Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bak bi ne sorcam sen en fazla kaç kilo oldun ki durma noktasına geldin hemencik :34:
1.4 bir hafta gittiyse diğer hafta daha güzel olur yaklaşık 700 gramın altına inme evde oklava çevir bak ben sana bulurum tamam mı enesi yatırım geliyorum

80 den 72 ye düşmüştüm ocak başında sonra 72 den aşa inmincee rejimi bozmuştum:27::27:baktım olcak gibi deil sayenizde tekrar başladım şimdi 72 buçuğum ya çok korkuyom yine 72 de kalcam diye:43::43::18:oklavayı nasıl çeviriyon kız:27:bu arada öğlen yemeğimide yedim
4 5 kaşık kıymalı taze fasulye 3 kaşık pilav ve yanında yoğurt.şimdide yeşilçayımı içiyom öptümmm ablacıklarımm ben bi kuyumcuya geçim mazallah ortalık hırsız kaynıyo :27:hepinizi öptüm görüşürüzzz

80 den 72 ye düşmüştüm ocak başında sonra 72 den aşa inmincee rejimi bozmuştum:27::27:baktım olcak gibi deil sayenizde tekrar başladım şimdi 72 buçuğum ya çok korkuyom yine 72 de kalcam diye:43::43::18:oklavayı nasıl çeviriyon kız:27:bu arada öğlen yemeğimide yedim
4 5 kaşık kıymalı taze fasulye 3 kaşık pilav ve yanında yoğurt.şimdide yeşilçayımı içiyom öptümmm ablacıklarımm ben bi kuyumcuya geçim mazallah ortalık hırsız kaynıyo :27:hepinizi öptüm görüşürüzzz
o resimdeki gibi koy sopayı enseye sonra sopanın ucu burnunun hizasına gelene kadar sağ sonra soll
bel bu arada bir o tarafa bu bir bu tarafa çeviriyor sıkıştırıyor göbek ve bel yanlarını
dene bak bir kere sonrasını kendin tahmin edersin zaten.
ben kaçtım
ütüm var görüşürüz afiyet olsun bu arada

tamam tamam :83::83::83: furma asuman
önümüzdeki haftaya iyi başlıcaz umarım:64::64:
ayrıca kilo verenleri tebrik ediyorum:124::124::124:
kız ben sana kıyarmıyım kendime furuuyom hayatım. :70:
kızlar menum geldı
Serbest yiyecekler:
- Şekersiz çay, şekersiz kahve ,şekersiz ıhlamur,zero cola
- Yağsız et suları, sirke, limon ,salça, hardal
- Her türlü baharat
- Sunî tatlandırıcılar.

Yasaklar:
- Şeker ve şekerli yiyecekler(bal,reçel,pekmez,marmelat,şurup...vb)
- Hamur işleri,tatlılar(çörek,pasta,kek,kurabiye.....vb)
- Alkollü içkiler,meşrubatlar
- Çok yağlı yiyecekler(kaymak,krema,çikolata ,kuru yemişler...vb)
- Yağda kızartmalar,sos ilave edilmiş yemekler
- Hayvanî ve katı yağlar
- Sakatatlar(karaciğer,beyin,dalak,böbrek,dil,işkembe...vb)
- Salam,sucuk,sosis,pastırma
- İçeriği bilinmeyen hazır gıdalar
- Yağlı et suyu ve tavuk suyu,yağlı soslar
- Havyar,kabuklu deniz ürünleri(midye,karides..vb)
- Listede belirtilmemiş olan her türlü yiyecekler

- Yavaş ve çok çiğneyerek yemek yemeyi alışkanlık haline getiriniz
- Günde 2-3 litre (10-15 bardak)su içiniz
canım hayırlı uğurlu olsun. hangisini yapmaya karar verdin.
ayrıca yavaş yemek ve su olayına kesinlikle katılıyorum onları yapınca çok faredecektir aama ben malesef yapamıyorum.
kilo:70,5

Ben kardeşiyim ablamın interneti kesilmiş açıldığında geri gelecek herkese kolay gelsin!!
tamam canım sağol. ama ablanı haftaya alıcaz listeye hele neti bir düzelsin. :34:
tşk ederim ablacımm inşş böle devam eder arada bi kilo verme duruyo işte şuan tam o kilodayım:44:ama sporsuz olmazz:57::57:acilinden bi bisiklet almalıyım:52:
kilosu sabit olan şekerlerr hep beraberr azimle vercez ama kilosu fazla olan yokki sizin kilonuza gelince benimde öle 100gr 200gr gider haftada:49:
ricaederim canım. :70:
ama şöyle bir durum var hayatım,senin kilon boyuna göre zaten fazla dolayısı ile kilo vermen sen istemediğin sürece durmaz,burada bizimle olarak herhafta 500 gr bile verdirsek sana ayda 2 kg yapar ama sen istemelisin ve bizlerle düzenli paylaşımda bulunmmalısın canım.
ay asuman duvar mı deliceniz kııı :27: çok yaşa emiiiiiiiiii
he valla delmemiz lazım ayyıldızın böle olmuyor valla özelliklede kendim için söylüyorum.
sabrediyorum ama bitiyor sabrım çok kızıyorum kendime.

