hımmmmm demek isteklerimize yanıt alacağımız dönemdeyiz..ama bize veren dolunay değil ki canım rabbim ve o her dönem insanların isteklerine yanıt verir...onun için aracı kullanmayınderken sen dolunayı zaten direk aracı ediyorsun bunuda dikkat derim..kızlar teşekkurler
spordan geldım yoga yaptım cok ıyı geldi kaslarım ağrıyor biraz yogada tetikledi :) bu arada hemen size dolunay ıle ılgılı soyledıklerını yazayım hocanın
- Dolunay butun ısteklerımıze cvp verecek bir dönemde
- Ne istiyorsak bir aracı koyarak istememeliyiz
Örneğin : kilo vermek istiyorum çünkü sevgilim olmasını istiyorum veya kilo vermek istiyorum sevgilim olması için değil direk sevgilim olmasını istiyorum gibi net şeyler isteyin
herşeyin olacağı bir dönemdeyiz evren şu an bütün isteklerimize cvp veriyor sadece içten ve net olarak isteyelim kızlar o halde hemen isteyelim
KİLO VERMEK İSTİYORUM KENDİM İÇİN KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN![]()

harikasınsabah:3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt katıldı içildi.
ara:3 ısırımlık develi armut
öğlen:yarım su bardağı haşlanmış kepekli makarna 4 yk kadar yoğurt ve sarımsakla yenildi.
ara:büyük bir kupa 5i1 arada çay yanında 6 adet diyet form bisküvi limonlu.
akşam:4 yk kadar mercimek çorbası,5 yemek kaşığı karnıbahar yemeği,2 dilim light ekmek,salata
ara:4 dilim greyfut,1 dilim portakal
sporlar
ikindi vakti:
yarım saat seri yürüyüş yapıldı
200 tane mekik çekildi =100 yarım +100 tam mekik olmak üzere
200 oturduğum yerden sopa çevirme
200 ayakta iken yanlara doğru eğilme eller aşağıdadüz şekilde diz kapağına doğru eğilme
akşam yemekten 45 dk sonra:
yarım saat seri yürüyüş yapıldı
100 oturduğum yerden sopa çevirme
100 ayakta sopa çevirme
200 ayakta iken yanlara doğru eğilme eller aşağıdadüz şekilde diz kapağına doğru eğilme
toplam su miktarı:2 litre
![]()

çok geçmiş olsun.doktorumu çok seviyorum canım...zaten ilk muayenem psikolog eşliğinde olmuştu :))
zorlandım o da beni hiç zorlamadı... tabii şimdi daha kolay oluyor ama yinede çok sıkılıyorum...bazen dakikalarca benim hazır olmamı bekliyo...Allah böyle dr.ları eksik etmesin başımızdan ama çokta ihtiyaç duymayalım...sadece doğumda falan :))
yakında döneceğim takıma... bizim buraya b-fit açıldı...kk'dan baktım kimi çok memnun kimi değil çok kararsız kaldım...zaten bizim burda bayanlara özel bi yer yok elim mahkum gibi...ama acaba boşuna mı para veririm 30dk. için kararsız kaldım
rabbim sabrını veriyor ..onlar senin cennette şefaatçin oldular..
yaşadığın acı ve ağırda olsa herşey biz insanlar için.. bende iki düşük ve bir kürtaj yaşamış birisi olarak acını azda olsa anlayabiliyorum..şimdi kilona değil sağlığına öncelik vermen daha önemli ..bizler her daim burda yanındayız ve duacınızız...
bu gün sabaha kadar uyumadık sat başı ağaldı ve uyandı hep ayağımdaydı..şu anda çok uafak yaramazım ama bu işi başaracağım..gece boyu ağrımadık yerim kalmadı iki ağrı kesiciyle ancak ayakta durabildim..sabahında 6 sında tam kalktık..babamıza satıp 1 saat kızın odasında uyumaya çalıştım ama olmadı..bu seferde acıkıyorlar diye kalktım....canım, küçük bebekle bilmez miyim ne kadar zor? ben hiç yer hareketi yapamıyorum evde. çünkü benim yaramaz oğlum ya gelir sırtıma oturur ya karnıma oturur. birkaç kez pilates deneyim dedim, evde facia çıktı:)) şimdi ayak üstü yapılabilecek sporları yapıyorum. biraz büyünce seni bırakıyorlar ama bu sefer de sporu oyun sanıyor. en güzeli müziği açıp oynamka oluyor çünkü ona bayılıyor. beraber zıplıyoruz. yalnız tabi ben de oğluş uyumadan duş alamıyorum. biraz büyük olsaydı çizgi film falan aç, ona bakarken 5 dk da duş al çık derdim ama daha küçük. herhalde tv ilgisini çekmez.
yine de moralini bozma. çocukla da spor yapabilmenin yollarını bulacaksın. bugün 35 dk uyumuş olsa da normal uyuduğu bir gün sen de mutlu bir şekilde sporunu yaparsın inşallah.
m
benim de değiştirme lüksüm yok ama bakıyoruz hülyalı hülyalı:97:benimki bellonadan, bellonanın outlet mağazasında satabiliyorsun mobilyanı. hani belki öyle yapılabilir. ama zarar ederiz muhtemelen.
yatak odam beyaz siyah..sitelerden aldık..1 ay oluyor halısı ve perdesini haledemedim..

otuma gurubum mor beyaz.. ..bellonadan aldık..1hafta ile 3 hafta arasında gelirmiş..
Son düzenleme: