Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tansaş normalde pahalı ama ürünün sabit bir fiyatı olduğu için şansımı denicem.çekiliş iyi olurdu canım yalnız şimdi herkes tekrar tanıtma isticek biri tanıtıcak diğeri tanıtmıcak, az olursa olmaz ama çoğunluk olursak daha iyi olur sanırım onuda toparlayamayız. bende ne kadar takibini yapabilirim o ayrı.evet cnm mıgros cok uygn en mantıklısı ayrıca şimdide yapalım çekiliş ne olcakki biraz gecikmeli göndeririz en fazla hem birbirimizide tanıyoruz hedıye secmekde zorlanmayız sevıyorum hedıye almayı :)
estetik merkezleri yapıyor cnm valla ben çok araştırırım herşeyi :) herkesden öğrenicek bişeyler çıkar
=))
oy oy ne yapmış o dr yaa. beceriksiz şey. çok geçmiş olsun .canım yirmiliklerde öyle olmaz inşallah korkma hayatım ne kadar korkarsan o kadar canın yanar.inşallah bi çırpıda halolur.öyle yapacim sanırım 2 sini birden çektirip kurtulacağm yoksa tekrar oturmam çatır çutur sesler geliyo3-5 tane iğne vur be doktor dicem hissetmim dicem sonraki günler sanırım sütle beslenirim .
bekarken bir tane çektirmiştim aslında dolgu kanal olurdu beni korkkutmuşlardı hani beyninden hissedersin sinirleri çektikçe doktor diye :26: bende salak gibi çektirmiştim kadın çekemedi içinde kaldı bir budağı sonra kendini atar dışarı dedi atmadan kapanmıştı sonra tekrar gitmiştim
3 tane iğne vurulup o minik parçayı çıkarttırmıştım çok ağlamıştım haa korkuyorum ya öyle olursa gene
allahım kolayca atlatır inşallah korkulu rüyam oldu şuanda aklımdan hiç çıkmıyor :84:
selam dosbacım, sabahki hareketliliği almışsın üstüne şimdi eve sığamıyorsun birşeyler yedikten sonra çıkıp hava almak iyi gelir. bu arada orda hava nasıl iyimi canım. gerçi ne kadar iyi olsada buz gibidir kesin.slm kızlar ancak geldim
daha bişi yiyemedim( çnk sabah çok telaş ile başladım...uyuyakalmışım eşim kahvaltı istemedi... sonra kapı çaldı maliyeden geliyolar
eşimin kapatmak istediği bi şirketi var...neyse adama dedim ben anlamam eşim gelsin sonra eşim geldi onlara kahve yaptım
onlar tam gitti komşum geldi ona da kahve yaptım bende orta şekerli bi kahve içtim hala bişi yemedim
şimdi kahvaltımı yapsam yoksa öiğle yemeğimi yesem karar veremedim
sabah tartıldım sadece 100gr gitmiş
evde çok sıkıldım karnımı doyurayım markete gidecğim :)) eee şimdi açken gitmeyeyim dimi ama ??
geçmişi okudum hepiniz iyisiniz...cilt konusunda konuşulmuş ben bu kiloyu (10 günde 9 kilo adım) aldığımda her yerde çatlaklarım olmuştu...kaplıca severim şimdi belli bile değil...kimse anlamıyo...hepinize kaplıca ve kese tavsiye ederim
bi de ozan yağı...
muhabbet güzel gelince kaynatırız hepinizi öpüyorum
bekliyorum rabiacım.o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)
şimdide yeşil çay zamanı :)) bu arada güne su ile başladım![]()
ozon gazı nasıl bulucaz canooslm kızlar ancak geldim
daha bişi yiyemedim( çnk sabah çok telaş ile başladım...uyuyakalmışım eşim kahvaltı istemedi... sonra kapı çaldı maliyeden geliyolar
eşimin kapatmak istediği bi şirketi var...neyse adama dedim ben anlamam eşim gelsin sonra eşim geldi onlara kahve yaptım
onlar tam gitti komşum geldi ona da kahve yaptım bende orta şekerli bi kahve içtim hala bişi yemedim
şimdi kahvaltımı yapsam yoksa öiğle yemeğimi yesem karar veremedim
sabah tartıldım sadece 100gr gitmiş
evde çok sıkıldım karnımı doyurayım markete gidecğim :)) eee şimdi açken gitmeyeyim dimi ama ??
geçmişi okudum hepiniz iyisiniz...cilt konusunda konuşulmuş ben bu kiloyu (10 günde 9 kilo adım) aldığımda her yerde çatlaklarım olmuştu...kaplıca severim şimdi belli bile değil...kimse anlamıyo...hepinize kaplıca ve kese tavsiye ederim
bi de ozan yağı...