ayrıca yavaş yemek ve su olayına kesinlikle katılıyorum onları yapınca çok faredecektir aama ben malesef yapamıyorum.

tamam canım sağol. ama ablanı haftaya alıcaz listeye hele neti bir düzelsin. :34:

ama şöyle bir durum var hayatım,senin kilon boyuna göre zaten fazla dolayısı ile kilo vermen sen istemediğin sürece durmaz,burada bizimle olarak herhafta 500 gr bile verdirsek sana ayda 2 kg yapar ama sen istemelisin ve bizlerle düzenli paylaşımda bulunmmalısın canım.

he valla delmemiz lazım ayyıldızın böle olmuyor valla özelliklede kendim için söylüyorum.
kendinede furma kız :16::16::38:

kızlar menum geldı

Diyet1
Her öğünde, her gruptan bir yiyecek seçerek tüketiniz.
(Örn/ sabah: açık çay, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 küçük boy domates, 15gr kepek ekmeği)
sabah:
1. grup: Açık çay(şekersiz), ıhlamur(şekersiz), meyveli çay(şekersiz)
2. grup: Bir kibrit kutusu beyaz peynir(30gr), 2/3 kibrit kutusu kaşar peyniri, 2/3 kibrit kutusu tulumpeyniri, 25gr lor peyniri, bir adet haşlanmış yumurta
3. grup: Bir küçük boy domates(100gr), bir küçük boy salatalık(100gr)
4. grup: 1/2 ince dilim beyaz,çavdar veya kepek ekmeği(15gr)

kuşluk:(10:00-11:00)
1. grup: 1/2 su bardağı şekersiz süt, bir su bardağı ayran
2. grup: Bir küçük boy meyve(80-100gr)
öğle:
1. grup: 2 yemek kaşığı makarna veya pirinç pilavı, bir kase çorba, 4 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği,bir orta boy haşlanmış patates
2. grup: 1/2 kase yoğurt, bir su bardağı ayran
3. grup: 1/2 ince dilim beyaz,çavdar veya kepek ekmeği
4. grup: 4 yemek kaşığı zeytin yağlı sebze yemeği karışık,mantar veya havuç salatası(yağsız)
ikindi:
1. grup: Bir çay bardağı taze sıkılmış meyve suyu veya bir küçük boy meyve
akşam:
1. grup: 30gr. ızgara köfte(bir adet), 30gr. fırında ızgara veya haşlanmış tavuk, 30gr.biftek veya pirzola ,30gr.buğulama veya fırında balık
2. grup: Bir kase çorba, bir ince dilim ekmek, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı veya makarna(yağsız)
gece:
Bir küçük boy meyve

Diyet 2
1.gün:
sabah: 1 dilim kızarmış tost ekmeği, 3-4 dilim macar salamı, çay-kahve
öğle: 3 ızgara köfte, 2 grissini, 1 elma
ikindi: 2 grissini , çay veya nescafe
akşam: 1 tabak bulyon çorba, 1kase piyaz(4-5yemek kaşığı pişmiş kuru fasulye, 1 salatalık, yarım domates, yarım kuru soğan), 3 ızgara köfte
yatarken: 1 elma

2.gün:
sabah: 1dilim kızarmış tost ekmeği, 3-4 dilim macar salamı, çay-kahve
öğle: 1 tabak kıvırcık salata(üzerine 1 domates kesilecek), 1 katı yumurta
ikindi: 2 grissini , çay veya kahve
akşam: 1 tabak bulyon çorba, 2 kuzu veya 1 dana pirzola, 1 kase yağsız cacık
3.gün:
sabah: 1 dilim kızarmış tost ekmeği, 3-4 dilim tost ekmeği, çay veya nescafe
öğle: 250gr yoğurt, 1 elma, 2 grissini
ikindi: 2 grissini , çay veya kahve
akşam: 1 tabak bulyon çorba, 1 dana pirzola, 1 tabak kıvırcık salata, 1 domates

Not:
1- Et porsiyonları 100gr olacak
2- Dana pirzola bulumaz ise, çiğ miktarı 150gr olan antrikot yenilebilir.

