Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benden mi tırsıyorsun:)
yalnız o hoşbeşler pek masum değil. ben bugün oğluma ülkerin ona benzer ürün olarak çıkarttığı bolero'dan aldım. 160 gr'lık paket. 100 gr'ı 500 küsür kaloriymiş o gofretin. içinde kaç tane var bilmiyorum ama 160 gr'lık paket 800 kaloriyi buluyor. sen de paket duruyorsa 4 adet kaç kalori ona bak istersen.

QUOTE]
yok canım paketı yok ettım :)) bi daha almak yok söz. evde hazırlıksız misafırler için bulunduruyorum bıkaç böyle bısey de. atıştırmmalığım kalmamıtı. çantama atıverdım. bidaha yemıcem
maşallah maşallah kocacığına. aslında ne iyi yapıyor,farkında olmadan spor yapıyor evde süper valla.

:
:60: ben hiç bu açıdan bakmamıştım. evet spor yapıo:))
biliyorsun hayatım,abur cubur kaçamak sınıfına girdiği için, gofretler harici menün güzel olmuş.ama ekmeği akşam daha aztüketip salata eklersen dahada süper olur kanımca.
aslında şöyle bir durum var, 1 dilim ekmek (28 gr) 90 kalori,100 gr haşlanmış makarna 85 kalori. makarna yemek daha mantıklı geliyor ozaman :26:ama sadece haşlanmış,yağ-sos yok.

afiyet bal şeker olsun hayatım yarasın. :9: şimdi canımcım, öğle yemeği az ama dengeli değil, akşam yemeğinde but ve kanat toplamı mı 5ad. minikdediğine göre sanırım civciv yedin. :1: 5 tatlı kaşığı kaçamak çok değil aslında ama keşke öğlen yeseydin.
kandil simitlerin sanırım daha bitmedi,1 paketmi almıştın hayatım,neyse yavaş yavaş biter artık.

:
civ civ haa :60: :60: :60:

ben makarnayı yoğurtlu seviyorum canım. öğle ketcap mayonez de girmez evımıze pek . ama tavsiyene uyacam. makarna ve patatesı bırlıkte yemek yok :)
gofretçi, gel bakalım şöyle:27:
patates ve makarnayı ayrı ayrı yiyerek şey ediver canım:)

.
:16: :16: :16:
ben de artık buradayım. hadi hep beraber çıtır olalım:9:
hoşgeldın aramıza
kızlar ya bu kalçayı eritmek için badem ,ceviz mi yesem siz yiyorsunuz ben kilo alır mıyım ki yaa fikir verin :93:
ben çok seviyorum bence dozunu kaçırmadan gayet mümkün :)
listesi kalça bölgelerinizde kilo vermenize yol açacak.Bu egzersiz listesi ile birlikte verilecek karışım sayesinde egzersizinizi diyet listesi ile birlikte uygulayabilirsiniz.Bu diyeti sporla ve düzenli yaşam alışkanlığı ile desteklediğinizde ve bol su içtiğinizde elde ettiğiniz biçimli kalçalar sizin için daha kalıcı olacaktır
Kalçalar, kadınların en fazla önem verdiği bölgelerden birisidir. Aslında kalçalar vücudu tamamlayan, göze ilk çarpan yerlerdendir. Dolayısıyla, göze hoş gelmeyecek ölçüde yağlı kalçalar, onlar için tam anlamı ile baş ağrıtan bir meseledir. Bu yüzden bu bölgenin biçimli olması için pek çok şeyi denerler. Spor, diyet, tıbbi yöntemler gibi.

