Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıııı tabi tabi öyle olur merak etmişsindir kesin.tünaydın kaptan
nasıl moraller iyimisin birazdaha
bende seni merak ediyorum
evet canım ya bu seneki grip ne öyle bigeçiyo hadi sonra bidaha ve bazılarının 1 ay sürüyo
Allah herkeze şifa versin hasta olan
çalışınca da 2 kat daha zor oluyo evde işlerde bekliyo off
canııım,eğer evdeki spor ayakkabıların iyiyse bu akşamlık idare edecek birşey al, yada evdekileri yıkama hayatım üstünden silsen olmazmı. güzelce silersin olur,o zaten eşofmandan görünmez. takma çok fazla.spor salonundan aradıılar bugun 7 buçuk 8 bucuk arası başlıyormuş yenı grup ama çok hazırlıksız yakalndım. mecbur eve gidip esortman ve spor ayakkabı alacam. spor ayakkabılarımı yıkayacaktım . daha başlamaz dıye yıkamadım. başka da yok ben napcam şimdi yaaa :26:
maydanoz yiyom gülüm gerçi dün yemedim bugün baktım bacağıma su toplamış şimdi içiyorum 1 fincan akşama yemekte maydanozda yerim canım.
sağol asumancım sen çok babacan biri derlerya öyle birisin gibi geliyo bana yanlış analiz etmem pek ama gönlün güzel inşalla herşeyi oluruna hayırlı şekilde çevirirsin canım .barışınca şu kocana şaka usulü bir terlik fırlat tamam mıhızlıca at ama şaka gibi yap
ben bazen öyle yapyom şaka usulü ısırıyorum ya da terlik atıyoz enesleesavaş yapyoruz ohh o günkü sinirimi çıkartıyom vallaha.tavsiye ederim.
hıııı tabi tabi öyle olur merak etmişsindir kesin.
daha iyiyim hayatım sağol. sende iyisen süper tabii.
bu sene bu hastalık çok fena,bizim buraya hala kar yağmadı,daha doğrusu karadenize doğru dürüst kar yağmadı. bakalım pazartesi bekleniyor. inşallah yağarda şu mikroplar kırılır.
amin canım herkes hayırlısı ile iyileşir dilerim.
ev işlerini hiç takma hayatım yaa boşver olacağına varır,sağlık olsun yapılır. ilk evlendiğim zamanlarda amanın ne fenaydım,şimdi takmıyorum.
canııım,eğer evdeki spor ayakkabıların iyiyse bu akşamlık idare edecek birşey al, yada evdekileri yıkama hayatım üstünden silsen olmazmı. güzelce silersin olur,o zaten eşofmandan görünmez. takma çok fazla.
canım çok teşekkürederim,analizin doğruluğu konusunda yorum yapmam doğru olurmu biilmiyorum ama sen nasıl dersen öyle olsun diyeyim (en mütavazi bu geldi aklıma)
ama kesinlikle kötü bir insan olmadığımı söyleyebilirim rahatlıkla. :78:
terlik olayını barıştıktan birkaç gün sonra yapayım,hemen yüz bulmasın,birkaç gün daha ağırdan satarım kendimi. sonra bir ara fırlatırım şakacıktan. ama oğlumun yanında yapamam işte,çünkü bu sefer arkadaşların çocuklarınada fırlatır yada bize aynı hareketi yersiz yapar.sonra rezil olmıyık.
baktım canım ekledimyarım saat yürümüştüm çayımı içtim
yarım saat daha yürüm geliyorum
seyyah özel msj yoladım bak ekle ok
öyle yapayım artık. eve gidip gelmektense çarsıdan ucuz yollu bişey alayım sadece sporda giyerım. ama bu seferde yemeğim kalacak aç karnına da olmaz kı hem hapım da var. dışarda yesem olmazz ufff yaa çok hazırlıksız yakalandımmmm :97:canııım,eğer evdeki spor ayakkabıların iyiyse bu akşamlık idare edecek birşey al, yada evdekileri yıkama hayatım üstünden silsen olmazmı. güzelce silersin olur,o zaten eşofmandan görünmez. takma çok fazla.
