olsun canım öğleden sonra görüşürz biz yine, ayy pat diye daldım lafa hoşbuldum demeyi unuttum :)) film gerçekten güzeldi hatta çok duygusaldı kiii ben kolay kolay ağlamam ama gözümden yaş süzüldü filmin sonunda ...herkeze tavsiye ederim beğendim filmi:)) dışarda kaçırmadım canım yani en azından öyle düşünüyorum,öğrencimin kuranı vardı oraya gittim ikram edilenmi yedim 4 kaşık pilav üzeri tavuk,3 tulumba tatlısı ve bir bardak ayran,günü bununla kurtardım :)) akşamda bir kase çorba içtim sadece,belki bir portakal yatarkende süt içerim...yavaş yavaş toparlamam lazım kendimi :))hoşgeldin canım. herzaman bekleriz hayatım. gerçi ben akşamları olamıyorum ama sabah yazarım sana.
filmde sağlam oyuncular var iyi seyirler dilerim.
dönüşün muhteşem olacak anlaşılan. afiyet olsun az olmuş kahvaltı şimdi dışarıda çok lezzetli mamalar var aman dikkat et.![]()
ayh ayh sinemalara da gidilirmiş. ben 25 şubatta siyah kuğu geliyormuş, ona gidicem inşallah. hakkındaki yorumlar çok iyi.
akşama yorumlarını yazarsın canım, bekleriz![]()
hiç sorma neyneysem ya ne zamandır kendime doğru dürüst zaman ayırıp bi sinemaya bile gidemedim,fırsattan istifade aşk filmine gittim ve tavsiye ederim çok hoş bir konusu var,biraz acıklı bitiyor ama ey aşk sen nelere kadirsin de dedirtmiyorda değil