hah istediğimde buydu gülmeniz sağolasın canım benim,esprilerime kızmayacağından emin olduğum için yazıyorum ama hani olurda farkına varmadan ileri giderim diye soruyorum hayatım.
suyla karıştırıpta içersen hem hafif olur hayatım baymaz diye düşünüyorum,oğlumada arada yapardım kan yapsın diye.
bu mağdurumda mağdurum şarkısını geçen hafta pazar ilk defa izlediğim yahşi cazibede duydum. yılbaşı bölümünü verdiler ama inan kahvaltı sofrasında yerlere yattık. hele kemale yılbaşı alışverişinde noel baba gelipde,noel şarkısını türkçeye çevirip;
''vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
yeme artık ekmek '' olarak söyleyince çatladık. oğlum bile çok güldü o repliğe.

teşhislerimi beğendiğine sevindim hayatım,maksat gırgır olsun diye yazdım ama doğruyu yazdım tabii.
hemide bir avuç. 2-3 tane neyine yetmiyordu şekerim. :76:
canım ya ben eşofmanı hiç kullanmıyorum süs gibi evde duruyor ev kombili olmasına ragmen ben onda üşüyorum :86: yapışıyo bir de daha giymek istemiyorum bakalım yazın giyerim belki yürüyüşümü daha yapmadım ya of :-( 10 dakika sonra yaparım daha sindiremedim yediklerimi bu arada bacım kereviz olayı ne bene marketten kereviz aldım onuda tadayım anlatacam sizlere

bu arada pehlivanson arkadaştı galiba şu közde biber yiyen aldım marketten şimdi akşam yemekte yarısını yedim ama pek tutmadım kokusu bir hoşuma gidiyo sonra agzıma alınca ızgara tadı kaçıyo yarım yedim ancak ama damak tadına yakışır afiyette .seyyahım sucukta aldım

ben çok canı çeken biiryim bak ona göre bol çeşit özellikle bilmediğim şeyler duyunca nefsim merak ediyor
canım hamile kalmayı planladığın andan itibaren kullanıyorsun eczaneden temin edebilirsin 90 lı folikasit plus var ondan al.bırakman gereken zamanı doktorun sana soyler.
en kısa zamanda git canım bir görün bakalım.
rabiş bu enesciğim 9 aylıkken anne gel gel diye çağırırdı baba adee gel derdi ben nazar ettim sanırım konuştu konuşacak falan derken bir sustu tam sustu sonra yine 2 yaşa doğru gene başladı sonra tekrar bıraktı derken 3 yaşına girmeden dr götürdüm ben norolog buldum bir tane gittik bana kreşe ver bu çocuk hemen açılırdedi ve gerçekten öyle oldu 1.5 ayda bildiği 10 kelimeyi 10a katladı şimdi tekrarları çok güzel ediyor
asumancım o bebek şimdi enesle bir 3 yaşında bir dilli görceksin
bende o fox hiç sevmiyordum bir ara memlekete gittim ablam bakyodu oy abla ya bunlarımı izliyorsun dedim sonra ankaraya geldim açtım tv ablamın baktığı dizi dedim du bakim nasılmış dedim bir kere izledim sonra 3 gün daha izledim 4.gün ablamı aradım şu şunun nesi oluyo niye onla uğraşyo bilmem ne ablam nasıl gülüyo ama sendemi bakmaya başladın

diye diye.
bir de o kanalda ben yer gök aşk var arada ona bakınıyorum havvanın sahte bakışları çok güldürüyor beni .bugünde fatmagülü sucu var yarında feriha var

salı günü öyle bir geçer zamanki çarşamba da muhteşem yüzyıl bir haftasonu boşum

ondada hep dışardayım .
gerçi geçen bir fox da kadını değiştirdiler pazar günü 12de öğlen vaktinde onu seyretmiştim gene bakabilirim bu hafta.
yok ben artık enese tahammül etmicem oturucak adam gibi yemek yemesini öğrenecek .az önce yemek yedik koydum pilavı ,eti eline bir çatal bir kaşık.
al bakim dedim bunlar biticek yoksa sana hiçbirşe yok dedim az agladı ,mış mış etti babsının gözüne bakıyo babamız hasta tabi hiç hali yok adamın hadi oğlum ye diyor

enes baktı yüz bulamadı yedi 4-5 tane et ,pilavınıda ben dürte dürte kaşığı eline vere vere ye ye dedim yedi birde üstüne su içti nasıl kaçıyo annem başka şeylerde verir diye

kreşte hiç yemiyor biliyorum