Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo veren arkadaşları tebrik ederim :)) akşama uğrayıp konuşmalara dahil olmak istiyorum,neden akşam onuda söyleyeyim kerdeşimle sinemaya gidicez gün boyu dışarda olurum anca akşama eve gelirim ( aşk tasdüfleri sever gideceğim filmin adı) hepinize iyi günler :))
neyneysecim inşALLAH bu hafta işe geri dönüş ve spora artı diyete devam
bugün kahvaltı yapasın gelmedi nedense,iki lokma reçel yedim ve şekersiz çay içtim bu kadar,bakalım dışarda ne yapcam :44:
ayh ayh sinemalara da gidilirmiş. ben 25 şubatta siyah kuğu geliyormuş, ona gidicem inşallah. hakkındaki yorumlar çok iyi.
akşama yorumlarını yazarsın canım, bekleriz:16:

kızlar öğle yemeğim geldi. tavuklu mantar sote yıyorum yanında 1 dilim ekmek yerım.
afiyet olsun şeker.

bende dün öğlen yemeğimde 1 tabak bol yoğurtlu ıspanak, ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim.
akşama doğru 1 yeşil ekşi elma.
akşam evde 1 tabak çorba,2 kaşık karnabahar ve 1 dilim ekmek yedim.
öğle yemekten önce 1 avuç çerez de yemiştim.

bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım, 2 çatal b.peynir,2 çatal kaşar,2 dilim salam,2 çatal sahanda yumurta,birazcıkda çatalın ucunda bal aldım.
ara ypmadım
öğle yemeğim yok birazdan yerim inşallah.
başımdaki kalabalık giderse tabii.
içeri gittikleri zaman hemen yazmaya çalışıyorum.
bu arada geçen hafta pc m olmadığı için biriken işlerimi hala bitiremedim.
ayarlamaya çalışıyorum.
buralarda olucam.
ha bu arada listeyi hala paylaşıma vermedim.
rabiacım seni bekliyorum canım. plastik konusunu ne yapalım. gelmiş kilom aynı yazmış o kadar.normalde krallar gereği diskalifiye olması gerekiyor. tekrar gelicem dediği için ozaman kararını sorup gerekli ayarlamayı yaparız diye düşündüm.sen ne dersin canım.
plastic konusunda hemfikirim.
dünkü menün de güzel olmuş. sende de kaçamak yok, kurdele verebiliriz. bir kurdele resmi bulup bu işi daha hoş hale mi getirsem:1:
işlerin birikmiştir tabi canım, kolay gelsin.

şişkooo dosbaa şişkooo dosbaaa :49: :emir_bebek:
:64: valla takımda yazacak bişi bulamıyorum yediklerimi yazsam size yazık olcak :27:
iyisi mi sadece hal hatır sormaya geleyim ben buraya
zaten başka topiclere pek takılamıyorum :))
hamişlere şişkoluk yakışır be dosbam:) bir kadının hayatında şişkoyken de güzel olabildiği ender dönemlerdendir, tadını çıkar:) hamile olmayıp hamile göbeği taşımak daha faciadır emin ol:27:
ayrıca bizi bırakmayı falan düşünme, sen gel hep. gözümüz arıyor seni.

:27: bende sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suya elmalı sirke koydum aç karnına içtim daha sonra kahvaltıda 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum yedim.su içtim epey sürekli sakız çiğniyom :52: gıdığım erisin diye birhoş hoş oluyorum çenem ağrıyor gece yatarken :35: bu arada kellogsum bitti şu meyveli olandan almak istiyorum deneyen var mı aç karnına nasıl olur ki
gıdığın erisin diye sakız mı çiğniyorsun:60:ay sen ne alem kızsın ya, mutfak tezgahında spor yaparsın, sakızı bile egzersiz amaçlı çiğnersin:60:çok hoşuma gitti:9:
kellogs tarzı şeylerle aram olmadığı için bilmiyorum canım. ama kötü olacağını sanmam.

