Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım:29:
iyiyim bende seyyahçım. geçmiş olsun rutin kontrolmüydü önümüzdeki ay bende gidicem bebek için kontrollerimi yaptırmaya
yok kız dikkat ediyorum kilo alırsam utancımdan gelemem önce veririm:1:
ama dikkat ediyorum yani
bebek için gidecem canım. doğum kontrol haplarını bıraktım genel bı muayene için gidecem.
ben işyerime 6.30 da geldigim icin erkenciyim canım

canım menü sabah tost yemişssn arada poğaça sonra ögle çorba ekmek sonra ara girisini sonra akşam yine çorba hiç lif yok protein çok az vejeteryan degilseniz protein almadan kilo vermeniz hızlanmaz canım aralara peynir ,ton balıgı, ne bileyim salata, çiğ kırmızı biber filan sıkıştırmaya çalışsan.

sporların çok güzel ama gün içinde karbo dagılımını sağlayamazsan yaptıgın sporlar günü birlik fayda saglar canım.ayrıca puding için :46:

doktora gidecekmissin geçmiş olsun canım

çok erken başlıyormuş mesain :(

polycim çok haklısın . diyet yapmayı bilmediğim nasıl da bellı ne kadar bilinçsizce diyet yapıyorum. bende sen bunları söyeleyene kadar akşam yemeğim az oldu güzel oldu dıyordum kendıme :1:
sabahları tost ve kellogs tarzı şeyler pratık oluyor 5 dakkada kahvaltıyı halledıyorum yumurta peynnir vs. pazar kahvaltılarına kalıyor. akşam yemeğinde pırasa vardı ama ben ıkıncı çorbayı aldım çünkü pırasıyı bol ekmekle yıyorum . poğca yedim ekmek fazla yemiyeyım diye çorba içtim.
dün meyve de yememişim şimdi farkediyorum.
balığı bir gün önce yedim. aslında ton balığını çok severim helekı yanında makarnayla(sossuz,yağsız tabıkı) ama kalorısı fazladır dıye düşündüm. oyuzden uzun zamandır eve sokmuyorum.
lif ihtıyacını kellogslardan ve kuru meyvelerden karşılamaya çalışıyorum.
ama dediğin gibi kendı başımıza diyet yapınca bukadar oluyor. bi diyetısyen de n yardım almak iyi olurdu aslında.
sanırım senden birçok sey öğrenecez.

Son düzenleme:
bebek için gidecem canım. doğum kontrol haplarını bıraktım genel bı muayene için gidecem.

çok erken başlıyormuş mesain :(

polycim çok haklısın . diyet yapmayı bilmediğim nasıl da bellı ne kadar bilinçsizce diyet yapıyorum. bende sen bunları söyeleyene kadar akşam yemeğim az oldu güzel oldu dıyordum kendıme :1:
sabahları tost ve kellogs tarzı şeyler pratık oluyor 5 dakkada kahvaltıyı halledıyorum yumurta peynnir vs. pazar kahvaltılarına kalıyor. akşam yemeğinde pırasa vardı ama ben ıkıncı çorbayı aldım çünkü pırasıyı bol ekmekle yıyorum . poğca yedim ekmek fazla yemiyeyım diye çorba içtim.
dün meyve de yememişim şimdi farkediyorum.
balığı bir gün önce yedim. aslında ton balığını çok severim helekı yanında makarnayla(sossuz,yağsız tabıkı) ama kalorısı fazladır dıye düşündüm. oyuzden uzun zamandır eve sokmuyorum.
lif ihtıyacını kellogslardan ve kuru meyvelerden karşılamaya çalışıyorum.
ama dediğin gibi kendı başımıza diyet yapınca bukadar oluyor. bi diyetısyen de n yardım almak iyi olurdu aslında.
sanırım senden birçok sey öğrenecez.

