Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun dombilicim, bugün kaçamaksiz oldu maşallah.:nazar:

canım, seni izinli yazabiliriz. katılımın iyi olacağı dönemlerde aramıza yer olursa katılabilirsin. listede olmasan da paylaşım yapabilirsin.

canımç teşekür ederim. bu hafta listede olmadan paylaşım yapmak daha çok hoşuma gidicek.önümüzdeki günlerde kurslarımda başlıyacak tüm gün okulda olucam.o zamanlar hiç yapamam paylaşım.paylaşım yapamayınca da strese giriyorum.

teşekkür ederim.
valla hakikaten de gümbür gümbür başlamışsın paylaşıma:) çok güzel olmuş. katılımlarını hep isteriz bundan sonra:97:

tamam, sen sabahları yazarsın. biz de ona göre yorumlarda bulunuruz artık naçizane.
iyi geceler sana da canım.

senin yorumlarından korkuyorum:18:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilimden az ekmek. yumurta yeyince ekmeğe gereksinim duymuyorum.:81:
ara: 2 poratakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote, soğan
ara: 2 kupa adaçayı, biraz fındık, badem, kuru üzüm
ara: 1 minik elma
akşam: tavuklu salata

bir ara öğün daha yaparım inşallah. ne yiyeceğime karar vermedim gerçi.

menün çok güzel canım, akşam sadece protein almak kilo vermeyi çok hızlandırıyor.bende akşam 6dan sonra karbonhidrat almamaya çalışıyorum.Birde ben günde 2 fincan kahve içiyorum meto hızlansın diye, kuru meyve ve yemişlerin yanında hem şekeri hemen yükseltmemek için hemde çok yememi engelliyor.

13.00 ogle etlı yahnı 4 yk salata 1 dılım ekmek
ara 1 kayısı
17.00akşam 1 kucukkkase yogurt 1 dılım ekmek etlı yahnı 5 yk
22.30 gıbı sekersiz salep adet baslamak uzere agrımı hafıflatr hemde sokturur spor yapamadım yatmadan 150 + 150 mekık cekeyım

menün porsiyon olarak güzel canım, mekiklerini çektin mi?

polycim yok canım ben 6km yürüyemem zaten ama arkadaşlara hayran kaldım :nazar:
ben daha kontrole gitmedim yani dr.uma sormadan başlayamam hem kendime biraz zaman veriyorum
ama başladığımda da yavaş yavaş olur... eski katılımına kavuşacaksın gibime geldi :nazar:

umarım hep birlikte kıpır kıpır bir takım oluruz:52:

açım aç :52:
ay allahım yediklerimi yazıcam birazdan niyeyse kendimi çok aç hissediyorum :51: rakibem yok nerde acep :27: sahalar benim oldu diyet mi bilmiyorum spor mu onuda bilmiyorum rabiş fikrini almak istiyorum menüyle.ankara gerçekten protokol şehri trafik keçiörende berbat yoğun ,etimesgutu bilmiyorum ama sanırım bizim yukarılarda mı olması lazım dı ne :28:

anladım canım bende aslında ekmeksiz duramıyorum kepek bile kesmiyor beni :75: az önce eşime ekmek arası marul,peynir,domates,salatalık yaptım çok canım istedi :43: ama yemedim kesinlikle.
pilav 2 kaşık kesmiyo hiç beni ama ekmek daha göze büyük geliyor ya ben ekmek tercih ediyorum şuan için.ben pilavı çok yerdim ya diyetten önce :3: kaşık hak getireydi :9:

ayyildizim pilavın porsiyonunda sorun yaşıyorsan sana tavsiyem pilavı çatalın ucuyla ye 2 yk kaşıgı 1 tabak gibi geliyor insana:1:

spor: 1 saat seri yürüyüş yapıldı.
saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.
ara yapmadım kahvaltımdan kaçan yeşil çayı içtim yavaş yavaş kupa büyüktü cünkü
öğlen:2 dilim forum uno ekmek,1 tane et köfte,1yk yoğurt
spor:1 saat seri yürüyüş yapıldı.
ara:1tane elma yenildi
akşam:yarım su bardağı kepekli makarna haşlandı 5yk kadar yoğurt biraz sarımsak ve az tuz, saat 17:00 da yenildi. ( çok erken mi oldu ne dedim ama bisküviler abartısız ne olsa sabah aram yoktu :52:)
spor:yarım saat yürüyüş
ara:1 fincan ıhlamur çay yanında 3 tane form bisküvi 1 tane form çubuk krakker mavi yeşil den
ara:yarım portakal

TOPLAM YÜRÜYÜŞ:2.5 SAAT
TOPLAM SU MİKTARI:2.5 LİTRE

:46:
:22: YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

ayyildizim makarnayi erken yemen iyi olmus bir dahakine ögle ögününe alsan daha iyi olur, yürüyüşlerinde süper neredeyse her ögünden sonra:34:
ama canım günlük aldıgın protein az olmus, elinden geldigince karbo ve proteini dengede tutmaya çalış, kilo verirken protein miktarı çok önemli sana tavsiyem gün bittikten sonra besin grupları olarak listene göz at benim görebildigim kadarıyla;

protein 2 br , ekmek 7,5 br,meyve 1,5 br, süt 1,5 br sebze hiç yok

sende böyle ayırırsan bir sonraki güne dengeleyebilirsin canım.

kızlar hepinize iyi geceler.ben son günlerde pek uğrayamıyorum çok yoğunum.aslında takımdaki herkesi çok sevdim ama takım bilincinize çok destek veremiyoru. o yüzden de takımdan ayrılsam daha iyi olucak.en azından size daha da destek olucak üyeler gelir.ama ben diyetime devam edicam.ara ara sizi ziyarete gelmek isterim yine de.

canım takımdan ayrılınca motivasyon düşebilir kendimden biliyorum istersen kaptanda uygun görürsen izinli olarak paylaşımda bulunabilirisin.

medinecim,
rakibeni sormuşsun ya sen.. seyyahın evde bilgisayar yok canım. o sadece gündüzleri işyerinden giriyor. ama belki de şu an evde mekik çekiyordur:) yarın görücez neler yapmış:97:

herkes ikili mi yarışıyor benim rakibim kim olacak:5:

Merhaba :))
Oldukça geç bir saat,inanılmaz uykum var ama size yazmadan uyumak istemedim.

Ad1 : Paylaşımların çokluğu için inan çok uğraşıyorum.Öğretmenim ben.Tenefüs aralarında hızla öğretmenler odasındaki bilgisayar başına oturuyorum,10 dakikada geçmişi okumaya,cevap yazmaya çalışıyorum.Evde de haftaiçi zor oluyor.Zorluk şu:benim oğlan öğlenci.Bu da oldukça zor çünkü 17.50'de çıkıyor.Eve yarım saatte ancak geliyoruz.Ödevi yemesi öyle geç saatlere sarkıyor ki.Kendime zaman ayıramıyorum.Sonuçta takım bilinciyle hareket ediyorsunuz.Ben sizden ayrılmayı hiç istemem ama listede yere ihtiyacınız varsa beni de şimdilik izne çıkarabilirsiniz.Ben ara ara sizinle dertleşirim :))

Bugün benim bu kilo verememe durumumla ilgili eski diyetisyenime gittim.Şu an için normal olduğunu , direnç olabileceğini söyledi.Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırdığını (1 bardak suya 2 çay kaşığı yeterli dedi) , sporu yemek yedikten 1-1.5 saat sonra yapılabileceğini söyledi.Ayrıca diyelim ki yağlı bir şey yedik o zaman yediğimiz cevizden ya da ekmekten kesmeliymişiz.

Bugün :
Klasik kahvaltı.
Ara : Yarım elma,light süt
Öğlen :Kaşarlı tost,ayran
Ara : 1 muz,beyaz leblebi
Akşam : 1 tavuk göğsü,3 kaşık pilav.