.
hıııı tabi tabi öyle olur merak etmişsindir kesin.
daha iyiyim hayatım sağol. sende iyisen süper tabii.
bu sene bu hastalık çok fena,bizim buraya hala kar yağmadı,daha doğrusu karadenize doğru dürüst kar yağmadı. bakalım pazartesi bekleniyor. inşallah yağarda şu mikroplar kırılır.
amin canım herkes hayırlısı ile iyileşir dilerim.
ev işlerini hiç takma hayatım yaa boşver olacağına varır,sağlık olsun yapılır. ilk evlendiğim zamanlarda amanın ne fenaydım,şimdi takmıyorum.
canııım,eğer evdeki spor ayakkabıların iyiyse bu akşamlık idare edecek birşey al, yada evdekileri yıkama hayatım üstünden silsen olmazmı. güzelce silersin olur,o zaten eşofmandan görünmez. takma çok fazla.
canım çok teşekkürederim,analizin doğruluğu konusunda yorum yapmam doğru olurmu biilmiyorum ama sen nasıl dersen öyle olsun diyeyim (en mütavazi bu geldi aklıma)
ama kesinlikle kötü bir insan olmadığımı söyleyebilirim rahatlıkla. :78:
terlik olayını barıştıktan birkaç gün sonra yapayım,hemen yüz bulmasın,birkaç gün daha ağırdan satarım kendimi. sonra bir ara fırlatırım şakacıktan. ama oğlumun yanında yapamam işte,çünkü bu sefer arkadaşların çocuklarınada fırlatır yada bize aynı hareketi yersiz yapar.sonra rezil olmıyık.
bu ne tek ekmekçi ben değilim pilavla yemiş kaçamakta vareveeettt gelelim bana.
dünkü yediklerim
sabah kahvaltı ettimmi hatırlamıyorum ama sanırım,1 bardak çay içtim.
sonra işyerinde 2 ad bayram çikolatası yedim.
öğlen 1 tabak mantar sote 1.5 dilim ekmek
işten çıkmadan önce 1 kepçe çorba 1.5 dilim ekmek.
akşam evde 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye 1 dilim kızarmış ekmek.
yeşil çayımda var. 1 fincan yeşil çay.
bugün
klasik kahvaltı 1 dilim ekmek.
ara 1 fincan sıcak çikolata.
öğle yemeğim şimdi geldi
bir kepçe mercimek çorba
1 servis kaşığı pilav üstü çok az kavurma. :78:
işte böyle hadi dövün beni,
dün akşam saat 9.30 a kadar ufak tefek işleri yaptım sonra 2 tane halı sildim.
ayrıca iş çıkışı spor salonunada gittim inşallah bu ayın sonuna aksilik çıkmazsa başlıcam.fiyatlar uygun geldi bana. heyecan yaptım. dün gece ve ondan önceki gece geç yattığım için bugün gözlerimin içi yanıyor,zaten saat 3 oldu 6 ya kadar beklerim artık.
öğle yemeğimi yiyip çalışıcam kızlar. buralarda olurum çıkmadan gelirim muhakkak.
haha kız napmışsın yazsana bir görelim ne oluyyyymeraba fıstıklarrah ahh bugün neler yedim duysanız beni naparsınız kim bilir
aslında çok şeyde yemedim ama vücudum patlicak gibi
sumu tutuyo ne o kadar da yeşilçay içiyorum adet öncesi sendrom olsa gerek ben 1 hafta kala böle çıldırma noktasına geliyorum
ağrılarda ufaktan gelmeye başladı:2::18
fff
![]()
bence masraf etme gülüm ya git eve ıslak havluyla sil güzelce.hatta beyaz sanırım spor ayakkabın hızlıca çamaşır suyu damlat beyaz bir beze azıcık ovalıyarak siliver lekeli yerleri nerden baksan 20 tl gidicek harcama tasarruflu ol ikinci sporu almaaen iyisi önce çarsıya gidip ayakkabı ayarlayayım. sonra eve gidip yemek yıyıp üstümü değiştirip spora gideyım. zaten tam 2 saatım var napcam ben o 2 saatte
babana geçmiş olsun..
