Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım. herzaman bekleriz hayatım. gerçi ben akşamları olamıyorum ama sabah yazarım sana.
filmde sağlam oyuncular var iyi seyirler dilerim.
dönüşün muhteşem olacak anlaşılan. afiyet olsun az olmuş kahvaltı şimdi dışarıda çok lezzetli mamalar var aman dikkat et. :9:
olsun canım öğleden sonra görüşürz biz yine, ayy pat diye daldım lafa hoşbuldum demeyi unuttum :)) film gerçekten güzeldi hatta çok duygusaldı kiii ben kolay kolay ağlamam ama gözümden yaş süzüldü filmin sonunda ...herkeze tavsiye ederim beğendim filmi:)) dışarda kaçırmadım canım yani en azından öyle düşünüyorum,öğrencimin kuranı vardı oraya gittim ikram edilenmi yedim 4 kaşık pilav üzeri tavuk,3 tulumba tatlısı ve bir bardak ayran,günü bununla kurtardım :)) akşamda bir kase çorba içtim sadece,belki bir portakal yatarkende süt içerim...yavaş yavaş toparlamam lazım kendimi :))
ayh ayh sinemalara da gidilirmiş. ben 25 şubatta siyah kuğu geliyormuş, ona gidicem inşallah. hakkındaki yorumlar çok iyi.
akşama yorumlarını yazarsın canım, bekleriz:16:

hiç sorma neyneysem ya ne zamandır kendime doğru dürüst zaman ayırıp bi sinemaya bile gidemedim,fırsattan istifade aşk filmine gittim ve tavsiye ederim çok hoş bir konusu var,biraz acıklı bitiyor ama ey aşk sen nelere kadirsin de dedirtmiyorda değil :69: sihay kuğuya da giderim tatalım bana aktivite olsun yeterki,aslında tiyatroyada çok gidesim vara ama bakalım artık :61:

bende sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suya elmalı sirke koydum aç karnına içtim daha sonra kahvaltıda 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum yedim 2 bucuk saat sonrası 2 dilim kepek ekmek ,2 dilim domates yedim kan yapar demişti arkadaşım bunu yedikten 2 bucuk saat sonra 1 kupa suya 2 sallama 5i1 arada çay attım 3 adet form bisküviyle yedim.
45 dakika evin içinde koridorumuz uzun maşallah yürüdüm hızlı seri şekilde.
akşam yemekte 1 kase cacık 2 dilim ekmek ve 1 sulu yemek tabağı kadar pırasa malum iki sıvılı olunca ekmeksiz gitmedi kızlar sonra üstünede 2 subardağı su benim mide bir hoş tabi
sonra yarım saat yediklerim sinsin diye yürüdüm koridorda :9: ay eşim gördü bir gidiyorum bi geliyorum arkama takıldı diyo nereye gidiyoruz :27: dedim sen takılma ihtiyacın yok :53: bir baktım enescikte takıldı 3lü yürüyük sanki :66:
sonra su içtim gün içinde içtiğim 2.5 litreyi bulmuştur saymadım.kaçamak yok :24:
yarın ne olacak bakalım yine haftasonu yine gezmeler
bu arada ekstra bir egzersiz yapamadım yürüyüş esnasında kasıklarım agrıdı şuandada var sanırım üşüttüm ben :-(

Son düzenleme:
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 küp helva ve 1/2 erzurumdan gelen poğaça
ara: 1 hurma
öğle: 3 tane lahana sarması, 3-4 kaşık kereviz salatası(yoğurtlu)
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 portakal, 3 dilim elma
ara: 2 bardak adaçayı
akşam: salata, üstünde 3 minik köfte ve 2 çk nohut vardı

başka bir şey yemedim. 4 lt'ye yakın su içtim ve 45 dk pilates yaptım.:62:

oh oh afiyet bal şeker olsun poğaçayı hakettin canım sen :52:
ay ne okudum her alınan kilo insanın ömrünü 20 hafta kısaltıyormuş bu hafta 20 hafta daha gençleşcez desene :47:

Kızlar merhaba nasılsınız?
Geldim Ankara'ya ..
Yoluna sokmaya çalışıyorum bir şeyleri.
Yarın da spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.
Spor yapmalıyım düzenli.

günaydınlar kızlar,

bu aralar misafirden kurtuluş yok bana sanırım. bugün de eşimin diğer abisi geliyor. ne kadar kalacak bilmiyorum. gün içerisinde az uğrayabilirim.

