.
tamam sen biraz kendini toparla, sonra biz eski hilalimizi istiyoruz. capcanlı kıpır kıpır.
ay asumancım ben bilirim işte o çocukların yanında mışıl mışıl uyumayı:)) çok tatlı bir uykudur. allahtan haktan da babasının yanına gitmiş seni uyandırmadan
beslenmende bir sıkıntı yok. yemek yeyip uyuma kısmı iyi olmuyor. benim de başıma geldiği için biliyorum. mide de rahatsız oluyor ama en azından dinlenmişsin canım ya.
paylaşım olaylarını ben sana yazacağım. ayrıca da cuma gelmeden netleştirme fikrine kesinlikle katılıyorum. cuma günü yoğunluğundan ziyade bu işi şimdi halletmek daha iyi bir fikir. şimdi ben geçmişi tarayıp günlük kaç kere paylaşım yapıldığına bakmak istiyorum. böyle ufak bir tablo oluştursak nasıl olur? günde kaç kere uğramış, menü yazılmış mı, başka menülere yorum yazılmış mı gibi ne dersin?
anladım canım bende deneyeyım bı. ben de aynısını yapıyorum ama salçalı hıç yapmamıştım nane atıyordum içine. bıde göceyle yapılan var. onunda içine nohut atılıyor yıne beyaz bi çorba oluyor
evet o tulumbalar bitirdi benı. oysa kaç gündür çok iyi gidiyordu menulerim. adet olunca tatlı isteğimi bastıramıyorum işte
haklısın canım hiç olmadı tulumbalar. misafır olmasaydı alınmazdı ama bidde adet olunca böle oldu nasıl eritecem ki şimdi
bu arada öğle yemeğim bir porsıyon kuru fasülye. muhtemelen bır buçuk kepçe falan vardı tabakta. yanında 1 dilim ekmek
13. takım güzelleri, geçmişi katılımlar açısından inceledim.
paylaşım olarak, yeni üyelerimizden, ayyıldızım kesinlikle listeye girmeyi hakediyor.günlük katılımları ve yorumları çok iyi. ayrıca menüsünü daima paylaşıyor.
pehlivanson, günde 1 veya 2 kere uğruyor. uğradığında yorum yapıyor. kendi menüleri de bazı günler vardı bazı günler yoktu. bu durumda pek yeterli olmaz açıkçası. günlük menü paylaşımı sabit olmalı. menü paylaştıktan sonra işlerimizden fırsat buldukça takıma da uğrayıp burdaki takım ruhuna destek olmalıyız. listeye alınıp alınmaması hususundaki nihai karar ad1'e ait.
yamukprenses, dün hiç uğramamış. dünden hariç o da günde bir veya 2 kez uğruyor. bazı günler ise sadece 1 kere. menülerini paylaşıyor düzenli, burda problem yok. ancak paylaşım pek yeterli değil. bu hafta nişan vs gibi durumlar vardı biliyorum. liste konusunda kararı yine kaptan'a bırakıyorum.
yukarda ismi geçen arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.
buraya kadar yeni listeye gireceklerden bahsettim. eskilerde ise durum şöyle:
plastic uğramıyor. uğrarsa da 1 mesaj yazıyor. düzenli menü paylaşımı yok.
kanatsız_melek, paylaşımlarda düşüş var hayatım. dün hiç uğramamışsın.
ms22, oldukça gayret gösteriyorsun. senin geldiğin saatte kimse olmuyor farkındayım. geçmişe birkaç yorum yapıyorsun. arada ben sana yazsam da senden cevap göremiyorum. başkalarına yorumlarını biraz genişletmelisin bence.
nihancığım da paylaşımlarda düşüş var. işler mi yoğunlaştı?
seyyahı ise tebrik ediyorum. şu anda takımın lokomotifi durumunda emin olun. takımı günlük o götürüyor. sürekli paylaşım yapıyor, başkalarına yorumlar yazıyor. teşekkür ederim arkadaşım çaban için.
