canım reglde kilon artar ben de şuanda göbişim şişkin gögüslerim kocaman oldu agrıyorda üstelik ama ben bu hafta zaten kilo veremem .ancak haftaya güzel bir rakam görürüm gibi geliyor 1kg mu fazla gelmiş oluyorsun o zaman.günaydın...
regl yaklaştı halsizim 27:..dünkü menümde herşeyi tam yaptım veee..malesef saat 5 te akşam yemeği yediğim için 7 gibide 1 ufak dilim tam buğday ekmeğine nutellacık sürüp yedim...
ya ben ilk doğum kilocuklarını veririken hiç. kasmadım ve çokda güzel verdim..ama bu sabah diyete başlayalı tam 1 hafta oldu tartıldım günü değil biliyorum ama haftalık kaybımı hesaplamak için tartıldım ve 66 çıktımşok şok şok..sporsuz bile çok rahat giden kilocuklarım reglle takıldı diyorum...
neyse soeun değil hedef belli daha 1 hafta oldu başlayalı ...yılmak yok yola devam.
![]()
koşu bandın varsa çok şanslısın valla bende evde yer olsa almak istiyorum ama koyacak yer yok çok faydalı sürekli üstünde olurdum sanırımhafif bi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek ile...
ee bugün sadece 100gr gitmiş... koşu bandına daha çıkamam ama evin içinde bari yürüyeyim diyorum
sizler nasılsınız?

alışkanlıklar iyidir canım faydalı olduğu sürece.bende daha yeni yaptım kahvaltı bakalım güne güzel başladım umarım öyle gider.henüz kahvaltımı yapmadım çocuklarıda doyurmadım..alışkanlık yaptınız sizlere bakmadan ve yaptıklarımdan bahsetmeden güne başlamak eskik oluyor...![]()
altın çilek ne canım ilaç mı bu arada sende aynı benim gibi yapıyosun artık kellogs olayınıgünaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah: yarım kase(3y.kaşığı) nesfitin üzerine yarım çay bardağı kadar süt
ara: 3 badem -3 fındık - 1 fincan yeşilçay
ara: 1 grissini
ara :1 hurma
öğle: (saat 2 -2buçuk arası yedim oyuzden çok aram oldu)1 kase nohut yemeği-1 dilim ekmek
ara:3 leblebi-2yaban mersini-1altın çilekk(yolda yürürken yedim)
akşam: 1 parça fırında tavuk(bütün tavuğun bacak kısmı)yanında garnitür olarak biraz patates,domates,biber(fırında)-1 kaşık bezelyeli bulgur pilavı. yemeği zeytinyağıyla yaptım.
ortalama 1 km yürümüşümdür ancak.
gün içindeki su miktarım da 1,5-2 litre arası
bu sabah aç karnına 5 altın çilek yedim.üstğne 2 bardak su içtim. 15 dk sonra yarım kase nesfitin içine 5 tane yaban ersini attım. 1 çay bardağı kadar da süt ekleyip yedim.

haftaya yarışıyoruz haberin olsun seyyahım kimse yarışma taraftarı değil .
cumadan başlarız okey
ben regl olacağım ama zaten reglde yapılan egzersizler ,yüryüşler daha çok verdiriyor kilo