Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın...
regl yaklaştı halsizim 27::52:..dünkü menümde herşeyi tam yaptım veee..malesef saat 5 te akşam yemeği yediğim için 7 gibide 1 ufak dilim tam buğday ekmeğine nutellacık sürüp yedim...:37::35:
ya ben ilk doğum kilocuklarını veririken hiç. kasmadım ve çokda güzel verdim..ama bu sabah diyete başlayalı tam 1 hafta oldu tartıldım günü değil biliyorum ama haftalık kaybımı hesaplamak için tartıldım ve 66 çıktım:27::52::53:şok şok şok..sporsuz bile çok rahat giden kilocuklarım reglle takıldı diyorum...:50:neyse soeun değil hedef belli daha 1 hafta oldu başlayalı ...yılmak yok yola devam.:10::6:
canım reglde kilon artar ben de şuanda göbişim şişkin gögüslerim kocaman oldu agrıyorda üstelik ama ben bu hafta zaten kilo veremem .ancak haftaya güzel bir rakam görürüm gibi geliyor 1kg mu fazla gelmiş oluyorsun o zaman.

hafif bi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek ile...
ee bugün sadece 100gr gitmiş... koşu bandına daha çıkamam ama evin içinde bari yürüyeyim diyorum
sizler nasılsınız?
koşu bandın varsa çok şanslısın valla bende evde yer olsa almak istiyorum ama koyacak yer yok çok faydalı sürekli üstünde olurdum sanırım :52:

henüz kahvaltımı yapmadım çocuklarıda doyurmadım..alışkanlık yaptınız sizlere bakmadan ve yaptıklarımdan bahsetmeden güne başlamak eskik oluyor...:16::9:
alışkanlıklar iyidir canım faydalı olduğu sürece.bende daha yeni yaptım kahvaltı bakalım güne güzel başladım umarım öyle gider.

günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah: yarım kase(3y.kaşığı) nesfitin üzerine yarım çay bardağı kadar süt
ara: 3 badem -3 fındık - 1 fincan yeşilçay
ara: 1 grissini
ara :1 hurma
öğle: (saat 2 -2buçuk arası yedim oyuzden çok aram oldu)1 kase nohut yemeği-1 dilim ekmek
ara:3 leblebi-2yaban mersini-1altın çilekk(yolda yürürken yedim)
akşam: 1 parça fırında tavuk(bütün tavuğun bacak kısmı)yanında garnitür olarak biraz patates,domates,biber(fırında)-1 kaşık bezelyeli bulgur pilavı. yemeği zeytinyağıyla yaptım.
ortalama 1 km yürümüşümdür ancak.
gün içindeki su miktarım da 1,5-2 litre arası

bu sabah aç karnına 5 altın çilek yedim.üstğne 2 bardak su içtim. 15 dk sonra yarım kase nesfitin içine 5 tane yaban ersini attım. 1 çay bardağı kadar da süt ekleyip yedim.
altın çilek ne canım ilaç mı bu arada sende aynı benim gibi yapıyosun artık kellogs olayını :15: ben sütü çok olunca sevmiyorum tam kararında oluyo demi
haftaya yarışıyoruz haberin olsun seyyahım kimse yarışma taraftarı değil .
cumadan başlarız okey
ben regl olacağım ama zaten reglde yapılan egzersizler ,yüryüşler daha çok verdiriyor kilo

uyanış:1 saat seri yürüyüş yapıldı.
saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.