şiiri severim
saol canım benim prens YUSUF MİR EMİN adı akıllı ama yaramaz..
sprou burdna birisi yazmıştıya yapılması gereken iş gibi gör ki devamlı yapabilesin o kuralı kafama yazdım onun için devamlı yapmaya çalışyıorum..geçen hafat 4 gün yürümüşüm bu haftada 3 gün leslie yaptım..arada pasta ve çuku kaçamağım olmasaydı yarın iç açıcı bir kilo bildirimim olcaktı eminim..:78:
Bugün bende gezmedeyim.evde oturanlar kervanından gezmeye geçmeye karar verdim..ama yan komuşuma hoş geldine gideceğim ne kadar gezme olursa işte anlayın..kapıadan kapıya geçiş gezmesi....ufaklığın öğle uyku saatindne öncede döneceğim..
![]()
babanın iyi olmasına çok sevindim canım. derslerindede basarılar..
aslında planım yemekten sonra meve yemek ve sonra spor yapmak sonrada maden suyu içmekdi. ama uyuyakalınca kaldı
benım çeyiz manyak bişeydi eve sığmadı. anacım sağolsun. fotoğraf çercevem yoktu 2 tane cerceve aldım. bir tane minik teflon tencere aldım gunluk kullanmaya. koca tencerede pilav yapıyordum. bide amerıkan servisler aldım bambu olanlardan mutfak masası için. kırmızlı kremlı..
vazo alacaktım annemden çaldım geri vermeyecemkupa alacaktım güzel bulamadım. bıde ben su bardaklarına çok meraklıyım büyük büyük çeşit çeşit olsun istıyorum ama annem gitmiş klasıklarden 2 kutu almış. baska da aldırmadı. benımde koyacak yerım yok yenı bardakları. artık kırıldıkça değiştiririm para harcamayayım dedim. gerçi maşallah daha 1 tane bıle kırmadım. en sağlamlarından almış hatun
evet hatun nasıl terletiyo benı. eşim gördü kadını e bu zayıf değil kıo nasıl zayıflatcak senı dıyo![]()
kendini ifade edemez ama çoğu şeyi anlayabilir heleki adda yı asla affetmezler:)))
maşallah tosuna,kıymetini bil hayatım bu günlerinin valla çabuk büyüyorlar nasıl geçti anlamıyorsun.doğum günü düşünüyormusun doombilicim.
selam masalcım. her şy yolundaysa sevindim canım.babana tekrar çok geçmişolsun. hayat telaşesi bitmez masalcım,bunlar gençliğinin güzel anıları olacak hayatım. kolay gelsin.
kahvaltı:saat 12 de bir tane kaynamış yumurta ,2 dilim beyaz ekmek
vücudum su toplamış bugün 5i1 arada çay içiçem yarın tartıda garip şeyler olmasın diye
babanın ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim rabbim bir an önce şifa versin canım.Seninde dersler yogunlaşmış allah kolaylık versin çok zor ögrencilik.
canım beşi bir arada yerine çiğ maydanoz ye çok etkili,çay anlık,günlük su atımı sağlar 1-2 günde su yerine gelir tartıda üzülürsün sonra:26:
Sonunda geçmişi bitirdim gelelim bana,
Biraz hayal kırıklığı yaşadım ama diyetisyenim hemen moralimi düzeltti, harika bir kadın,iletişimi ,motivasyonu süper
şöyle anlatayım tartıya bir çıktım, kilom 64,2
tabi bende moral sıfır ama belli etmedim diyetisyenime odaya geçtim,
sonuçları aldı geldi ben hemen savunmaya geçtim hepsine uydum spor yaptım suyuma dikkat ettim nasıl oldu anlamadım diye:26:
başladı gülmeye, ben daha çok bozulur gibi oldum sonra dedi ki harika bir hafta olmuş analizimi gösterdi bak dedi vucudunda hiç ödem yok, sen bu hafta 2,2 kg yagdan vermissin ama sporunu da çok güzel yaptıgından protein agırlıklı bir diyetin oldugundan 1,7 kg kasın artmış,ne güzel işte metabolizman hızlandı sakın üzülme bizim sorunumuz vücudundaki yaglar tartı değil dedi.gerçektende bu hafta çok güzel inceldim belden filan 28-29 beden kotu çok rahat giyiyorum, ama yine de yag kas su farketmez tartıda 63 görsem süper olurdu dedim şöyle bir kaş çattı ben hemen sustum![]()
masalcım
