Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar merhaba nasılsız?
Durumlar nasıl?
Herkes kilo vermeye devam ediyor mu güzelce?
Benim de biraz daha düzene girdi.
Ders kayıtlarıyla uğraşıyorum.

bende senin gibi ne kadar yürüyebilirsem kar sayıyorum.spor salonuna gitmek seni sıkmayacaks başlayabilirsin.ama seninde vaktin yok sanırım hep aynı işte vakit problemi de var. spor salonundan ziyede dışarıda yürüyüşü ben daha çok seviyorum.spor salonunda bir süre sonra sıkılıyorum.gidiceğin vakit bütün gün işini ona göre ayarlıosun.birazdan gidicam o işe başlamıyayım bu işi gelince yaparım derken o günüm benim kaybolmuş oluyoo ama böyle yürüyüş işim bitince çıkıyorum bir saati olmadığı için sıkmıyo beni.aslında sporu aynı gün ve aynı saatlerde yapmak lazımmış. ozaman bünye buna şartlıyomuş kendini.
aynen canım yaa. pazargünü dışarı çıktığımızdada çok yürüdük artık dermanım kalmadı eve zor attım kendimi. önceden eve spor aleti alıp çalışayım diyordum ki hala diyorum aslında ama alıpda 1-2 ay kullanıp sonra kenarda tozlandıranları çok gördüğüm için almak istemiyorum birde yer kaplıyor ama geçen bir tane gördüm step aleti gibi yanında dambılları var fazla yerde kaplamaz. gerçi spor salonuna gitmeyi tercih ediyorum aylardır imkanım olmadığı için gidemedim ama mart ayında biraz olsun rahatlıcam inşallah gidebilirim.
valla glüşüm benim oğlan daha türkçeyi sökemedi :1: 3 yaşını doldurdu dili çözüldü şimdi kreşe gönderdik ilerletsin diye ne desek tekrar ediyor biraz geç kaldı anlıcan çocuk çok değişik şeyler öğrencek desene tam türkçe sökülmeden bir de ingilizce :51: 3. de orda doğrur gelirim artık :34:
afiyet olsun canım kandil simidi bize getiren yok :53: öyle bakınıyorum sizin simitinize aşurenize vallaha.bu arada site yavaş çok giren var maşallah yoğunluk tavan yapıyor.kreşe enes konuşmayı ilerletsin diye gönderdik gülüm daha 1 bucuk ay oldu tabi 1 haftası evde hastalıkla geçti gitt igideli hasta hasta.ama ilerletiyo önceden 10 tane kelimesi vardı şimdi 60 ı geçiyor ne desek tekrar ediyor daha cümle kuramıyoruz çok az mesela anne baba gitti,anne mama istiyom,anne su ver,baba geldi,anne baba araba gitti :52:
bende fırsattan istifade o kreşteyken hamile kalırım tam 4 yaşına geldiğinde diğeri doğar o zamana kadar konuşması epey ilerler diyorum ama nasip bakalım.göndermeni tavsiye ederim çok güzel etkinlikler yapıyor şaşıp kalıyorum.enes kalem tutamazdı şimdi anne diye cin ali çiziyo saç falan yapıyor tüm vucut yerinde kaş göz :1: ve hayalindeki ben de şişman bir cin ali yani :44:
canım iyi yapmışsın kreşe vermekle,bizim 1 senemiz daha var seneye nasipse göndeririz.
kandil simidini arkadaş almış. sağolsun ikram etti dünden beri ondan tıkıntım. sitedenmi pc denmi anlayamıyorum artık çünkü sürekli sıkıntı yaşadığım oluyor.hatta saatlerce beni aşağıda görebilirsiniz ama tek kelime yazamamış olurum :((
ama senin oğluşu yeriim ben yaaa şişman cin ali ay çok güldüüümm.. çok yaşasın emi.
sen 2. bebe işini ciddi ciddi yoluna koycan kısmetse ne zaman alcaz haberi yani tahmini olarak. :)))

Kızlar merhaba nasılsız?
Durumlar nasıl?

hoşgeldin masalcım,kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın.
benhala kilo veremedim,yerimde sayıyorum malesef,sen de gelişmeler var sanırım,sevindim.
kolay gelsin canım.