sakın yazma yediklerini hayatım diken üstündeyiz zaten valla yine cozutursak rabia bizi yer. :1:
:60::1:
örn: rabia kız helvayı 1 kkdan yarım kkya düşüttürene kadar canı çıktı kızın:60::60::60:
:60:miktarı biraz daha da düşürcez de az bekliyorum şimdi. :27:
tsk ederim canim yaa , demek sonunda mezun oluyorum.. :) ama burdan cikmak yok ben hala sporlarimi yazmaya devam edecem

tebriklerrrrrrrrr, süpersin canim arkadasim, senin kadar azimlisini görmedim yaa :)

yaa oda cok uzun hikaye canim yaa yine bi sorunla karsilastim ve hala moral 0 ama yinede yikilmadim ayaktayim:1::1: anlatipta sizi üzmeyeyim yine.. mezun oldum ya ona bakalim :))
hayırlı uğurlu olsun canım. 13. takım mezun da verdi. menü ve sporlarını yine bizimle paylaş canım fırsatın olursa.
teşekkür ederim canım, ben kendimi hayatımda hiç bu kadar azimli görmedim:)
kizlar ben sporumu yazayim bu hafta icin:

pazartesi
50 dk yürüyüs
25 dk slim in 6
8 dk karin egzersizleri

sali
30 dk yürüyüs
20 dk egzersiz

cumartesi
25 dk slim in 6

persembe
bisey yok, hastaydim yine

bugün neler yaparim bilmiyorum ama devam :))

:66::66::66::66::66:
bu slim in 6, youtube'da var, ordan mı yapıyorsun?
ben de biraz sıklaştırma egzersizleri yapsam diyorum. çok şükür artık kilodan çekmiyorum ama verdiğim kilodan sonra deriyi sıklaştırmam lazım.

evet canım öyle yiyordum ki anlatamam
:51: asumancım ben de mekik aleti var ya abrocket ondan aldım 2 haftadır kullanıyorum gerçi 3-4 gündür kullanmıyorum ama dün 200 tane çektim hergün çekiyorum karnım gerçekten farketti resmen 2 aylık hamile gibiydim şimdi üstten bakarsan bana var hala öle bir hal ama aynaya bakarsam yandan bakarsam çok yok :1: günlük yürüyüş çok önemli selülitlerim şu ebru şallının harketinden dolayı epey azaldı çok az var onlarda gidicek bakalım :27:
çok fazla kilo tutan bir bünyen yok ozaman canım.
mekik aleti olması süper gerçekten işe yarıyor diyorsun. bende istiyorum aslında ondan. eğer mart ayında salona başlayamazsam bir tane alıcam Allah'ın izniyle. ama bel ağrıtıyor faln diyorlar varmı öyle birşey canım,sanada yan etkileri oldumu hiç.
bende selülitlerim için devamlı krem sürerim sanki faydası oluyor gibi nemlendikçe azalıyor görüntüsü.
tsk ederim canim yaa , demek sonunda mezun oluyorum.. :) ama burdan cikmak yok ben hala sporlarimi yazmaya devam edecem
bu hafta sirf baska spor yaptim, birazdan yazacam neler yaptigimi, ama ara ara pilateside yapacam.. :)
tebriklerrrrrrrrr, süpersin canim arkadasim, senin kadar azimlisini görmedim yaa :)
yaa oda cok uzun hikaye canim yaa yine bi sorunla karsilastim ve hala moral 0 ama yinede yikilmadim ayaktayim:1::1: anlatipta sizi üzmeyeyim yine.. mezun oldum ya ona bakalim :))
emek mezunn oldu olucam :)) heyecan bastiii :1::65:

canım hoşgeldin.tebrik ederim seni. burdan gitmeni istemeyiz hayatım.daha evlendirecez seni. herzman yaz hayatım. gelişmeleride haber ver emi.püsküüt mezuniyet karneni hazırlıcaktır canım.

** 13 .TAKIM 193. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.7 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 59.2 / 58.7 / 0.5 / 0.84 %) (yeni üye)
eski bir masal ( 65.3 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.0 /0.8 / 1.46 %) (mezun olmak istiyor)
ms22 ( 80.5 / 81.0 / -0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 65.5 /64.8 / 0.7 / 1.07 %)
nihan86 ( 55.7 /55.5 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 78.8 / 79.0 /-0.2 / -0.25 %) (yeni üye)
seyyah2806 ( 55.4 /56.3 / -0.9 / -1.62 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 585.2 /585.0 /0.20 /0.03 %)

listemiz yukarıdaki gibidir canlar.