muhabbet güzel gelince kaynatırız hepinizi öpüyorum
o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)
çocuk verdiğin sözü unutmamış canım:)) dışarı çıkmakla iyi yapmışsın da işte kahvaltısız çıkma iyi olmamış. yine de light bizküvi yeyip kaçamak yapmaman başarılı bence. bugün biraz gezmeli bir gün olacak gibi, inşallah dikkat etmeyi başarabilirsin canım. yoksa kumbara dolup taşacak:)merhaba kızlar
yıne saat 10.00 da kalktık oglumun kahvaltısı derken uyutayım dedım saat 11 gıbıydı uyanınca 1 saat sonra tekara uyuyor
mamasını yedırmeden once demıstım kı mamayı ye gezmeye gıdecez sonra unutmusum
pc actım oglumuda besıgınde sallıyorum nasıl aglıoo ortalıgı ınletıyor bıraktım dıs kapıya gıttı bay bay yapıoo dısaı cıkacakmısız sıze yazamadan tekrar kapattım pc yı
dısarı cıkarttım kahvaltı yapamadım tabı
11.00 marketten lıght buskıvı aldım 1/' sını yedım 80 cal asumancım kahvaltı bugunde dengesız oldu
arkadas da aradı oda geldı 1.5 saat yuruduk donuste yokus cıktık sırtım nasıl ter içinde kaldı yoruldum da
bırazdan bı arkadasta aradı oglen gel dedı oglenede ona gıdecegım
menulerımı yazayım
sabah :1/2 pk lıght buskıvı
ara yok
oglen : gezmede dıkkat edecegım
ara yok
akşam tavuklu salata 1 kase yogurt çorbası
bıraz gecmısı okuyayım donerım
afiyet olsun canım.öğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.
bu kadar az gıdayla bu enerjiyi nasıl topluyorsun anlamıyorum valla:) afiyet olsun canım. ara öğünlerle zenginleştirsen ve güzel bir kahvaltı yapsan hoş olurdu:97:Bugun menüm :
Sabah : Yağsız süt
Öğlen : Mercimek çorbası + az patates püresi azda domatesli tavuk + salata
Ara : mandalina
prinç lapası yapıcam bundan sonra spor öncesi lapa ve tavuk tüketicem bakalım bugun ne yıycem spor öncesi :S Tost falan yerim belki[/B][/SIZE][/FONT][/B]
evet, canım burdayım.hee rabiş spora gitti şuan foruma bakıyo sanırım.
hımm öğle yemeğin güzel olmuş dosbam. sen de mercimekten gitmişsin bugün:)sorma hayatım çok hareketliydi
öğle yemeğimi yedim
1 kase çorba
1.5 dilim ekmek
bol yeşillik
kaplıcayı ben çocukluğumdan beri severim
yozgatlıyım her ilçemizde kaplıca var ama en çok sorgun kaplıcalarını tercih ederiz
ankaraya çok yakın değil ama kozaklı kaplıcalarına sık gideriz (orda kortizondan dolayı çıkan tüğlerim bitti kalmadı...ben sarışınım lazer görmedi tüğlerimi çok üzülmüştüm bilerek değil ama o kaplıacaya gittiğim de bütün tüğ probleminden kurtuldım)
adapazarı kuzuluk kaplıcalarını ve bursanın oylat kaplacasını şiddetle tavsiye ederim (biraz daha tatil havası oluyo)
arabanın bagajında havlumuz ve mayolarımız hazır durur nerde kaplıca görsek gireriz:))
ankarada malum kızılcahamama gidiyoruz ama haymanın kaplıcaları daha şifalı... haymananın tesisleri güzel değil ama arada tercih edilebilir...
kese olayını da es geçmemek lazım gerçekten vücut tazeleniyor...bi de evde yapılan kese gibi olmuyo...
ben yeşil çayımı içtim arada. bilgisayarla boğuşurken yapılabilecek en mantıklı şeydi:))şimdide yeşil çay zamanı :)) bu arada güne su ile başladım![]()
poly'cim bugün bağlantım iflah olmaz gibi canım. bu mesajımın gitmesi de 1 saati bulursa sen çıkmış olursun sanırım.dört gözle bekliyoruz ben çıkmadan gel hadi
canım, sen sabah rabia'yı acil bulmam lazım demişsin?? bir sorun mu var. msn sürekli kopuyor, online olamıyorum.bekliyorum rabiacım.