üzülerek söylüyorum ki plastic daha fazla listede yer alamaz. maalesef hiçbir şekilde yeterli paylaşımı yok.
misafirin güle güle gitsin rabiacım,oda sizde memnun kaldıysanız Allah tekrarını nasip etsin inşallah.kalmadıysanız herkes otursun evinde.eşimin yeğeni vardı masalcım. 3 gündür burda, bugün gündüz de biraz gezecek ve sonra eşim aştiye bırakacak.
valla arkadaşım en iyisini düşünüyorsunuz, 2. bir çocuk planı varsa ve durum müsaitse hiç ertelemeyin derim. evde olmuş olsam ben şuanda hamile olurdum. ama şimdi bakacak kimse yok kayınvalide 2. ye bakmaz bakamaz. şu rahim sonuçları geldiğinde olumsuz olursaki dilerim olmaz ama olursa da vay halimize. geçenlerde anneme dedim 2.çocuk olursa siz bakacaksınız diye babam emekli olunca tamam dedi ama bu seferde abimin hanımı hamile kalırsa ozaman benim plan yatar,neyse. hakkınızda hayırlı olsun hayatım. kararınızda tebrik ederim.doğrusunu söylemek gerekirse düşünüyoruz canım. arayı fazla açmak istemiyoruz, hem kardeşi olursa enese arakadaş gibi olur böylece. önce bir doktora gidip rutin muayene falan olmak istiyorum. sonrasında inşallah. bu arada da hedef kiloma ulaşabilirsem ne mutlu bana:)
sınavlara bir engeli olmaz canım ya. yani beraber götüreceğiz nasip olursa. okulu kazansam gerisi sıkıntı değil, olmadı bir yıl dondururum vs. hallederiz yani Allahın izniyle.
afiyet olsun, ekmekçi:))
ekmek miktarı fazla olmuş canım. günlük 4 dilim yeterli bence. bunu yeyip sahura kadar bir şey yemedin mi?
anaam bu hafta hiç kaçamaksız giden var mı yaw? hepimizde ya börek ya kek ya çikolata. toparlanmamız lazım acilen.
aa sopalıycam hepinizi bu da gitmiş akşam tulumba yemiş. kilo almak isteyenler grubu olalım mı hep beraber
rica ederim takyoncum, yardım edebiliyorsak ne mutlu. asuman buralarda ama biraz yoğun bu aralar.
afiyet olsun seyyahım akşam öğününde coşmuşsun hayatım. keşke hamsiyi fazla tüketseydin,gerçi tavada olunca zararı nasıl oluyor bilmiyorum ama ben ızgara yediğim zamanlarda kiloma yansımıyordu ama 1 dilim ekmek ve salata tüketiyordum yanında. sen köy ekmeği yemişsinki onun 1 dilimi maşallah kocaman sanırım 3 dilim olmuştur. tulumbada bir tane olsaymış iyiymiş fıstık.dünkü menümü yazayım bende
sabah 2 dilim ekmeye peynirli tost-1 çay bardağı süt
ara 1 avuç kuru yemiş badem-fındık-kuru incir-kuru üzüm-dut kurusu
öğlen bir porsıyon kıymalı patlıcan yemeği -1 kase cacık- 1 dilim ekmek
akşam bir tabak hamsi tava( heralde10 tane falan balık vardır saymadım valla çok acıkmıştım) -bol salata- 2 tane yaprak sarma(kuzenımın eşi getirmiş) -1 dilim ekmek. ama ekmek büyük dilimdi. hani şu yuvarlak köy ekmeklerı var ya onu ıkıye bölüp dilimlediğimizi düşünün öğle bi dilim ekmek veeeeee günün kötü sürprizi 3 tane minik tulumba tatlısı
![]()
![]()
![]()
arkasından da 2 bardak çay
bu sabah 1 bardak sirkeli su 1 küçük tost 1 çay bardağı süt
kartlı sistem belki burayada gelir ama çoğu yer uygular diye düşünüyorum hatta elektriği bile öyle yaparlar,devletin işine gelir. :))kartlı sistem mantıklı aslında canım. böylece herkez bütçesi ve kullanımı kadar alıyor. ve fatura ödememe gibi bi durum kalmıyor. devlet için hem iş gücü azalıyor hemde faiz borç peşinde koşmuyor. atık su parası vs. yıne kesiliyor zaten. sen 20 tlik aldığında hepsi su olarak yüklenmıyor yıne vergısı algısı gidiyor kalanı sana yükleniyor. oldu ki bırden bıttti suyun. ozman eski kartı takıyorsnn sana 5 tl lık borç veriyor. yenıden doldurunca o 5 tllik su düşüyor içinden.
