Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
poly'cim,
gönderdiğin şey senin mesajın içinde çıkmış:)) bana onu yazılı bir biçimde yollaman lazım. sonu .png uzantılı bir satır olmalı ayrıca.
niye sevmiyorsun haftasonlarını
neysecm yaptın geldin sporunu şimdi senden bir ricam var , ben tickeri yine yapmaya çalıştım kaydet diyorum kaydetmiyor bir türlü sen kendi tickerdan bir deneyebilir misin?
yok şekerim bak bende çıktı senin ticker. aşağıya yazdığım satırı kaydet:
canım bende yaklaşık 15-20 gündür deniyorum yapamadım ve sonunda ticker yapmaktan vazgeçtim
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin :85: 1 fincan sütlü nescafe
ay bir şeker komasına girmiş gibiyim.canlarım benim size karşı çok utanıyorum ben
çok gircem daha çok azim etcem of ya 57 ile bile mezun olamıcam sanırım :84: aglamak istiyorum .
spor yapmadım 3 gündür regle baglayıp oram buram diyorum ve galiba 2 gündürde kaçamak yapıyorum.reglden dolayı çok sinirliyim çatacak adam arıyorum evde yok
eşimde iyileşti ama benim tüm haftamı berbat etti diyebilirim sürekli mutfakta haşır neşir oldum çok aburcubur yedi bende seyrettim sonra 2 günde 1 eti cin,1 browni kek,bir avuç sinema cips,1 tane peki kek,girdi boğazıma ama araların yerine yedim hep sporda yapmadım ve su miktarımda aynıydı umarım çabuk atlatırım.izin mizin almak yok grup benim arkadaşlar benim gene azimlenirim,sporlarımı yaparım dikkat ederim:26: pes etmicem neyse cetvelimi düzeltim bari
![]()
oh oh saatler olsun efendim öpücük ver kaynanaya öle şeyler var yaselamlar kızlar,
ben geldim:79:spor sonrası duş muş hadisesinden sonra burdayım.
hızlıca baktım, poly ticker'ı kaydedebilir misin demiş. canım gönder ben kendimde deneyim.
hadi bakalım gidiver gene güzel haberlerde geliver bende şu demir ilacından gıcık alıyorum beni cırt ediyo bu ilaç karnım agrıyo hepayyıldızım canım yarayı yakalım demedi. bi tüpe parça aldı sanırım onu laboratuara götürdüm pzt çıkacak. diğer testlerın sonuçlarıyla birlikte gidip görüşecem. ona göre bi yol harıtası çizeriz kendımıze dedi. oyuzden folık asıtı falan söylemedim. adetımın 14. günü gidceem. folik bulgularına bakalım senin dedi. yumurtalıklarının üremesi nasılmış dedi.
bu hafta spor yapmam iyi geldi canım. ben aslında plates yapmayı çok istıyorum ama bakalım
bu arada ben 300 gramı sporuna baglıyorum bacım sanki bu hafta daha bir enerji sarfettin gibi geldi.canım rakibem benim çok sevindim doktora gitmene ve morelinin yüksek olması çok önemli yara için ne yaptı doktor yakalım falan demedi değil mi ilaç mı verdi bu arada folik asiti söyledin mi sen bakim hıııeşinide çok nazla bacım en stresli döneme giriceksin ben çok çatıyordum ilk zamanlar olurda şimdiden önlemini alki sonra hatırını saysın
arkadaşların dediği gibi bir poşet dahi bende taşımadım erkekler hamişken daha pek üstüne düşüyorlar ama sen daha yeni evlisin zaten olcak haliyle demi
neysem bu benim regl dönemim oluyor ya dün ve bugün arasında 300 gram oynadı 2 güne kadar regl olurum yine az şişmişim sanki senin maydanozlar işe yarıyor göbeğim çıktı son anda ne oldu anlamadım bir de gögüslerim çok agrıyo sanki düşücekler :26: gibibu arada tebrik ederim gülüşüm çok güzel vermişsin bu hafta süpersin diyorum sana.azıcıkda ben senden nemalansam offf
hiç kafam basmıyo şu ne yiyeceklerime az önce eti cin yedim
öğretmenim canım benim canım benim tabi bu hafta çok verememişsin naberrrrrrrrrrrsen çık gruptan hop hop ye tabii
döndügüne sevindim gerçekten yaa valla yine iyi ama düşüş yaşanmış sende toparla kendini hemencik.