hoff ya:95:hem de nasıl mağdur oldum. telekoma "sevgilerimi" iletiyorumbağlant magduru rabişim benim
medine beslenmeyi düzeltmişsabah:saat 12 de 3 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt
ara:15 tane siyah üzüm kurusu
spor:yarım saat seri yürüyüş
yarım saat ütü(6 gömlek+16 tane atlet)
ikindi:saat 3 te 2 dilim kepek ekmek ,1 kk kadar peynir
şuana kadar 1.5 litre su tüketildi.
dizim başlıyor sopamı ve mekik aletimi alıp uçuyorum gece güncellicem öptüm hepcinizi.
hımm şimdi de ozon yağını merak ettim:)) sizden çok şey öğreniyorum ben canım yaadcım hava burda sizin ordakinden daha ii sanırım
ablamla konuştum burda hava açık... bi de iyi gibi balkona çıkmıştım üşümedim :))
ayyıldız canım ben onu dr.dan alıyorum ama dün bi avm'de aktarda gördüm... en iyisi dr.ozon yağı diye sayılıyor... selülitlere çok ii geliyor tavsiye ederim :))
ayy sizin menüleri okudukça canım birseyler çekiyor benim![]()
selülitlereadcım hava burda sizin ordakinden daha ii sanırım
ablamla konuştum burda hava açık... bi de iyi gibi balkona çıkmıştım üşümedim :))
ayyıldız canım ben onu dr.dan alıyorum ama dün bi avm'de aktarda gördüm... en iyisi dr.ozon yağı diye sayılıyor... selülitlere çok ii geliyor tavsiye ederim :))
keçiörende hala güneş çok güzel cemre düşmüşya artık soğukları savdık sanırım oh oh ne güzel valla yaz geldikızlar üstteki mesajı göndermek için sayfayı kaç kez yenile yaptım, bilmiyorum:95:
hımm öğle yemeğin güzel olmuş dosbam. sen de mercimekten gitmişsin bugün:)
kaplıca konusunda da gerçekten detaylı bilgi olmuş. ya ben öyle kalabalık ortamları sevmiyorum. bu bahsettiğin yerler daha mı sakin? özel odaları falan mı var? hem çatlaklara hem tüylere faydasını gördüm dediğine göre ben de düşünebilirim
kızılcahamama annemleri götürdük. biz eşimle dışarda gezdikikimiz de pek düşkün değiliz yani.
ben yeşil çayımı içtim arada. bilgisayarla boğuşurken yapılabilecek en mantıklı şeydi:))
poly'cim bugün bağlantım iflah olmaz gibi canım. bu mesajımın gitmesi de 1 saati bulursa sen çıkmış olursun sanırım.bu arada form çayını her gün içiyor musun diye sormuşsun. form çayı dediğim doğa markasının form slim diye bir çayı canım, yine poşet çay yani. hergün içmiyorum. düzenli olarak içtiğim şey yeşil çay oluyor:)) diğerlerini can sıkıntısından yemeğe saldırmayım diye içiyorum.
canım, sen sabah rabia'yı acil bulmam lazım demişsin?? bir sorun mu var. msn sürekli kopuyor, online olamıyorum.
hoff ya:95:hem de nasıl mağdur oldum. telekoma "sevgilerimi" iletiyorum
medine beslenmeyi düzeltmiş
afiyet olsun canım.
hımm şimdi de ozon yağını merak ettim:)) sizden çok şey öğreniyorum ben canım ya
ankarada bugün hava gerçekten hoşçamaşırları dışarı astım. mis olsunlar.
sorma hayatım çok hareketliydi
öğle yemeğimi yedim
1 kase çorba
1.5 dilim ekmek
bol yeşillik
kaplıcayı ben çocukluğumdan beri severim
yozgatlıyım her ilçemizde kaplıca var ama en çok sorgun kaplıcalarını tercih ederiz
ankaraya çok yakın değil ama kozaklı kaplıcalarına sık gideriz (orda kortizondan dolayı çıkan tüğlerim bitti kalmadı...ben sarışınım lazer görmedi tüğlerimi çok üzülmüştüm bilerek değil ama o kaplıacaya gittiğim de bütün tüğ probleminden kurtuldım)
adapazarı kuzuluk kaplıcalarını ve bursanın oylat kaplacasını şiddetle tavsiye ederim (biraz daha tatil havası oluyo)
arabanın bagajında havlumuz ve mayolarımız hazır durur nerde kaplıca görsek gireriz:))
ankarada malum kızılcahamama gidiyoruz ama haymanın kaplıcaları daha şifalı... haymananın tesisleri güzel değil ama arada tercih edilebilir...
kese olayını da es geçmemek lazım gerçekten vücut tazeleniyor...bi de evde yapılan kese gibi olmuyo...