Herkese iyi geceler :))

hanky canım sabah ögünün az olmuş gibi sabah biraz daha güçlü bir ögün yaparsan gün içinde daha rahat edersin çok açıkmazsın akşamda pilav yerine salata olsaymış süper olurmuş belki bir dahakine olur ne dersin?

cnm bi dersmden her cuma düzenli sınav oluyorum(sadece o derse özel) onun için listeden cıkıp düzeni bozmak istemiorum.. bu hafta younlasmıstı dersler+sınavlar ama haftaya daha rahatım ztn sonraki haftada bahar tatilim var... izne ayrılmayı mayısın ilk iki hftası düşünüyorum izniniz olursa sizinde çünkü final dönemim ve spor salonundaki dersler final döneminde iptal oluyor onun için:) bu arada kavitasyon için aramak istiyorum orayı (int sitesine baktım) ama saat farkndn uygn bi saat tutturmam gerk :D karbonhidrtlra kızmıyo çünkü bn buraya gelmeden önce kararlastırmıstık eger yagsız sebze et bulamassam karbonhidrt yemem için diyetistyenle :)))

Allah kolaylık versin canım umarım sınavlarının hepsi güzel geçer

kızlar merabalar siz uyancaksınız bn yatıcam birazdan:)) aksam dısarı cıktık kacamak oldu biraz kırmızı et ve lavas benzeri bişey yedim.. ama bi saat sporu eksiltmedim.. cnku yarın ve prs muhtemeln gidemiycem spora aksam okulun tytro oyununu izlemek zorundayım 2 gece, ödev hazrlıycam 8 sayfalık.. :(
bu arada bu sıralar sporu arttırdım ya biraz gün içerisinde bas dönmesi fln yasıyorm endişelendim bnde :S
bide reglim yakn insallah gecikmesiz olucam bu sefer... blki ondandr ama bu sbh dayanamadm yag oranıma baktım pzr günü 38.2ydi oysa bugun 39.1 çktı kafayı yedim böyle bişey nasl mümkün olabilir?? anneme sordum regl dönemim baslıycak diyeymiş ama yani bna pek mantıklı gelmedi bilmiyorum siz ne dersiniz:((

ms panik yapma canım diyetisyenimden biliyorum regl öncesi yag oranını vucutta artmış gözükür sana tavsiyem hergünkü yag oranını degil haftalık olanı baz al moral bozuklugna neden olmasın.Lavaş aslında ince ama saat kaçta yedigin için tam yorum yapamıyorum öglen filan yediysen problem olmaz kanımca.Spordan sonra baş dönmesi yaşıyorsan ve yoğun spor yapıyorsan spordan sonra maden suyu iç canım tansiyonunu düzenler tabi yuksek tansiyonun yoksa.

canımç teşekür ederim. bu hafta listede olmadan paylaşım yapmak daha çok hoşuma gidicek.önümüzdeki günlerde kurslarımda başlıyacak tüm gün okulda olucam.o zamanlar hiç yapamam paylaşım.paylaşım yapamayınca da strese giriyorum.

canım izinli olursan paylaşım miktarını stress yapmana gerek yok

Uyanınca:4 adet gün kurusu, 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı nesfit, 1 sb soya sütü, 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju, 1 fincan kahve
Öğle:3 adet büyük ev köftesi, 1 dilim etimek form, 1 sb light ayran, yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 avuç yaban mersini, 1 fincan kahve
Akşam:2 kabak,2 kırmızı biberden ızgara sebze,4 yk light yogurt,2 dilim etimek form, 1 fincan yeşilçay
Ara:1 portakal (spordan önce),1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3 lt(yeşilçay,kahve hariç)
Spor:45 dk LS 3 mil=4,8 km

her ana ögünden sonra yeşilçay içiyorum,birde spordan sonraki ilk ögünde meyve almıyorum ki yağ yakımını engellemesin diye aklınızda bulunsun kızlar:8:

cnm bnce bu durumun sebebi gayet acık.. vücudun su tutuyo ki bu dogru bişi çünkü insan kilo alınca su oranı düşüyor ama zayıflamaya baslayınca su yerini alıyor yüzde 50yi bulana kadar hiç vermemiş gözükceksin en azındn bnde öle oldu ondn bu kdr kesin knsabiliorm ama bi yandan da yag yakıosndr..
Umarım böyledir.Çünkü hayatımda ilk kez oluyor.Kilom her zaman 90 üstü olduğu için rejime ne zaman başlasam hergün en az 300 - 400 gr verirdim.Moral bozucu birşey bu.Dün su-yağ oranıma baktırdım.Su %44 çıktı.Günde 1.5 litre su içiyorum.
cnm listen çk güzl.. bu arada bizim seninle kaderlerimiz aynı valla bu kiloda tıkanma konusunda sebeplerimzde aynı muhtemelen...
İnşallah öyledir :))
senin yorumlarından korkuyorum:18:

menün çok güzel canım, akşam sadece protein almak kilo vermeyi çok hızlandırıyor.bende akşam 6dan sonra karbonhidrat almamaya çalışıyorum.Birde ben günde 2 fincan kahve içiyorum meto hızlansın diye, kuru meyve ve yemişlerin yanında hem şekeri hemen yükseltmemek için hemde çok yememi engelliyor.

menün porsiyon olarak güzel canım, mekiklerini çektin mi?

umarım hep birlikte kıpır kıpır bir takım oluruz:52:

ayyildizim pilavın porsiyonunda sorun yaşıyorsan sana tavsiyem pilavı çatalın ucuyla ye 2 yk kaşıgı 1 tabak gibi geliyor insana:1:

ayyildizim makarnayi erken yemen iyi olmus bir dahakine ögle ögününe alsan daha iyi olur, yürüyüşlerinde süper neredeyse her ögünden sonra:34:
ama canım günlük aldıgın protein az olmus, elinden geldigince karbo ve proteini dengede tutmaya çalış, kilo verirken protein miktarı çok önemli sana tavsiyem gün bittikten sonra besin grupları olarak listene göz at benim görebildigim kadarıyla;

protein 2 br , ekmek 7,5 br,meyve 1,5 br, süt 1,5 br sebze hiç yok

sende böyle ayırırsan bir sonraki güne dengeleyebilirsin canım.

canım takımdan ayrılınca motivasyon düşebilir kendimden biliyorum istersen kaptanda uygun görürsen izinli olarak paylaşımda bulunabilirisin.

herkes ikili mi yarışıyor benim rakibim kim olacak:5:

hanky canım sabah ögünün az olmuş gibi sabah biraz daha güçlü bir ögün yaparsan gün içinde daha rahat edersin çok açıkmazsın akşamda pilav yerine salata olsaymış süper olurmuş belki bir dahakine olur ne dersin?

Allah kolaylık versin canım umarım sınavlarının hepsi güzel geçer

ms panik yapma canım diyetisyenimden biliyorum regl öncesi yag oranını vucutta artmış gözükür sana tavsiyem hergünkü yag oranını degil haftalık olanı baz al moral bozuklugna neden olmasın.Lavaş aslında ince ama saat kaçta yedigin için tam yorum yapamıyorum öglen filan yediysen problem olmaz kanımca.Spordan sonra baş dönmesi yaşıyorsan ve yoğun spor yapıyorsan spordan sonra maden suyu iç canım tansiyonunu düzenler tabi yuksek tansiyonun yoksa.

Babamın yanına gitmiştik.Adamcağız bizim için yapmış pilavı.Kırmak istemedim onu,yedim.Salata her zaman iyidir tabii ki :))

ayyıldız canım sormuşsun neysecim de cevaplamış
bende bildiğimi söyleyeyim adaçayı rahim kasılmasını ve güçlendirmesini sağlıyor ama hamile kalmak istendiğinde hemen bırakılması gerekiyor...bebeğin tutunmasını engelliyor...
yeşil çay ise hamile kalana kadar içebilirsin ama yinede azaltmanda fayda var
herşey gönlünce olsun canım

günaydıııınnn canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın ??
valla klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama minicik yağ ile kızartılmış yufka böreği ile güne başladım

bende iyiyim canım, aslında bugun dışarıda işlerim vardı ama hava yagmurlu diye erteledim, yufka ne kadardı onu söyle sen bakalım?
şaka bir yana canının istediklerini sabah yemek en doğrusu mesela ben annem kurabiye yaptıgında akşam yemeyip sabah 1 tane süt eşliğinde yiyiyorum, kilo vermemi şimdiye kadar hiç etkilemedi