hiç sorma neyneysem ya ne zamandır kendime doğru dürüst zaman ayırıp bi sinemaya bile gidemedim,fırsattan istifade aşk filmine gittim ve tavsiye ederim çok hoş bir konusu var,biraz acıklı bitiyor ama ey aşk sen nelere kadirsin de dedirtmiyorda değil :69: sihay kuğuya da giderim tatalım bana aktivite olsun yeterki,aslında tiyatroyada çok gidesim vara ama bakalım artık :61:
çok iyi yapmışsın canım. ben de ne zamandır gitmek istiyorum sinemaya. tiyatro o kadar ilgimi çekmiyor ama insan kendine zaman ayırmak adına gitmeli bence de.

bende sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suya elmalı sirke koydum aç karnına içtim daha sonra kahvaltıda 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum yedim 2 bucuk saat sonrası 2 dilim kepek ekmek ,2 dilim domates yedim kan yapar demişti arkadaşım bunu yedikten 2 bucuk saat sonra 1 kupa suya 2 sallama 5i1 arada çay attım 3 adet form bisküviyle yedim.
akşam yemekte 1 kase cacık 2 dilim ekmek ve 1 sulu yemek tabağı kadar pırasa malum iki sıvılı olunca ekmeksiz gitmedi kızlar sonra üstünede 2 subardağı su benim mide bir hoş tabi
sonra yarım saat yediklerim sinsin diye yürüdüm koridorda :9: ay eşim gördü bir gidiyorum bi geliyorum arkama takıldı diyo nereye gidiyoruz :27: dedim sen takılma ihtiyacın yok :53: bir baktım enescikte takıldı 3lü yürüyük sanki :66:
sonra su içtim gün içinde içtiğim 2.5 litreyi bulmuştur saymadım.kaçamak yok :24:
bu arada ekstra bir egzersiz yapamadım yürüyüş esnasında kasıklarım agrıdı şuandada var sanırım üşüttüm ben :-(
üçlü yürüdünüz mü:)) hayalimde canlandırım da pek şirinsiniz:1:
kaçamak yapmamışsın, günün ilk kurdelesini sana verdik:)
haftasonu geldi çattı evet, bakalım nasıl kurtarcaz diyetleri:)

ay ne okudum her alınan kilo insanın ömrünü 20 hafta kısaltıyormuş bu hafta 20 hafta daha gençleşcez desene :47:
20 hafta mı:53:çokmuş yaw kilo alanlar için. verenler için tersi işliyorsa süper:1:
Geldim Ankara'ya ..
Spor yapmalıyım düzenli.
hoşgeldin masalcım ankaraya.
spor sana iyi geliyordu, bence de ihmal etme.

Kizlr slm blgdyrma virs grmsto bi arkm hallti gbi ama smdi okln neti aclmio
tüh canım ya, inşallah bilgisayarın en kısa zamanda düzgün çalışmaya başlar.

günaydın arkadaşlar. ya ben ıkı gündür çok moalsızım. kılo aldım ya sanırım o yüzden adapte olamıyorum. bi silkinmem lazım :(
dünkü menüm
sabah 1 peynirli tost
öğlen 1 porsıyon tavuklu mantar sote 2 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar kuru yemiş karışımı 1 fincan yeşilçay
akşam yemekyen önce 1 mandalına
yemekte 1 tabak tarhana çorbası
yarım tabaktan az patates kızartması 2 dilim ekmek
yemekten sonra 1 mandalına daha

bu sabah buzlukta bekleyen sigara böreklerinden 2 tane(az yağda hatta yağsız tavada kıazrmış.
öncesinde de 1 bardak limonlu ılık su

3lü yürümek ha ay çok güldüm :9: :9: bende koçişi arkama takıp mı yürüsem ki gerçi o tvsinden ayrılamaz onu da taşır :33: :33:
bu arada ayyıldızım senın bu olidor kaç metre sorması ayıp :60: :60: başın dönmuyo mu yaw :27:

kıla selam dünakşamüstünden beri yazamadım.sbebi de bilgisayarımız çok ağırdı eşim formt atayım dedi ama başımıza iş aldık.kızımın 1 senelik bütün resimleri gitti.eşim dün akşamdan beri onları kurtarmaya çalışıyo.ben de bir aa bulup size yazdım.bu gün çok sık giremeyebilirim.bu arada dünkü yani 11 şubat menümü de yazayım:
sabah: 1 kk peynir,biraz maydonoz, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
ara:1,5 grisini ve kahve
öğle:5 kaşık ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt
ara:1,5 grisini
akşam: 100 -150 gr kadar haşlanmış kırmızı et ve bol salata
ara:1 elma ve yarım muz

ayyıldızım menün gayet güzel evin içinde bile spor yapabiliyorsun tebrik ederim azim budur işte kocaman bir aferin sana