canlar bu arada ben işlerimi toparlayıp çıkıyorum
hepinize sağlıklı huzur dolu bir akşam diliyorum. :54:

ayrıca 1 kase yoğurdumuda yedim. :))

aynen canım yaa. pazargünü dışarı çıktığımızdada çok yürüdük artık dermanım kalmadı eve zor attım kendimi. önceden eve spor aleti alıp çalışayım diyordum ki hala diyorum aslında ama alıpda 1-2 ay kullanıp sonra kenarda tozlandıranları çok gördüğüm için almak istemiyorum birde yer kaplıyor ama geçen bir tane gördüm step aleti gibi yanında dambılları var fazla yerde kaplamaz. gerçi spor salonuna gitmeyi tercih ediyorum aylardır imkanım olmadığı için gidemedim ama mart ayında biraz olsun rahatlıcam inşallah gidebilirim.

canım iyi yapmışsın kreşe vermekle,bizim 1 senemiz daha var seneye nasipse göndeririz.
kandil simidini arkadaş almış. sağolsun ikram etti dünden beri ondan tıkıntım. sitedenmi pc denmi anlayamıyorum artık çünkü sürekli sıkıntı yaşadığım oluyor.hatta saatlerce beni aşağıda görebilirsiniz ama tek kelime yazamamış olurum :((
ama senin oğluşu yeriim ben yaaa şişman cin ali ay çok güldüüümm.. çok yaşasın emi.
sen 2. bebe işini ciddi ciddi yoluna koycan kısmetse ne zaman alcaz haberi yani tahmini olarak. :)))

allah nasip ederse nisan ortasında veririm sizlere güzel bir haber :27:
şuanda kilo vermek istediğim duyan arkadaşlarım zaten geri alacaksın ne veriyorsun diyorlar :53: ya olur mu dedim kilo vermek zor almak kolay dikkat ederim diyom ne kadar çok kiloyla kalırsam o kadar çok kasıcama oğlumda olduğu gibi 56 ile kalırsam sonrası iyi olur diyorum ama imkansız 57 olsam göbek atacam :66:

iftar menüm
iş yerimde 1 ad kandil simidi ve 1 bardak çayla oruç açtım. saat 17.35de

eve gidince saat 19.30 da

2 kaşık pilav,1 tabak nohut ve 3 ad misket köfte. birde 1 bardak komposto var. :))

suyu 1 lt den fazla içmişimdir.

bu sabah kahvaltı.
1.5 dilim ekmekle,peynir,yumurta,reçel ve tereyağı olarak klasik bir kahvaltı ettim. reçek ve tereyağını 1 er çay kaşığı olarak tüketmişimdir fazla almıyorum.:78:
öğle arası 1 ad kandil simidi,1 bardak çay
öğle arası 3 kaşık yoğurt
saat 15.00 de 1 kase çorba,1 porsiyon salata.
işten çıkmadan önce ara olarak yoğurdumun geri kalanını tüketeyim diyorum.
ben de gündüz seni gördüm ama diyorum herhalde işi çok ondan yazmıyor. bilgisayar gazisi oldun asumancım ya:50:Allah kolaylık versin.
bence menün güzel, afiyet olsun. düzene girmeye başladın.:46:
bu arada yarın inşallah hafta ortası değerlendirmelerini yapalım. bu hafta sanki 1 kişi eksik gibi geliyor bana, acaba masal izinli olunca onu mu arıyorum bilemedim:)

afiyet olsun canım,öğle yemeğin çok hafif. hoşbeşi rabia görmüştür şimdi yandın iştee :9:
gördüm hatta çok matematiksel bir şekilde hoşbeşi yememesi gerektiğini anlattım:4:
benimde iyiydi çok yorucu değilde allaha şükür.krakerin arkasıdaki kalori değerine bakmayı unutum.dikkat edeyim bundan sonra. ay inşallah rabiacım tartıda biraz görmeye başlasam kilo düşüşünü gaza gelicam valla:)zaten senden sonra birde ayyıldızı takip ediyorum spor konusunda bende bir süre onun gibi yapıcam herhalde.evin içinde dolancam artık.
canım, ister istemez abur cubur yemek zorunda kalabiliyoruz. kalori değerlerini takip edersen suçluluk duymana da gerek kalmaz.
tartı değişmeye başlayacak canım, inşallah. hepimiz bu ilk evrelerden geçtik. ben ilk haftamda nerdeyse hiç verememiştim dikkat ettiğim halde. vucüdum sonra bıraktı direnmeyi.