** 13 .TAKIM 193. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.7 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 59.2 / 58.7 / 0.5 / 0.84 %) (yeni üye)
eski bir masal ( 65.3 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.0 /0.8 / 1.46 %) (mezun olmak istiyor)
ms22 ( 80.5 / 81.0 / -0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 65.5 /64.8 / 0.7 / 1.07 %)
nihan86 ( 55.7 /55.5 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 78.8 / 79.0 /-0.2 / -0.25 %) (yeni üye)
seyyah2806 ( 55.4 /56.3 / -0.9 / -1.62 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 585.2 /585.0 /0.20 /0.03 %)

listemiz yukarıdaki gibidir canlar.
sıkıntı yok asumancım. diğerlerine bakmıştım, ayyıldızıma da baktım, doğru.

dosbacım hamilesin sen herhalde.öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.kaç haftalık hamilesin acaba
canım bugün 9 haftalık oldum ama yavaş yavaş kilo almaya başlıyorum

hoşgeldiiiiin.
nasılsın dosbacım,güzellik nasıl. dileriiim çooook çooook iyi olursunuz.
daha dur daha dur,bu şişgoluk ne kiiii. :1:
ama en güzeli seniin şişgoluğunun çok tatlımı tatlı bahanesi var.
benim bir bahanem yok,üstüne üstlük dikkatde etmiyorum.
gerçi ben rahat bir psikolojiye sahip olamayınca kilo falan veremiyorum malesef.
sakın yazma yediklerini hayatım diken üstündeyiz zaten valla yine cozutursak rabia bizi yer. :1:
şaka bir yana yazmak istersen yorum yaparız ama neye göre yazıcaz diyet yapmıyorsun ve hakkın olduğu için beslenmek zorundasın. acaba bende sıkılmadan yemek için hamilemi kalsam :53:
sen her fırsatta gel hayatım. bizi analiz et, yaz eskisi gibi bildiklerini,hatalarımızı.başımız üstünde yerin var.

hoşbulduk hayatım
evet şişgooo daha çok olcam ama halimden memnunum
gerçekten yediğim herşeyden tat alıyorum keyif alıyorum
diyette ki kaçamaklardan sonra hep pişman oluyordum
şimdi çok yemesemde keyfim yerinde oluyooo
bu arada sende bana takıl 2. ile beraber hepsini verirsin :))

nihancım yok aşermiyorum...sadece uykum çok ama bu hafta uykum azaldı iştahım açıldı :))
ayyıldız canım 5-6 gofret mi??yok hayatım ben daha yeniyim o kadar yemiyorum...zaten diyetten dolayı alışmışım abur-cubur yemiyorum daha çok süt tatlıları yiyorum
kola içmiyorum... hazır gıda yemiyorum işte kendimce dikkat ediyorum

neysecim evet çok güzel bi dönem...zaten benim üst beden geniş :)) şimdi bi de karın bölgem genişlemeye başladı...

yediklerimi yazmayayım şimdi kocaman 1 bardak süt içtim :))
meyvem bitti şimdi markete gideceğim ama ağır taşımak istemiyorum azar azar alacağım
ama sizin yediklerinizi eleştirebilirim zevkle :64:

ayh ayh sinemalara da gidilirmiş. ben 25 şubatta siyah kuğu geliyormuş, ona gidicem inşallah. hakkındaki yorumlar çok iyi.
akşama yorumlarını yazarsın canım, bekleriz:16:

afiyet olsun şeker.

dünkü menün de güzel olmuş. sende de kaçamak yok, kurdele verebiliriz. bir kurdele resmi bulup bu işi daha hoş hale mi getirsem:1:

hamişlere şişkoluk yakışır be dosbam:) bir kadının hayatında şişkoyken de güzel olabildiği ender dönemlerdendir, tadını çıkar:) hamile olmayıp hamile göbeği taşımak daha faciadır emin ol:27:
ayrıca bizi bırakmayı falan düşünme, sen gel hep. gözümüz arıyor seni.

gıdığın erisin diye sakız mı çiğniyorsun:60:ay sen ne alem kızsın ya, mutfak tezgahında spor yaparsın, sakızı bile egzersiz amaçlı çiğnersin:60:çok hoşuma gitti:9:
kellogs tarzı şeylerle aram olmadığı için bilmiyorum canım. ama kötü olacağını sanmam.