Geldim Ankara'ya ..
Spor yapmalıyım düzenli.

hoşgeldin eski bir masal.kolay gelsin sana .spor salonu güzel bir tercih spor yapmak için.başka türlü bugün yaparım yarın yaparım diyoruz kalıyoruz.ama orada saati belli olduğu için gidiyosun

kıla selam dünakşamüstünden beri yazamadım.sbebi de bilgisayarımız çok ağırdı eşim formt atayım dedi ama başımıza iş aldık.kızımın 1 senelik bütün resimleri gitti.eşim dün akşamdan beri onları kurtarmaya çalışıyo.ben de bir aa bulup size yazdım.bu gün çok sık giremeyebilirim.bu arada dünkü yani 11 şubat menümü de yazayım:
canım dünkü menun süpermiş çok güzel beslenmişşin. bol su içebiliyor musun ? tek eksik o bence.
Geldim Ankara'ya ..
Spor yapmalıyım düzenli.
hilacim sen eskişehirde spora gidiyordun demi? ya bana önerebileceğin hesaplı ve iyi biir spor salonu varmı? aslında plates yapmak istıyorum ben incelmek için. kiloyu bi şekilde azar azar veriyorum zaten.
ama işten cıkıp gıdebileğim için çok uzak olmasını istemıyrum. ben baktım netten bıraz ama taa bağlarda var dayusa falan. ben sürekli gidp gelemm kı oaralar bana çok ters. şu yaz bı gelse gunler uzasa belkı ozman işlerim yetişir :(
omek lere baktım netten. yenıkentte evımın dibinde omek merkezı var ama spor dersi yokmuş. step ve aırobik yaptırıyorlar zaten.
sen yada arkadaşlaın falan biliosa öyle bıyer bana bildirrsen çok sevınırım tatlım.

canlar merhaba. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür ama çok yorgunum. sabhtan beridir işyerinde toparlamalar yepıyorum evrak temizliği falaninanın canım çıktı,hala daha bitmedi biraz mola versim sadece. birde ağrı kesici alayım diyorum baş ağrım başladı.

oofff

dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimizde neler yedim yazayım.
1 ad börek,küçük kase makarna salatası,birde halley tatlısı yapmış yarım dlim ondan yedim :78:
akşam yemeği niyetine oldu ama inannın çok açtım.:69:

rabiacım bu menülerimi önceden world dosyasına yazıp ordan buraya kopyalıyordum iyi oluyordu sanırım yine aynısını yapıcam.yoksa unutuyorum yedikleerimi.
pazartesi yanlış bilmiyorsam mevlid kandili,nasip olursa ogün oruçlu olucam ama pazartesimiydi emin değilim yaa. neyse iyice bakar ona göre oruç tutarım.
listeler ne durumda bilmiyorum,orayada bir göz atayım en iyisi.
sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım.
haşlanmış yumurta(yarım yemişimdir)beyaz beynir ve kaşar peyniri 2 şer çatalı geçmemiştir. hıııımmmm ama yok ekmeklerimin üstüne beyaz peynir sürdüm(yumuşak bir peynirdi) sonrada reçel sürdüm. evet.
yani peynir 1 kk büyüklüğünde yemişimdir.
ayne karışık yazıyorum ama siz beni anlıyorsunuz canlar biliyorum neyse en kısa sürede listelerimi worldden hazırlıcam.
tekrar gelemezsem hepinize iyi hafta sonları dilerim. kendinize dikkat edin emi. Allah'a emanet olun. :54:

canım dünkü menun süpermiş çok güzel beslenmişşin. bol su içebiliyor musun ? tek eksik o bence.

seyyahcım su bol bol içebiliyorum ama yürüyüşe çok fazla çıkamıyorum.ona da yavaş avaş adapte olucamben kilo verdiğimi görünce tartıda daha çok gaza gelirim.bakalım önümüzdeki hafta okullar başlayınca daha düzene girer diye düşünüyorum yüryüşlerim.şimdi bizde tatildeyiz diye kızım sabah çok geç kalkıyo.dolayısıyla akşam geç yatıyo.ama okul zamanı öyle uyuduğu için bebefonu babaannesine bırakıyorum çıkıyorum yürüyüşe.