bende iyiyim canım, aslında bugun dışarıda işlerim vardı ama hava yagmurlu diye erteledim, yufka ne kadardı onu söyle sen bakalım?
şaka bir yana canının istediklerini sabah yemek en doğrusu mesela ben annem kurabiye yaptıgında akşam yemeyip sabah 1 tane süt eşliğinde yiyiyorum, kilo vermemi şimdiye kadar hiç etkilemedi

ya aslında hazır yufkalardan değil pişmiş sofrada yediğimiz yufkaya peynir maydanoz koydum muska şeklinde sardım yağlanmış tavada pişirdim...çeyrek yufkaydı ama valla 1/3ini eşime verdim :)) yani çok fazla değil başka da bişi yemedim
bende sabah yemek tarftarıyım ne de olsa yakmak daha kolay oluyor
hem daha çok diyet havasına giremedim

günaydin kizlar:87:

günaydın canım

ya aslında hazır yufkalardan değil pişmiş sofrada yediğimiz yufkaya peynir maydanoz koydum muska şeklinde sardım yağlanmış tavada pişirdim...çeyrek yufkaydı ama valla 1/3ini eşime verdim :)) yani çok fazla değil başka da bişi yemedim
bende sabah yemek tarftarıyım ne de olsa yakmak daha kolay oluyor
hem daha çok diyet havasına giremedim

o zaman çeyrek yufka 2 dilim ekmek,sende çoğunu eşine vermişssin sabahta yemişssin hiç takma kafana:8:

Merhaba kızlar
kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ama ben takımdan ayrılıyorum. :59:
Sebebi motivemin iyice düşmüş olması ve içimde bi istek kalmaması :59:
bu durumda sizide etkilemek istemem.
Yeni arkadaşlar sizleri tanıdığıma memnun oldum umarım sağlıklı bi şekilde kilo verirsiniz hedefinize ulaşırsınız.
kaptan ve rabia sizi gerçekten çok seviyorum canlarım iyiki tanıdım
ama ben yinede buraya gelip size yazmak isterim halinizi hatrınızı sormak eğer kabul ederseniz.
İyi ve bol paylaşımlı günler..

nihan olmaz gitme sakın. yerınde say ama kilo verme bi süre ama gitme lütfe. biz sana çok alıştık olmaz öyle bırakıp gitmek :14:

günaydın kızlar sabah sabah yıne moralım bozuldu nihan gitmek istiyormuş. biriniz ikna edin gitmesin :50: geçmişi de tam okuyamadım. menumu yazayım da bakacam yıne

dün sabah: 5 tane altın çilek arkasından 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase nesfıte 5 tane yaban mersini yarım çay bardağı süt
ara: 3 leblebi- 3 kuru üzüm-3badem-3 fındık-1 fincan yeşilçay
yürüyüs:45 dk(yaklaşık 3 km mesafe)
öğle: biraz patates kızartması-1 köfte-1 sosis-bol domates marul -2 çatal rus salatası
ara:1 hurma
yürüyüş:45 dk(aynı mesafe)
yürüyüş:10 dk
akşam: 1 parça fırında somon-bol salata-2 lokma ekmek(yarım dilim diyelim,ağzıma acı geldi geçsin diye atıverdim :63:)
yemekten yarım saat sonra :1 sütlü türk kahvesi-yanında 1 madlen çikolata
saat 9 gibi yarım elma-yarım kivi-yarım portakal-1 hurma
su:yaklasık2 litre
spor: 40ar kere çapraz yanlara oturduğum yerde mekik çektim. havada bisiklet çevirdim. oklava hareketi yaptım.dizlerimi göbeğime doğru çektim. 10 kere düz mekik çektim. hareketleri eşim gözterdi :1:
öğle yemeğim dışında fena bi gün değildi. öğle yemeğim de dışardan geldiği için ve aç olduğum için mecbur yendi.

bu sabah 4-5 altın çilek üzerine 2 bardak su içtim. 15 dk sonra 2 minik dilim ekmekle peynirli yağsız tost yaptım. yanında da 1 çay bardağı süt içtim.

yaniiiiii medinecim kork bendennnnnn :36:

Back
X