dal hayatım dal ,fit bir kadın ol ve hayata dal. yakışıırrr

enesin iyi olmasına çok sevindim,daim olsun dilerim. oynamaktan gelmez aklına annesi sen öğreticen ki anca. kocişinde dikkat et canım,yazık adamcağızaonunda alnına nemlimendil falan koy iyi gelir.
hergün aburcubur yemek mi nerdeeee. ama şimdikilere laf anlatamıyoruz benim oğlumda sürpriz çikolata hastası sürekli soruyor 2 günde yada 3 günde bir alıyorum ama ileride kendi almaya başladığında ne yapıcaz bakalım. para vermicem ama alacak birilerini illaki bulur.
bana sorsan yemeyen çocuk daha zor. anne olarak stresim 2 kat artıyor. o güzel yemek yiyince çok çok mutlu oluyorum.
canım afiyet olsun,gerçekten güzel bir menü. cicilerin hayırlı olsun hayatım üzerinde eskisin. şaka maka 38 beden oldun ya helal olsun sana wc güzeli seniii.
folklör deyince içim burkuldu. eski günlerim aklıma geldi.

etipuf içine ilaç amanın çok komik yaa harika valla.

hasta haliyle adamcağız seni ne yapsın.
canım benim bizi mutlu edersin,her zaman gel yine aynı bu şekilde yaz yaz dur.
ya bu arada herkes gebelik düşünüyor.
rabia
seyyah
nihan
ayyıldız
başka varmı bebek düşünen unuttum.
bu arada seyyah ve nihan adet oldunuzmu bu ay kızlar.
sen gene şükret 1.58 boyun var hayatım. beterin beterin var bende 1.55 im. ama bende şükrediyorum artık ne yapalım.
nihancım seninde menüler çok düzenli oluyor hayatım. noktasına kadar yazıyorsun hiç atlamadan.tebrikederim canım seni. yine güzel öğünler olmuş afiyet olsun canım.
ama yine kayboluyon ortalardan,kankanı hala bulamadınmı kuuuu.
lahmacun fazla olmamış canım tebrik ederim,sen mi yapmıştın lahmacunu.
diğer öğünlerde iyi olmuş güzel atlatmışsın. afiyet olsun.

pizza ekmekcik nasıl oluyor ki boyutu ne kadar canım.
vurdum vurdum totom ada vurdum kızarmıştır sanırım.