tek sorun her yerde tahsilat yapılamaması. tahsilat noktalarını genişletirlerse sorun kalmayacak
valla adcım bende isterım düzenli bi işte memur gibi çalışmayı. sonuçta burda rahatım çok iyi olsada özel sektör işte ne kadar güvenilir olabılır kı? patron bi iflas etse yada ben yapmıyorum artık bu işi dese bittin. bu arada senın belgen var mı canım smmm belgesi falan? çok istıyorum malı müsavir olmayı ama okadar zor ve külfetli kı:26:
slm canım.günaydın kızlar
dün öğlen menüm
elim kadar ıspanaklı börek
1 bardak meyve suyu
akşam yemeğim
2 kepçe kadar yahni
1 yk pilav
biraz elma 3 tane ceviz
sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
yarım kk helva
1kkdan biraz fazla peynir (yağsız)
canım kaslarını çok fazla zorlama.spora ilkten yavaş başlamak 1 hafta 20-30 dk yaparsın diğer haftalarda yavaş yavaş hareketleride saatleride arttırırsın. ağrının olması kaslarının çalıştığı anlamına gelir ama aşırı yüklenmede iyi değildir. çok ağrın olursa kas gevşetici yada normal bildik bir ağrı kesici kullan derim.Kizlr slm bisii sorcm. Hani sppordn sona agrir ya her trfmz o ii bisimi
canım bende aynı şekildecanım bu karnıbaharı nasıl yapıyorsunuz ben hiç yemeğini yapmıyorum paneyle kızartıyorum ögrenebilir miyim acaba![]()
iyiyim canım çok şükür sağol. tamam canım bu hafta izinli olursun.Kızlae merhaba nasılsınız?
HAstayım hala iyileşemedim ne yazık ki.
Kaptancığım , Neyneysecim ben bir süre izinli olmak istiyorum.
Yine gelir okumaya yazmaya çalışırım ama bu sıralarda pek giremeyecek gibiyim sorumlu hissediyorum öyle olunca da kendimi.
Mümkün mğ acaba?
evet arkadaşlar geldim eskiden okudum cevap vericem menümü yazayım siz bakın ben oğlanı uyutup geliyorum o zaman kadar
dün sahur yapmıştım 2 dilim ekmek içine 1 ince dilim domates koyup yemiştim.
oruçluydum ve malesef spor yapamadım sadece evin içinde koridorda yarım saat seri yürüyüş yaptım.susadığım için devam edemedim.
5 bucukta ezan okundu ve suyumu içtim arkadaşlar
sonra eşimle 6bucukta yemek yedik.
5 orta boyda mantardan sote yaptım içine az yağ soğan ve kırmızı biber koyarak.
5 dilim kepek ekmek yedim malum kızlar kuzu kulak diye bir yeşillik almış gelmiş eşim ekmek arasına koyup koyup yedim.
2yk kadar yagsız yoğurt yedim
sonra dışarı çıktık enesi oynatmaya götürdük 9da eve geldim
2 sallama 5i1 arada çayı bir kupaya koydum sıcak su kattım demlendi şeker asla kullanmıyorum zaten içtim güzelce.
akşamdan bu yana 2litre su içtim arkadaşlar.
gelirim yorumlarım sizin menülerinizi de inşallah birazdan.