:60::1:

:60:miktarı biraz daha da düşürcez de az bekliyorum şimdi. :27:

hayırlı uğurlu olsun canım. 13. takım mezun da verdi. menü ve sporlarını yine bizimle paylaş canım fırsatın olursa.

ben de biraz sıklaştırma egzersizleri yapsam diyorum. çok şükür artık kilodan çekmiyorum ama verdiğim kilodan sonra deriyi sıklaştırmam lazım.
dahada düşürcezmi:30::30::30:
nayır nolamaz:27:

hoşbulduk hayatım

nihancım yok aşermiyorum...sadece uykum çok ama bu hafta uykum azaldı iştahım açıldı :))
ayyıldız canım 5-6 gofret mi??yok hayatım ben daha yeniyim o kadar yemiyorum...zaten diyetten dolayı alışmışım abur-cubur yemiyorum daha çok süt tatlıları yiyorum
kola içmiyorum... hazır gıda yemiyorum işte kendimce dikkat ediyorum

neysecim evet çok güzel bi dönem...zaten benim üst beden geniş :)) şimdi bi de karın bölgem genişlemeye başladı...

meyvem bitti şimdi markete gideceğim ama ağır taşımak istemiyorum azar azar alacağım
eleştir eleştir dosbiğim:81::81::1:

canım bugün 9 haftalık oldum ama yavaş yavaş kilo almaya başlıyorum :64:

canım zaten ilk 5 ay çok alınmıyo 5 ten sonra ibre yukarı doğru çıkıyo. 5 ten sonra çok dikkat et.20 nci haftaya kadar bulantılar falan anca geçiyo zaten.geçince de kendini kıtlıktan çıkmış gibi hissediyorsun yani bana öyle olmuştu.ben 23 kilo aldım hamileliğimde.çok fazla aldım.ama bir daha hamile kalsam asla o kadar almayı düşünmüyorum.herşeyden yiycam ama az az yiycam doyana kadar değil.

hoşbulduk hayatım
valla evde olsam şimdiye 3. ye hamile kalmış olurdum sanırım. :1: ama yok hayatım 2.de beklesin birazcık daha. sen yaşadıklarını bizede anlat ki senle yaşayalım daha zevkli olur.
aslında dosbacım sende iradeli insansın, moralin bozulmasaydı yine bırakmazdın diyeti, gerçi diyet yapamasan bile dengeli beslenmeye çalışıyordun. bak şimdide ne güzel aynı şekilde dikkat ediyorsun. şöyle 10-12 kg alsan doğun sonrasında çok fazla kilon kalmaz diye düşünüyorum. bencede çok yorma hayatım,spor niyetli bir alışveriş olsun sana. eleştrilerini bekliyoruz. :13:
sıkıntı yok asumancım. diğerlerine bakmıştım, ayyıldızıma da baktım, doğru.
tamam canım çok sağol. listeyi paylaşıma verdim. msn kullanıyormusun hayatım.

tamam ozaman canım,akıbetine pazartesi karar verelim.

sanırım 13. takımın 2. yada 3. mezunu olucak. ilk löliz arkadaşımız olmuştu. sanki 1 kişi daha var diye hatırlıyorum ama emin değilim. mezunlar bölümüne bakarım fırsat bulunca.
melek de güzel bir azim sergileyerek istediği kiloya ulaştı sayılır. tekrar tebrik ediyorum kendisini.
spor konusunda çok doluyum en kısa zamanda başlamak istiyorum bende.

canım zaten ilk 5 ay çok alınmıyo 5 ten sonra ibre yukarı doğru çıkıyo. 5 ten sonra çok dikkat et.20 nci haftaya kadar bulantılar falan anca geçiyo zaten.geçince de kendini kıtlıktan çıkmış gibi hissediyorsun yani bana öyle olmuştu.ben 23 kilo aldım hamileliğimde.çok fazla aldım.ama bir daha hamile kalsam asla o kadar almayı düşünmüyorum.herşeyden yiycam ama az az yiycam doyana kadar değil.

