hiç sorma o neydi öyle ye ye hihi umarım onlardır canım bu arada sirkeli suyu bıraktım ben niye bıraktığıma gelince anlamıyorum gidiyor mu gitmiyor mu bu 2 gün de içmicem sporda yapmıcam bakalım yediklerimden sonra gidiyor mu evet kızlar hadi bebek zamanı herkes aynı devre olsun harika sizi seviyorum .tahliller oldu ya morelim bozuldu birşeyler ekside olunca canım sıkıldı eşim çok kızdı ne biçim besleniyorsun sen diyo

en vitaminlisinden en az yemeliyim araştırmaya başladım
bu arada menüm
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim
20 dk yürüyüş yaptım.
akşam :1 porsiyon bezelye yemeği 1 yk kaşığı pirinç pilavı bol kuzu kulak yeşilliğinden yedim.
sonra eşim ve bebiş incir yiyordu eşim al ye vitaminsiz kalmışsın dedi magnezyum olsun diye yedim ufak 2 tane :26:
koyverdim iyice bugün incirler bisküvi sayısı neyse du bakim şu cumayı atlatayım da ben kendime gelicem

az azimlenmem lazım loy loy