Çağımızda hareket etme özelliğinin azalması, yanlış beslenme gibi nedenlerle kalçalarda yağların birikmesi daha kolay olmaktadır. Biriken bu yağların atılması ise kimi zaman bu kadar kolay olmamaktadır. Şimdi size vereceğimiz yöntem hem ucuz hem de kısa sürede istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayacak. Bu diyet listesi ile, kalçalardaki yağları eritmek mümkün olmaktadır. Bu diyet, kayısı ve bademden yapılan bir Müsliden oluşmaktadır. Bu müslinin içeriği severek yiyilen ürünlerden oluşuyor. İçeriğinde badem, kurutulmuş meyvalar, tahıllar var.
İşte bu muhteşem yiyecekler bir araya geldiğinde, bir karışım halini aldığında kalçalar için muhteşem bir yağ eritici olmaktadır.
Bu karışım için;

* 2 fincan yulaf tanesi
* 2 fincan kırılmış fındık
* 1 fincan buğday
* 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
* 1 fincan ayçiçek tohumu
* 1 fincan badem
* 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı gerekiyor.

ya kızlar bunu denesem mi bugdayı nerden bulucam ben ayçiçek tohumunu aktardan alabilrim sanki
aktarlardan buluruz ya bende yapmak istıyorum işe yarar mı ki:26:
badem, ceviz kalça mı eritiyormuş?:27:ilk defa duydum
kilo almak istemiyorsan sayılarına dikkat ederek yersin canım. maksimum 2 ceviz ve 5-6 badem günlük olarak yeterli.

valla ben bunu ilk defa duydum.
ayçiçek tohumu çekirdeğin kendisi değil mi:27:
buğday, aşurelik falan satılıyor ya o olmaz mı?

bir de basen için zumba iyi diyorlar. zumba egzersizleri var. hatta kadınlar kulubunde de başlığı var. zevkli bir spor.
zumba mı o ne ya :))) türkan şorayın filmı geldı aklıma. zamba zumba esmer bomba :))

kilo almak istemiyorsan sayılarına dikkat ederek yersin canım. maksimum 2 ceviz ve 5-6 badem günlük olarak yeterli.

bir de basen için zumba iyi diyorlar. zumba egzersizleri var. hatta kadınlar kulubunde de başlığı var. zevkli bir spor.
ben geçenlerde bi doktor dinledim hiçbir diyet türü bölgesel incelme sağlamaz dedi. Bölgesel incelme için o bölgeye yönelik spor tavsiye etti ki bence doğrusu da bu

ben bugün de yürüyüşümü yaptım 4 km:)) nasıl sizce 50 dk da yürüyorum. Ama boğazımı hiç tutamıyorum. Burada yarış için belki tutabilirim diye düşündüm. Ben yarından itibaren yazıcam yediklerimi bugünküleri yazarsam kovarsınız beni:9:

tamam canım dikkat ederim tam tarif ettiğin gibiyim kat kat katmez durumlarındayım ay bogazımada tülbent doladım :52: yürüyüşümü yaptım da geldim basenlerimi sallaya sallaya popoyu kıvıra kıvıra olmayan pantolonum oldu ama popodan az daha vermeliyim.bu hafta çok karışık durumlar bugün ve yarın dikkat edersem görürüm güzel rakamları sana güvenim sonsuz zaten :nazar: bu arada bisküviyi son anda gördüm 26 yazdığımı ama düzelttim canım 26 bisküvi aman aman asla olmazzz

hoşgeldin canım çıtır çıtır olalım tabiki ama siz olurkene ben geri şişecemm :27: bir ay sonra bebek düşünüyoruz allah nasip ederse ama hep sizlerleyim zaten ilk aylarda ben hep kiloda veririm hiçbirşey yiyememde :59: napıcamı bilmiyorum

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeciğe benim de 18 aylık bi kızım var bu kilolarda hamilelikten zaten bi türlü veremedim yapıştı üzerime sen inşallah çok kilo almazsın hamişlikte dikkat et olur mu

listesi kalça bölgelerinizde kilo vermenize yol açacak.Bu egzersiz listesi ile birlikte verilecek karışım sayesinde egzersizinizi diyet listesi ile birlikte uygulayabilirsiniz.Bu diyeti sporla ve düzenli yaşam alışkanlığı ile desteklediğinizde ve bol su içtiğinizde elde ettiğiniz biçimli kalçalar sizin için daha kalıcı olacaktır
Kalçalar, kadınların en fazla önem verdiği bölgelerden birisidir. Aslında kalçalar vücudu tamamlayan, göze ilk çarpan yerlerdendir. Dolayısıyla, göze hoş gelmeyecek ölçüde yağlı kalçalar, onlar için tam anlamı ile baş ağrıtan bir meseledir. Bu yüzden bu bölgenin biçimli olması için pek çok şeyi denerler. Spor, diyet, tıbbi yöntemler gibi.