Diyet 3
1.gün:(1070kalori)

sabah: 1 ince dilim kızarmış ekmek, teflon tavada 1 yumurta, 1 salatalık, çay ve nescafe
öğle: 1haşlama orta boy patates, 1 haşlama sosis (50-60gr)
ikindi: 2 grissni, çay veya nescafe
akşam: 1 tabak şehriye çorba(bulyon kökenli), 1-2 su bardağı (150gr) haşlama bezelye, 1 ızgara bonfile veya biftek, 1 tabak yağsız cacık

2.gün:(850kalori)
sabah: 1 dilim ekmek üzerine 2/3 kibrit kutusu (30gr) kaşar peynir fırında, çay veya nescafae
öğle: 2 katı yumurta, 1 salatalık, 1domates
ikindi: 2 grissni, çay veya nescafe
akşam: 1 tabak bulyon çorba, 1 kase haşlama pirinç(5 silme yemek kaşığı), 3 ızgara köfte, 1 kase mevsim salata
3.gün:(800kalori)
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3-4 dilim macar salamı, çay-kahve
öğle: 2 bardak ayran, 2 grissini , 1 salatalık
ikindi: 2 grissni, çay veya kahve
akşam: 1 tabak domates çorba, 1 tabak ezme patlıcan(sıcak veya soğuk), 1 porsiyon domatesli et, 1 kase mevsim salata
yatarken: 1 greyfurt veya 1sert armut.

Serbest yiyecekler:
- Şekersiz çay, şekersiz kahve ,şekersiz ıhlamur,zero cola
- Yağsız et suları, sirke, limon ,salça, hardal
- Her türlü baharat
- Sunî tatlandırıcılar.

Yasaklar:
- Şeker ve şekerli yiyecekler(bal,reçel,pekmez,marmelat,şurup...vb)
- Hamur işleri,tatlılar(çörek,pasta,kek,kurabiye.....vb)
- Alkollü içkiler,meşrubatlar
- Çok yağlı yiyecekler(kaymak,krema,çikolata ,kuru yemişler...vb)
- Yağda kızartmalar,sos ilave edilmiş yemekler
- Hayvanî ve katı yağlar
- Sakatatlar(karaciğer,beyin,dalak,böbrek,dil,işkembe...vb)
- Salam,sucuk,sosis,pastırma
- İçeriği bilinmeyen hazır gıdalar
- Yağlı et suyu ve tavuk suyu,yağlı soslar
- Havyar,kabuklu deniz ürünleri(midye,karides..vb)
- Listede belirtilmemiş olan her türlü yiyecekler
Genel öneriler:
- Önerilen her gruptan bir tane seçerek mutlaka onu tüketiniz
- Haftada iki kez yumurta tüketiniz
- Yemeklerinizde az miktarda zeytin yağı,mısır özü yağı veya soya yağı kullanınız
- Fiziksel aktivitelerinizi arttırınız
- Et yemeklerinizi fırında ızgara veya haşlanmış olarak hazırlayınız,ekstra yağ kullanmayınız
- Sütlü tatlılarınızda,çay ve kahvenizde tatlandırıcı kullanabilirsiniz
- Sebze yemeğinizi etli veya kıymalı yerseniz 30gr etinizi diyetinizden kısınız
- Posa içeriği yüksek besinleri tercih ediniz(kepekli ekmek,kuru baklagil,sebze,salata,meyve,,,vb)
- Yavaş ve çok çiğneyerek yemek yemeyi alışkanlık haline getiriniz
- Günde 2-3 litre (10-15 bardak)su içiniz
BENCE EN GÜZELİ 1. DİYET. YAPIMI ÇOK DAHA KOLAY . ALTERNATİFLERIN OLMASI HERZAMAN DAHA KOLAY OLUYOR BESLENMEDE. SEN HANGİSİNE KARAR VERDİN? BEN 1. Yİ KOPYALIYORUM KENDİME :))
http://i53.tinypic.com/116madk.jpg karın bel ve yanları çalıştırıyor
canım bende netten buldum bikaç bişey. göbek eritme harketlerine başlıyrum bu akşam. mekik çekecem bol bol. artık bir hafta hertarafım tutulmuş gezerim yüzümde yanık zaten hala tam kakaılmışa dönecem:9: :9:

göbeği bi eritebilirsem sonra da basen harektelerine başlarım

ben bugun öğle yemeği yiyemedim. 2ye kadar acıkmadım ara öğün olarak bir poğça yemiştim saat 11 de. şimdi acıktım ama paket servis yapacak elemanları yokmuş lokantanın. geç gelır dedi bende kalsın ozman dedim. grissini yedim 2 tane, çayla birlikte.
akşam evde yemeğim yok pırasa yapacam artık.
bide plastık ın listesıınde haftada 2 kez yumurta yıyın yazınca hiç yumurta yemediğimi farkettım ya :44:
bu arada benı tebrik edebilirsiniz. akşam bi tepsi revanı yaptım koçişle kardeşime maşallah bana pammuk gibi olmuş ama sadece bir çatal aldım. oda tepsinin dibinde kalan kısmı. başka da hiççç yemedim :63: :nazar: :nazar:

asumancım ama sen 56.1 sin sanırım ama boyun kaç bilmiyorum çok değil bence ya doğum yaptık haliyle olcaktır ben çarşıda görüyorum bekar kızlar daha ben boylarında benden dombiş ve göbekliler ben bile onların yanında daha fit duruyorum yürürken afallıyo onlar :27: aslında geçen sene 51 kiloydum o zaman herkes çok kızdı dediler bu ne hal ya naptın sen dediler :-(
arkadaş olarak ekledim sizi zaten haftaya resim falan koycam eski halimden bir de şimdikinden falan :51:

BENCE EN GÜZELİ 1. DİYET. YAPIMI ÇOK DAHA KOLAY . ALTERNATİFLERIN OLMASI HERZAMAN DAHA KOLAY OLUYOR BESLENMEDE. SEN HANGİSİNE KARAR VERDİN? BEN 1. Yİ KOPYALIYORUM KENDİME :))

canım bende netten buldum bikaç bişey. göbek eritme harketlerine başlıyrum bu akşam. mekik çekecem bol bol. artık bir hafta hertarafım tutulmuş gezerim yüzümde yanık zaten hala tam kakaılmışa dönecem:9: :9:

yap canım yap ama yürüyüşle başla derim sonra mekike asılma karnın hamlar birden az az sayılarla başla sonra güzel ılık bir duş al etlerin acımasın tamam mı hadi bakalım

bende ütü yaptım geldim 5 tane gömlek 10 tane atlet ütüledim ve şimdi ucuyorum jet hızıyla
yarım saatlik yüryüşüm var sonra dizim başlıcak :36:
oklavam falnada alım geliyom heytt
bu hafta bende 57 küsür olmak istiyorum inşallah:29: he birlikteeeeee

ayyıldızım benım byan doktorlarla ilgili biraz takıntım var. zamanında adet olamıyordum bu yuzden tedavı gördüm. öğrencıydım ozman üniversıte. bayan doktorlara gititm. ama nedense hemcinslerıne çok kaba davranıyorlar. o çatala yatmışlığım vardır benımde yanı. mantar falan oldum birsürü şey.. ama sankı erkek doktorlar daha kıbarmış gibi gelıyor bana ya. ben mı yanlıs düşünüyorum bılmıuyorum.
Ben hem kadın doktordan hem de erkekten utanıyorum.2 kez sezerya oldum,2'sini de erkek doktora yaptırdım.Mantığım şuydu,fiziksel olarak daha kuvvetli oldukları için bebekleri daha kolay çıkarırlar.Ama hiç çatala çıkmadım.
Jinekolojik kontroller için kadın doktora gittiğiminde de çok geriliyorum.Sonuçya o çatala çıkmak hiç de kolay değil.
** 13 .TAKIM 194. ETAP **
Ad1 ( 56.7 /56.6 / 0.1 / 0.18 %)
Ayyildizim ( 58.7 /58.4 / 0.3 / 0.51 %)
_ferdici_ ( 74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %) (yeni üye)
hankypanky ( 94.0 / 94.0 / 0.0 / 0.00 %) (yeni üye)
ms22 ( 81.0 / 80.0 /1.0 / 1.23 % )
neyneyse ( 64.8 /65.1 / -0.3 / -0.46 %)
nihan86 ( 55.5 /55.4 / 0.1 / 0.18 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 79.0 /77.0 / 2.0 / 2.53 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
sakaleynmaster ( 65.0 / 65.9 / -0.9 / -1.38 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 764.0 /760.0 /4.00 /0.52 %)

En şişman benmişim :))
İnşallah haftaya 93'lerde olurum.

Ben az önce öğle yemeğinde somon ızgara yedim.Çok kaprissiz bir balık.Bir tek yıkayıp ızgaranın üzerine koyuyorum.Tuz ve baharat bile yok.Yağlı bir balık ancak yağı omega3 açısısından çok faydalıymış.
Yanında da bol yeşillikli salata.Marul,roka,tere,az havuç,taze soğan.