ehliyetim var gülüm çok oldu alalı ama hiç direksiyon başına geçmedim.bu arada açıklar mı kız mini mini giyiyolar mı ay ne bilim türk erkeklerine düşkün oluyolar ya bu karı milleti biri musallat olur diye korkuyorum :27: yerim onları valla bir de ben gittiğimde enescik 4 bucuk diğer allah nasip eder 2. olursa 8 aylık oluyo daha çok var ama şimdiden yabancı dil öğren diyorsun tabi öğrenmem lazım kocam bir karıyla konuştuğunda anlamalıyım :52: orada bir de bahçene gireni vurunca suç olmuyomuş ay nasılda tırsıyorum ya yanlışlıkla evleri karıştırırsam ben :53: entrika dolu kafam valla sırf ders çalışmasın diye oyalyorum gezdir bizi falna diyom ama yok yapışıyo :50: toffel mi ne sınava girmişti 90 almıştı şimdi bundanda çakar oyle bir rakam gidişini alır .al medine sana 2 bebe yurtdışı değişik aksiyonlar bende pelsinvanya istiyorum oraya gidelim :66: tam bana göre bir yer.
ehliyetin varsa süper. atarsın bebeleri arabaya gezersin. amerikada trafik türkiyedeki gibi orman kanunlarıyla yönetilmiyor. zaten arabalar otomatik. araba sürmekten zevk alırsın.
canım, amerikada da ingilizce öğrenirsin ama türkiyede temel atarsan daha çabuk kavrarsın. ingilizce bilirsen belki sen de master yaparsın. hatta fırsattan istifade yap derim. olmadı sertifika programlarına katıl. eğitim açısından fırsat çoktur amerikada.
o bahçeye girince suç olma veya olmama eyalete göre değişir. bazı eyaletlerde silah serbest. ancak emin ol kimse yanlışlıkla girdin diye seni vurmaz:1:adamın birini kıl etmediğin sürece niye seni vursun:) yabancıları severler, kendilerine düşmanca yaklaşmadıkları sürece. başka kültürleri ve yemekleri de severler:) kısa sürede arkadaşların olur canım. zaten gittiğiniz yerde türkler de olur, onlar da size yardımcı olur güvenlikli bir çevre bulma konusunda.
toefl 90 değildir. daha farklı onun puanlaması. ama eşin çalışkana benziyor:) bence sen kendini hazırla, siz gidersiniz bu gidişle:)
3. de amerikan olur senin, fena mı:33:
Kızlar merhaba nasılsız?
Durumlar nasıl?
selamlar masalcım:80:
bende durumlar iyi şükür. sen nasılsın?

iyi akşamlar asumancım.:79:

allah nasip ederse nisan ortasında veririm sizlere güzel bir haber :27:
şuanda kilo vermek istediğim duyan arkadaşlarım zaten geri alacaksın ne veriyorsun diyorlar :53: ya olur mu dedim kilo vermek zor almak kolay dikkat ederim diyom ne kadar çok kiloyla kalırsam o kadar çok kasıcama oğlumda olduğu gibi 56 ile kalırsam sonrası iyi olur diyorum ama imkansız 57 olsam göbek atacam :66:
sen o arkadaşlarına bakma. ne kadar fazla kilo ile kalırsan o kadar fazla kilon olur doğumdan sonra. ayrıca hamilelikte de dikkat etmek lazım. biz 2 canlıyız diye her bulduğumuzu yemeye çalışıyoruz. aslında ilgisi yok, bebiş her halükarda bizim depolardan doyuyor zaten. neticede Allah sağlıklı bebişler versin sana canım.
57 de olursun 56 da canım yaw. biraz iradeyi korusan sorun yok.

hoşgeldin masalcım,kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın.
benhala kilo veremedim,yerimde sayıyorum malesef,sen de gelişmeler var sanırım,sevindim.
kolay gelsin canım.

