Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

poly ben yaptım canım. çizelgeni olşturduktan sonra en son sayfaya geldınm ya işte orda yanlış yeri kopyalıyoruz.
orda 2 satır var canım sen ilk satırı değil ikinci satırı kopyala. http ile başla img yı de al bitir. url yı alma sakın. kısacık biyer kopyalamış oluyorsun yanı.

sonra kontrol panelıne gir............ sonra profil ayarları............... sonra çizelge yazan yerın karşisindaki boşluğa kopyala ........ kaydet.

kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin :85: 1 fincan sütlü nescafe :53:
ay bir şeker komasına girmiş gibiyim.canlarım benim size karşı çok utanıyorum ben :36:
çok gircem daha çok azim etcem of ya 57 ile bile mezun olamıcam sanırım :84: aglamak istiyorum .
spor yapmadım 3 gündür regle baglayıp oram buram diyorum ve galiba 2 gündürde kaçamak yapıyorum.:59: reglden dolayı çok sinirliyim çatacak adam arıyorum evde yok :53: eşimde iyileşti ama benim tüm haftamı berbat etti diyebilirim sürekli mutfakta haşır neşir oldum çok aburcubur yedi bende seyrettim sonra 2 günde 1 eti cin,1 browni kek,bir avuç sinema cips,1 tane peki kek,girdi boğazıma ama araların yerine yedim hep sporda yapmadım ve su miktarımda aynıydı umarım çabuk atlatırım.izin mizin almak yok grup benim arkadaşlar benim gene azimlenirim,sporlarımı yaparım dikkat ederim:26: pes etmicem neyse cetvelimi düzeltim bari :35:

medine bak benim çizelgeme 53 kg olunca leylek bana bebiş getirecekk :49: :49: mezun olmadan hamile kalmak yok bak ona göre. alttarafı 3 kg verecez. 1 ay bol spor sıkı diyet yapalım hadi. ben 2 km yürüdüm geldim. şu lessie dvdlerine bı bakayım evde yapabıleceğim bişeymış sanırım. bu hafta eşim geceye dönecek yanlızken yaraım pzt den sonra. hadi şekerim hareket biraz hareket :8:

selamlar kızlar,

ben geldim:79:spor sonrası duş muş hadisesinden sonra burdayım.

hızlıca baktım, poly ticker'ı kaydedebilir misin demiş. canım gönder ben kendimde deneyim.
oh oh saatler olsun efendim öpücük ver kaynanaya öle şeyler var ya :1: o geldi aklıma ben hiç yapmadım ama bizim bir komşu vardı gelin banyodan çıkınca kaynanasının elini öpüyo garip maraşlılar :9: bende maraşlıyım ama bizde yoktur aklıma geldi çok yaşayım ben :27:
ayyıldızım canım yarayı yakalım demedi. bi tüpe parça aldı sanırım onu laboratuara götürdüm pzt çıkacak. diğer testlerın sonuçlarıyla birlikte gidip görüşecem. ona göre bi yol harıtası çizeriz kendımıze dedi. oyuzden folık asıtı falan söylemedim. adetımın 14. günü gidceem. folik bulgularına bakalım senin dedi. yumurtalıklarının üremesi nasılmış dedi.

bu hafta spor yapmam iyi geldi canım. ben aslında plates yapmayı çok istıyorum ama bakalım
hadi bakalım gidiver gene güzel haberlerde geliver bende şu demir ilacından gıcık alıyorum beni cırt ediyo bu ilaç karnım agrıyo hep :24: az kaldı devam edicekmiyim bilemiyorumda sanki bu folikasite falan başladım başlayalı hamileyim gibi oluyorum :27: adetinin 14. günü senin ovulasyon günün oluyor sanırım hamile kalma şansının fazla olduğ zaman diye biliyom ama baksın bakalım doktorcuk iyi olur bak iyiki gitmişsin rabiş sende git yakın zamanda rutin kontrolleri yaptırmak lazım aslında .gögüslerin ve dişin içinde doktora git seyyahım baktır bir arıza falan varsa gebelkten önce hallettir bende 20 lik çıkartıyorum ya haftaya gidip baktırıcam reglde bitiminde çekilicekse çektiricem sonra :45: artık dikkat edicem kendime ya of saldım çayıra valla ben.plates topu al geç tv karşısına yuvarlan dur bizim bir arkadaş öyle yapıyo :27:

canım ben habire 2 satırı birden kopyalıyordum. topikte yazmış bı arkadaş sağolsun. püf noktası 2. satırı url ye kadar kopyalamakmış. rabıanın dediği yere kopyalasan da olur önemli olan kopyaladığın alan

ya ben bu tickeri yapıyorum ama sizinkiler gibi olmuyo.mesela kaç kiloda olduğumu yazıyo ama gösterge seçtiğimiz simge olduğum kiloda değil de sonunda gösteriyo birde mesela 76,5 yazıyorum 76 tı gösteriyo yardım edinnnnnn

bu arada ben 300 gramı sporuna baglıyorum bacım sanki bu hafta daha bir enerji sarfettin gibi geldi.canım rakibem benim çok sevindim doktora gitmene ve morelinin yüksek olması çok önemli yara için ne yaptı doktor yakalım falan demedi değil mi ilaç mı verdi bu arada folik asiti söyledin mi sen bakim hııı :27: eşinide çok nazla bacım en stresli döneme giriceksin ben çok çatıyordum ilk zamanlar olurda şimdiden önlemini alki sonra hatırını saysın :9: arkadaşların dediği gibi bir poşet dahi bende taşımadım erkekler hamişken daha pek üstüne düşüyorlar ama sen daha yeni evlisin zaten olcak haliyle demi :28:

neysem bu benim regl dönemim oluyor ya dün ve bugün arasında 300 gram oynadı 2 güne kadar regl olurum yine az şişmişim sanki senin maydanozlar işe yarıyor göbeğim çıktı son anda ne oldu anlamadım bir de gögüslerim çok agrıyo sanki düşücekler :26: gibi :53: bu arada tebrik ederim gülüşüm çok güzel vermişsin bu hafta süpersin diyorum sana.azıcıkda ben senden nemalansam offf :53: hiç kafam basmıyo şu ne yiyeceklerime az önce eti cin yedim :59:

öğretmenim canım benim canım benim tabi bu hafta çok verememişsin naberrrrrrrrrrr :33: sen çık gruptan hop hop ye tabii :62: döndügüne sevindim gerçekten yaa valla yine iyi ama düşüş yaşanmış sende toparla kendini hemencik.
seyyahım ben meyve kalmadı ben o eti browniyi reklamda görmüştüm sonra dışarı çıktıktan sonr acıkmıştım sonra aldım yedim :44: vijdanım rahatsızdı ama sonra üzüldüm bu arada şekeri bırakalı ay oldu ya çok şekerli gelip beni kesmişti diyorum bugün eticin yedim :51: çok kötü hemen toparlanmam lazım acil yardım bana :59:

dombilişim benim 300 gram çok iyi canım gidiyor ona bak sen gram gramda ols gidicek puflarrr :1: sporları yap güzelce oh ne güzel beslenmişsin hem .afiyet bal şeker olsun benim dombişimee

ne güzel kahvaltı böyle amanın greyfut suyu nerden çıktı bacım gı :66: afiyet olsun .

nolucak aşeriyorum hatun:27: regl olcam ya saldırıyorum birşeylere 2 gündür yazmıyorum utancımdan :34: ama dikkat edicem bu hafta ve tooparlanıcam 2 gün bende uzak kaldım bu bağlantım yüzünden umarım şişliktir bakalım haddinden gelecem bu yağcıkların :41:

evet ayyıldızcım sizden ayrılmak bana hiç iyi gelmedi.aldım ağzımın payını.aslında hep 1 kilo vermiş gibiydim bütün hafta bu sabah 0,5 e düştü.regl oldum onun etkisi varmı bilmem

Kızlar,

oğlum 1 saat uyudu kalktı. cee yani:) ben şimdi biraz onunla ilgileneyim. geldiğimde geçmişe bakabileceğim.