asumancım bu etler susatmadı aslında ben sevmeyerek yedim dana eti daha güzel oluyo sanırım köri falan katmadıydım ondan mı acep bir hoş hoş geldi bu arada sporları hergün yapacağım fit bir kadın olarak hayata dalacağım :1:
enes iyi çok şükür gitti kreşe geldi bakalım şuan için herhangi bir sümük öksürük olayı yok :52:
ama yinede ilaçlarını vermeyi ihmal etmicem 7 gün dedi pazar günü bitiyor inşallah.geldikten sonra mercimek çorbası içirdim yarım kase dedim sen öğretmene söyledin mi bu çorbalarla annem beni iyileştirdi diye :45: hayır diyo kerata o iyileştirmemiş yani ama çorbayı içti konuştum konuştum bitti.eşim gelicek 3 ten sonra izin alıp ses gitmiş ateşide varmş sabaha kadar sayıkladı durdu ıhh bilmem ne sesler geldi bende tam uyuyamadım ama olsun artık gece erken kalkarım bu arada erken yatınca suyu vücut daha çabuk tüketiyor rabiş ben giderken hala buralardaydı :35:
dal hayatım dal ,fit bir kadın ol ve hayata dal. yakışıırrr :42:
enesin iyi olmasına çok sevindim,daim olsun dilerim. oynamaktan gelmez aklına annesi sen öğreticen ki anca. kocişinde dikkat et canım,yazık adamcağızaonunda alnına nemlimendil falan koy iyi gelir.
marketlerde koca koca reyonlar abur cubur olmuş. ben çocukken bu kadar gofret, çikolata yediğimi hatırlamıyorum. her gün her gün kesinlikle yemezdik. şimdi en küçük markete gitseniz çocuk görüyor. bir de reklamlar sürekli empoze ediyor. işte koca koca biz kaçabiliyor muyuz? ne çekiyorsak bu sağlıksız abur cuburdan çekiyoruz.
canım, yemeyen çocuk zor. kendi yemeyen çocuk ayrı zor. benim oğlum seninki kadar büyük değil. belki seni tam anlayamam ama naçizane derim ki bırak önüne kaşığı artık. yeter bence 7 yaşına gelmiş. ama yemedi diye abur cubur yemesine izin verme. onunla konuş, artık seni çok çok rahat anlar. kitaplar falan alabilirsiniz, belki okuyarak daha iyi yerleşir.
bu arada gop'da ali dayı çocuk kütüphanesi diye bir yer var biliyor musun? biz geçen hafta ordaydık. o kütüphaneden de yararlanabilirsin.
hergün aburcubur yemek mi nerdeeee. ama şimdikilere laf anlatamıyoruz benim oğlumda sürpriz çikolata hastası sürekli soruyor 2 günde yada 3 günde bir alıyorum ama ileride kendi almaya başladığında ne yapıcaz bakalım. para vermicem ama alacak birilerini illaki bulur.
bana sorsan yemeyen çocuk daha zor. anne olarak stresim 2 kat artıyor. o güzel yemek yiyince çok çok mutlu oluyorum.
menümü yazayım:131:

kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, 3 zeytin ve 1.5 dilim kadar ekmek.
ara: 3 dilim elma ve 1 portakal ve 1 kuru hurma
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 1 tane etiform mısır patlaklı şey, adı ne bilmiyorum:)
ikindi: 1 kase tarhana çorbası
ara: 3 dilim armut, 5-6 kabak çekirdeği
akşam: 2 tane küçük patlıcan dolması ve 3-4 tatlı kaşığı sarımsaklı yoğurt
ara: sütlü şekersiz neskafe ve 1 çay tabağı fındık, badem, dut kurusu ve çekirdekli karışım.
gezmek dışında spor yok. 3.5 lt'den fazla su var. tuvalete gidip gelmek spor sayılsaydı 1. ben olurdum herhalde:66:
bu arada gezmek kısmı alışverişti veee sonunda 38 beden kıyafetler satın aldım.:62:çok mutluyum. 2 pantolon ve 1 etek aldım. sadece pantolonlardan bir tanesinin düğmeleri kapanmıyor gibi ama yine de aldım onu beni teşvik etsin diye. eteği giydim çok ince gösterdi, maşallah deyin:nazar::nazar::nazar:
canım afiyet olsun,gerçekten güzel bir menü. cicilerin hayırlı olsun hayatım üzerinde eskisin. şaka maka 38 beden oldun ya helal olsun sana wc güzeli seniii. :46:

haha daha esmer güzelleri hoşuma gidiyo diyo ay ölezemmm :62:
oy oy ben bir simit şeklinde birşey alıp çevirmeliyim folklordaki kızlar gibi desene :51:
yok enesinki gibi değil bu başka arkadaşı hastaymış sanırım ondan olmuştur diyor ses falna gitmiş durumda bir de ilaç almış gelmiş etipufun içine koyup yiyo adam:26: direk yutamıyor :52:
akşam geldi geleli yatak odasında dinleniyor arada gidip yedirip içirip geliyodum şimdi kalktı işte hap aldı yatarken diyo mediş hadi gel diyor dedim sen git hadi ben az oturayım :53: sonra dedim şey gelmemi çok mu istiyorsun dedim anladı tabi yok yok ben zaten çok hastayım hadi çok geç kalma üşütme yine dedi gitti :1:
folklör deyince içim burkuldu. eski günlerim aklıma geldi. :59:
etipuf içine ilaç amanın çok komik yaa harika valla.:9: hasta haliyle adamcağız seni ne yapsın. :9:
menü güzel de birşey dikatimi çekti binricisi ıspanak kavurması ne kaddardı :35: ikincisi de 4. sefer yemek yemiş gibi sanki :3: çok su içmişsin haha ama çok zararlı değil mi bacım gı zehirlenme sonra bu arada aldığın ciciler hayırlı olsun güzel güzel giyiver bacım o düğmesi olmayana sığmak için sen çok azimlisin güveniyorum sana .bende diğer ay gidip kendime hamiş pantolon alacamm jean hem de kışa kadar benimkiler idare etmez sanki m beden alayım varsın göbiş zaten çıkacak :49: heyecanlanıyorumda ya .ay ozaman ben listeden çıkıcam demi neyse bende kontrol denetmen olurum sizin.:1: valla gebelik sayfasına çok ugruyorum belki oralardada turlarım ama sizi aslaaaaaaaaaaa bırakmamm :nazar: seviyorum sizi asumancığıma takılıp geldim için çok mutluyum .canım kaptanım benim.:27:
vallahi gülüm bende ilk defa görüyorum ilaçla birlikte 10 tane etipuf almış gelmiş kablarını biriktiriyorum enes kreşe götürüyor faaliyet için :52: aslında sormamdaki sebep niyetini anlamak içindi ama niyeti kötü değilmiş zavallım gitti yattı yarın tekrar dr gidicekmiş rapor alıp evde yatıcakmış bende ayaklarına kadar mamalar taşıcakmışım.enescik kreşe gider mi onuda bilmiyorum sabahbelli olur.
canım benim bizi mutlu edersin,her zaman gel yine aynı bu şekilde yaz yaz dur.
ya bu arada herkes gebelik düşünüyor.
rabia
seyyah
nihan
ayyıldız
başka varmı bebek düşünen unuttum.
bu arada seyyah ve nihan adet oldunuzmu bu ay kızlar. :52:

sağol canım sanada iyi geceler birda livaa diye bir yer var aşırı manayagg kıyafetlr getirmişler.
görsen spor tarzı birşeyler aslında boy olcak ki şöyle 1.70 giyip gezicen of 1.58 boyla ancak kestiriyok yarısını milletin dize gelen yeri bizim aşağı geliyo :1:
yarın tartlıcak yatıp ödemimi atmam lazım bugöbeğim niye şiş ya inse ya hemencik.
off spor yakarken oklavayla şöyle hamur açar gibi yaptıydım faydalı olur mu acep hergün denesem mi :52: allah rahatlık versin gülüşüm
kızlar hep gündüzcü gececi olanlar belli oluyo hepten yalnızlık çekiyoruz :55:
sen gene şükret 1.58 boyun var hayatım. beterin beterin var bende 1.55 im. ama bende şükrediyorum artık ne yapalım. :29:
günaydın kızlar

dün öğlen menüm
4 yk barbunya
2 yk pilav
2yk yoğurt

akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak patates oturtma
3 yk yoğurt

ara:1 muz

spor:40 dk yürüyüş

sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
yarım kk helva
1 kk peynir

kilom:55.4
nihancım seninde menüler çok düzenli oluyor hayatım. noktasına kadar yazıyorsun hiç atlamadan.tebrikederim canım seni. yine güzel öğünler olmuş afiyet olsun canım.
ama yine kayboluyon ortalardan,kankanı hala bulamadınmı kuuuu. :1:
dün menümdne hariç akşam kaçamağım oldu..:(((kızım lahmacun istedi malesef çeyrek lahmacun ve yanında karışık salat yedim..birde minik milkinis:((
ama 35 dk yürüyüşüm var..ne artıdayım ne ekside misali oldu dün..
gelelim bugünkü menüme..
sabah
bir dilim kızarmış çavdar ekmeği..
1 adet yumurta
2 zeytin
1 kk beyaz beynir yeşil çay..
ara elma..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
salata yoğurt ve 1 dilin çavdar ekmeği.
ara yeşil çay
akşam belli değil...
lahmacun fazla olmamış canım tebrik ederim,sen mi yapmıştın lahmacunu.
diğer öğünlerde iyi olmuş güzel atlatmışsın. afiyet olsun.
günaydınlar kızlar,

kilom 65.1
bu hafta almış olduk, bakalım hayırlısı:30:
kahvaltı işlerini halledince gelirim inşallah.
:8::64::10::9::54:
günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmeğe peynirli tost
ara 2 grisini 1 fincan yeşilçay
öğlen 1 kase kuru fasülye 2 dilim ekmek
akşam 10 taen incecik sarma 3 kaşık yoğurt 2 tane pizza ekmekçik
yemekten sonra 1 elma 1 portakal
bu sabahki kilom 56
dün tartıda 55.7 görmüştüm annemin sarmaları kilo aldırmış bana
pizza ekmekcik nasıl oluyor ki boyutu ne kadar canım.
kendinede furma kız :16::16::38:

vurdum vurdum totom ada vurdum kızarmıştır sanırım. :37:

dal hayatım dal ,fit bir kadın ol ve hayata dal. yakışıırrr :42:
enesin iyi olmasına çok sevindim,daim olsun dilerim. oynamaktan gelmez aklına annesi sen öğreticen ki anca. kocişinde dikkat et canım,yazık adamcağızaonunda alnına nemlimendil falan koy iyi gelir.