Çok kilo vermesem de düzene girmeye başladım kaptancığım.
Fazla durmamaya çalışıyorum bilgisayarda.
Bir şeylerle oyalanıp hem hareket edeyim diye.

hoşgeldin canım nerde okuyorsun üniversite sanırım hadi bakalım iyice toparlanda çabuk gel aramıza

Hacettepe de okuyorum ayyıldız.
Daha başlamadı dersler haftaya başlıyor.
Spora da bir başlasam tam olacak da.

ben de gündüz seni gördüm ama diyorum herhalde işi çok ondan yazmıyor. bilgisayar gazisi oldun asumancım ya:50:Allah kolaylık versin.
bence menün güzel, afiyet olsun. düzene girmeye başladın.:46:
bu arada yarın inşallah hafta ortası değerlendirmelerini yapalım. bu hafta sanki 1 kişi eksik gibi geliyor bana, acaba masal izinli olunca onu mu arıyorum bilemedim:)

gördüm hatta çok matematiksel bir şekilde hoşbeşi yememesi gerektiğini anlattım:4:

canım, ister istemez abur cubur yemek zorunda kalabiliyoruz. kalori değerlerini takip edersen suçluluk duymana da gerek kalmaz.
tartı değişmeye başlayacak canım, inşallah. hepimiz bu ilk evrelerden geçtik. ben ilk haftamda nerdeyse hiç verememiştim dikkat ettiğim halde. vucüdum sonra bıraktı direnmeyi.

ehliyetin varsa süper. atarsın bebeleri arabaya gezersin. amerikada trafik türkiyedeki gibi orman kanunlarıyla yönetilmiyor. zaten arabalar otomatik. araba sürmekten zevk alırsın.
canım, amerikada da ingilizce öğrenirsin ama türkiyede temel atarsan daha çabuk kavrarsın. ingilizce bilirsen belki sen de master yaparsın. hatta fırsattan istifade yap derim. olmadı sertifika programlarına katıl. eğitim açısından fırsat çoktur amerikada.
o bahçeye girince suç olma veya olmama eyalete göre değişir. bazı eyaletlerde silah serbest. ancak emin ol kimse yanlışlıkla girdin diye seni vurmaz:1:adamın birini kıl etmediğin sürece niye seni vursun:) yabancıları severler, kendilerine düşmanca yaklaşmadıkları sürece. başka kültürleri ve yemekleri de severler:) kısa sürede arkadaşların olur canım. zaten gittiğiniz yerde türkler de olur, onlar da size yardımcı olur güvenlikli bir çevre bulma konusunda.
toefl 90 değildir. daha farklı onun puanlaması. ama eşin çalışkana benziyor:) bence sen kendini hazırla, siz gidersiniz bu gidişle:)
3. de amerikan olur senin, fena mı:33:

selamlar masalcım:80:
bende durumlar iyi şükür. sen nasılsın?

iyiyim ben de saol neyneysecim?
Nasıl eşin evdeyken yemek düzenine alışabildin mi ?

sabah 5:30da abimin yüzünden uyandım sonrada uyuyamadım namazımı kıldım hiç huyum değildir sabahın köründe nete girmek ama:66:siteye girdim yorum yaptım çıktım sonra bi güzel müzik açtım kurtlarımı döktüm kansızlıktan üşüyen ben yanmaya başladım:52:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir ekmek yok
iş yerinde kahvemi içtim yine aralarda yeşilçay ve sıcak su
yumurta tok tuttuğu için işyerindekileride ayartıp simit aldık ama ben sadece 4/1ini yedim:66:kalanı onlara yedirdim:27:öğlen yemeği olarak bi porsiyon sebze yem.yanında yoğurt
yine arada yeşilçay ve sıcak su
akşamda bi kase çorba
çokmu yedim acaba ya:17::17::17:

Herkese Merhaba :)
Dün gece yine tatlı krizine girdim.Bir arkadaşımdan duyduğum birşeyi yapmaya çalıştım.Teflon tavada çok az şekeri karamelize ettim,üstüne elma rendeledim,terçın ekledim.Soğuk olsa daha güzel olabilirdi ama sıcak sıcak pek tutmadım.Eşim pek bir sevdi,o yedi.