derrserınde kolay gelsın suan ahhh bır okul bıtse dersın sonra ıs coluk cocuk bakmısınkı hep bır telass suan bence en dertsız oldugun zmaanlar tadını cıkart
babanın ıyı olamsına sevındım
medınecım canım esının arkadaslarının hanımları nasıl *benım arkdasım onlar yaslarımızda aynı herkesın 1 cocugu var
esın senı onlarla tanıstırsın kendıde zatenarkadas oylece sıkı gorusursunuz
benım esım bılerek evı arkadaslarına yakın tuttu
az yemek ıcın ugrastım zaten eger tabagımı
hemen t mutfaga goturup bıraktımasam ooooooooo sıelr supururdum 4 fıncan cay ıctım
sakaleynmastercanım çok kacırma komsuda :)
canım eve 1lt sutten yaptım aslında cok yok da sutlu tatlı dıe bıraz hafıfe alıyorum
asumancım tursunun sanırım kalorısı yok dıe bılıom ondan yedım :44:canım ben gece bısı yemeden uyuyamıyorum karnım acken olmuyor
canım aslında ıstıyorum ama esımınde benım aılemde uzakta
ıkısınden bırısının gelme ıhtımalı yok
esıme dedımkı pasta falan alma sakın zaten daha cok kucuk anlamaz d.gununden hazır pastayı ben yıyorum yoksa
65 kg oldumda pasta alırsın yaparız fotoda bıraz daha zayıf cıkarımınsallah
poly
canım keravız saglıklıdır egelı ızmırlı olarak ot a bayılırım
telafı ettım ettım 1 ssat kosu bandında yurudum 5.5 km bırde 100 mekık cektım
kosu bandına cıkınca oglum 30 dk uyanıyor artık buldum anadızı nı kurdele ıle kosu bandının kollarına baglıyorum aradabır sallıyorum 1 saat kesın uyuyooo bende sporumu yapabılıyorum
bundan sonra mazeret yok hergun spor
rabiacım nasılsın ıyı mısn
nıhancımgecmıs olsun grıp salgın sanırım bırde havalar ıyı-kotu hafta sonu soguyacakmıs bu havalar daha cok hasta eder ınsanı
dosbaıyı gıdıyorsun su ııcebılıyormusn ?
canım ben masanın ustune 2lt surahı koydum saatte bır buyuk bardaklarla (1.5 su bardagı) içiyorum sonra akşam olmadan bıtıyor ve akşamda susadıgım ıcın ıcıyorum 3 lt buluyor
arkadasıma dıyetısyen demıskı su ıcemıyorsan ogunler once 2 su bardagı ıç oyle yemek ye hem doygunlukollur hemde 2 lt su ıcmıs olursun demıs bende oyle yapıyorum 3 ogun *2=6 bardak su arada susuyorun 4 bardakta oyle ıste 10 bardak su ıçmıs oluyon 2 lt olmus oluyo
spor salonundan aradıılar bugun 7 buçuk 8 bucuk arası başlıyormuş yenı grup ama çok hazırlıksız yakalndım. mecbur eve gidip esortman ve spor ayakkabı alacam. spor ayakkabılarımı yıkayacaktım . daha başlamaz dıye yıkamadım. başka da yok ben napcam şimdi yaaa :26:
sor cvp beklıyorum canım benım omuzlar kucuk pazular fazla tombiş
ne kusuru hayatım,olurmu öyle şey. ben uzun zamandır bu sıkıntıları yaşıyorum,hiç bu kadar anlatma gereği hissetmemiştim.ama bu sefer hayatımı etkileyecek bir karar düşündüm ve bu konuda sizlerinde yorumlarrınızın biraz olsun yol gösterici olacağına inanıyorum. canım,yazdığın söze katılıyorum çok doğru,iclal aydın şiirini anımsattı. aklıma gelmişken dinlerim birazdan.:))) sorunları görmezden gelmek imkansız tabiki ama herzaman şans olmalı diye düşünüyorum.zaten karşınızdaki insan bildiğiniz aslında sevdiğiniz insansa şans vermek zor olmaz acıtmaz bana göre insanı.ancak verilen şanlarıkarşı taraf artıya dönüştüremiyorsa ozaman birşeyler yapma zamanı gelmiştir. bende birşeyler yapmak istiyorum artık ama sonş bir şans vererek. yardım almak en güzel çözüm bizim için. şuan kızgın olduğum için konuşmak istemiyorumama bu sefer işin kolay hzmedilir olmadığını anlaması lazım. hatasının farkında elinden geleni yapıyor ama,herzaman yaptığım gibi yapmıcam,diyorum ya nasıl yara açtığını görsün artık.