canım sen çok almışsın inş. ben o kadar almam
adcığımın dediği gibi 10-12 kilo ii ama sanırım hormonlar özgürce beynimizi ele geçiriyormuş :))
ben zaten çok kilolu hamile kaldım
69 idi hamilelik haberimi aldığımda şimdi 71 i bazen görüyorum
haliyle uykudan ve aldığım ilaçtan dolayı şişiyorum

eleştirecem merak etmeyin siz...ne de olsa siz beni eleştiremiyosunuz :60:

kizlar ben sporumu yazayim bu hafta icin:
pazartesi
50 dk yürüyüs
25 dk slim in 6
8 dk karin egzersizleri
sali
30 dk yürüyüs
20 dk egzersiz
cumartesi
25 dk slim in 6
persembe
bisey yok, hastaydim yine
bugün neler yaparim bilmiyorum ama devam :)):66::66::66::66::66:
tebrik ederim hayatım, pehlivansonun dediği gibi sporla taçlandırılan diyet süper oluyor. sen belgesi olan olarak bu konuda örnek teşkil etmiş oldun. :46:
asumancım,
eve gelmesine geldim de foruma bir türlü gelemedim:) cuma bereketi oluyor bende hep. daha yemeğim tabağımda bitmedi, yanımda duruyor:)
beni beklediğini yazmışsın diye hemen cevap vereyim dedim. plastic pazartesi gelicem demiş, pazartesiyi bekleyelim. yalnız bu son bekleme olacak canım. başkalarına haksızlık oluyor. bu hafta da aynı durum sürerse kuralları uygulamalıyız.
çok sağol canım. özverili olmak ne demek bilmeyenler için bu şekilde davranmanda örnek gösterilebilir değilmi rabiacım. :79: haklısın canım kimseye haksızlık yapmamış olalım.
evet canım, bugün dışarda hava çok güzel ankarada. güneşli, açık baharı hatırlatıyor. ne hoş bir mevsim şu bahar ya:97:
bence yiyerek tüketmek gibi olmaz, vücuduna sürmen. faydasını görüp görmediğini bir anlayabilsek çok iyi olacak da şişe bitene kadar bekliyoruz sanırım.
valla bravo, o yediğin abur cubura rağmen 500 gr gitmiş. hayatımda o kadar karıştıran birini görmemiştim:)) bu hafta daha da iyi performans bekliyoruz inşallah. senden ümitliyim.
ahah:60: ısrarıma dayanamamış:60:
hadi hayırlı olsun. bir cumayı daha savdık. sıralamada pek yukarda olacağımızı sanmıyorum:)) haftaya inşallah. ayrıca haftaya toplu listeyi biz mi hazırlıyoruz?
spor salonu sayılır canım. aile yaşam merkezleri var ankarada. belediyeler açıyor. senelik 100 tl veriyorsun. haftada 3 seans seçiyorsun. oraya devam ediyorum 2-3 yıldır.
valla toparlancan artık yeter. ocak ayı geçti, şubat yarılandı nerdeyse. yoksa ben elime sopayı alcam asuman diye:1:çok şükür canım, bu haftadan korkmama rağmen tartı güldürdü. hedefime biraz daha yakınım.:10:

burdada güzel bir hava var ama ben penceresiz bir yerde pc başındayım:))
bu hafta sıralamada sanırım sonlarda olacağız. :((
canım,çok çok haklısın hayatım. biraz savdım gerçekten, biraz değil baya savdım. ama biliyorsun işte daha ocak ayında başladı sıkıntılarım.
ocak ayı,iş bakımındanda yoğun geçti biliyorsun sene sonu evrakları falan.
birde oğlumu zonguldağa gönderdikten sonraki üzüntülerim. sonra onun hastalıkları,sonra beni hastalığım.sonra iş yerimde pc nin bozulması, aradaki aile sıkıntılarım falan filan. bende moral bozuk olunca inan diyet kalmıyoor,ister istemez yapamıyorum hayatım. ben zaten mümkün değil senin gibi olamam. sen değişik bir insansın. (iyi anlamda söylüyorum)2.5-3 kg fazlamı atamıyorum üzerimden. ama spor yapınca kurtulurum değilmi. eşime söyledim salonla konuş mart ayında başlıcam diye. çok kararlıyım sporu bu sene birşekilde halledicem Rabbim ömür verirse.
toplu listeyi sanırım biz hazırlıyoruz. bu hafta 8. takım yapıyorsa haftaya biz yapıyoruz demektir. bakarım şimdi.

Son düzenleme:

9 hafta oldu mu yaw? bu vakit ne çabuk geçiyor.
senin diyet konusunda bayağı bilgin var canım, fırsatın oldukça bizimle paylaşsan güzel olur. ben de eleştirilerinle katılmanı isterim, Allah nasip eder de o günleri görürsek senin doğumdan sonra biz seni eleştiririz:27:merak etme:27:

dahada düşürcezmi:30::30::30:
nayır nolamaz:27:
nolecek malesef nihancım:27:sen ona göre kendini hazırlamaya başla şimdiden:121:
tamam canım çok sağol. listeyi paylaşıma verdim. msn kullanıyormusun hayatım.
tamam ozaman canım,akıbetine pazartesi karar verelim.

sanırım 13. takımın 2. yada 3. mezunu olucak. ilk löliz arkadaşımız olmuştu. sanki 1 kişi daha var diye hatırlıyorum ama emin değilim. mezunlar bölümüne bakarım fırsat bulunca.
melek de güzel bir azim sergileyerek istediği kiloya ulaştı sayılır. tekrar tebrik ediyorum kendisini.
spor konusunda çok doluyum en kısa zamanda başlamak istiyorum bende.
ben sana özelden msn adresi göndermiştim canım, mesajım sana ulaşmadı mı?
senin en önemli eksiğin spor ve 2. önemli eksiğin su içmek canım. bak ben son günlerde suya çok dikkat etmeye başladım. 3-4 lt su gidiyor günlük:)) metabolizmayı çalıştırıyor, bunu hissedebiliyorum.

çok sağol canım. özverili olmak ne demek bilmeyenler için bu şekilde davranmanda örnek gösterilebilir değilmi rabiacım. :79: haklısın canım kimseye haksızlık yapmamış olalım.

burdada güzel bir hava var ama ben penceresiz bir yerde pc başındayım:))
bu hafta sıralamada sanırım sonlarda olacağız. :((
canım,çok çok haklısın hayatım. biraz savdım gerçekten, biraz değil baya savdım. ama biliyorsun işte daha ocak ayında başladı sıkıntılarım.
ocak ayı,iş bakımındanda yoğun geçti biliyorsun sene sonu evrakları falan.
birde oğlumu zonguldağa gönderdikten sonraki üzüntülerim. sonra onun hastalıkları,sonra beni hastalığım.sonra iş yerimde pc nin bozulması, aradaki aile sıkıntılarım falan filan. bende moral bozuk olunca inan diyet kalmıyoor,ister istemez yapamıyorum hayatım. ben zaten mümkün değil senin gibi olamam. sen değişik bir insansın. (iyi anlamda söylüyorum)2.5-3 kg fazlamı atamıyorum üzerimden. ama spor yapınca kurtulurum değilmi. eşime söyledim salonla konuş mart ayında başlıcam diye. çok kararlıyım sporu bu sene birşekilde halledicem Rabbim ömür verirse.
toplu listeyi sanırım biz hazırlıyoruz. bu hafta 8. takım yapıyorsa haftaya biz yapıyoruz demektir. bakarım şimdi.
rica ederim canım, ne demek? takımımdan çok memmunum ben, takım için de özveride bulunmuşum çok mu? bu takım sayesinde, Allahın izniyle, bunca kilo verdim. darısı hepimizin başına.
canım, biliyorum bu sene başladığından beri sürekli bir engel çıktı ama toparlıycaz artık inşallah değil mi? mesela günlük menülerin tekrar düzene girsin. topluca yazıyordun, iyi oluyordu. kalorilerini hesaplayamasan da biz büyük resmi görelim.:121:
spor salonu fikri de çok iyi. bu konuyu erteleme bu sefer bence canım. kendin için yap bunu.

Son düzenleme:
:60::60::60: acıyın bana hakim amca:60::60:
hakimin kararlarına karşı belimiz kıldan ince olsun nihanım boşver böylesi daha iyi değilmiii. :9:
adcığımın dediği gibi 10-12 kilo ii ama sanırım hormonlar özgürce beynimizi ele geçiriyormuş :))

sen gel bizi eleştir gebeliğininde tadını çıkar. çok kilo almasan iyi tabi. sende bunu başarırsın başaramazsanda canınız sağolsun be gulüm. :71:

ben sana özelden msn adresi göndermiştim canım, mesajım sana ulaşmadı mı?senin en önemli eksiğin spor ve 2. önemli eksiğin su içmek canım. bak ben son günlerde suya çok dikkat etmeye başladım. 3-4 lt su gidiyor günlük:)) metabolizmayı çalıştırıyor, bunu hissedebiliyorum.
rica ederim canım, ne demek? takımımdan çok memmunum ben, takım için de özveride bulunmuşum çok mu? bu takım sayesinde, Allahın izniyle, bunca kilo verdim. darısı hepimizin başına.
canım, biliyorum bu sene başladığından beri sürekli bir engel çıktı ama toparlıycaz artık inşallah değil mi? mesela günlük menülerin tekrar düzene girsin. topluca yazıyordun, iyi oluyordu. kalorilerini hesaplayamasan da biz büyük resmi görelim.:121:
spor salonu fikri de çok iyi. bu konuyu erteleme bu sefer bence canım. kendin için yap bunu.

canım mesaj kutum doluymuş ,uyarı yazmıştı boşalttım bende.tekrar atarsan sevinirim. :))
spor olayında bu sefer çok kararlıyım,kesinlikle haklısın Allah ın izniyle kendim için yapıcam (inşallah)
su olayını iş yerinde çok içemiyorum sonra wc ye gitmekte sıkıntı oluyor,tek bayan olunca vede gelen giden çok olunca sıkılıyorum açıkçası ancak evdearttırabilirim. menülerimide yine iş yeri yüzünden yazmayı bıraktım açıkçası. geçmişe yazayım diye acele ediyorum,sonra pat işim çıkıyor kalıyor yada unutuyorum ama bundan önce hep menülerimi yazacağım. derli toplu birşekildeç :66:
sen de bu takım için eliden geleni yapıyorsun rabiacım,buna hiç şüphe yok. iyiki bu takımdasın. çok çok sağol canım.

bu arada çıkma vaktim yaklaşıyor canlar. 5. takımın listede sorun varmış ona bakıcam
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar diliyorum.

bugün öğlen yemeğim
1 servis kaşığı mantar sote (yaklaşık 3 yemek kaşığı kadar)
3 yemek kaşığı makarna
1 dilim çavdar ekmeği :78:
yemesem olurdu çavdarı ama çok açtım.

listemi yarın toplu bir şekilde yazacağım.
akşam arkadaşa oturmaya gidiyorum,inşallah çok abartmıcam. :69:

çok fazla kilo tutan bir bünyen yok ozaman canım.
mekik aleti olması süper gerçekten işe yarıyor diyorsun. bende istiyorum aslında ondan. eğer mart ayında salona başlayamazsam bir tane alıcam Allah'ın izniyle. ama bel ağrıtıyor faln diyorlar varmı öyle birşey canım,sanada yan etkileri oldumu hiç.
bende selülitlerim için devamlı krem sürerim sanki faydası oluyor gibi nemlendikçe azalıyor görüntüsü.

canım hoşgeldin.tebrik ederim seni. burdan gitmeni istemeyiz hayatım.daha evlendirecez seni. herzman yaz hayatım. gelişmeleride haber ver emi.püsküüt mezuniyet karneni hazırlıcaktır canım.
asumancım ben bu selilütlere napiyom biliyon mu yüryüş yaptıktan sonra 5 dk ovalıyorum ısıtıyorum resmen belki faydası olur keselerken soğuk su tutup ovalıyorum buda faydalı sanki bu arada mekik aleti bel agrısı o şişgo şeyler var ya onları denk getirmen lazım ben sana voit tavsiye ederim benimki matrix ama voiti gördüm karşılaştırdım çok daha ucuz ve daha orjinal duruyor.ben bu yayları değiştiricem ama farkı yok gibi belimin arkasına oğlanın peluş havhavını koyuyorum :27:

evet dombiş arkadaşın dediği doğru ilk 3 ay ben hiç almamıştım hatta 2 kg da vermiştim çünkü bulantılar ,iştahsızlık ve başagrısından sürekli yatıyordum eşime kahvaltı dahi hazırlamak için kalkmıyordum öglen kalkıyordum bir de eşim gelip yemek yiyorduk dizi izlerken dalıyorum sonra hop uyumuş oluyodum ama her akşam mutlaka yarım saat yürüyordum haftasonlarıda öğleden akşama kadar dükkan dükkan bakınıyodum belki ondan çok almadım 56 ile kalıp 70 le doğurmuştum o çikolatalar son ay yendi özellikle sucuk,sosis,salam,çigköfte,tatlılar,hamurişleri,hazır pizzalar ,colalar,çay dahil hepsini hayatımdan çıkartmıştım düşün o son ay var ya çok feci :27: bebişin heyecanından ama koyverme canın istediklerini ye bir dahamı hamile olacaksın demi :49:

bende sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suya elmalı sirke koydum aç karnına içtim daha sonra kahvaltıda 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum yedim 2 bucuk saat sonrası 2 dilim kepek ekmek ,2 dilim domates yedim kan yapar demişti arkadaşım bunu yedikten 2 bucuk saat sonra 1 kupa suya 2 sallama 5i1 arada çay attım 3 adet form bisküviyle yedim.
45 dakika evin içinde koridorumuz uzun maşallah yürüdüm hızlı seri şekilde.
kızlar akşama yemekte pırasa,pirinç pilavı,cacık var ben gece gelrim güncellerim.
:66: akşama mekik ve egzersizlerim de var hepcini toptan yazammm:32:

bende sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suya elmalı sirke koydum aç karnına içtim daha sonra kahvaltıda 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum yedim 2 bucuk saat sonrası 2 dilim kepek ekmek ,2 dilim domates yedim kan yapar demişti arkadaşım bunu yedikten 2 bucuk saat sonra 1 kupa suya 2 sallama 5i1 arada çay attım 3 adet form bisküviyle yedim.
kızlar akşama yemekte pırasa,pirinç pilavı,cacık var ben gece gelrim güncellerim.

ayyıldız menün gayet güzel ama pilav sanki biraz bozucak:)daha önce bende denedim ılıksuya elmalı sirke ama midemi bulandırdı içemedim

canım mesaj kutum doluymuş ,uyarı yazmıştı boşalttım bende.tekrar atarsan sevinirim. :))
spor olayında bu sefer çok kararlıyım,kesinlikle haklısın Allah ın izniyle kendim için yapıcam (inşallah)
su olayını iş yerinde çok içemiyorum sonra wc ye gitmekte sıkıntı oluyor,tek bayan olunca vede gelen giden çok olunca sıkılıyorum açıkçası ancak evdearttırabilirim. menülerimide yine iş yeri yüzünden yazmayı bıraktım açıkçası. geçmişe yazayım diye acele ediyorum,sonra pat işim çıkıyor kalıyor yada unutuyorum ama bundan önce hep menülerimi yazacağım. derli toplu birşekildeç :66:
sen de bu takım için eliden geleni yapıyorsun rabiacım,buna hiç şüphe yok. iyiki bu takımdasın. çok çok sağol canım.

bu arada çıkma vaktim yaklaşıyor canlar. 5. takımın listede sorun varmış ona bakıcam
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar diliyorum.

bugün öğlen yemeğim
1 servis kaşığı mantar sote (yaklaşık 3 yemek kaşığı kadar)
3 yemek kaşığı makarna
1 dilim çavdar ekmeği :78:
yemesem olurdu çavdarı ama çok açtım.

listemi yarın toplu bir şekilde yazacağım.
akşam arkadaşa oturmaya gidiyorum,inşallah çok abartmıcam. :69:
canım, tekrar mesaj attım. umarım bu sefer ulaşmıştır sana.
su olayındaki sorunları biliyorum ama sadece akşamları bile rahatlıkla 2 lt su içilir.
şimdi hem makarna hem ekmek oldu mu? olmadı. bir de akşam oturması var. orda da istemesen de ikramlardan tatman gerekecek. inşallah az hasarla atlatırsın canım:)

şimdiye kadar güzel canım. akşam da pilav yeme bence, pırasa ve cacık iyi duruyor.

Back
X