şimdide yeşil çay zamanı :)) bu arada güne su ile başladım![]()
evet bu konu önemli vqllq. keseyı arkadşım da söyledi. bende alacam. aslında bizde afyona yakınız ama sanırım arabamız olmadığıdan hiç gitmıyoruz. altında araba olacak geze geze gideceksın işte.
afıyet olsun dosbacım![]()
saol canım sonunda yiyebildim bişiler
evet afyonda yakın... kaplıca iyi oluyo...alışkanlık olduğu için benim çeyiz kese dolu :) vereyim sanada hayatım :))
polycim bavul gibi çantaya gerek yoktu hayatım ben evdeydim :))
sadece gelenden gidenden yiyecek zaman bulamadım :))
neyse hallettim şimdi... güzelce aralarımı da yaparım
sabah:saat 12 de 3 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt
ara:15 tane siyah üzüm kurusu
spor:yarım saat seri yürüyüş
yarım saat ütü(6 gömlek+16 tane atlet)
ikindi:saat 3 te 2 dilim kepek ekmek ,1 kk kadar peynir
şuana kadar 1.5 litre su tüketildi.
dizim başlıyor sopamı ve mekik aletimi alıp uçuyorum gece güncellicem öptüm hepcinizi.
adcım hava burda sizin ordakinden daha ii sanırım
kızlar üstteki mesajı göndermek için sayfayı kaç kez yenile yaptım, bilmiyorum:95:
poly'cim bugün bağlantım iflah olmaz gibi canım. bu mesajımın gitmesi de 1 saati bulursa sen çıkmış olursun sanırım.bu arada form çayını her gün içiyor musun diye sormuşsun. form çayı dediğim doğa markasının form slim diye bir çayı canım, yine poşet çay yani. hergün içmiyorum. düzenli olarak içtiğim şey yeşil çay oluyor:)) diğerlerini can sıkıntısından yemeğe saldırmayım diye içiyorum
amannn canının çektiği mercimek çorbası olsun ya hamburger yada çikolata vs. çekeydi? cızzzzzz![]()
selülitlereaklımın kenarina yazdım o zaman canım sağol.
keçiörende hala güneş çok güzel cemre düşmüşya artık soğukları savdık sanırım oh oh ne güzel valla yaz geldibeslenmeyi düzelttim reglden çıktım ya manyamıştım resmen :26:
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz3 mart aslında nikah olarak 13 şubat ama biz ikisindende mutlaka birşeyler yiyoruz diye bimden ben pasta aldım ama yemicem dursun dondurucuda
rakibemi sevindirmeye hiççççççççççç niyetim yokgider ayak kilo almak istemiyorum ilerki günlere saklıyorum :78:
sporlarımıda yaptım gidim azda ls mi ne ondan yapim
akşama bu arada patates pilaki ,pirinç pilavı ve şehriyel çorbası yapıcam aslında evde sebze çorbam var ama ben bol acılı ekşili bir şehriyel çorbası içiçem.bir tane ekmek hakkım kaldı galiba sırf şehriyelli diye yeme diyiceksinizyiyim mi ne olur salatada yapıcam ama çorba çok şehriyelli yapmam söz.
sonrasındada akşam ara için meyve düşünüyorum gerçi meyvem varmı bilmiyorum da :82:
çay içmek istemiyorum bisküvi yiyorum diyette olsa ne bilim ekmekle aynı günde olunca kızıyonuz![]()
sütün yanına az kuru meyve ekleseydin kahvaltı harika olurdu,canım sen çok az yiyorsun güçten düşme kendine dikkat et lütfen.
araştırmacı gazeteci senihediye konusunda ne karar verirseniz ben uyarım ama çekiliş nasıl olacak sanal?
tansaş normalde pahalı ama ürünün sabit bir fiyatı olduğu için şansımı denicem.çekiliş iyi olurdu canım yalnız şimdi herkes tekrar tanıtma isticek biri tanıtıcak diğeri tanıtmıcak, az olursa olmaz ama çoğunluk olursak daha iyi olur sanırım onuda toparlayamayız. bende ne kadar takibini yapabilirim o ayrı.![]()
bu kadar az gıdayla bu enerjiyi nasıl topluyorsun anlamıyorum valla:) afiyet olsun canım. ara öğünlerle zenginleştirsen ve güzel bir kahvaltı yapsan hoş olurdu:97:
bu arada şu migros konusunu yazman çok iyi oldu:)) 8 martta inşallah ben de gidicem:)
teşekkür ederim canımyazmayın yoksa onları da çeker günahıma girmeyin
şimdiden kutluyorum canım, beraber nice seneler dilerim.İkisininde de yiyorsaniz sen sadece birinde yee yoksa rakibene gün dogar benden söylemesi![]()