Çağımızda hareket etme özelliğinin azalması, yanlış beslenme gibi nedenlerle kalçalarda yağların birikmesi daha kolay olmaktadır. Biriken bu yağların atılması ise kimi zaman bu kadar kolay olmamaktadır. Şimdi size vereceğimiz yöntem hem ucuz hem de kısa sürede istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayacak. Bu diyet listesi ile, kalçalardaki yağları eritmek mümkün olmaktadır. Bu diyet, kayısı ve bademden yapılan bir Müsliden oluşmaktadır. Bu müslinin içeriği severek yiyilen ürünlerden oluşuyor. İçeriğinde badem, kurutulmuş meyvalar, tahıllar var.
İşte bu muhteşem yiyecekler bir araya geldiğinde, bir karışım halini aldığında kalçalar için muhteşem bir yağ eritici olmaktadır.
Bu karışım için;

* 2 fincan yulaf tanesi
* 1 fincan buğday
* 1 fincan badem

ya kızlar bunu denesem mi bugdayı nerden bulucam ben ayçiçek tohumunu aktardan alabilrim sanki
bence deneme hayatım. kalçayı eritmek istiyorsan spor yap derim.
danette danone yapıcam ben seni asuman.:57::57::57:
biri supangle yer, öbürü danone, bir diğeri pasta yedi. kızlar kaçamaklar en azından hafta sonuyla sınırlı kalsın. tatlı krizlerinde en azından k bar falan yiyin yaw.
canım, değerlendirme yapıcam da yapmadan da kafamda bir tablo var. o yüzden davet etmekte sakınca görmedim.
ama haklısın, bence de şimdilik yeterli:)
yalnız bir keresinde püsküüt takım üye sayısı 12'yi geçebilir diye yazmıştı. kapanan birkaç tane takım olduğu için sorun olmayabilirmiş.
ama hayatım,o pudingte inan %80 ni sütmüş,biliyorsun 1 çay bardağı kadardır ancak.
o anda nasıl canımın çektiğini anlatamam.hem k barı bulamazdımkii
ama alayım dursun evde. canım durumun farkında olduğunu biliyordum ama yinede yazyım istedim. püsküütün o yazısını bende görmüştüm ama kesin ne yazdı hatırlamıyorum ama öyle konuşulduysada problemolmaz tabii. :))

inşallah şimdi olursun ama 34olma kız 36 falan ol. :1:

:18: :83:

bende poşet içiyorum hayatım. malum çalıştığım için demleme yapamamkiiii :84:

:60::60::60:

mahallede arkadaş var kullanmıyor,eltimaldı kullanmıyor,bakalım hayatım inşallah martta gidebilirim spora,şansımı denicem. sağol canım.

şapka çıkarıyorum bu öğünler karşısında.tebrik ederim. :46::46:

teşekür ederim kaptancım. 13. cü takıma layık olmaya çalışıyorum. arkadaşım bu sefer kendimi çok azimli hissediyorum bakalım.inşallah bozmam.

benden mi tırsıyorsun:)
yalnız o hoşbeşler pek masum değil. ben bugün oğluma ülkerin ona benzer ürün olarak çıkarttığı bolero'dan aldım. 160 gr'lık paket. 100 gr'ı 500 küsür kaloriymiş o gofretin. içinde kaç tane var bilmiyorum ama 160 gr'lık paket 800 kaloriyi buluyor. sen de paket duruyorsa 4 adet kaç kalori ona bak istersen.