canım umarım dediklerimle seni üzmemişimdir ben yardımcı olmak için dedim sakın gonul koyma bana:26: en iyi takip açısından mesela sabah müsli ve tost onda sorun yok diger ögünleri hepsini farklı bir gruptan tüketmeye çalış öglen çorba mı yedin akşam sebze yemege çalış bak ne güzel pırasa varmış koy 6 yk pırasa yanına 1 kase yoggurt 1 dilim ekmek yada 8yk pırasa ve yogurt ye ama ekmeksiz ye. bir aran meyve olsun bir aran seviyorsan kuruyemiş korkma kuruyemişten onlardaki yağlar metoyu çok hızlandırıyor. sebzemi yiyemedin salata ye havuç ye çiğ, ama farklı ye iki ögün çorba olmasın canım tonbalıgını yagsız makarnayla öglen tüketebilirsin yeri geldi bir kase çorba 170-200 kcal 1 kutu tonda öyle hatta light olanı daha az.

sen istersen tek tek her yiyecegi sor ben bildigimi söylerim canım:38:

canım umarım dediklerimle seni üzmemişimdir ben yardımcı olmak için dedim sakın gonul koyma bana:26: en iyi takip açısından mesela sabah müsli ve tost onda sorun yok diger ögünleri hepsini farklı bir gruptan tüketmeye çalış öglen çorba mı yedin akşam sebze yemege çalış bak ne güzel pırasa varmış koy 6 yk pırasa yanına 1 kase yoggurt 1 dilim ekmek yada 8yk pırasa ve yogurt ye ama ekmeksiz ye. bir aran meyve olsun bir aran seviyorsan kuruyemiş korkma kuruyemişten onlardaki yağlar metoyu çok hızlandırıyor. sebzemi yiyemedin salata ye havuç ye çiğ, ama farklı ye iki ögün çorba olmasın canım tonbalıgını yagsız makarnayla öglen tüketebilirsin yeri geldi bir kase çorba 170-200 kcal 1 kutu tonda öyle hatta light olanı daha az.

sen istersen tek tek her yiyecegi sor ben bildigimi söylerim canım:38:

yok canım aklımdan bıle geçmedi gönul koymak ben pek alıngan bı tip değilimdir :1: haklısın keşke akşam havuç yeseydım. bugun daha dikkatli olurum canım. çok iyi oluyor bunları öğrenmem. ben kuru meyveleri de burdan öğrendım zaten. çok teşekkür ederim. süpersin iyiki geldin be :32:

Bu arada kızlar sabah diyetisyende tartıldım 64,7 kg yim.Kaçla izne ayrılmıştım hatırlamıyorum ama:18:
kaptanlarımız öğrenır onu canım. ama işin kötüsü sanırım izne ayrıldığın kiloyla başlıyrsun ilk hafta .tam bilmıyorum ama . kaç ayda kaç kılo verdın sen bu diyet listesıyle canım?_

kaptanlarımız öğrenır onu canım. ama işin kötüsü sanırım izne ayrıldığın kiloyla başlıyrsun ilk hafta .tam bilmıyorum ama . kaç ayda kaç kılo verdın sen bu diyet listesıyle canım?_

2 aydır gidiyorum 73 ile başlamıştım canım.Ayda ortalama 4 kg gitti toplamda 8 kg ama en iyi tarafı 6,5 kilosu yağdan gitti:32:

bu arada beni rakıbem nerde ? ayyıldızı gören oldu mu akşam da gelmemiş sanki bi sorun mu var acaba eşiyle ilgili

1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek.
ara 2 ad benimo bisküvi
akşam
1 kepçe çorba,3 çatal tavuk bagetten,
1 kase yaklaşık 3 kaşık pilav üstü kuru 2 ad çiköfte.
ayrıca 1 kase yoğurt var.

evet kabul ediyorum çok yemişim. :78:

2 aydır gidiyorum 73 ile başlamıştım canım.Ayda ortalama 4 kg gitti toplamda 8 kg ama en iyi tarafı 6,5 kilosu yağdan gitti:32:

ne güzel ben 2 aydır burdayım 4 kilo gitti :(( oda sadece tartıda. basenlerim sankı bıraz inceldi. giydiğim pantolonlardan anlıyorum onu ama göbek aynı :(( oturduğun yerde diyet ypınca olmuyo. spor şart. bıraz biraz başladım ama bakalım umarım yararını görürüm.
yanlış bişeyler yapıyorum demekki yoksa bukadar yavaş olmazdı kilo vermem.

bu arada beni rakıbem nerde ? ayyıldızı gören oldu mu akşam da gelmemiş sanki bi sorun mu var acaba eşiyle ilgili

bende merak ettim şimdi:26:

1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek.
ara 2 ad benimo bisküvi
akşam
1 kepçe çorba,3 çatal tavuk bagetten,
1 kase yaklaşık 3 kaşık pilav üstü kuru 2 ad çiköfte.
ayrıca 1 kase yoğurt var.

evet kabul ediyorum çok yemişim. :78:

senino lar senin olmasın artık dün de yemiştin:20:
ayrıca çorba,pilav birde çiğ köfte
daha güzel menüler bekliyorum senden

ne güzel ben 2 aydır burdayım 4 kilo gitti :(( oda sadece tartıda. basenlerim sankı bıraz inceldi. giydiğim pantolonlardan anlıyorum onu ama göbek aynı :(( oturduğun yerde diyet ypınca olmuyo. spor şart. bıraz biraz başladım ama bakalım umarım yararını görürüm.
yanlış bişeyler yapıyorum demekki yoksa bukadar yavaş olmazdı kilo vermem.

canım yağdan verince beden olarak hemen farkediyor ben bu kiloda 38 giyebiliyorum.Hem sporuna önem vereceksin hemde dengeli besleneceksin yoksa masum diye tüm gün çorba iç bir yere kadar sonra tıkanıp kalıyorsun.

fırsat varken öncemenümü yazayım istedim. akşam biraz abartmışım aslında yerken o kadarda çok gelmemişti. :78:

inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür canlar.

biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. herkese güzel birgün diliyorum.

ha bu arada unutmadan birşey sormak istiyorum kızlar.
oğlumun doğum gününde mayalı hamurdan karnıyarık poğaça yapacağım ama hamuru akşamdan hazırlayıp dolaba atsam sabahda hazırlayıp fırınlasam diyorum nasıl olur bu konuda bilgisi olan varmı. :34:

fırsat varken öncemenümü yazayım istedim. akşam biraz abartmışım aslında yerken o kadarda çok gelmemişti. :78:

inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür canlar.

biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. herkese güzel birgün diliyorum.

ha bu arada unutmadan birşey sormak istiyorum kızlar.
oğlumun doğum gününde mayalı hamurdan karnıyarık poğaça yapacağım ama hamuru akşamdan hazırlayıp dolaba atsam sabahda hazırlayıp fırınlasam diyorum nasıl olur bu konuda bilgisi olan varmı. :34:

adcim bir bilgim yok hamurişi bana epey uzakkkkk:10:

Uyanınca:1 dilim light kaşar peyniri+1 sb su
Kahvaltı: 30 gr light kaşar peyniri + 2 wasa + Bol söğüş
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Öğle:1 kase çorba + 2 wasa + Bol salata(4 gün)/1 sb soya sütü + 6 yk nesfit (3 gün)
Ara:1 wasa + 1 dilim peynir (6 gün)/ 1/4 simit veya 10 çubuk + 1 sb light ayran(1 gün)
Akşam:150 gr (3 por) et,tavuk,balık + Bol salata
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Günlük 3 fincan yeşilçay + 2 fincan sade kahve + 45 dk fiziksel aktivite

Bu hafta meyveleri(şekeri) komple kaldırıp sütü çoğalttı.Kuruyemişlerimde gitti:14:

Bunu harfiyen uygularsan 1,5 kg ye yakın gider dedi, bakalım görecegiz:10:

günaydın canım
çok güzel bi menü :nazar:
akşam nasıl dayandın o kadar zaman ...ben hiç duramıyorum :((
akşam 6 dan sonra açlık merkezim kapanıyor sanki canım hiçbirşey istemiyor..:nazar:
koruyucuyu nasıl sökebilmiş yaw:53:ben taktım da kendim sökene kadar ne çektim, çıkmıyor kolay kolay. çocuklardaki azme ne demeli, bilmiyorum.
yine de verilmiş sadakanız varmış. Allah korusun çok tehlikeli.

çocuklarda inat çok fena oluyor canım. belli dönemlerde inatçı oluyorlar, sen sakinliğini korumaya çalış. kolay değil biliyorum ama naparsın:50:
sinirden oldukça az yemişsin:) iyi bir faydası olmuş. sporun da var, çok güzel.

listeye girene kadar son kaçamaklarını yap dosbacım:) sonra artık senin mi moralin bozulur, bizim mi moralimiz bozulur anlarız:47::1:
yağsız o kadar çok olmasa gerek kalorisi:44:öyle değil mi?
sana kolay gelsin canım temizlik işlerinde. anneciğin de ne kadar düşünceli, böreği de hazırlayıp gitmiş:69:

günaydın.
nasıl söktüğünü bende anlamadım çok mazarat bir oğlum var....
sinirden yerim normalinde ama sabah çıldırttığı için öğlen de okula gidiyor akşam dönüşüde yürüyüş yaptığım için kazasız atlattık..
gönderirler istesem aslında ama bi onun için de kargoya vermek olmaz.gittiğimizde alırız artık yazın . burda mado olsa ordada vardır . bi alışveriş merkezınde var mado ama salep satmıyorlarmış :(

kuru hurma yedım canım kuru yemişçiden aldım iran hurması çok guzl falan dedi. ama bunlar biraz yumuşakça. ben daha sert uzun olanları sevıyorum.

zero kola da nazar boncuğu olsun artık bu güzel menünün

afiyet olsun canım çok güzel bi menü

teşekkü ederim..

Uyanınca:4 adet gün kurusu + 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı müsli + 1 sb soya sütü + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 fincan kahve
Öğle:100 gr somon ızgara + 1 dilim etimek form + 1 kutu zero + bol rokalı yeşil salata + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 avuç yaban mersini + 1 fincan kahve
Akşam:3 adet Patlıcan ızgara + 4 yk light yogurt + 2 dilim etimek + 1 fincan yeşilçay
Ara:1/2 portakal 1/2 elma(spordan önce) + 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su: 3lt
Spor:45 dk LS 3 mil = 4,8 km

canım bu menuyle mı verdın ayda 4 kılo
harıka

bugun sabah uyandk 10.20 gıbı
oglumla kahvaltımızı yaptık veeeeeeeeee yuruyuse cıktım
bebek arabasına koydum sıpayı hıc sesı cıkmıo yaklaısık90 dk yuruduk eve geldım yemegını yedırdım kendımde ara ogunumu yedım sımdı sızelre bakaıyorum

dun akşam esım sucuklu tostyapayım yersın 1 kereden bısı olmaz dedı
hayır dedım yemem
veeee yemedım ama canım cok cektı bırtane ısırdım
akşam 18.30 da yemek yedık 20.30 gıbı kuru uzum yedım 20 gr 1 pr meyve ye muadıl
bugune gelelım
sabah 1 dılım ekmek oglumun sahanda yumurtasındankaln yumurtanın beyazı
ara 20 gr sıyah cekırdeklı uzum
oglen kabak 5 yk 1 dılım ekmek 3-4 yk yogurt
ara portakal
akşam 3 köfte 1 tabak salata 1 dılım ekmek
ara portakal
yatarken salep

Back
X