Bugün,sabah 8'de kahvaltıyla başladım,her 2.5 saatte bir yedim.

Sabah : 60 gr light peynir,1 sivri biber,4 siyah zeytin,2 ceviz,40 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara: 1 kuru incir,light süt
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran
Ara:1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası
Ara : Daha yemedim.Saat 21 gibi 2 ceviz yarım portakal yemeyi planlıyorum.

İyi akşamlar :

sabah 5:30da abimin yüzünden uyandım sonrada uyuyamadım namazımı kıldım hiç huyum değildir sabahın köründe nete girmek ama:66:siteye girdim yorum yaptım çıktım sonra bi güzel müzik açtım kurtlarımı döktüm kansızlıktan üşüyen ben yanmaya başladım:52:
yumurta tok tuttuğu için işyerindekileride ayartıp simit aldık ama ben sadece 4/1ini yedim:66:kalanı onlara yedirdim:27:öğlen yemeği olarak bi porsiyon sebze yem.yanında yoğurt
akşamda bi kase çorba
2 yumurta fazla degıl mı onun yerıne 1 yumurta yesen gerı kalan yumurta yerıne peynır yersen daha ıyı olmaz mı ?
cok yemmeıssın oglen ve akşam gayet ıyı telafı etmısın

Dün gece yine tatlı krizine girdim.Bir arkadaşımdan duyduğum birşeyi yapmaya çalıştım.Teflon tavada çok az şekeri karamelize ettim,üstüne elma rendeledim,terçın ekledim.Soğuk olsa daha güzel olabilirdi ama sıcak sıcak pek tutmadım.Eşim pek bir sevdi,o yedi.
bende sık tatlı krızıne gırerım sekersız salep onerırım ben aktardsn aıp yapıyorum bolsa tarcın sutlac nıyetıne tok tutyor

Sabah : 60 gr light peynir,1 sivri biber,4 siyah zeytin,2 ceviz,40 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara: 1 kuru incir,light süt(isal yapmaz mı)
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran bunlar doyurdu mu senı benım dısımın kovuguna gıtmez
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası ekmeksız su ıcınde yuzer yemekler

İyi akşamlar :
boyle gıdersen harıka saglıklı menulerın bırazda spor hedefıne cauk ulasırsın bak sımdı sana ımrendım [/COLOR][/COLOR]

ikindi 1 avuc fındık kaju fıstık badem karısımı toplam 1 avuc
akşam yemegı 2 yk nohut oglumun popkekının 1/4 u

spor 35 dk kosu bandında 6 km hızla kostum 3km yurumus oldum

az once 20.30 gıbı 1 soguk portakal yedim yanında 1 avuc adem fındık fıstık bol su ıçıyorum

kızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:

sabah:domates, 1 kk peynir,2 dilim ekmek ve şekersiz kahve

ara:yarım paket çubuk krake

öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt

ara:orta şekerli türk kahvesi(misafir eşliğinde)

ara:1 dilim tam buğday unundan ekmek

akşam: bol yeşil salat

ara:tarçınlı karanfilli çay

ara:1 elma

ayrıca 2,5 litre su,20 dk ev içinde yürüyüş

iyiyim ben de saol neyneysecim?
Nasıl eşin evdeyken yemek düzenine alışabildin mi ?
azar azar alışıyorum canım. yalnız haftasonları facia oluyor:) ikimiz de evde olunca kaçırmamam bayağı zor oluyor. eşim biraz kilo alsa diyeceğim diyete gir ama şu anda kilosu ideal:1:

akşamda bi kase çorba
yok bence çok değil canım. dün de söylemiştim, pek meyve yemiyorsun.
dans da iyi bir spor olmuş.