seyyahım ben meyve kalmadı ben o eti browniyi reklamda görmüştüm sonra dışarı çıktıktan sonr acıkmıştım sonra aldım yedim :44: vijdanım rahatsızdı ama sonra üzüldüm bu arada şekeri bırakalı ay oldu ya çok şekerli gelip beni kesmişti diyorum bugün eticin yedimçok kötü hemen toparlanmam lazım acil yardım bana
dombilişim benim 300 gram çok iyi canım gidiyor ona bak sen gram gramda ols gidicek puflarrrsporları yap güzelce oh ne güzel beslenmişsin hem .afiyet bal şeker olsun benim dombişimee
ne güzel kahvaltı böyle amanın greyfut suyu nerden çıktı bacım gıafiyet olsun .
nolucak aşeriyorum hatunregl olcam ya saldırıyorum birşeylere 2 gündür yazmıyorum utancımdan
ama dikkat edicem bu hafta ve tooparlanıcam 2 gün bende uzak kaldım bu bağlantım yüzünden umarım şişliktir bakalım haddinden gelecem bu yağcıkların
![]()
ayyıldızım canım yarayı yakalım demedi. bi tüpe parça aldı sanırım onu laboratuara götürdüm pzt çıkacak. diğer testlerın sonuçlarıyla birlikte gidip görüşecem. ona göre bi yol harıtası çizeriz kendımıze dedi. oyuzden folık asıtı falan söylemedim. adetımın 14. günü gidceem. folik bulgularına bakalım senin dedi. yumurtalıklarının üremesi nasılmış dedi.
bu hafta spor yapmam iyi geldi canım. ben aslında plates yapmayı çok istıyorum ama bakalım
teşekür ederim rabiş bir ara bakalım sen yakışıklı oğluşunla ilgilen azıcık öp kokla ben çok özlüyorum.bazen o kadar çok öpüyorum ki offf annneeeeeee diyo benimki.yety yeteyyy diyo bağırıyoKızlar,
oğlum 1 saat uyudu kalktı. cee yani:) ben şimdi biraz onunla ilgileneyim. geldiğimde geçmişe bakabileceğim.
pehlivanson,
canım senin ticker için de muhtemelen yanlış yerlere yazıyorsun kilo bilgilerini. ondan sonda çıkar. çizelge hazırlama başlığını bir kez daha gözden geçirmeni öneririm. ben oğluşla ilgşleneyim, geldiğimde bakalım inşallah.
canım dr. kontrolünün iyi geçmesine sevindim,sonuçlarda iyi çıkar inşallah. hayırlısı ile sağlıklı bir evlat sahibi olursunuzdileerim.canım küçğk boy klasık pizza. 4 dilimdi. valla salata yemek aklımın ucundan bile geçmedispor önerine de uyarım bundan sonra canım. onu da bilmıyordum malesef :44:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm
evet sağolsun eşim yardım edıyor. demekkı benım talep etmem gerekiyormuş. yara umarım önemli bişey değildir canım pzt sonucu çıkacak.
2 pizzayı yemek de fazla zor olmadı valla yabirini o birini ben yedık. küçük boydu zaten . 4 dilimdi. cumadan önce biraz kötü oldu ama
((
doktordan çok çekınıyordum ama adam çok tatlı biri kasmadım kendımı çok. canımı da yakmadı. adetımın 14. günü tekrar gideecm. yumurtalıklarımın üremesine bakacak
tebrik ederim hayatım.günaydın kızlar okuldayım kilomu yazmak için fırsat kolluyodum buldum.geçen cuma 77 kiloydum.bu sabah tartıldım 76,5 kilo oldum.çok iyi gidiyodum 2-3cgün buradan ayrı kamak bana yaramadı.aranıza kabul ettiğiniz için tekrardan çoooooooooooookkkkkkkkk teşekür ederim
canım geçmişolsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. üzme kendini babacığına moral ver hayatım.etrafımda ki insanlardan gördüğüm kadarıyla toparlnma süreleri çok önemli. sen kendini sağlam tut canım,hayırlısı ile herşey yoluna girer. mesajıda aldım canım,ilk fırsatta yazdığım notları gönderiyorum sana.Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben yakında tekrar dönmek istiyorum aranıza.
Ama bilgisayarla biraz daha irtibatta olabileceğim zamanları bekliyorum.
Pazartesi günü babam anjiyo olacak ona sıkkın biraz canım.
Biliyorum büyük bir şey değil ama benim ameliyat korkum var.
