ayh ayh sinemalara da gidilirmiş. ben 25 şubatta siyah kuğu geliyormuş, ona gidicem inşallah. hakkındaki yorumlar çok iyi.kilo veren arkadaşları tebrik ederim :)) akşama uğrayıp konuşmalara dahil olmak istiyorum,neden akşam onuda söyleyeyim kerdeşimle sinemaya gidicez gün boyu dışarda olurum anca akşama eve gelirim ( aşk tasdüfleri sever gideceğim filmin adı) hepinize iyi günler :))
neyneysecim inşALLAH bu hafta işe geri dönüş ve spora artı diyete devam
bugün kahvaltı yapasın gelmedi nedense,iki lokma reçel yedim ve şekersiz çay içtim bu kadar,bakalım dışarda ne yapcam :44:
akşama yorumlarını yazarsın canım, bekleriz

afiyet olsun şeker.kızlar öğle yemeğim geldi. tavuklu mantar sote yıyorum yanında 1 dilim ekmek yerım.
plastic konusunda hemfikirim.bende dün öğlen yemeğimde 1 tabak bol yoğurtlu ıspanak, ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim.
akşama doğru 1 yeşil ekşi elma.
akşam evde 1 tabak çorba,2 kaşık karnabahar ve 1 dilim ekmek yedim.
öğle yemekten önce 1 avuç çerez de yemiştim.
bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım, 2 çatal b.peynir,2 çatal kaşar,2 dilim salam,2 çatal sahanda yumurta,birazcıkda çatalın ucunda bal aldım.
ara ypmadım
öğle yemeğim yok birazdan yerim inşallah.
başımdaki kalabalık giderse tabii.
içeri gittikleri zaman hemen yazmaya çalışıyorum.
bu arada geçen hafta pc m olmadığı için biriken işlerimi hala bitiremedim.
ayarlamaya çalışıyorum.
buralarda olucam.
ha bu arada listeyi hala paylaşıma vermedim.
rabiacım seni bekliyorum canım. plastik konusunu ne yapalım. gelmiş kilom aynı yazmış o kadar.normalde krallar gereği diskalifiye olması gerekiyor. tekrar gelicem dediği için ozaman kararını sorup gerekli ayarlamayı yaparız diye düşündüm.sen ne dersin canım.
dünkü menün de güzel olmuş. sende de kaçamak yok, kurdele verebiliriz. bir kurdele resmi bulup bu işi daha hoş hale mi getirsem

işlerin birikmiştir tabi canım, kolay gelsin.
hamişlere şişkoluk yakışır be dosbam:) bir kadının hayatında şişkoyken de güzel olabildiği ender dönemlerdendir, tadını çıkar:) hamile olmayıp hamile göbeği taşımak daha faciadır emin olşişkooo dosbaa şişkooo dosbaaa![]()
![]()
valla takımda yazacak bişi bulamıyorum yediklerimi yazsam size yazık olcak
iyisi mi sadece hal hatır sormaya geleyim ben buraya
zaten başka topiclere pek takılamıyorum :))

ayrıca bizi bırakmayı falan düşünme, sen gel hep. gözümüz arıyor seni.
gıdığın erisin diye sakız mı çiğniyorsunbende sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suya elmalı sirke koydum aç karnına içtim daha sonra kahvaltıda 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum yedim.su içtim epey sürekli sakız çiğniyom
gıdığım erisin diye birhoş hoş oluyorum çenem ağrıyor gece yatarken
bu arada kellogsum bitti şu meyveli olandan almak istiyorum deneyen var mı aç karnına nasıl olur ki

kellogs tarzı şeylerle aram olmadığı için bilmiyorum canım. ama kötü olacağını sanmam.
sakın yazma yediklerini hayatım diken üstündeyiz zaten valla yine cozutursak rabia bizi yer.![]()

örn: rabia kız helvayı 1 kkdan yarım kkya düşüttürene kadar canı çıktı kızın![]()

hayırlı uğurlu olsun canım. 13. takım mezun da verdi. menü ve sporlarını yine bizimle paylaş canım fırsatın olursa.tsk ederim canim yaa , demek sonunda mezun oluyorum.. :) ama burdan cikmak yok ben hala sporlarimi yazmaya devam edecem
tebriklerrrrrrrrr, süpersin canim arkadasim, senin kadar azimlisini görmedim yaa :)
yaa oda cok uzun hikaye canim yaa yine bi sorunla karsilastim ve hala moral 0 ama yinede yikilmadim ayaktayimanlatipta sizi üzmeyeyim yine.. mezun oldum ya ona bakalim :))
teşekkür ederim canım, ben kendimi hayatımda hiç bu kadar azimli görmedim:)
bu slim in 6, youtube'da var, ordan mı yapıyorsun?kizlar ben sporumu yazayim bu hafta icin:
pazartesi
50 dk yürüyüs
25 dk slim in 6
8 dk karin egzersizleri
sali
30 dk yürüyüs
20 dk egzersiz
cumartesi
25 dk slim in 6
persembe
bisey yok, hastaydim yine
bugün neler yaparim bilmiyorum ama devam :))
![]()
ben de biraz sıklaştırma egzersizleri yapsam diyorum. çok şükür artık kilodan çekmiyorum ama verdiğim kilodan sonra deriyi sıklaştırmam lazım.