canlar merhaba. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür ama çok yorgunum. sabhtan beridir işyerinde toparlamalar yepıyorum evrak temizliği falaninanın canım çıktı,hala daha bitmedi biraz mola versim sadece. birde ağrı kesici alayım diyorum baş ağrım başladı.

oofff

dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimizde neler yedim yazayım.
1 ad börek,küçük kase makarna salatası,birde halley tatlısı yapmış yarım dlim ondan yedim :78:
akşam yemeği niyetine oldu ama inannın çok açtım.:69:

rabiacım bu menülerimi önceden world dosyasına yazıp ordan buraya kopyalıyordum iyi oluyordu sanırım yine aynısını yapıcam.yoksa unutuyorum yedikleerimi.
pazartesi yanlış bilmiyorsam mevlid kandili,nasip olursa ogün oruçlu olucam ama pazartesimiydi emin değilim yaa. neyse iyice bakar ona göre oruç tutarım.
listeler ne durumda bilmiyorum,orayada bir göz atayım en iyisi.
sabah kahvaltısı olarak 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım.
haşlanmış yumurta(yarım yemişimdir)beyaz beynir ve kaşar peyniri 2 şer çatalı geçmemiştir. hıııımmmm ama yok ekmeklerimin üstüne beyaz peynir sürdüm(yumuşak bir peynirdi) sonrada reçel sürdüm. evet.
yani peynir 1 kk büyüklüğünde yemişimdir.
ayne karışık yazıyorum ama siz beni anlıyorsunuz canlar biliyorum neyse en kısa sürede listelerimi worldden hazırlıcam.
tekrar gelemezsem hepinize iyi hafta sonları dilerim. kendinize dikkat edin emi. Allah'a emanet olun. :54:
kaptan akşam yemeği yerine olmuş.masumdur onlar:)

valla bende bilg.ın bozulmasına değilde resimlere üzülürdün.eşin inşallah halledebilmiştir canım.
menün için tebrik ederim seni. gerçekten çok güzel olmuş hiç kaçamak yok, afiyet olsun. :46:
3lü yürümek ha ay çok güldüm :9: :9: bende koçişi arkama takıp mı yürüsem ki gerçi o tvsinden ayrılamaz onu da taşır :33: :33:
bu arada ayyıldızım senın bu koridor kaç metre sorması ayıp :60: :60: başın dönmuyo mu yaw :27:
çooook güzel bir soru seyyahım alem hatunsun vallahi... ama ne yalan söyliyim bende merak ettim:1:
günaydın arkadaşlar. ya ben ıkı gündür çok moalsızım. kılo aldım ya sanırım o yüzden adapte olamıyorum. bi silkinmem lazım :(
dünkü menüm
sabah 1 peynirli tost
öğlen 1 porsıyon tavuklu mantar sote 2 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar kuru yemiş karışımı 1 fincan yeşilçay
akşam yemekyen önce 1 mandalına
yemekte 1 tabak tarhana çorbası
yarım tabaktan az patates kızartması 2 dilim ekmek
yemekten sonra 1 mandalına daha
bu sabah buzlukta bekleyen sigara böreklerinden 2 tane(az yağda hatta yağsız tavada kıazrmış.
öncesinde de 1 bardak limonlu ılık su
üzülme hayatım yaa daha ne kilolar alıp vericez. :7:
herseferinde moral bozarsak yandık. bende almışım bak. hadi bu hafta gayret gösterimde birazcık bişeyler atalım. üçüne beşine bakmıcaz ne verirsek kardır. :9:
menünde sadece gözüme çarpan akşamki patates kızartması takıldı. olmasaymış iyiymiş aslında.
günaydınlar kızlar,

bu aralar misafirden kurtuluş yok bana sanırım. bugün de eşimin diğer abisi geliyor. ne kadar kalacak bilmiyorum. gün içerisinde az uğrayabilirim.
selam canım,rabiacım senin misafirler bitmez hayatım. kolay gelsin canııım.
Kizlr slm blgdyrma virs grmsto bi arkm hallti gbi ama smdi okln neti aclmio
en kısa zamanda yoluna girmesi dileğiyle ms cim .:29:
Geldim Ankara'ya ..
Spor yapmalıyım düzenli.
hoşgittin Ankara yaaa.
inşallah işlerini yoluna koyarsın canım. düzenli spor konusunda haklısın benimde çok ihtiyacım var. kolay gelsin.
neredeyse 60 hafta yaşlıyım ozaman 54 kg olmak istiyorum ya. çok fena çoook.

ne diyim bilmemkiii :84:
afiyet olsun hayatım. :14:
canım afiyet olsun.evet sendede hiç kaçamak yok maşallah.hafta sonunuda kaçamaksız atlatman dileğiyle.
hayal ettim 3'lü yürüyüşünüzü çok tatlı geldiniz gözüme. :1:
olsun canım öğleden sonra görüşürz biz yine, ayy pat diye daldım lafa hoşbuldum demeyi unuttum :)) film gerçekten güzeldi hatta çok duygusaldı kiii ben kolay kolay ağlamam ama gözümden yaş süzüldü filmin sonunda ...herkeze tavsiye ederim beğendim filmi:)) dışarda kaçırmadım canım yani en azından öyle düşünüyorum,öğrencimin kuranı vardı oraya gittim ikram edilenmi yedim 4 kaşık pilav üzeri tavuk,3 tulumba tatlısı ve bir bardak ayran,günü bununla kurtardım :)) akşamda bir kase çorba içtim sadece,belki bir portakal yatarkende süt içerim...yavaş yavaş toparlamam lazım kendimi :))
önemli değil hayatım bende çoğu şeyi yazmayı unutuyorum arada oluyor öyle. birbirimizi bildikten sonra sorun yok benim için. :)))
filme fırsat bulurda inşallah giderim canım ama senden referans almış oldum,soran olursa söylerim filmin nasıl olduğunu. ama bende rabianın dediği siyah kuğuyu merak etmiyor değilim. buraya geldimi bilmiyorum gerçi bizim burda sinemamız iğrenç gerçekten iğrenç. milletin kafasında kaçmak için kırk takla atıyorsunuz. demirk park gibi olsa git izle süper. en son demriparkta 3 baba dünürmüydü neydi unuttum adını ona gittik geçen ay. anlayacağın ereğlide film izlenmez en güzeli zonguldak.
tiyatro kunusunda bende çok hevesliyim,hayatımda hiç tiyatroya gitmedim desem inanırmısınız. hayat telaşesi işte nasip olmadı. gösterilere falan gittim ama şöyle adam akıllı bir tiyatro gösterisi izleyemedim. inşallah ölmezsem yapıcam onuda ama daha çok oğlum için istiyorum. şöyle çocuk tiyatroları falan olsa ne güzel. diyorum ya şovmen bir b. başkanımız var. o anca sahildeki kaldırımları söküp tekrar yaptırır. sosyal açıdan sıfır biryer burası erdemirde olmasa tam bir vasathane.
neyse hayatım, yediklerine bakılırsa aslında görünüşte iyi ama tulumb tatlısı sırıtmış malesef. söylede ona gülmesin. :)))) (tamam kabul ediyorum iğrenç espiri) :33:

çooook güzel bir soru seyyahım alem hatunsun vallahi... ama ne yalan söyliyim bende merak ettim:1:
:71:
üzülme hayatım yaa daha ne kilolar alıp vericez. :7:
herseferinde moral bozarsak yandık. bende almışım bak. hadi bu hafta gayret gösterimde birazcık bişeyler atalım. üçüne beşine bakmıcaz ne verirsek kardır. :9:
menünde sadece gözüme çarpan akşamki patates kızartması takıldı. olmasaymış iyiymiş aslında.

yediklerine bakılırsa aslında görünüşte iyi ama tulumb tatlısı sırıtmış malesef. söylede ona gülmesin. :)))) (tamam kabul ediyorum iğrenç espiri) :33:
:60: :60: :60: :16: :9: :9: :9:

ya dün ben eve gittim harıl harıl yemek yapıyorum falan. eşimde berbere gitti. babam yazık taa berbere gıdıp eşimi almış illa bize gidelim diye. bende patates yemeği falan yapmıştım. bıde kadayıf ıslatacaktım şerbetini yapıyordum. mecbur kıramadık gittim. hatta kadayfın şerbetini de sıcak dökmek zorunda kaldım hamur olmuş kadayıf :97:
annemde pırasa yapmış belkı eşim sevmez diye patates de kızarmış. aslında çok sever eşim pırasayı ama içinde pırınç ve hvuç olmazsa. annemde pırıncı doldurmuş içine olmuş mu sana pılav:16: pırasa yıyemeyınce mecbur patates kızartmasına kaldım bende :27:

Son düzenleme:
Back
X