senin yorumlarından korkuyorum:18:
menün çok güzel canım, akşam sadece protein almak kilo vermeyi çok hızlandırıyor.bende akşam 6dan sonra karbonhidrat almamaya çalışıyorum.Birde ben günde 2 fincan kahve içiyorum meto hızlansın diye, kuru meyve ve yemişlerin yanında hem şekeri hemen yükseltmemek için hemde çok yememi engelliyor.
menün porsiyon olarak güzel canım, mekiklerini çektin mi?
umarım hep birlikte kıpır kıpır bir takım oluruz
ayyildizim pilavın porsiyonunda sorun yaşıyorsan sana tavsiyem pilavı çatalın ucuyla ye 2 yk kaşıgı 1 tabak gibi geliyor insana
ayyildizim makarnayi erken yemen iyi olmus bir dahakine ögle ögününe alsan daha iyi olur, yürüyüşlerinde süper neredeyse her ögünden sonra

ama canım günlük aldıgın protein az olmus, elinden geldigince karbo ve proteini dengede tutmaya çalış, kilo verirken protein miktarı çok önemli sana tavsiyem gün bittikten sonra besin grupları olarak listene göz at benim görebildigim kadarıyla;
protein 2 br , ekmek 7,5 br,meyve 1,5 br, süt 1,5 br sebze hiç yok
sende böyle ayırırsan bir sonraki güne dengeleyebilirsin canım.
canım takımdan ayrılınca motivasyon düşebilir kendimden biliyorum istersen kaptanda uygun görürsen izinli olarak paylaşımda bulunabilirisin.
herkes ikili mi yarışıyor benim rakibim kim olacak
hanky canım sabah ögünün az olmuş gibi sabah biraz daha güçlü bir ögün yaparsan gün içinde daha rahat edersin çok açıkmazsın akşamda pilav yerine salata olsaymış süper olurmuş belki bir dahakine olur ne dersin?
Allah kolaylık versin canım umarım sınavlarının hepsi güzel geçer
ms panik yapma canım diyetisyenimden biliyorum regl öncesi yag oranını vucutta artmış gözükür sana tavsiyem hergünkü yag oranını degil haftalık olanı baz al moral bozuklugna neden olmasın.Lavaş aslında ince ama saat kaçta yedigin için tam yorum yapamıyorum öglen filan yediysen problem olmaz kanımca.Spordan sonra baş dönmesi yaşıyorsan ve yoğun spor yapıyorsan spordan sonra maden suyu iç canım tansiyonunu düzenler tabi yuksek tansiyonun yoksa.