Ara: 1 kuru incir,light süt
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası

İyi akşamlar :
bence menün güzel. tatlı krizleri için muzu denedin mi?
muzu çatalla eziyorsun ve biraz buzdolabında soğutuyorsun. sonra çıkarıp üstüne ceviz serpiyorsun ve de tarçın. çok hoş bir tatlı oluyor. tarçının kan şekerini dengeleme özelliği var. bu da ani açlıkların önlenmesi demek oluyor.

ikindi 1 avuc fındık kaju fıstık badem karısımı toplam 1 avuc
akşam yemegı 2 yk nohut oglumun popkekının 1/4 u

spor 35 dk kosu bandında 6 km hızla kostum 3km yurumus oldum

az once 20.30 gıbı 1 soguk portakal yedim yanında 1 avuc adem fındık fıstık bol su ıçıyorum
bu aralar popkekten gidiyorsun bakıyorum dombili:)
o çerez karışımdan 1 avuç yeterli olurdu bence. bir de akşam yemeğini niye az yedin? ya da yanına bir salata yapsaydın miden dolardı.

aynen canım yaa. pazargünü dışarı çıktığımızdada çok yürüdük artık dermanım kalmadı eve zor attım kendimi. önceden eve spor aleti alıp çalışayım diyordum ki hala diyorum aslında ama alıpda 1-2 ay kullanıp sonra kenarda tozlandıranları çok gördüğüm için almak istemiyorum birde yer kaplıyor ama geçen bir tane gördüm step aleti gibi yanında dambılları var fazla yerde kaplamaz. gerçi spor salonuna gitmeyi tercih ediyorum aylardır imkanım olmadığı için gidemedim ama mart ayında biraz olsun rahatlıcam inşallah gidebilirim
:)))

eve spor aleti alıpta randımanlı kullanan çok az insan var.genelde köşede süs oluyor.bu konuda sana katılıyorum.spor salonuna gidebiliyosan çok güzel.inşallah en kısa zamanda başlarsın.

kızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:

sabah:domates, 1 kk peynir,2 dilim ekmek ve şekersiz kahve

ara:yarım paket çubuk krake

öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt

ara:orta şekerli türk kahvesi(misafir eşliğinde)

ara:1 dilim tam buğday unundan ekmek

akşam: bol yeşil salat

ara:tarçınlı karanfilli çay

ara:1 elma

ayrıca 2,5 litre su,20 dk ev içinde yürüyüş
çok güzel bir menü. çubuk krakeri de affettirdi. ev içi yürüyüşlere de başlamışsın, o da çok iyi.
yeşil çay seviyorsan içmeni öneririm. yağ yakıcı özelliği var.

rabiacım inan birşey yiyeceğim zaman ilk aklıma sen geliyosun.ayyıldız gibi oda öyle demişti herhalde.
rabia buna çok olmuş diyecek diyorum.elime yemek için aldığım birşeyi geri bırakıyorum. mutfağımın duvarına büyük harflerle RABİA yazıcam.

rabiacım inan birşey yiyeceğim zaman ilk aklıma sen geliyosun.ayyıldız gibi oda öyle demişti herhalde.
rabia buna çok olmuş diyecek diyorum.elime yemek için aldığım birşeyi geri bırakıyorum. mutfağımın duvarına büyük harflerle RABİA yazıcam.
:60::60:
ay güldürdün beni:)) 13. takımın kabusu rabia diyecekler:27:
çok olmamış canım, samimiyetle söylüyorum. akşamı salata ile geçirmen müthiş olmuş hatta.

çok güzel bir menü. çubuk krakeri de affettirdi. ev içi yürüyüşlere de başlamışsın, o da çok iyi.
yeşil çay seviyorsan içmeni öneririm. yağ yakıcı özelliği var.

rabiacım yeşil çay hiç içmedim.poşet şeklinde mi içiyosunuz.olmazsa alırım içerim.birde 5 i1 yerde çay nasıl birşey.

rabiacım yeşil çay hiç içmedim.poşet şeklinde mi içiyosunuz.olmazsa alırım içerim.birde 5 i1 yerde çay nasıl birşey.
ben poşet şeklinde içmiyorum. çaykurun küçük teneke kutuda olan yeşil çayı var, dökme. ondan aldım. 2 tatlı kaşığı demliyorum. içine 1 parça kabuk tarçın. demlendikten sonra da yarım limon sıkıyorum. çok güzel oluyor. dökme evde içmek için uygun ancak okulda falan içmek için poşet olan daha uygun olur sanırım.
çok iştahlı hissetiğinde falan içersen iştahını kesiyor ve incelme sağlıyor vücutta. ayrıca c vitamini içeriyor. bayağı faydalı.
5i1 yerde ben denemedim. bilmiyorum canım.

Back
X