pehlivanson,

canım senin ticker için de muhtemelen yanlış yerlere yazıyorsun kilo bilgilerini. ondan sonda çıkar. çizelge hazırlama başlığını bir kez daha gözden geçirmeni öneririm. ben oğluşla ilgşleneyim, geldiğimde bakalım inşallah.

ayyıldızım canım yarayı yakalım demedi. bi tüpe parça aldı sanırım onu laboratuara götürdüm pzt çıkacak. diğer testlerın sonuçlarıyla birlikte gidip görüşecem. ona göre bi yol harıtası çizeriz kendımıze dedi. oyuzden folık asıtı falan söylemedim. adetımın 14. günü gidceem. folik bulgularına bakalım senin dedi. yumurtalıklarının üremesi nasılmış dedi.

bu hafta spor yapmam iyi geldi canım. ben aslında plates yapmayı çok istıyorum ama bakalım

seyyah ne kadar güzel hamile kalmadan gidip tahlil yaptırman.ben bunu hiç yapmamıştım ve hamileyken doktorun bir tane kistin var demişti bana eğer onda büyüme olursa bebek tehlikeye girer dedi.korkmuştum biraz.ama sonra kendiliğinden kayboldu.tekrar çocuk düşünürsem bende kontrole gidip ondan sonra çocuk düşünücam allah nasip ederse.ama gözüm korkuyo tekrar 9 ay sıkıntılı bir bekleyiş.tekrar silbaştan herşey.bilmiyorum allah isteyen herkeslere nasip etsin

Kızlar,

oğlum 1 saat uyudu kalktı. cee yani:) ben şimdi biraz onunla ilgileneyim. geldiğimde geçmişe bakabileceğim.

pehlivanson,

canım senin ticker için de muhtemelen yanlış yerlere yazıyorsun kilo bilgilerini. ondan sonda çıkar. çizelge hazırlama başlığını bir kez daha gözden geçirmeni öneririm. ben oğluşla ilgşleneyim, geldiğimde bakalım inşallah.
teşekür ederim rabiş bir ara bakalım sen yakışıklı oğluşunla ilgilen azıcık öp kokla ben çok özlüyorum.bazen o kadar çok öpüyorum ki offf annneeeeeee diyo benimki.yety yeteyyy diyo bağırıyo

canım küçğk boy klasık pizza. 4 dilimdi. valla salata yemek aklımın ucundan bile geçmedi:50: spor önerine de uyarım bundan sonra canım. onu da bilmıyordum malesef :44:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm :71:
evet sağolsun eşim yardım edıyor. demekkı benım talep etmem gerekiyormuş. yara umarım önemli bişey değildir canım pzt sonucu çıkacak.
2 pizzayı yemek de fazla zor olmadı valla ya :1: birini o birini ben yedık. küçük boydu zaten . 4 dilimdi. cumadan önce biraz kötü oldu ama :(((
doktordan çok çekınıyordum ama adam çok tatlı biri kasmadım kendımı çok. canımı da yakmadı. adetımın 14. günü tekrar gideecm. yumurtalıklarımın üremesine bakacak
canım dr. kontrolünün iyi geçmesine sevindim,sonuçlarda iyi çıkar inşallah. hayırlısı ile sağlıklı bir evlat sahibi olursunuzdileerim.
pizzalarıda götürmüşsün oh afiyet olsun cici.
günaydın kızlar okuldayım kilomu yazmak için fırsat kolluyodum buldum.geçen cuma 77 kiloydum.bu sabah tartıldım 76,5 kilo oldum.çok iyi gidiyodum 2-3cgün buradan ayrı kamak bana yaramadı.aranıza kabul ettiğiniz için tekrardan çoooooooooooookkkkkkkkk teşekür ederim
tebrik ederim hayatım.:46:
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..
canım geçmişolsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. üzme kendini babacığına moral ver hayatım.etrafımda ki insanlardan gördüğüm kadarıyla toparlnma süreleri çok önemli. sen kendini sağlam tut canım,hayırlısı ile herşey yoluna girer. mesajıda aldım canım,ilk fırsatta yazdığım notları gönderiyorum sana.
Günaydın kızlar -1 :) çokda şaşırdım yani bu menüye çokda sevindim :) :66:

kg veren herkeside kutlarım :46:

Dün : Spinning yaptım 18 km ile bitirdim :) herkes 11-12 iken :)
Birde ağırlık çalışmalarımı yaptım
tebrikler plasticim,:46: kıskandım valla. :14:
ben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorum :37: kilo veremesemde çabalıyom vallaha :50:
gram gramda olsa vermek güzel napim listeden atacakkmısınız beni :41:
valla hayatım kilo veremeyenleri takımdan atacak olsak önce benim gitmem lazım. :84: burda öncelikli kuralımız paylaşım,paylaşımın olmazsa atarıztabii :40:
ama kilo vermek topiği olduğumuz için çaba göstermemiz gerekiyor yoksa bir anlamı kalmaz. sen mücadeleni ver gerisi gelir zaten. hadi bakalım yola devam.:66:
Günaydın kızlar:71:

Menümü hemen sizinle paylaşayım.
Uyanınca: Birsey yiyemedim sabah dyt ile randevum vardı 3 saat açlık gerekli
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilimli light kaşar(26 gr) maydanoz kırmızı biber,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan tarçınlı ılık soya sütü, 1 fincan sade kahve
Öğle:1 kase yayla çorbası,2 dilim wasa(salatayı diğer ögüne aldım),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa,1 dilimli light kaşar peynir, marul roka kırmızı biberden salata(yağsız,soslu)
Akşam:6 inegöl köfte,yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan kahve(spordan önce), 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3LT,3 fincan yeşilçay,2 fincan kahve
Spor:55 dk Ls 4 mil=6,4 km(sporu bu hafta artırdım 2 hafta sonra 5 mile çıkacagım)
valla tam bir diyet listesi ne diyebilirimki tebrikederim canım,sadık kalabildiğin için. afiyet olsun şeker. :46:
hayırlı cumalar diliyorum
listede olmadığım için bildirim yapmıyorum zaten 70.9 um :((
haftaya inş. daha ii bi kilo ile dönüş yaparım
misafirim gelecek şimdi işlerim var gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum
sağol dosbacım seninde cuman mübarek olsun hayatım. kız yinemi misafir:53: kolay gelsin canım.
günaydinlar kizlar:80:

kilom 64.4 :62:
tebrikler rabiacım herzamanki gibi harikasın. :46:
günaydın..
RABİA katılımda düşüş mecbur oldu canım oğlum çok huysuzlaştı ve kızım çılgın gibi anlamadım nedir zaten ne zaman kendimle ilgili bir şeye kalkışsam çocuların ikisede şaşırıyor saçamlıyor resmen...
DETOKS yaptım bugünde ikinci gün...
hafta sonu öncesi iyi olur diye düşündüm vücudumda genel bir toparlanma var ama malesef kilo olarak.
.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece.. :53::26::43:
canım keşke yerinde olsaydıım,yani 300 gr bile güzzel bence.
çocuklarda zaman zaman dönemler oluyor,seninkilerde o döneme girdiler sanırım. sabır diliyorum hayatım.tabiki bunalmışsındır ama bende bir anne olarak sana tavsiyem şu dönemlerinin bile tadını ççıkar zaman çabuk geçiyor her anlarını yaşamak yarın yaşlandığımızda ki inşallah kolay hatırlamamızı sağlayacaktır. kolay gellsin.