asumancım canım haklısın ne kadar kırdıgını gormesı lazım
gecek zaman ..........
arada sevgı varsa tamır oluyor esın demkkı hala sevıyorkı hatasını telafıye ugrasıyor
yoksa dahada umursamaz davranırdı ama bır sekılde konusacaksınız kı konustugunda ne kadar kararlı oldugunu anlat anlasın .....
ben anlatsam oooooooooooooooooo dersın ama tecrubeye kulak ver
esını sevıyorsan onunda senı sevdıgını bılıyorsan zaman tanı
sabırlı ol kızaten sende oyle davranıyorsun bole devam et
Hatalarının farkında olması bile çok güzel.
Farkındaki düzeltmeye çalışıyor, gönlünü almaya çalışıyor.
Umarım bir an önce çözersiniz sorunları..
eveeettt gelelim bana.
dünkü yediklerim
sabah kahvaltı ettimmi hatırlamıyorum ama sanırım,1 bardak çay içtim.
sonra işyerinde 2 ad bayram çikolatası yedim.
öğlen 1 tabak mantar sote 1.5 dilim ekmek
işten çıkmadan önce 1 kepçe çorba 1.5 dilim ekmek.
akşam evde 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye 1 dilim kızarmış ekmek.
yeşil çayımda var. 1 fincan yeşil çay.
bugün
klasik kahvaltı 1 dilim ekmek.
ara 1 fincan sıcak çikolata.
öğle yemeğim şimdi geldi
bir kepçe mercimek çorba
1 servis kaşığı pilav üstü çok az kavurma. :78:
işte böyle hadi dövün beni,
dün akşam saat 9.30 a kadar ufak tefek işleri yaptım sonra 2 tane halı sildim.
ayrıca iş çıkışı spor salonunada gittim inşallah bu ayın sonuna aksilik çıkmazsa başlıcam.fiyatlar uygun geldi bana. heyecan yaptım. dün gece ve ondan önceki gece geç yattığım için bugün gözlerimin içi yanıyor,zaten saat 3 oldu 6 ya kadar beklerim artık.
öğle yemeğimi yiyip çalışıcam kızlar. buralarda olurum çıkmadan gelirim muhakkak.
Kaptancığım ben kızacak bir şey göremedim.
çikolata ile sıcak çikolata var onlarda abartılı gelmedi ..
spora başlamak ne güzel fikir.
Hem de çok rahatlarsın.
meraba fıstıklarrah ahh bugün neler yedim duysanız beni naparsınız kim bilir
aslında çok şeyde yemedim ama vücudum patlicak gibi
sumu tutuyo ne o kadar da yeşilçay içiyorum adet öncesi sendrom olsa gerek ben 1 hafta kala böle çıldırma noktasına geliyorum
ağrılarda ufaktan gelmeye başladı:2::18
fff
![]()
Neler yedin bakalımm??