hergün aburcubur yemek mi nerdeeee. ama şimdikilere laf anlatamıyoruz benim oğlumda sürpriz çikolata hastası sürekli soruyor 2 günde yada 3 günde bir alıyorum ama ileride kendi almaya başladığında ne yapıcaz bakalım. para vermicem ama alacak birilerini illaki bulur.
bana sorsan yemeyen çocuk daha zor. anne olarak stresim 2 kat artıyor. o güzel yemek yiyince çok çok mutlu oluyorum.

canım afiyet olsun,gerçekten güzel bir menü. cicilerin hayırlı olsun hayatım üzerinde eskisin. şaka maka 38 beden oldun ya helal olsun sana wc güzeli seniii. :46:

folklör deyince içim burkuldu. eski günlerim aklıma geldi. :59:
etipuf içine ilaç amanın çok komik yaa harika valla.:9: hasta haliyle adamcağız seni ne yapsın. :9:

canım benim bizi mutlu edersin,her zaman gel yine aynı bu şekilde yaz yaz dur.
rabia
seyyah
nihan
ayyıldız

sen gene şükret 1.58 boyun var hayatım. beterin beterin var bende 1.55 im. ama bende şükrediyorum artık ne yapalım. :29:

nihancım seninde menüler çok düzenli oluyor hayatım. noktasına kadar yazıyorsun hiç atlamadan.tebrikederim canım seni. yine güzel öğünler olmuş afiyet olsun canım.
ama yine kayboluyon ortalardan,kankanı hala bulamadınmı kuuuu. :1:

lahmacun fazla olmamış canım tebrik ederim,sen mi yapmıştın lahmacunu.
diğer öğünlerde iyi olmuş güzel atlatmışsın. afiyet olsun.

:8::64::10::9::54:

vurdum vurdum totom ada vurdum kızarmıştır sanırım. :37:
sağol kaptan dünkü menüme bakmaya kıyamıyorum hakikaten:60:
çok güzel duruyo:60:
buldum buldum kankamı:77::78:

ben adet oldum asumancım ara verdik biz ondan korunuyorum:97:

yap canım yap ama yürüyüşle başla derim sonra mekike asılma karnın hamlar birden az az sayılarla başla sonra güzel ılık bir duş al etlerin acımasın tamam mı hadi bakalım

bende ütü yaptım geldim 5 tane gömlek 10 tane atlet ütüledim ve şimdi ucuyorum jet hızıyla
yarım saatlik yüryüşüm var sonra dizim başlıcak :36:
oklavam falnada alım geliyom heytt
bu hafta bende 57 küsür olmak istiyorum inşallah:29: he birlikteeeeee
10ar taneyle başlıyım dedim iyi demi?
tabi birlikte şekerim birlikten kuvvet doğuyor :29:
rabia
seyyah
nihan
ayyıldız

yok canım benım adet biteli2 hafta oldu bu ay var daha :)
pizza ekmekçik şöyle oluyor canım bayatlayan ekmekleri dilimleyıp evde kalan artık bozulmaya yuztutmuş ne vars ayumurtayla birleştırıyorsun ekmeklerin üstüne sürüyorsun fırına atıyorsun :)) kocam buna pizza ekmek diyo :)
evde artık peynirler ve bozulmaya başlayan domatesler vardı biraz da sucuk ekledim kırmızı bıber tuz falan .. en küçük dilimlerden iki tane yedim. hani şu ekmeyın ucundaki dilimlerden :34:

kolay gelsinn ablacık şu oklava işini akşama yapim bakalım:34:

En şişman benmişim :))
İnşallah haftaya 93'lerde olurum.

Ben az önce öğle yemeğinde somon ızgara yedim.Çok kaprissiz bir balık.Bir tek yıkayıp ızgaranın üzerine koyuyorum.Tuz ve baharat bile yok.Yağlı bir balık ancak yağı omega3 açısısından çok faydalıymış.
Yanında da bol yeşillikli salata.Marul,roka,tere,az havuç,taze soğan.

afiyet bolsun canım öğlen için güzel bi menü balık çok yararlı proteinli olduğu içinde zayıflamaya yardımcı

kızlar plastıkten özendım bende kendıme alternatifli bi diyet listesi hazırladım nacizane :69:
sabah
1.grup : 1 çay bardağı süt / 1 kase tahıl gevreği(3 yemek kaşığı)
2. grup: 1 dilim beyaz peynir / 1 haşlanmış yumurta
3. grup: 2 dilim kepek ekmeği/1 dilim beyaz ekmek

ara
1.grup: 1 fincan yeşilçay/1 fincan siyah çay (şekersiz)
2.grup:2 form bisküvi/1,5 grissini benzeri krakerler