QUOTE]
yok canım paketı yok ettım :)) bi daha almak yok söz. evde hazırlıksız misafırler için bulunduruyorum bıkaç böyle bısey de. atıştırmmalığım kalmamıtı. çantama atıverdım. bidaha yemıcem

:60: ben hiç bu açıdan bakmamıştım. evet spor yapıo:))

ben makarnayı yoğurtlu seviyorum canım. öğle ketcap mayonez de girmez evımıze pek . ama tavsiyene uyacam. makarna ve patatesı bırlıkte yemek yok :)

:16: :16: :16:

hoşgeldın aramıza

ben çok seviyorum bence dozunu kaçırmadan gayet mümkün :)

aktarlardan buluruz ya bende yapmak istıyorum işe yarar mı ki:26:

zumba mı o ne ya :))) türkan şorayın filmı geldı aklıma. zamba zumba esmer bomba :))

bu şekilde nasıl alıntı yapılıyor tek mesajda herkes yanıtlanıyor ne güzel

o zaman günlük 2-3 tane badem yiyeyim sporda yapıyorum basenlerim etki gösterdi ama popo olduğu gibi duruyo anam bir gram gitmişmidirki acep bundan sonra yarın tartılırken ben bel ve kalçayıda ölçersem anlarım du bakim

yeni katılan arkadaşlarla ilgili mesajdan sonra sıra şimdi listedekilere geldi:47:
geçen hafta pehlivanson arkadaşımızdan biraz daha katılmasını rica etmiştik ve gayet de iyi oldu. bu hafta paylaşımları iyiydi.
plastic, söz verdiği gibi pazartesi ortaya çıktı ama face'leri isteyip ortadan kayboldu:9:dün yoktu, bugün de hala görmedim. yarın da görmezsek üzgünüm. bu zaten son şans demiştik.
bundan başka ms22 canım, geçen hafta çok güzel paylaşımın artmıştı. sonra bilgisayara virüs falan girdi. bakıyorum yine biraz azalma var. zaman farklılığının sıkıntı oluşturduğunu biliyorum. ama sen gayretli bir arkadaşımızsın. paylaşımlara devam canım.
bundan hariç takımı nihan, seyyah ve ayyıldızımla beraber götürüyoruz:) takımın çekirdeği oldunuz kızlar:70:
oy oy oy çekirdek medine :52: ay daha çok konuşmak falan istiyorum ama ancak bu kadar az kişi uğrayınca böyle oluyor du bakim yeni gelenlerde çok azimli olanlar var inşallah daha güzel paylaşımlar yaparız

ben bugün de yürüyüşümü yaptım 4 km:)) nasıl sizce 50 dk da yürüyorum. Ama boğazımı hiç tutamıyorum. Burada yarış için belki tutabilirim diye düşündüm. Ben yarından itibaren yazıcam yediklerimi bugünküleri yazarsam kovarsınız beni:9:
gayet güzel yapmışsın bu arada yürürken bacaklarını öne doğru salarken basenlerin sallandığını farket canım ve kollar hep sağ sol gitmeli hergün yaparsan kısa zamanda zayıflarsın 4km tam hesaplayamıyorum ama seri ve hızlı yaptıysan 50 dakika süper :27: bu arada ne paylaşımlar yapanlar oldu canım kimse kovmaz bizim kaptan,yardımcısı ve üyeler çokkkk şeker kızmayızz biz :37:

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeciğe benim de 18 aylık bi kızım var bu kilolarda hamilelikten zaten bi türlü veremedim yapıştı üzerime sen inşallah çok kilo almazsın hamişlikte dikkat et olur mu
amin canım inşallah.bu arada sen emziriyor musun canım bol su ve emzirmeyle çok güzel kilo vermiştim ben .70 le doğuma girip 3.ayımda 59 kg olmuştum ama çok iyi emziriyordum ben bir de bol su içiyordum güzel güzelde uyuyordum gerçi 2. ve 4.ay geceleri hep ayaktaydım benim bıdık çok gazlıydı :1: sanırım baygın aygın kalka kalka gitti kilolar.