15 gün içinde de bahsettiğim birisi vardı ya aramızda bir şeyler var dediğim o olacak.
off ben yine gerginim yani ..
tebrikler plasticim,Günaydın kızlar -1 :) çokda şaşırdım yani bu menüye çokda sevindim :)
kg veren herkeside kutlarım
Dün : Spinning yaptım 18 km ile bitirdim :) herkes 11-12 iken :)
Birde ağırlık çalışmalarımı yaptım
valla hayatım kilo veremeyenleri takımdan atacak olsak önce benim gitmem lazım. :84: burda öncelikli kuralımız paylaşım,paylaşımın olmazsa atarıztabiiben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorumkilo veremesemde çabalıyom vallaha
gram gramda olsa vermek güzel napim listeden atacakkmısınız beni![]()
valla tam bir diyet listesi ne diyebilirimki tebrikederim canım,sadık kalabildiğin için. afiyet olsun şeker.Günaydın kızlar
Menümü hemen sizinle paylaşayım.
Uyanınca: Birsey yiyemedim sabah dyt ile randevum vardı 3 saat açlık gerekli
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilimli light kaşar(26 gr) maydanoz kırmızı biber,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan tarçınlı ılık soya sütü, 1 fincan sade kahve
Öğle:1 kase yayla çorbası,2 dilim wasa(salatayı diğer ögüne aldım),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa,1 dilimli light kaşar peynir, marul roka kırmızı biberden salata(yağsız,soslu)
Akşam:6 inegöl köfte,yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan kahve(spordan önce), 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3LT,3 fincan yeşilçay,2 fincan kahve
Spor:55 dk Ls 4 mil=6,4 km(sporu bu hafta artırdım 2 hafta sonra 5 mile çıkacagım)
sağol dosbacım seninde cuman mübarek olsun hayatım. kız yinemi misafirhayırlı cumalar diliyorum
listede olmadığım için bildirim yapmıyorum zaten 70.9 um(
haftaya inş. daha ii bi kilo ile dönüş yaparım
misafirim gelecek şimdi işlerim var gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum
tebrikler rabiacım herzamanki gibi harikasın.günaydinlar kizlar:80:
kilom 64.4![]()
canım keşke yerinde olsaydıım,yani 300 gr bile güzzel bence.günaydın..
RABİA katılımda düşüş mecbur oldu canım oğlum çok huysuzlaştı ve kızım çılgın gibi anlamadım nedir zaten ne zaman kendimle ilgili bir şeye kalkışsam çocuların ikisede şaşırıyor saçamlıyor resmen...
DETOKS yaptım bugünde ikinci gün...
hafta sonu öncesi iyi olur diye düşündüm vücudumda genel bir toparlanma var ama malesef kilo olarak.
.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece..:26:
![]()
hoşgeldin rabiacım. listeleri paylaşıma koyduğun sağol hayatım,ben seni beklemeden eklemeyeyim dedim hani kontrol edersin diye.Kızlar,
oğlum 1 saat uyudu kalktı. cee yani:) ben şimdi biraz onunla ilgileneyim. geldiğimde geçmişe bakabileceğim.
pehlivanson,
canım senin ticker için de muhtemelen yanlış yerlere yazıyorsun kilo bilgilerini. ondan sonda çıkar. çizelge hazırlama başlığını bir kez daha gözden geçirmeni öneririm. ben oğluşla ilgşleneyim, geldiğimde bakalım inşallah.
regl bahane kaçamaklar şahane medinecim. unut regl olayını yaa at kafandan. adamın ilaç abur cuburlarını sen bitirdin. sen en iyisi eşine söyle suyla ezip yuttsun ilaçlarını yoksa sana zarar.kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek içine 1 tatlı kaşığı biber+patlıcan ezmesi koydum yedim.
1litre su tüketildi.
ara:5 adet form bisküvi+1eti cin :85: 1 fincan sütlü nescafe
ay bir şeker komasına girmiş gibiyim.canlarım benim size karşı çok utanıyorum ben
çok gircem daha çok azim etcem of ya 57 ile bile mezun olamıcam sanırım :84: aglamak istiyorum .
spor yapmadım 3 gündür regle baglayıp oram buram diyorum ve galiba 2 gündürde kaçamak yapıyorum.reglden dolayı çok sinirliyim çatacak adam arıyorum evde yok
eşimde iyileşti ama benim tüm haftamı berbat etti diyebilirim sürekli mutfakta haşır neşir oldum çok aburcubur yedi bende seyrettim sonra 2 günde 1 eti cin,1 browni kek,bir avuç sinema cips,1 tane peki kek,girdi boğazıma ama araların yerine yedim hep sporda yapmadım ve su miktarımda aynıydı umarım çabuk atlatırım.izin mizin almak yok grup benim arkadaşlar benim gene azimlenirim,sporlarımı yaparım dikkat ederim:26: pes etmicem neyse cetvelimi düzeltim bari
![]()
iyiyim kaptan sen nasılsın
bende asuman diyo sandımpoly miş
iyiyim poly sen nasılsın bu gün kafam yerimde değil![]()