öğle
1.grup: 1 kase çorba/1 kase kuru baklagil/1 porsıyon sebze yemeği
2. grup:1 porsiyon et/1porsıyon tavuk yemeği
3. grup:1 dilim beyaz ekmek
4. grup:1 kase cacık/1 bardak ayran

ara
1.grup:1 ortaboy meyce(elma yada portakal)/1 fincan yeşilçay
2.grup:1 çay tabağı kuruyemiş(leblebi/fındık/badem/kuruincir/kurukayısı/hurma/kuruüzüm)

akşam
1.grup:1 kase çorba/3 y.kaşığı bulgur pilavı/2 y.kaşığı pirinç pilavı/2 kaşık makarna/1dilim fırında makarna
2.grup:4 y.kaşığı(maksimum)sebze yemeği/2y. kaşığı kuru baklagil yemeği/1tabak tavuk yada et yemeği
3.grup:1 kase cacık/1 kase zeytinyağlı,limonlu salata

yemekten sonra
1.grup:1 yada 2 meyve/1 avuç çerez(çekirdek fındık gibi daha zararsız olanlardan)
2.grup:1 fincan nezcefe/2 bardak çay(şekersiz)/ 1 minik kase sütlü tatlı(bazen:))

Son düzenleme:
:nazar: valla canım arkadaşına teşekkür et gerçekten çok güzel olmuş hemen kopy yapıp pc me aldım

Evet canım halen konuşuyoruz sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin bende ona iletirim

canım bende diyet 1 daha iyi alternatifli onu yapıcağım 6 günde spor yapıcam öyle istiyor :) 3 gün ağırlık 3 gün cardio

bende birinciyi yapıcam canım göbek daha kolay gidiyor inan cla kullan bölgesel erimede çok iyi bi kapsül benim 1 kg göbekden gitmiş :) 10 gun sonrada diyetisyenle randevum var yine yani yağ ölçümü hemde bakarız ne kadar yağ gitti

heheh nasıol olmuş listem kızlar plastıkınden kopiş çektim birazcık. genelde benım yediklerim bunlar.
kaçamakları saymazsak tabi :37:

pehlivanson canım çok tebrik ederim seni 2 kilo verdin gerçekten harika devamını dilerim canım.:65::119:

ferdici sende takıma gerçekten girmek istediğini bize kanıtlamış oldun. paylaşımlarını bu şekilde sürdürmeni dilerim ayrıca vermiş olduğun 1.4 kg için seni çok tebrikederim. :124::129:

ms22 canım sende gayret gösterek 1 kilo vermişsin çok tebrik ederim devamını dilerim canım. (not:paylaşımlara dikkat) :64:

seyyah ve ayyıldız biraz daha gayret kızlar. tebrikler. :24:

nihan ve asuman vermiş olduğunuz 100 gr kilodan saymayarak haftaya daha çok azimle duvarı delmenizi bekleriz. hadi bakem bi gayret. :57:

sakaleynmaster, canım dakka bir gol bir. yediklerine çok dikkat edemedim ama eğer abartlı yemediğini düşünüyorsan eminimki bir sebebi vardır,adet döneminde olabilirsin,yada öde oluşmuştur vs. haftaya düzeleceğine eminim.:10:

neyneyse cigerim,şekerparem bende su olduğunu düşünüyorum sen en iyisi tartı zamanından önce belirli bir saatte su içme hayatım. :13:

kaptan teşekür ederim.bu hafta çok azimliydim.bakalım iple çekicam artık cumaları. kilo veren tüm arkadaşları da tebrik ederim.veremeyenleri de tebrik ederim almamak da çok güzel ama rabiacım senin ki kesinlikle sudur.çünkü çok güzel besleniyosun

Rabia canım adet öncesi dönemdeyim ve 3 gündür çok su tükettim..öyle fazla kaçamağım olmadı düzenli yazdıklarımı yedim..
Bugün koşu bandında yürüyeyim dedim.35 dk yürüdüm ama oğlum hergün 1.5 saat uyurken 35 dk sonra uyandı:(( yani tam yüryüşümü bitirip duş alma planları içideyken ayakta sallamadanda uyumaz..acelece üstümü değşip ayağıma aldım..amanın çocuğun sıcaklığı yürüyüşün sıcaklığı yandım resmen..sonuç ayağımdan her indirişimde uyandı:((( şimdide tam kalktık..bu teri üstümden atmadan rahat edemem ..of sporsuz olmuyor yapayım dediğim günde ya birşey çıkıyor yada böyle rezil oluyorum..ama pes etmek yok..
az önce sinirle karşık 1 bardak süt ve yarım çavdar ekmeği arası minnak beyaz peynir yedim..birazdan yeşil çayımı içeceğim..

Back
X