anam bu arada o zumba neymiş bir araştırverim bakim :66: az önce egzersiz yaptım 200 de mekik çektim aslında oklava olayını arttırmam lazım 3 ögün yapsam bel ve yanlar komple gidicek de ben yürüyüşü daha pratik buluyom ya :27:

asumancım oyle kalorisi yüksek geldi denemem sanırım 4-5 badem dahi gözümü korkutuyor düşünsene sanki 1,2 dilim pastayı yiyen ben değilim :52:

Bu karışım için;

* 2 fincan yulaf tanesi
* 1 fincan buğday
* 1 fincan badem

ayyıldızcım ben hiç duydmadım böyle birşey.o kalçalardan bende de var maalesef.çok zayıf olduğum dönemlerde de o kalça bende hep vardı.ben bölgesel incelmelerin daha çok sporla olacağını düşünüyorum. bildiğim kadarıyla yürüyüş ve bisiklet çevirme kalça için iyi egzersizler.

ayyıldızcım ben hiç duydmadım böyle birşey.o kalçalardan bende de var maalesef.çok zayıf olduğum dönemlerde de o kalça bende hep vardı.ben bölgesel incelmelerin daha çok sporla olacağını düşünüyorum. bildiğim kadarıyla yürüyüş ve bisiklet çevirme kalça için iyi egzersizler.
bende google amcaya kalça eriten egzersizler ve diyetler diye yazınca hep bundan çıktı gülüm ordan öğrendim :1:
şu ebru şalllının yaptıkları güzel yaptım bugün hergün yaparım artık :52: ay bir ara bizim bir grup vardı zayıflama grubumuz kızlar duvara popolarıyla vuruyolardı diyetisyene sordum etkisi var mı ay allahım diyetisyen ne dese beğenirsiniz zayıflayayım derken kalça kemiğinizi kırmayında demişti :52: bizim kızlar hala vurmaya devam tabi ha birde sayıyorduk benim sayı merakım ordan geliyor :66:
doğumdan sonra 16 kg vermiştim oy filinta gibiydim 6 ayda gittiydi şimdi aglıyo vücudum gitmek istiyo yağcıklarımmm :59:

süpersin milkcim. 4 km yürüyüş çok güzel. yaz yaz sen kovulmazsın. inan buraya yazıyoruz diye yiyemiyosun

evet, kızlar. bu hafta aramızda 4 yeni arkadaşımız vardı.

selindrella 14 şubatta ilk mesajını yazdı. 15 şubatta sadece 1 kere uğradı. bugün hala yok. bu kadar paylaşım az. listeye alınmak için gayret göstermesi lazım.

hankypanky, 13 şubatta başladı. takıma katıldığı günden itibaren her gün uğruyor. menü yazımı da düzenli. paylaşımlarının güzel olduğunu düşünüyorum.:nazar:bu hafta deneme süresi kuralını ihlal edebilir miyiz bilmiyorum. bu kararları ad1'e bırakmak işime geliyor:)

_ferdici_, 13 şubatta katıldı. her gün uğramış ama paylaşımı hankypanky kadar yeterli değil. başkalarına yorumlar yazmada zayıflıklar var. deneme süresi devam etsin.

sakaleynmaster, 14 şubatta katıldı. paylaşımları gayet güzel. listemizde yer alır inşallah.:nazar:
canım verdiğin bilgiler dğrultusunda seninde onayınla hankypanky,sakaleynmaster arkadaşlar listeye girmeye hak kazandılar. üzülerek söylüyorumki plastik yarında gelmezse bu hafta diskalifiye olacaktır.
[ :60: ben hiç bu açıdan bakmamıştım. evet spor yapıo:))
hey gidim hey adam form tutuyor sen otur. :66:
he kız civciv tabii.
yumurtlamamış tavuğa civciv denir hayatım, tavuğun genç kızlık hali. :9:
bizde mayonezde var,ketçapta ama eşim sevdiği için. oğlumda sağolsun babası sayesinde alıştı moyeneze,makarna görünce hemen ''anne manoyes vaamı'' diye soruyor.