Kızlar,

pehlivanson,

hoşgeldin rabiacım. listeleri paylaşıma koyduğun sağol hayatım,ben seni beklemeden eklemeyeyim dedim hani kontrol edersin diye.
enese kocaman bir öpücük. ay resmini koyuver şu çocuğun hatun. resimden doğru seveyim yawww:emir_bebek:

kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin :85: 1 fincan sütlü nescafe :53:
ay bir şeker komasına girmiş gibiyim.canlarım benim size karşı çok utanıyorum ben :36:
çok gircem daha çok azim etcem of ya 57 ile bile mezun olamıcam sanırım :84: aglamak istiyorum .
spor yapmadım 3 gündür regle baglayıp oram buram diyorum ve galiba 2 gündürde kaçamak yapıyorum.:59: reglden dolayı çok sinirliyim çatacak adam arıyorum evde yok :53: eşimde iyileşti ama benim tüm haftamı berbat etti diyebilirim sürekli mutfakta haşır neşir oldum çok aburcubur yedi bende seyrettim sonra 2 günde 1 eti cin,1 browni kek,bir avuç sinema cips,1 tane peki kek,girdi boğazıma ama araların yerine yedim hep sporda yapmadım ve su miktarımda aynıydı umarım çabuk atlatırım.izin mizin almak yok grup benim arkadaşlar benim gene azimlenirim,sporlarımı yaparım dikkat ederim:26: pes etmicem neyse cetvelimi düzeltim bari :35:
regl bahane kaçamaklar şahane medinecim. unut regl olayını yaa at kafandan. adamın ilaç abur cuburlarını sen bitirdin. sen en iyisi eşine söyle suyla ezip yuttsun ilaçlarını yoksa sana zarar.
iyiyim kaptan sen nasılsın:69:

bende asuman diyo sandım:60: poly miş

iyiyim poly sen nasılsın bu gün kafam yerimde değil:60::60:

Allah iyiliğini daim etsin inşallah nihancım.sağol canım bende iyiyim. :87:

eveeet artık kendimi yazayım birazda. ne çene varmış sizde yahu oku oku bitiremiyorum,yaz yaz hiç bitiremem yakında işten kovacaklar beni.

neyse öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum,harikasınız.
bana gelince ben bu sabah malesef tartılamadım canlar. inanın bugünün cuma olduğunu bile sabah kahvaltı ederken anladım eşimle sohbette. sonra dedimki neyse artık buşekilde tartılırım yani yemek yemişve üstünü giyinmiş olarak,hani pantolon kazak vs.biliyorsunz kiloyu çok etkiliyor ,ama öylede tartılmak istemedim.
dün yedim yazmaya çalışayım hemen.
sabah sanırım 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı ettim.
öğlen,1 kepçe çorba 1 tabak bol yoğurtlu ıspanak 1.5 dilim ekmek.
akşam 1 tabak sebzeli tavuk ve 1.5 dilim ekmek.
aralarda yarım portakalım,2 yeşilçayın ve 1 avuç kadar badem fındığım var.

akşam sadece ben yemek yediğim için salata vs hazırlamadım. vaktim yok diye yemeği yedikten sonra hemen işlere giriştim gece 12 ye kadar iş yaptım. malum bugün yeğenin doğum günü var,temizlik yapamıcam diye dün akşamdan genel yaptım. pazargünüde oğlumun doğum günü cumartesidende üstün körü alırım.
valla şuan çok uykum var ve sanırım üşüttüm sağ kasığım ağrıyor.
bu sabahda yine erken kalkıp duşa girdim. valla çok hastalanırsam totodan iğne olmayı bile göze alıcam oğlum için. normalde asla olamam,heryerimi delik deşik etsinler ama totodan iğne yapmasınlar nefret edeim.
cumartesi akşamına annemlerde geliyor,annemlehallederiz herşeyi artık.
aslında babam gelmeseydi iyiydi çünkü bayanlararasında olacak hep bayanlar ve çocuklar,ama fazla durmazlar erken gider babam.durmak istersede artık çarşı pazar gezecek mecburen.:9:

bu sabahda
1dilim ekmekle klasik kahvaltı.
1avuç badem fındık.
öğle 1 tabak yoğurtlu ıspanak. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek.
yeşil çay.

aslında ıspanakla yoğurt aynı anda tüketilmezmiş ama ne yapayım alışmışım onunda tadı öyle çıkıyor.

neyse kızlar ben biraz çalışıcam gitmeden uğrarım. hepiniz öpüyorum.

Back
X