Son düzenleme:
kızlar merabalar biliyorum paylaşımlarım çok azaldı bu sıralar ama tam ara sınavlar dönemi çok yoğunum sürekli proje sınav:(((
yediklerimin listesini tutuyorm, biliyorsunuz.. istanbuldaki diyetisyenime yolladım. fakat bana çikolata ve cekirdek kacamaklarımın çok kötü oldgunu söyledi bnmde moralim bozuldu:((
bu arada biliyorsunuz saglıklı su oranı en az yüzde 50 olmalı ya insan vücudunda bnm su anda yüzde 45 o suyu yerine koymaya calısırken vücut sanki hiç kilo vermio gibi rakamlar sabit kalıyor ama yag oranım azalıyor ama vermemiş gibi gelio işte kulaga o çok fena :(((
bide bu kavitasyona bnde baktım, hedefim mayısa kadar zayıflamak 15 maysta kesin dönüş yapıorm 22sine kadarmıs suresi zaten hemen o arada gitmeyi yazılmayı planlıyorm ne dersiniz? hem bölece toparlarım biraz moralde olur geriye kalanları eylüle kadar veririm.. yag oranı uzerinden konusmayı seviyorum bu yüzden moralim bozulmasın diye
canım, sınavlarında Allah kolaylık versin. eğer istersen sınavların süresince seni izinli yazabiliriz. düzenli katılım olmayacaksa en mantıklısı öyle oluyor. sınavların bitince yine gelirsin listemizde yeralırsın.
bu arada yani çikolata ve çekirdeğe niye o kadar kızdı ki? diğer karbonhidratlara hiç kızmadı mı diyetisyenin?
kavitasyon çok popüler bu aralar. belki sen de denemelisin. umarım iyi sonuç alırsın.

günaydııııııınnnnn :71:
günaydın dosbam:70:

günaydın...
regl yaklaştı halsizim 27::52:..dünkü menümde herşeyi tam yaptım veee..malesef saat 5 te akşam yemeği yediğim için 7 gibide 1 ufak dilim tam buğday ekmeğine nutellacık sürüp yedim...:37::35:
ya ben ilk doğum kilocuklarını veririken hiç. kasmadım ve çokda güzel verdim..ama bu sabah diyete başlayalı tam 1 hafta oldu tartıldım günü değil biliyorum ama haftalık kaybımı hesaplamak için tartıldım ve 66 çıktım:27::52::53:şok şok şok..sporsuz bile çok rahat giden kilocuklarım reglle takıldı diyorum...:50:neyse soeun değil hedef belli daha 1 hafta oldu başlayalı ...yılmak yok yola devam.:10::6:
sana da günaydın canım.
akşam yemeği yeseydin de o nutellayı yemeseydin keşke. nutella nutellacık olabilemez canım. kilonu verdikten sonra belki ince bir tabaka yiyebilirsin ama hiç masum bir gıda değil.
sporsuz rahat giden kilolar kaçamaklara takılıyor. diyetinizin ilk günlerinde biraz katı olmalısınız. bu durum şımarık çocuğa bir kızıp bir de ne isterse eline vermek gibi. çocuk aynı şımarıklığı sürdürür. vücut da yağlarına sımsıkı yapışır. acı ama gerçek.
ee bugün sadece 100gr gitmiş... koşu bandına daha çıkamam ama evin içinde bari yürüyeyim diyorum
sizler nasılsınız?
afiyet olsun canım.
sen leslie sansone denemiş miydin? evde yürüyüş yaptırıyor ya ve çok ağır değil. istersen 1 mil ile başlarsın, bacağını çok yoracağını sanmıyorum.

henüz kahvaltımı yapmadım çocuklarıda doyurmadım..alışkanlık yaptınız sizlere bakmadan ve yaptıklarımdan bahsetmeden güne başlamak eskik oluyor...:16::9:
burası böyle oluyor hakikaten:) takım insanın içine işleyince yemeği de unutursun, böylece de kilo vermiş olursun:1:

günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
öğle: (saat 2 -2buçuk arası yedim oyuzden çok aram oldu)1 kase nohut yemeği-1 dilim ekmek
akşam: 1 parça fırında tavuk(bütün tavuğun bacak kısmı)yanında garnitür olarak biraz patates,domates,biber(fırında)-1 kaşık bezelyeli bulgur pilavı. yemeği zeytinyağıyla yaptım.