hoşgeldin canım, ben asuman. 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 3 yaşında 1 oğlum var,çalışıyorum.
canım 50 dk yürüyüş gerçekten çok çok iyi yani kendimle kıyasladığımda. boğazı tutamamak herkeste var hayatım,yalnız değilsin bu konuda.ama burda inşallah biraz olsun kendini frenleyebilirsin. yarından itibaren listelerini bekliyoruz.
bu arada kendini tanıtmışmıydın canım.

teşekür ederim kaptancım. 13. cü takıma layık olmaya çalışıyorum. arkadaşım bu sefer kendimi çok azimli hissediyorum bakalım.inşallah bozmam.
ricaederim hayatım. elinden geleni yapıyorsun gerçekten süper. bencede çok azimlisin. inşallah güzel sonuç alacaksın.
bu şekilde nasıl alıntı yapılıyor tek mesajda herkes yanıtlanıyor ne güzel

yazılan yazıların sağ alt köşesinde alıntı ile cevaplave ''+ işareti var. cevap vermek istediğin kişilerin yazılarında ''+ yı tıklıyorsun en son alıntı ile cevaplaya tıkla. gelen pencere QUOTE= ile başlayıp QUOTE ile biten her yazının arasına yazını yazıyorsun. hepsi bu kadaarrr.

Son düzenleme:
bende google amcaya kalça eriten egzersizler ve diyetler diye yazınca hep bundan çıktı gülüm ordan öğrendim :1:
şu ebru şalllının yaptıkları güzel yaptım bugün hergün yaparım artık :52: ay bir ara bizim bir grup vardı zayıflama grubumuz kızlar duvara popolarıyla vuruyolardı diyetisyene sordum etkisi var mı ay allahım diyetisyen ne dese beğenirsiniz zayıflayayım derken kalça kemiğinizi kırmayında demişti :52: bizim kızlar hala vurmaya devam tabi ha birde sayıyorduk benim sayı merakım ordan geliyor :66:
doğumdan sonra 16 kg vermiştim oy filinta gibiydim 6 ayda gittiydi şimdi aglıyo vücudum gitmek istiyo yağcıklarımmm :59:

ne kadar güzel kilo vermişsin doğumdan sonra.ah alınmasa o kilolar çok güzel olacaktaişteçbende doğumda 23 kilo almıştım. şimdi ne yemişsin diyorum kendime. sonrasında da ben pek veremedim.anca diyetisyenle verdim geri aldım. ebru şallının yaptığı şeyi merak ettim ama ne yapıyosun canım

ne kadar güzel kilo vermişsin doğumdan sonra.ah alınmasa o kilolar çok güzel olacaktaişteçbende doğumda 23 kilo almıştım. şimdi ne yemişsin diyorum kendime. sonrasında da ben pek veremedim.anca diyetisyenle verdim geri aldım. ebru şallının yaptığı şeyi merak ettim ama ne yapıyosun canım
google ye yaz kalça eriten egzersizler diye hemen bir sürü çıkıyor hareketli olanları yapıyorum canım başlarken sayı 15 di benim şimdi 30 yanlara bu diğer bacaklar yere yatıp arkaya yapılanlar 20 aynı hiç arttırmadım ancak dirseklerim o kadar götürüyor.bir bakbulamazsan özelden msj atim sana

milk bu arada alıntı yapmayı 3 günde öğrenivermiştim ama hala bazen yanlış yapıyorum ama öğreneceğim bu gidişle

valla hayatım senin bu misafirler bitmeden,sen kilo veremeycen.maşallah sürekli misafirin yoksa banamı öyle geliyor.canım dost acı söyler dünkü beslenme dengeli olmamış,birtek akşam yemeğin elle tutulur.:50:

canım bende zonguldaklıyım. 99 senesinde geldim ereğliye. posbıyık sağolsun,sahilimizi mükemmel hale getirdi,ama mahalle araları hala delik deşik yollarla dolu. bazı yollarımıza ışık yok. yani birazda içleri halletse hiç fena olmıcak. :)) yakında bende ankaraya taşınıcam sayenizde :1:
dünkü rejiminden dolayı tebrik ederim hayatım,gofrete yazık olmuş ama süper bir karar. :46:

anladım zaten hayatım birşey yemeyip işkence ettiğini kendine yazık olmuş. neyse evladı sağlıklı ise problem yok zaten. ben evladını emzirememiş bir anne olarak üzülüyorum bu durumlara. senin ufaklık kaç aylık oldu hala emziriyormusun canım.bu arada kzıınmı vardı oğlunmu.:44:

ben burdayım ama yazmakda zorluk çekiyorum. :59:
Biz oralara günlük gezmeye geldiğimiz için altyapıdaki sorunları farketmiyoruz.Yaşayan olarak en iyi siz değerlendirirsiniz.Ama şu var,deniz bambaşka birşey.Deniz olmayan bir yerde yaşayınca deniz kokusu burnunda tütüyor insanın.

evet, kızlar. bu hafta aramızda 4 yeni arkadaşımız vardı.

selindrella 14 şubatta ilk mesajını yazdı. 15 şubatta sadece 1 kere uğradı. bugün hala yok. bu kadar paylaşım az. listeye alınmak için gayret göstermesi lazım.

hankypanky, 13 şubatta başladı. takıma katıldığı günden itibaren her gün uğruyor. menü yazımı da düzenli. paylaşımlarının güzel olduğunu düşünüyorum.:nazar:bu hafta deneme süresi kuralını ihlal edebilir miyiz bilmiyorum. bu kararları ad1'e bırakmak işime geliyor:)

_ferdici_, 13 şubatta katıldı. her gün uğramış ama paylaşımı hankypanky kadar yeterli değil. başkalarına yorumlar yazmada zayıflıklar var. deneme süresi devam etsin.

sakaleynmaster, 14 şubatta katıldı. paylaşımları gayet güzel. listemizde yer alır inşallah.:nazar:

Çok teşekkür ederim,ne güzel şeyler yazmışsınız hakkımda :)
Ben de çok motive oldum sizinle tanıştıktan sonra.Canım birşey istiyor,'Hadi dayan,şu Cuma'yı bir atlatalım yeriz birşeyler.'diyorum. Muhteşem bir kontrol mekanizması oldu benim için.

Biz oralara günlük gezmeye geldiğimiz için altyapıdaki sorunları farketmiyoruz.Yaşayan olarak en iyi siz değerlendirirsiniz.Ama şu var,deniz bambaşka birşey.Deniz olmayan bir yerde yaşayınca deniz kokusu burnunda tütüyor insanın.

Ben de çok motive oldum sizinle tanıştıktan sonra.Canım birşey istiyor,'Hadi dayan,şu Cuma'yı bir atlatalım yeriz birşeyler.'diyorum. Muhteşem bir kontrol mekanizması oldu benim için.
cumadan sonra haftasonu ve alarm çanları bak dikkatli ol bu arada sen yeni başladığın içn daha dikkatli olmalısın metabolizman şuanda senin daha dikkatli bizimkiler artık pes etmiş durumda özellikle yiyorsanda onu geri eritmeyi düşün hep ula seni yedim ama ben sana gösterrim nasılda eritcem seni de ve sağ sol egzersiz bilmem birşeyler yap mutlaka.:52:

öğle yemeği olarak 1 tabak mantar soteve 1 dilim ekmek yedim.3 kaşık yoğurt.

ben kaçıyorum artık kızlar öpüyorum hepiinizi iyi akşamlar.

paketi yok etmekle en güzelini yapmışsın canım.:46:
ben de önceden bir sürü bisküvi bulunduruyordum dolapta ama diyet yaptım yapalı bıraktım. sadece dün asuman'ın meşhur burçak'tan ve o tarz bisküvilerden aldım. çok canım çekerse 1 paket değil de 1 tane yemeyi düşünüyorum ama önce bir tanesi kaç kalori bakmam lazım.
hahah türkan şorayın o filmi ben de biliyorum:)) kalça hareketleriyle dans ediyordu:1:
zumba googleda aratırsan çıkıyor. hareketli müzik eşliğinde salsa falan tarzı dansların karışımından oluşan hareketler yapıyorsun. ispanyol tarzı müzikler çok hoş.
maşallah canım 4 km çok güzel.
takıma kendini tanıtırsan iyi olur canım. bir de yazdığım kuralları okudun mu?

ama hayatım,o pudingte inan %80 ni sütmüş,biliyorsun 1 çay bardağı kadardır ancak.
o anda nasıl canımın çektiğini anlatamam.hem k barı bulamazdımkii
ama alayım dursun evde. canım durumun farkında olduğunu biliyordum ama yinede yazyım istedim. püsküütün o yazısını bende görmüştüm ama kesin ne yazdı hatırlamıyorum ama öyle konuşulduysada problemolmaz tabii. :))
canım, biliyorum küçük oluyor paketleri o pudinglerin ama sen sen ol yüzde 80 süt falan diye masum sanma onları. haktan'a da kendin yap pudingi. kendine de kendin yap:)
k bar da evde dursun, ben bulunduruyorum. ani krizlerde ve bazen kendini şımartmak istersen kullanırsın:23:
püsküüt'e birisi sormuştu takımlar en fazla kaç kişi oluyor diye. o da eskiden 12 kişi olacak diye karar alındığını ancak eskiye oranla 3-4 takım kapalı olduğu için bu sayının artırılabileceğini söylemişti. nihai kararı yine takımların beraber vermeleri gerektiğini belirterek tabi.
ya bir de canım o kadar olmaz zaten. işte davet ettiğim arkadaşlar işte durum. bu işi ciddiye alanlar daha baştan belli zaten. bir anda heyecanlanıp sonra bizi unutanlar da belli:5:

o zaman günlük 2-3 tane badem yiyeyim sporda yapıyorum basenlerim etki gösterdi ama popo olduğu gibi duruyo anam bir gram gitmişmidirki acep bundan sonra yarın tartılırken ben bel ve kalçayıda ölçersem anlarım du bakim

oy oy oy çekirdek medine :52: ay daha çok konuşmak falan istiyorum ama ancak bu kadar az kişi uğrayınca böyle oluyor du bakim yeni gelenlerde çok azimli olanlar var inşallah daha güzel paylaşımlar yaparız
anam bu arada o zumba neymiş bir araştırverim bakim :66: az önce egzersiz yaptım 200 de mekik çektim aslında oklava olayını arttırmam lazım 3 ögün yapsam bel ve yanlar komple gidicek de ben yürüyüşü daha pratik buluyom ya :27:
bademden korkma o kadar. miktara dikkat et sadece. içinde bir sürü faydalı şey var. 1 dilim pastadan sağlıklıdır:27:
aslında tartılırken bir de ölçüleri almak lazım. ben düşünüyorum da uygulamayı unutuyorum.
çekirdek ya:70:
google da zumba yaz zaten direk youtube videoları geliyor. çok eğlenceli bir şey.
o nasıl arkadaş öyle medinecim ya:))) insan kalçasına niye duvara vurur ki:))

canım verdiğin bilgiler dğrultusunda seninde onayınla hankypanky,sakaleynmaster arkadaşlar listeye girmeye hak kazandılar. üzülerek söylüyorumki plastik yarında gelmezse bu hafta diskalifiye olacaktır.
tamam canım listede yer alabilirler.
plastic konusunda hemfikirim.
listede yer aldığında motivasyonun daha da artar canım. o zaman diğer takımlarla da yarışıyor olacaksın ki tatlı bir yarış. ben hala her hafta heyecanlanıyorum takımımız kaçıncı olacak diye. süper bir sistem.

öğle yemeği olarak 1 tabak mantar soteve 1 dilim ekmek yedim.3 kaşık yoğurt.

ben kaçıyorum artık kızlar öpüyorum hepiinizi iyi akşamlar.

kaptan tüm günü akşam liste şeklinde yazsan sen sabah ve öglen ne yedin ben geri döncem gece gelince

Back
X