:95:
valla masalcım o halini bende özledim,hadi toparlanıp gel hayatım, bekliyoruz.hayırlısıyla olur inşallah masalcım.
tamam sen biraz kendini toparla, sonra biz eski hilalimizi istiyoruz. capcanlı kıpır kıpır.
ay asumancım ben bilirim işte o çocukların yanında mışıl mışıl uyumayı:)) çok tatlı bir uykudur. allahtan haktan da babasının yanına gitmiş seni uyandırmadan
beslenmende bir sıkıntı yok. yemek yeyip uyuma kısmı iyi olmuyor. benim de başıma geldiği için biliyorum. mide de rahatsız oluyor ama en azından dinlenmişsin canım ya.
paylaşım olaylarını ben sana yazacağım. ayrıca da cuma gelmeden netleştirme fikrine kesinlikle katılıyorum. cuma günü yoğunluğundan ziyade bu işi şimdi halletmek daha iyi bir fikir. şimdi ben geçmişi tarayıp günlük kaç kere paylaşım yapıldığına bakmak istiyorum. böyle ufak bir tablo oluştursak nasıl olur? günde kaç kere uğramış, menü yazılmış mı, başka menülere yorum yazılmış mı gibi ne dersin?
tebrik ederim seyyahcım,afiyet olsun.bu arada öğle yemeğim bir porsıyon kuru fasülye. muhtemelen bır buçuk kepçe falan vardı tabakta. yanında 1 dilim ekmek
paylaşım olarak, yeni üyelerimizden, ayyıldızım kesinlikle listeye girmeyi hakediyor.günlük katılımları ve yorumları çok iyi. ayrıca menüsünü daima paylaşıyor.
pehlivanson, günde 1 veya 2 kere uğruyor. uğradığında yorum yapıyor. kendi menüleri de bazı günler vardı bazı günler yoktu. bu durumda pek yeterli olmaz açıkçası. günlük menü paylaşımı sabit olmalı. menü paylaştıktan sonra işlerimizden fırsat buldukça takıma da uğrayıp burdaki takım ruhuna destek olmalıyız. listeye alınıp alınmaması hususundaki nihai karar ad1'e ait.
yamukprenses, dün hiç uğramamış. dünden hariç o da günde bir veya 2 kez uğruyor. bazı günler ise sadece 1 kere. menülerini paylaşıyor düzenli, burda problem yok. ancak paylaşım pek yeterli değil. bu hafta nişan vs gibi durumlar vardı biliyorum. liste konusunda kararı yine kaptan'a bırakıyorum.
ms22, oldukça gayret gösteriyorsun. senin geldiğin saatte kimse olmuyor farkındayım. geçmişe birkaç yorum yapıyorsun. arada ben sana yazsam da senden cevap göremiyorum. başkalarına yorumlarını biraz genişletmelisin bence.
seyyahı ise tebrik ediyorum. şu anda takımın lokomotifi durumunda emin olun. takımı günlük o götürüyor. sürekli paylaşım yapıyor, başkalarına yorumlar yazıyor. teşekkür ederim arkadaşım çaban için.
üzülerek söylüyorum ki plastic daha fazla listede yer alamaz. maalesef hiçbir şekilde yeterli paylaşımı yok.
evet çoştum dün akşam. zaten son günlerde var takımızdabişeyler nazar değdiafiyet olsun seyyahım akşam öğününde coşmuşsun hayatım. keşke hamsiyi fazla tüketseydin,gerçi tavada olunca zararı nasıl oluyor bilmiyorum ama ben ızgara yediğim zamanlarda kiloma yansımıyordu ama 1 dilim ekmek ve salata tüketiyordum yanında. sen köy ekmeği yemişsinki onun 1 dilimi maşallah kocaman sanırım 3 dilim olmuştur. tulumbada bir tane olsaymış iyiymiş fıstık.
kartlı sistem belki burayada gelir ama çoğu yer uygular diye düşünüyorum hatta elektriği bile öyle yaparlar,devletin işine gelir. :))
bizde de şovmen bir başkan var belki yapar. hani hava olsun diye. gerçi bu seçimde sadece öc almak için geldi diye düşünüyorum. millevekilliğine aday adayı olmuştu kazanamadı.sonra tekrar b.başkanı seçildi,yarım kalan sinsiliklerini gerçekleştiriyor.
canım ben şirkette ön muhasebeyi tutuyorum,lise mezunuyum. 10 seneden fazla bu işi yapıyorum,cari stok,çek senet, vs. aslında tüm evrakları hazırlayıp veriyorum muhasebeye onlara pek bir iş kalmıyor. gerçi bu şirkette daha rahatım eskisine nazaran. kpssyi hedefledim kendime, eğer olursa ardından katiplik sınavlarına hazırlanmak istiyorum şansıma ne olursa, aslında devlet işinden çok asıl istediğim,cumartesi günleriminde tatil olduğu, senelik iznimi sıkılmadan kullandığım bir iş. kendim için değil ama oğlum için kesinlikle böyle olmalı. ayrıca 2.çocuk olayındada rahat rahat doğum iznimi kullanabilirim. çok birşey istemiyorum aslında.:)) sen kpss ye girmişmiydin üni mezunumusun.
.
evet canım rabianın ısrarlarına dayanamadım sonundaafiyet olsun nihancım helvalar yarım kk ya düşmüş duy rabıa duy![]()
hee evet ya mecbur kaldım canım ıspanaklı böreğe:26:Ben orada bir ıspanaklı börek görüyorum.
Yağlı mıydı çok?
Kız bu arada helvayı yarım kk'ya indirmişsin.![]()
hoş geldin kaptan:81:canlar herkese merhaba. ancak gelebiliyorum kusura bakmayın bu hafta işyerimde yoğun olurum malum pc yoktu ve işler birikti. toparlamaya çalışıyorum.
afiyet olsun seyyahçımbu arada öğle yemeğim bir porsıyon kuru fasülye. muhtemelen bır buçuk kepçe falan vardı tabakta. yanında 1 dilim ekmek
bugünlerde pek keyfim yok nedense ama menülere cevap yazıyorum bana dönenlere tekrardan dönüyorum canımnihancığım da paylaşımlarda düşüş var. işler mi yoğunlaştı?
sağol kaptancımslm canım.
ıspanaklı börek biraz büyükmüş kendi elimde ölçtümama sabah olduğu için sorun yoktur diye düşünüyorum.
afiyet olsun canım dengeli bir beslenme olmuş.
.
ben buralardayım zaten ama neyse :44::44:melek,ms22 ve nihan canlarım hadi bi gayret asılalım tekrar.
Ankaraya dönmen bir başlangıç olsun inşallah canım. senin dans kursların vardı, kick box vardı.. ne bileyim o koşturmacan güzelmiş demek ki. sana canlılık katıyordu.En kısa sürede ben de o halimi istiyorum döneceğim Neyneysecim.
Cuma günü de Ankara'ya geri dönüyorum bakalım yoluna sokmaya çalışalım hayatımızı ..
Otoritesin yine Neyneysecim.
Çok seviyorum senin yorumlaırnı.
Umarım takım için güzel olur hareketli kıpır kıpır kalır hep.
misafirin bana bir zararı olmadı canım. akşamları geldi, bir de sabah kahvaltısı işte. gündüz eşimle beraberdiler hep. eşime sormak lazım, memnun kaldın mı diyemisafirin güle güle gitsin rabiacım,oda sizde memnun kaldıysanız Allah tekrarını nasip etsin inşallah.kalmadıysanız herkes otursun evinde.![]()
ah aşti aaahh ah..:)) ne günlerim oldu. yaşadıklarım ayrı bir güzel,heleki yaşım ayrı bir güzel.20 li yaşların başındaydım oraya gidip gelirken,mutlu geliphüzünlü ayrılırdım. yaş oldu otuzbir,yarın bir bakmışım 41. (erebilirsem ne ala) geçmişim rüya gibi,oooff yine duygulandım. zaman su gibi akıp geçiyor. neye yanayım bilemedim.(
valla arkadaşım en iyisini düşünüyorsunuz, 2. bir çocuk planı varsa ve durum müsaitse hiç ertelemeyin derim. evde olmuş olsam ben şuanda hamile olurdum. ama şimdi bakacak kimse yok kayınvalide 2. ye bakmaz bakamaz. şu rahim sonuçları geldiğinde olumsuz olursaki dilerim olmaz ama olursa da vay halimize. geçenlerde anneme dedim 2.çocuk olursa siz bakacaksınız diye babam emekli olunca tamam dedi ama bu seferde abimin hanımı hamile kalırsa ozaman benim plan yatar,neyse. hakkınızda hayırlı olsun hayatım. kararınızda tebrik ederim.