bu sabah aç karnına 5 altın çilek yedim.üstğne 2 bardak su içtim. 15 dk sonra yarım kase nesfitin içine 5 tane yaban ersini attım. 1 çay bardağı kadar da süt ekleyip yedim.
günaydın canım.
güzel beslenmişsin, hiç kaçamak yapmamışsın. kocaman bir nazar boncuğu sana:nazar:tebrik ederim.

saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.
afiyet olsun canım. sabah yürüyüşünü de yapıp gelmişsin:1:
bu takım işine cevap yazdım ama bir türlü gitmedi mesajım. görünen o ki sizden başka çok istekli yok. bence siz başlayın, ben hakeminiz olabilirim. katılmak isteyen arkadaşlar olursa takım ekleyebiliriz.

afiyet olsun canım. sabah yürüyüşünü de yapıp gelmişsin:1:
bu takım işine cevap yazdım ama bir türlü gitmedi mesajım. görünen o ki sizden başka çok istekli yok. bence siz başlayın, ben hakeminiz olabilirim. katılmak isteyen arkadaşlar olursa takım ekleyebiliriz.
tamam canım sen kaptan ol ben seyyahla yarışcam 3 arkadaş daha var onlarda evet derse 2 şer bölünürüz :52:

valla eşim rapor almaya uğraşıyor içimden inşallah alamaz diyorum tüm dengemi bozuyor :53:
bu kadar çok saplantı haline getirdim olayı :63: yürüyüş çok iyi geldi rabia açken özellikle bacaklarımdaki yanma hissini daha çok hissettim tokken o kadar olmuyordu .bugün epey yürüyeceğim elimden geleni yapmaya özen gösteriyorum :87:
sen nasılsın bu arada senide göremiyorum giripbakıyorum birkaç arkadaş yazmış gitmiş sonra bende yazıp geri çıkıyorum :1: burayıda ihmal ediyoruz :82: asumancıkda yok ortalıkta :27:

Kızlar günaydın herkese :16:

Eleştrin beni dün makarna yedim :) ama çok gezdim alışveriş yaptım :( asosyal oldum diyetimi ve sporumu güzel yapıyorum ama kız arkadaşımla mecbur buluşcam bu hafta yurt dışına yerleşicek artık kaçamak yapmamaya çalışıcam elimden geldiğince bugunde buluşcaz salata yiycem artık

dün öğlenden başlayarak menülerim

dün öğlen

2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran

akşam 1 kepçe kadar sadece yoğurtlu makarna yağsız

sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba

az öncede yarım kk kadar helva

valla mı kız doğum günün kutlu olsun:71::71:
afiyet olsun canım ayrıca
teşekkür ederim nihancığım:70:

tamam canım sen kaptan ol ben seyyahla yarışcam 3 arkadaş daha var onlarda evet derse 2 şer bölünürüz :52:

valla eşim rapor almaya uğraşıyor içimden inşallah alamaz diyorum tüm dengemi bozuyor :53:
bu kadar çok saplantı haline getirdim olayı :63: yürüyüş çok iyi geldi rabia açken özellikle bacaklarımdaki yanma hissini daha çok hissettim tokken o kadar olmuyordu .bugün epey yürüyeceğim elimden geleni yapmaya özen gösteriyorum :87:
sen nasılsın bu arada senide göremiyorum giripbakıyorum birkaç arkadaş yazmış gitmiş sonra bende yazıp geri çıkıyorum :1: burayıda ihmal ediyoruz :82: asumancıkda yok ortalıkta :27:
pehlivanson da istiyordu sanırım takım olayını. siz ikiniz başlayın bence, gelmek isteyenlere de örnek olur. ayrıca öyle haftaya cuma, haftaya salı olmasın. bugünden başlayın. cuma günü ilk değerlendirmenizi yapalım. hem de takıma canlılık olur.
bu eşlerin evde oturmasını kimse istemiyor sanırım:) sen iyi bir düzen oturtmuştun, eşin evde olunca hepsi gitti değil mi? bir de hasta tabi. daha iyi olmadı mı?
sen dün bacağım ağrıyor demişsin, bacağın nasıl oldu?
yaw canım ben yazdım ya, elektirk sorunu var burda. bir de elektirik kesilince internet de sapıtıyor. elektirik gelince çok yüklenme oluyor sanırım. kendine gelemiyor bağlantı uzun süre.
yazıp geri çıkanları döverim. yarın haftaiçi değerlendirmesi var, ona göre toparlanalım lütfen. bu takım hepimizin illa ben veya asuman yazacak diye bir şey yok. bir eksilme görüyorsanız hemen müdahale edin ve takımda motivasyon düşmesin. tamam mı şeker:16:

Eleştrin beni dün makarna yedim :) ama çok gezdim alışveriş yaptım :( asosyal oldum diyetimi ve sporumu güzel yapıyorum ama kız arkadaşımla mecbur buluşcam bu hafta yurt dışına yerleşicek artık kaçamak yapmamaya çalışıcam elimden geldiğince bugunde buluşcaz salata yiycem artık
günaydın canım.
valla ben makarnaya kızamıycam günlerdir vücuduna çorbadan başka bir şey vermedin. sonuna kadar o vücut haketti o makarnayı. şu yazdığın listeye göre beslenseydin süper olacaktı.:97:

dün öğlen

2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran

sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba

zaten yarım kk helva olmasaydı gözlerim yaşarırdı:5:
içmişsin çorbayı işte helva niye yanında geziyor?
o lahmacunlar ne yaw:52::53::52:
hadi diyelim yedin neden 1 tane değil de 2 tane:53::52::53:

kızlar,

görüyorum ki hala haftasonu havasından çıkılmamış takımda. haftasonu kaçamaklarını hoş görmekte doğru bir yaklaşım değil sanırım. cumartesi geçiyor, pazar geçiyor. pazartesi hala kaçırma sürüyor. cumaya kadar geriye 3 gün kalıyor. sonra kilolar gitmiyor. herkes birbirinden moral bekliyor. olmaz:20:
eğri oturalım, doğru konuşalım. yazdığınız menülerin diyet olduğuna siz inanıyor musunuz?

zaten yarım kk helva olmasaydı gözlerim yaşarırdı:5:
içmişsin çorbayı işte helva niye yanında geziyor?
o lahmacunlar ne yaw:52::53::52:
hadi diyelim yedin neden 1 tane değil de 2 tane:53::52::53:

hepsine bi açıklamam var :63::60::60::60:

kaç haftadır helva yemiyorum canım:52::52:
bi parça kalmış çekmecemde bozulmasın diye yidim:125::125::89:
:60::60::60:
lahmacunlarda büyük diil kız küçüktü:78::78:
evet fazla kaçırdım galiba haklısın canım şaka bi yana:77::77:

slm kızlar inşallah herkesler iyidir. bende iyi sayılırım.
2 gündür gerçekten halsizim,konuşmaya bile takatim yok.ama toparlamaya çalışıyorum,iş yerimdeyim mecburum.
dün o halsizliğin üzerinde,muhasebeye 1. ay evraklarını ve cari extreleri vermediğimi hatırlattılar. akşama kadar extre ve faturalarla uğraştım. o yüzden yazma imkanımda olmadı ama aklım sizdeydi açıkçası.
sanırım bu günlerde regl olacağım,hafif hafif ağrılar başladı vede
bu hafta sonu oğluma doğum günü yapacağım,nasıl olacak bilmiyorum ama ayarlıcaz birşeyler.
prensimin 3 yaşı bitiyor Allah'ın izniyle. aslında pazartesiye denk geliyor ama pazar gündüzden yapacağım bayanlar ve çocuklarla.
neyse hazırlıkları yazmaya çalışırım zaman içinde.
şimdi unutmadan yada birileri gelmeden dünkü yediklerimi yazayım hatırladığım kadarıyla:59:

1 dilim ekmekle klasik kahvaltı,tereyağ reçel yok sadece sahanda yumurta ve b.peynir var.
öğleden hemen önce yarım simit.
öğleden sonra 1 dilim sebzeli pizza (dilim yaklaşık 2.5 kk büyüklüğün olabilir.)
akşam 1 kepçe çorba,1 servis kaşığı kabuska yemeği, 5 çatal pat. salatası.

dünkü beslenmem böyleydi malesef,çok sağlıklı olmadı. bakalım bugün ne yapıcam. hayırlısı diyorum.
hepinize güzel bir gün diliyorum.

slm kızlar inşallah herkesler iyidir. bende iyi sayılırım.
2 gündür gerçekten halsizim,konuşmaya bile takatim yok.ama toparlamaya çalışıyorum,iş yerimdeyim mecburum.
dün o halsizliğin üzerinde,muhasebeye 1. ay evraklarını ve cari extreleri vermediğimi hatırlattılar. akşama kadar extre ve faturalarla uğraştım. o yüzden yazma imkanımda olmadı ama aklım sizdeydi açıkçası.
sanırım bu günlerde regl olacağım,hafif hafif ağrılar başladı vede
bu hafta sonu oğluma doğum günü yapacağım,nasıl olacak bilmiyorum ama ayarlıcaz birşeyler.
prensimin 3 yaşı bitiyor Allah'ın izniyle. aslında pazartesiye denk geliyor ama pazar gündüzden yapacağım bayanlar ve çocuklarla.
neyse hazırlıkları yazmaya çalışırım zaman içinde.
şimdi unutmadan yada birileri gelmeden dünkü yediklerimi yazayım hatırladığım kadarıyla:59:

1 dilim ekmekle klasik kahvaltı,tereyağ reçel yok sadece sahanda yumurta ve b.peynir var.
öğleden hemen önce yarım simit.
öğleden sonra 1 dilim sebzeli pizza (dilim yaklaşık 2.5 kk büyüklüğün olabilir.)
akşam 1 kepçe çorba,1 servis kaşığı kabuska yemeği, 5 çatal pat. salatası.

dünkü beslenmem böyleydi malesef,çok sağlıklı olmadı. bakalım bugün ne yapıcam. hayırlısı diyorum.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
günaydın kaptan
afiyet olsun çok hastalanmadan toparlarsın umarım

günaydın canım.
valla ben makarnaya kızamıycam günlerdir vücuduna çorbadan başka bir şey vermedin. sonuna kadar o vücut haketti o makarnayı. şu yazdığın listeye göre beslenseydin süper olacaktı.:97:

ay ıyı bari mutlu oldum :17: başlıycam hayatım alışveriş için fırsat bulabilsem :S eve geç gidiyorum sabah erken geliyorum buralarda çok karışık püf neyse halledicem bi şekilde

bu arada cumartesi günü Kavitasyona başlıyorum :)

teşekkür ederim nihancığım:70:

pehlivanson da istiyordu sanırım takım olayını. siz ikiniz başlayın bence, gelmek isteyenlere de örnek olur. ayrıca öyle haftaya cuma, haftaya salı olmasın. bugünden başlayın. cuma günü ilk değerlendirmenizi yapalım. hem de takıma canlılık olur.
bu eşlerin evde oturmasını kimse istemiyor sanırım:) sen iyi bir düzen oturtmuştun, eşin evde olunca hepsi gitti değil mi? bir de hasta tabi. daha iyi olmadı mı?
sen dün bacağım ağrıyor demişsin, bacağın nasıl oldu?
yaw canım ben yazdım ya, elektirk sorunu var burda. bir de elektirik kesilince internet de sapıtıyor. elektirik gelince çok yüklenme oluyor sanırım. kendine gelemiyor bağlantı uzun süre.
yazıp geri çıkanları döverim. yarın haftaiçi değerlendirmesi var, ona göre toparlanalım lütfen. bu takım hepimizin illa ben veya asuman yazacak diye bir şey yok. bir eksilme görüyorsanız hemen müdahale edin ve takımda motivasyon düşmesin. tamam mı şeker:16:

günaydın canım.
tamam rabiş bugün başladık o zaman seyyahımla yarışıyoruz cuma günü tartılıcağız hangimiz daha çok verdik diye .ben vericem ben vericem :27: cumadan sonrada devam tabiki sonra seyyahla bir olup 2 rakiple kapışalım :52:
bu arada gülüm eşim 4 gündür rahatsız öksürügü geçmedi rapor almak için gitti doktora kan falan veriyomuş gelince anlatıcak bakalım aldımı almadımı rapor.çok aşırı nazlanıyor sıcakbirşeyler ver diyip duruyor :26: ıhlamur,ballı süt,ne gelirse veriyorum adam gece öksürüyor çok üzülüyorum bünyesi çok kuvvetliydi ama bu sefer ağır atlatıyor ahacık şimdi telefon çaldı kan verdim ben evde yiyicek birşeyler ayarlarmısın diyo :25: napim ki bilmiyorum bu arada bacağım iyileşti sabah 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi hissediyorum bugün 3 saate tamamlayacağım inşallah.dün agrıyordu sıcak havluyla oturdum kas gevşeticiler falan işe yaradı çok şükür herşeyin başı sağlık.

dün öğlen

2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran

sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba

afiyet olsun canım çorbalar da güzel olmuş .

makarnacı makarnacı huuu cuma günü seni de yarışmaya bekliyoruz ona göree sportmen birilerini arıyoruz :27: bugün ye bakalım .

kızlar,

görüyorum ki hala haftasonu havasından çıkılmamış takımda. haftasonu kaçamaklarını hoş görmekte doğru bir yaklaşım değil sanırım. cumartesi geçiyor, pazar geçiyor. pazartesi hala kaçırma sürüyor. cumaya kadar geriye 3 gün kalıyor. sonra kilolar gitmiyor. herkes birbirinden moral bekliyor. olmaz:20:
eğri oturalım, doğru konuşalım. yazdığınız menülerin diyet olduğuna siz inanıyor musunuz?
haftasonu gerçekten kötü oluyor en güzeli hiç dışarı gitmemek evde oturmak ve eşleri kapı dışar :21:etmek

Geçmişi okumadan önce hemen kısa bir cevap yazmak istedim.
Dün gece,okul çıkışı (oğlum öğlenci,18'de çıkıyor.) oğlumun karnını doyurdum,ödevine yardım ettim sonra size yazacaktım ki evde ufak çaplı bir kriz çıktı,fırsatım olmadı.
Öncelikle moralim yine sıfır :(( Kilom hiç oynamıyor yerinden.Belki doğumla ilgilidir diye düşünüyorum.Sonuçta ayın 28'zinde 3. ayım dolacak.Vücudumda ödem olduğu konusunda ümitliyim.Yok öyle değilse,bir endokrin uzamnına gitmem şart oldu çünkü ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.İnanın yediklerime diyet listesinde çok dikkat ediyorum,yürüyorum,bol hareket ediyorum,sonuçsuz kalıyor.
Eğer bu durumda takımı zor duruma sokuyorsam isterseniz bir süre ayrılabilirim ki ben hiç istemem sizi bırakmayı.Sayenizde tam motivasyon yapıyorum rejimi,paylaşımlarınız çok değerli.Siz uygun olan neyse uygulayabilirsiniz.

Dün yediklerim :
Sabah:Klasik kahvaltı
Ara:1 light süt,incir (bu incir listede diye yiyorum ama bırakacağım,belki bu da etkiliyordur.)
Öğlen : Light peynirli tost,ayran
Ara: Tarçınlı muz,beyaz leblebi
Akşam: 6 yemek kaşığı bulgur pilavı,6 yemek kaşığı kuru fasulye,1 kase light yoğurt.
Ara:İncir,2 ceviz,beyaz leblebi

Geçmişi okumadan önce hemen kısa bir cevap yazmak istedim.
Dün gece,okul çıkışı (oğlum öğlenci,18'de çıkıyor.) oğlumun karnını doyurdum,ödevine yardım ettim sonra size yazacaktım ki evde ufak çaplı bir kriz çıktı,fırsatım olmadı.
Öncelikle moralim yine sıfır :(( Kilom hiç oynamıyor yerinden.Belki doğumla ilgilidir diye düşünüyorum.Sonuçta ayın 28'zinde 3. ayım dolacak.Vücudumda ödem olduğu konusunda ümitliyim.Yok öyle değilse,bir endokrin uzamnına gitmem şart oldu çünkü ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.İnanın yediklerime diyet listesinde çok dikkat ediyorum,yürüyorum,bol hareket ediyorum,sonuçsuz kalıyor.
Eğer bu durumda takımı zor duruma sokuyorsam isterseniz bir süre ayrılabilirim ki ben hiç istemem sizi bırakmayı.Sayenizde tam motivasyon yapıyorum rejimi,paylaşımlarınız çok değerli.Siz uygun olan neyse uygulayabilirsiniz.

Dün yediklerim :
Sabah:Klasik kahvaltı
Ara:1 light süt,incir (bu incir listede diye yiyorum ama bırakacağım,belki bu da etkiliyordur.)
Öğlen : Light peynirli tost,ayran
Ara: Tarçınlı muz,beyaz leblebi
Akşam: 6 yemek kaşığı bulgur pilavı,6 yemek kaşığı kuru fasulye,1 kase light yoğurt.
Ara:İncir,2 ceviz,beyaz leblebi
:27:
kaçamazsın şekerim sende yarışmaya dahilsin valla 3 olduk tamam mı ona göreeee :27:
cuma gününe 2 gün var daha hadi bakalım.

tamam rabiş bugün başladık o zaman seyyahımla yarışıyoruz cuma günü tartılıcağız hangimiz daha çok verdik diye .ben vericem ben vericem :27: cumadan sonrada devam tabiki sonra seyyahla bir olup 2 rakiple kapışalım :52:
bu arada gülüm eşim 4 gündür rahatsız öksürügü geçmedi rapor almak için gitti doktora kan falan veriyomuş gelince anlatıcak bakalım aldımı almadımı rapor.çok aşırı nazlanıyor sıcakbirşeyler ver diyip duruyor :26: ıhlamur,ballı süt,ne gelirse veriyorum adam gece öksürüyor çok üzülüyorum bünyesi çok kuvvetliydi ama bu sefer ağır atlatıyor ahacık şimdi telefon çaldı kan verdim ben evde yiyicek birşeyler ayarlarmısın diyo :25: napim ki bilmiyorum bu arada bacağım iyileşti sabah 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi hissediyorum bugün 3 saate tamamlayacağım inşallah.dün agrıyordu sıcak havluyla oturdum kas gevşeticiler falan işe yaradı çok şükür herşeyin başı sağlık.
afiyet olsun canım çorbalar da güzel olmuş .

makarnacı makarnacı huuu cuma günü seni de yarışmaya bekliyoruz ona göree sportmen birilerini arıyoruz :27: bugün ye bakalım .

haftasonu gerçekten kötü oluyor en güzeli hiç dışarı gitmemek evde oturmak ve eşleri kapı dışar :21:etmek

sağol canım:61::61:

kızlar,

:78::59:
dün öğlen

2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran
sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba
rabia gerekli yorumu yapmış.:90: afiyet olsun hayatım.
dün herkes makarnadan gitmiş bende yeseydim tam olurdu yaw . :52:
canım makarnayı dışarıdamı yedin hani şöyle soslu kocaman kaselerde olanlardanmı.öyleyse eğer üzülmekte haklısın. ama bugün dengelersen süper olur.mesela koca bir kase diyet salata. bence arkadaşınada söyle yemek olayını böyle alternatifi bol bir yerde değerlendirin hayatım. kolay gelsin.
geldim hayatım geldim. canım malesef iş yerinde olunca günümüz tutmuyor. arada yoğunluk yaşıyorum. ama işler biter bitmez burdayım. ama rabiaya katılıyorum sadece ben yada o değil herkes gelip bol bol yazsın.
hayırdıryarışmı var.valla süper olur. bi aralar takım içi grup yarışları yaptık ama kimse uymadı. güya bende nihanla yarışacaktım ama başlamaya gerçekten fırsat olmadı.inşallah olur.
afiyet olsuuun.:46:
günaydınlar kızlar,

sabahtan beri internet bağlantısı sorunuyla uğraştım ancak gelebildim.
dün doğumgünümdü. ee haliyle 1 dilim malum doğumgünü nesnesinden yedim:1: menümü yazayım ve sonra geçmiş:

kahvaltı: 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 domates ve 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1 armut,1 hurma ve 2 günkurusu
öğle: 1 tabak karnabahar, 3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, biraz fındık-ceviz
akşam: salata, haşlanmış börülce ilave edilmiş.
daha sonra da çay ve pasta:56:
doğum günün kutlu olsun rabiacım. dün yazdığımda seni soracaktım ama sonrasında malesef daha yazamadım.dünkü menün her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun. :46:
günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
selam seyyahım. canım öğünler güzel olmuş tebrik ederim. afiyet olsun.:46:
sizler nasılsınız?
devamıda gelir inşallah dosbacım. afiyet olsun canım.
günaydın...
bu işin psikolojik olduğunun farkındasın değilmi hayatım. yani sen böyle sıktıkça kendini kilo veremiceksin ve sonunda aynı bu şekilde nede olsa veremiyorum deyip diyeti bozacaksın. vücudunu rahat bırakmanı vede özellikle abur cuburu bırakmanı özellikle tavsiye ediyorum hayatım. silkelen sıkma kendini bu kadar.
kızlar merabalar biliyorum paylaşımlarım çok azaldı bu sıralar ama tam ara sınavlar dönemi çok yoğunum sürekli proje sınav:(((
yediklerimin listesini tutuyorm, biliyorsunuz.. istanbuldaki diyetisyenime yolladım. fakat bana çikolata ve cekirdek kacamaklarımın çok kötü oldgunu söyledi bnmde moralim bozuldu:((
bu arada biliyorsunuz saglıklı su oranı en az yüzde 50 olmalı ya insan vücudunda bnm su anda yüzde 45 o suyu yerine koymaya calısırken vücut sanki hiç kilo vermio gibi rakamlar sabit kalıyor ama yag oranım azalıyor ama vermemiş gibi gelio işte kulaga o çok fena :(((
bide bu kavitasyona bnde baktım, hedefim mayısa kadar zayıflamak 15 maysta kesin dönüş yapıorm 22sine kadarmıs suresi zaten hemen o arada gitmeyi yazılmayı planlıyorm ne dersiniz? hem bölece toparlarım biraz moralde olur geriye kalanları eylüle kadar veririm.. yag oranı uzerinden konusmayı seviyorum bu yüzden moralim bozulmasın diye

canım sınavların varsa ve öncelik onlara ait olduğu için burayı düşünüp sıkılmaman adına bende rabia gibi izne ayrılmanı öneririm. kaç hafta sürüyor sınavların,eğer kısa sürecekse idare edelim. zaman verirsen sevinirim.

Back
X