Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
en fazla ne kadar kalınıyor izinli asumancım
akşamıda tavuklu yada ton balıklı salatayla halldebilirsin plactikim. hayırdır taşınıyormusun.
tamam canımfarketmez nihancım,istediğin kadar ama sen fazla özletme toparlan gel kuuuu.
hepsine bir açıklaması varmışhepsine bi açıklamam var
kaç haftadır helva yemiyorum canım
bi parça kalmış çekmecemde bozulmasın diye yidim:125::125::89:
lahmacunlarda büyük diil kız küçüktü:78::78:
evet fazla kaçırdım galiba haklısın canım şaka bi yana![]()
kolay gelsin asumancım.slm kızlar inşallah herkesler iyidir. bende iyi sayılırım.
2 gündür gerçekten halsizim,konuşmaya bile takatim yok.ama toparlamaya çalışıyorum,iş yerimdeyim mecburum.
dün o halsizliğin üzerinde,muhasebeye 1. ay evraklarını ve cari extreleri vermediğimi hatırlattılar. akşama kadar extre ve faturalarla uğraştım. o yüzden yazma imkanımda olmadı ama aklım sizdeydi açıkçası.
sanırım bu günlerde regl olacağım,hafif hafif ağrılar başladı vede
bu hafta sonu oğluma doğum günü yapacağım,nasıl olacak bilmiyorum ama ayarlıcaz birşeyler.
prensimin 3 yaşı bitiyor Allah'ın izniyle. aslında pazartesiye denk geliyor ama pazar gündüzden yapacağım bayanlar ve çocuklarla.
neyse hazırlıkları yazmaya çalışırım zaman içinde.
şimdi unutmadan yada birileri gelmeden dünkü yediklerimi yazayım hatırladığım kadarıyla
1 dilim ekmekle klasik kahvaltı,tereyağ reçel yok sadece sahanda yumurta ve b.peynir var.
öğleden hemen önce yarım simit.
öğleden sonra 1 dilim sebzeli pizza (dilim yaklaşık 2.5 kk büyüklüğün olabilir.)
akşam 1 kepçe çorba,1 servis kaşığı kabuska yemeği, 5 çatal pat. salatası.
dünkü beslenmem böyleydi malesef,çok sağlıklı olmadı. bakalım bugün ne yapıcam. hayırlısı diyorum.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
kavitasyon hayırlı olsun canım. sanırım satın aldın. inşallah memnun kalırsın. biz de tecrübelerini bekliyoruz. şu alışverişi de hallet, gözünü seveyim.:96:ay ıyı bari mutlu oldumbaşlıycam hayatım alışveriş için fırsat bulabilsem :S eve geç gidiyorum sabah erken geliyorum buralarda çok karışık püf neyse halledicem bi şekilde
bu arada cumartesi günü Kavitasyona başlıyorum :)
yok kız niye bırakayım? hayırdır kim bırakıyor da:44:ya kızlar bu arada rabiayı gören oldumu çıldırcam şimdi oda beni bıraktımı yoksaa.
ağlarım bak. :84:
tamamdır canım, seyyah ve seni takip ediyorum ben hakeminiz olarak. yalnız baya iyi olacak gibi bu yarış işi, hadi bakalım kızlar.tamam rabiş bugün başladık o zaman seyyahımla yarışıyoruz cuma günü tartılıcağız hangimiz daha çok verdik diye .ben vericem ben vericemcumadan sonrada devam tabiki sonra seyyahla bir olup 2 rakiple kapışalım
![]()
bu arada gülüm eşim 4 gündür rahatsız öksürügü geçmedi rapor almak için gitti doktora kan falan veriyomuş gelince anlatıcak bakalım aldımı almadımı rapor.çok aşırı nazlanıyor sıcakbirşeyler ver diyip duruyor :26: ıhlamur,ballı süt,ne gelirse veriyorum adam gece öksürüyor çok üzülüyorum bünyesi çok kuvvetliydi ama bu sefer ağır atlatıyor ahacık şimdi telefon çaldı kan verdim ben evde yiyicek birşeyler ayarlarmısın diyonapim ki bilmiyorum bu arada bacağım iyileşti sabah 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi hissediyorum bugün 3 saate tamamlayacağım inşallah.dün agrıyordu sıcak havluyla oturdum kas gevşeticiler falan işe yaradı çok şükür herşeyin başı sağlık.
afiyet olsun canım çorbalar da güzel olmuş .
canım, bence ayrılmayı gerektirecek bir durumun yok. aramızda kalmaya ve paylaşımlara devam et. o kilonun kırılma noktasını aşacaksın Allahın izniyle. tabi vaktin varsa bir doktora görünüp gerekli tahlillleri alsan iyi olur. ama ilk zamanlarda çok normal diyebilirim sana ve dosba yazmış gündüz sakaleyn master'a: ilk haftalarda tatlı türü kaçamaklardan kaçınman lazım ve maalesef sen kaçınamadın canım, bunu biliyorsun.Geçmişi okumadan önce hemen kısa bir cevap yazmak istedim.
Dün gece,okul çıkışı (oğlum öğlenci,18'de çıkıyor.) oğlumun karnını doyurdum,ödevine yardım ettim sonra size yazacaktım ki evde ufak çaplı bir kriz çıktı,fırsatım olmadı.
Öncelikle moralim yine sıfır( Kilom hiç oynamıyor yerinden.Belki doğumla ilgilidir diye düşünüyorum.Sonuçta ayın 28'zinde 3. ayım dolacak.Vücudumda ödem olduğu konusunda ümitliyim.Yok öyle değilse,bir endokrin uzamnına gitmem şart oldu çünkü ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.İnanın yediklerime diyet listesinde çok dikkat ediyorum,yürüyorum,bol hareket ediyorum,sonuçsuz kalıyor.
Eğer bu durumda takımı zor duruma sokuyorsam isterseniz bir süre ayrılabilirim ki ben hiç istemem sizi bırakmayı.Sayenizde tam motivasyon yapıyorum rejimi,paylaşımlarınız çok değerli.Siz uygun olan neyse uygulayabilirsiniz.
Dün yediklerim :
Sabah:Klasik kahvaltı
Ara:1 light süt,incir (bu incir listede diye yiyorum ama bırakacağım,belki bu da etkiliyordur.)
Öğlen : Light peynirli tost,ayran
Ara: Tarçınlı muz,beyaz leblebi
Akşam: 6 yemek kaşığı bulgur pilavı,6 yemek kaşığı kuru fasulye,1 kase light yoğurt.
Ara:İncir,2 ceviz,beyaz leblebi
teşekkür ederim asumancım. dün yoğunmuşsun canım, sorun değil. ben de zaten elektirik idaresine beddua etmekle meşguldüm. pazardan beri kesinti yapıyorlar.doğum günün kutlu olsun rabiacım. dün yazdığımda seni soracaktım ama sonrasında malesef daha yazamadım.dünkü menün her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun.![]()
yok kız niye bırakayım? hayırdır kim bırakıyor da:44:
ben dün yazmıştım, bizim mahallede elektirik sorunu var. gündüz yine kestiler. en son mesajdan sonra kesildi. akşam geldi işte. şimdi şimdi yazabiliyorum.
bu konuda sana kesınlıkle katılıyorum . tamam belkı ölçüler azaldı vs. ama zahmet olmadan da rahmet olmuyor. bahaneleri kenara bırakalım artık. bunu kendıme de söylüyorum spor yapacam diyıp durdum ama lafta hep![]()
geçmiş olsun dombilicim. diş ağrısı çok zordur. Allah yardımcın olsun.gunaydın
dun dıscıye gıttım kanal tedavısı basladı tabı geec ve takıbınde bugun agrım cok fazla bısı yıyemıyorum
dun hem dısı agrıyor hemde dolaptakı lokumlara ıcım gıdıyor ama yemedım
dun kı menum
saah 1/2 elma
oglen 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
dıscıye gıtmeden once
4 yk etlı yahnı 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
akşam
20.00 gıbı 1 kepce mercımek corbası yatarkende 1/2 den az portakal dısım agrıyor dıe yıyemedım
300 tane mekık
bugune geleleımm
sabah gece uyumadıgım ıcın gec kalktım
sabahla oglen bırlesecek 4 yk etlı yahnı 1 tabak salata
1 dılım ekmek
saat 15 gıbı 1 kase yogurt
17 gıbı 1 portakal
18.30 gıı kabak yemegı 1dılım ekmek 1 kase yogurt
20.00 gıbı 1 portakal
22.30 gıbı sekrsız salep
teşekkür ederim asiyecimrabiacım doğum günün kutlu olsun canım... sevdiklerinle nice yıllara
k flakes falan türü yerine çorba tercih etmen çok daha iyi olmuş. afiyet olsun.1 dilim ekmek 1 kase çorba
teşekkür ederim canım. 28 yaşına girdim.d. gununkutlu olsun bılmıyordum kac yasına gırdın ?
canım, yediysen ve doymadıysan yine 2 kaşık karnabahar yeseydin. kaçamak yapmandansa ben yemek yemeni tercih ederdim. ayrıca 2 kaşık karnabahar yetmez ki.. az yağlı sebze yemeği yaptıysan yeseydin 1 tabak. aç kalmamış olurdun. yine de iyi yürüyüş yapmışsın, tebrik ederim.canım rabiş akşam yemeği yedim 2 kaşık karnıbahar üzerine pul kırmızı biber yedim..ama çok erken yedim acıkamdımda aslında ama işte ..kötü alışkanlıklar değilmi zaten kilo aldırdı hep..:26:ama akşam 50 dk 4 km yürüdüm daha doğrusu..
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık mutluluk ve huzur getirsin sevdiklerinle bir ömür boyu yaşaman dileğiyle nice yıllara rabiş...![]()
dün doğum günümdü canım. teşekkür ederim.bugün rabıanın doğum günü mü? aaa ben atlamışım :26:
mutlu yıllar rabiacımsevdiklerinle ailenle nice seneleree![]()
Merhaba kızlar
kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ama ben takımdan ayrılıyorum.
Sebebi motivemin iyice düşmüş olması ve içimde bi istek kalmaması
bu durumda sizide etkilemek istemem.
Yeni arkadaşlar sizleri tanıdığıma memnun oldum umarım sağlıklı bi şekilde kilo verirsiniz hedefinize ulaşırsınız.
kaptan ve rabia sizi gerçekten çok seviyorum canlarım iyiki tanıdım
ama ben yinede buraya gelip size yazmak isterim halinizi hatrınızı sormak eğer kabul ederseniz.
İyi ve bol paylaşımlı günler..
çok şaşırdım nihana yaw. burdan ayrılınca motivasyon daha beter olur ama kararına saygı duyarım.şükür kavuşturana.dün yazdığını gördüm aama bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim yaw, neyse gelmiş ya çok şükür. nihan gidiyor hayatım neyseki izne ayırmaya ikna ettim. biraz toparlanıp gelecek.bu sırada fırsat buldukça yazışacak bizimle.
kesinlikle katılıyorum.
geçmiş olsun dombilicim. diş ağrısı çok zordur. Allah yardımcın olsun.
menülerin çok güzel. yalnız o lokumları yok et canım. eşine ver yesinbak çok güzel gidiyorsun uzun zaman sonra.demi bı ara sacmalamıstım canım hedef koydun mu kolay oluyo
teşekkür ederim canım. 28 yaşına girdim.
pasta olmamış demenden anlamıştım görmediğini. doğum günüm dündü canım. pasta ondandı.
afedersın ozamn hak etmıssın pastayı :)
hayyırlı yaslar
sağolasın hayatım. inşallah canım güzel birşey yapabilirsem fotolamaya çalışırım gerçi her zamanki süsleri koyarım. pek artı birşey olmaz sanırım,hizmetten fırsat bulup güzel fotolar çekebilirsem eklerim ama masamı muhakkak çekerim hayatım.kolay gelsin asumancım.oğluşa inşallah güzel bir organizasyon yaparsın. bizimkinin doğumgünü 2 yıldır ramazana geliyor. pek bir şey yapamıyoruz:) senden güzel fikirler bekliyorum.
menün de olmamış, sen de farkındasın zaten. :
teşekkür ederim asumancım. dün yoğunmuşsun canım, sorun değil. ben de zaten elektirik idaresine beddua etmekle meşguldüm. pazardan beri kesinti yapıyorlar.
afıyet olsun dosbacım uzum yerıne kırmızı et mıkatrını arttır proteın oluyor vede daha cok kan yapıyor hatta dalak yıyebılırsen tam bır kan bombasıkızlar akşam yemeğini hazırlayayım yavaş yavaş...eşimin bugün sporu yok erken gelir
menüm
çorba
bulgur pilavı(2yk)
taze fasülye (6yk)
ekmek yemeyeceğim
çünkü öğle den sonraki arada 3 tane kraker büskivi yedim
7fındık 10-12 kadar kuru üzüm (kan için çok kansız kaldım başım ağrıyor)
afıyet olsun dosbacım uzum yerıne kırmızı et mıkatrını arttır proteın oluyor vede daha cok kan yapıyor hatta dalak yıyebılırsen tam bır kan bombası
maşallah çok güzel canımspor: 1 saat seri yürüyüş yapıldı.
saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.
ara yapmadım kahvaltımdan kaçan yeşil çayı içtim yavaş yavaş kupa büyüktü cünkü
öğlen:2 dilim forum uno ekmek,1 tane et köfte,1yk yoğurt
spor:1 saat seri yürüyüş yapıldı.
ara:1tane elma yenildi
mekik,oklava,bacaklar yanlara hareketlerimi yapacağım dizimi izlerkençok pis daldım yarışmaya kilo veremesemde ölcülerim elimde 95-kalça ,73 popo 3 gündür pas tutmuşum onu hissettim saunadan akan suları görmeniz lazımdı :26:
seyyah senden hızlı verir miyim bilemiyorum ama 1 ayda seni yakalamayan ne olsun![]()
gözün aydın canım, regl olmuşsun. şişkinliğin iner inşallah.regl oldum..erken ama en azından cumaya kiloda bir fark olur inşallah..
bugünkü menüm:
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
2 adet greyfurt suyu..
ARA
1 adet yeşil elma
yeşil çay..
ÖĞLE
6 kaşık karnıbahar yemeği..
3 kaşık yarım yağlı yoğurt üstüne kırmzı pul biberli.
şu ana kadar 2 litre su içildi..
akşam belli değil ..
teşekkür ederim canım. doğum günüm dündü, pastamı da yedimrabişim doğum günün kutlu olsun ailence daha nice güzel senelereeee bal bastıkkk
pasta yapda ye bugün![]()
çok iyi yürümüşsün canım. maşallah. ayyıldızımla başa baş gideceksiniz gibi duruyor:)kızlar canım çıktı bugun en 6 km yürüdüm. azsonra yıne çıkacam.
öğle yemeğinden hemen önce 3 km yürüdüm 45 dk. sonra öğle yemeği yedim büroda. iğrençti öğle yemeğim. dışardan geldi mecbur yemek zorunda kaldım. hamburgercılerde satılan tavalar gibi. patates vardı 1 köfte sosis bır kaşık rus salatası marul domates vs. vardı.. yıyebıldığı kadarıyla yedım. ekemke yemedım hıç. arkasından da aynı yolu tekrar yürüdüm 3 km daha.
tam oturacam popomun üstüne yıne tlftekrar çıkacam az sonra. hep de aynı yerlere gidiyorum dışarda da yağmur ayazz..
bu arada mıdem şuan çok kötü allah bilir nasıl yağla yaptılar o patatesleri yaa ufff çok kalori aldım. sabah sağlıklı beslendım ya öğlen illa bişey çıkacak((