gelelim kaçamaklar konusuna bu hafta herkesde gerçekten bir düzensizlik oldu haftaya herkesi en iyi şekilde diyete uymaya davet ediyorum,bu konuda herkesin elinden geleni yapacağına eminim.
ekmek yemek istemiyorum ama durduramadım kendimi sinir oluyorum![]()
canım, kasma zaten ya. sen gündüz çalışıyorsun. akşam gidiyorsun çalışıyorsun. uyumakla en güzelini yapmışsın. ohh misler gibi. vücudun dinlenmiş.rabiacım artık kasmıyorum kendimi ay şu işi yapayım burası temiz olsun falan,bırakıyorum işi gücü yatıyorum aşağıya,nasipse bugün temizlerim artık. yemek yedikten sonra uyumak iyi değil diye istemiyorum ama gelincede geliyor,birde dünde yoruldum ya onun etkiside var tabii.
tablo olayı süper bir fikir.
canım ellerine kollarına fikrine düşüncene sağlık.
ayyıldız bu hafta listeyi garantiledi ozaman.
pehlivanson gerekli bilgiyi verir ve paylaşımlarını birazcık daha sıklaştırırsa bu hafta listeye alınabilir bende kendisinin göstereceği çabaya göre karar vereceğim.
yamukprenses de işlerini hallettikten sonra gelmek isterse ve bunu belirtirse haftaya listede olabilir.
plastik, bu hafta kilo bildirimi yapmazsa eğer, diskalifiye edilmesi gerekiyor. bildirim yaparsa gerekli uyarı karşısında yapmış olduğu açıklamaya göre hareket edilsin diye düşünüyorum.
melek,ms22 ve nihan canlarım hadi bi gayret asılalım tekrar.
oluyor böyle inişler çıkışlar. koca takımda bu hafta kaçırmayan var mı bulamadım:) kendim de dahilevet çoştum dün akşam. zaten son günlerde var takımızdabişeyler nazar değdi![]()
paylaşımı takip ediyorum ben zaten. bu aralar kardeş takıma yönlendiriyorum, sayıca azalmışlar biraz. ancak bundan sonra kendimize de çağırabilirim:)ne demek rabıacım zevkle giriyorum. alışkanlık oldu artıkbende benım için söyledıklerıne teşekkür ederim. ayın ortalarında rahat oluyorum ben ondan girebılıyorum bilgisayar elımın altında. bi ara çok neşelıydı takımımız ya bırden durulduk azaldık. sayımızda fazla değil şöyle kıpır kıpır bırılerını mı alsanız acep takıma dosba da unuttu bizi hamiş olunca
![]()
nihancığım,evet canım rabianın ısrarlarına dayanamadım sonunda
başardınn valla tebrikler rabşacım
![]()
bugünlerde pek keyfim yok nedense ama menülere cevap yazıyorum bana dönenlere tekrardan dönüyorum canım
ben buralardayım zaten ama neyse :44::44:
nihancığım,
normale göre biraz düşüş var katılımlarda ondan öyle yazdım canım. yoksa ben biliyorum senin de aktif olanlardan birisi olduğunu. mesela dün sadece 2 kere var, ondan önceki gün 3 kere.
demek sebep keyifsizlikti.. canını sıkan bir şey mi var canım?
hasta mı oluyorsun yoksa?evet dün ve bugün hiç giremedim nerdeyse
ya bi sebebi yok aslında canım pazartesiden beri bi uyku hali var uyukluyorum pc başında
yazmaya halim yok anlamadım bende:44::44:
yok canım hamile değilim eminimhasta mı oluyorsun yoksa?
acaba hamişlikle ilgili olabilir mi canım?
evet canım hamilelikten önce folik asite başlaman lazım. gerçi benim oğluş süprizdi biz hiçbir şeye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. ama ben de bu sefer folik asittir, vitamindir düzenli gitmek istiyorum.yok canım hamile değilim eminim
önce doktora gidicem folik asit almak gerekiyormuş bide rutin kontroller için
korunuyorum yani eşimde aynı şeyleri yaşıcaz korkusuyla erteliyor doktora gitmeyi cesaretini kaybetti sanırım (durumumu biliyorsun)
hasta da olmam inş. ya daha yeni olmuştum.