afiyet olsun .bu dünkü menümü hayatım niye geç saatte veriyorsuntoparlayayım menumu :)
Sabah : buğday ve prinç patlağı + yağsız süt - 1 fincan
Ara : 1 Salatalık
Öğlen : Domates çorbası yarım + patatesli bişi vardı tanımsız ondan :) + puding
Ara : Activia kaysılı
Akşam : spor öncesi : kepek ekmeği + 1 domates + 1 biber + light krem peynir'den oluşan sandwiç :)
spor sonrası : bol limonlu salatalık
gezme güzeli dombilim benim:)) gezmeler olmadığı sürece sen çok iyi diyet yapıyorsun. bence yakın arkadaşlarına diyette olduğunu söyle, ona göre ikram hazırlasınlar. herkes için daha mantıklı olur bu.herkese gunaydın
benım bılg arızalı oldugu ıcın akşam gıremedım
hemen dun un gezme raporunu vereyım
mılfoy yarısı ıle yapılan 1 borek 4 yk kısır
1 kurabıye 3 tane salatalık tursusu
akşam ekmeksız olarak tavuk gogsu 2 kofte buyuklugunde yogurt ta yemedım
gece 11 gıbımuhallebı 3 yk kasıgı yedım 01.30 dada yattım
bugune gelelımm
sabah 1/2 dılım ekmek bıraz peynır
ara 3 yk muhallebi
11,00 yesıl cay
13,00 oglen 4 yk z.yaglı taze fasulye 1 dılım ekmek
15,00 ara elma
17,00 ara y.cay
18,30 akşam kereviz yemeği 4 yk 1 dılım ekm yogurt
y. cay
ara 21.00 portakal
senin oğlunun doğum gini için bir kilo hedefin vardı, kaçtı o canım?masalalh oglun cok tatlı
teyzesı benım oglum 8 MARTTA 1 YASINDA OLACAK NASIPSE
masalcım hoşgeldin canım.Kızlar merhaba nasılsınız_?
Sabah kalktım derse gittim geldim birazdan tekrar gideceğim.
Yorgunluktan ölüyorum.
DÜn küçük iskenderin şiir dinletisi vardı çok güzeldii :)
Sohbet ediyorduk masa da arada geldi ne güzel bir sohbet var katılabilir miyim diye ..
Babam ameliyatını oldu çok iyi hiç bir problem yok.
Ama dersler çok yoğunlaştı ..
benim avcum çaybardağının yarısı kadar mı, medinebugün toplam 260 kalori almışım
yürüyerekde tahmini 400 kalori harcadım elde var 0
ne oluyo eksidemiyim artıda mıyım elma yicem o 60 kaloriymiş
kız rabiş yarım avuç fındık yemiştin ya 100 gramı 650 kaloriymiş 1 çay bardağının yarısı kadar vardır senin yediğin abovvvvvvvvv ben bundan sonra kalori hesabı yapıcam aldığımı yakıcam![]()
istersen bir ölç ben enese kuruyemiş yaparken elimle atsam 10 tane çay bardağının yarsına yakın oluyo canım gerçi 3 te 1 olsa yine 200 kaloriye yakındır çok fazla geldi ara için bana .benim avcum çaybardağının yarısı kadar mı, medine![]()
bence süper bir haber kas yapmak çok önemli..ki sende bunu başarmışsın.tebrikler..Sonunda geçmişi bitirdim gelelim bana,
Biraz hayal kırıklığı yaşadım ama diyetisyenim hemen moralimi düzeltti, harika bir kadın,iletişimi ,motivasyonu süper
şöyle anlatayım tartıya bir çıktım, kilom 64,2
tabi bende moral sıfır ama belli etmedim diyetisyenime odaya geçtim,
sonuçları aldı geldi ben hemen savunmaya geçtim hepsine uydum spor yaptım suyuma dikkat ettim nasıl oldu anlamadım diye:26:
başladı gülmeye, ben daha çok bozulur gibi oldum sonra dedi ki harika bir hafta olmuş analizimi gösterdi bak dedi vucudunda hiç ödem yok, sen bu hafta 2,2 kg yagdan vermissin ama sporunu da çok güzel yaptıgından protein agırlıklı bir diyetin oldugundan 1,7 kg kasın artmış,ne güzel işte metabolizman hızlandı sakın üzülme bizim sorunumuz vücudundaki yaglar tartı değil dedi.gerçektende bu hafta çok güzel inceldim belden filan 28-29 beden kotu çok rahat giyiyorum, ama yine de yag kas su farketmez tartıda 63 görsem süper olurdu dedim şöyle bir kaş çattı ben hemen sustum![]()
bende et oburum:))):13:evet komık şakalar ötesi :) bende eczaneden almam artık her eczanede satılanda onaylı değil hep para peşinde herkes
ay niye kız bende etoburum bakmaacaıp etcıyımdır :)
evet tatlım ıyı oldu valla :)
hiç yeni ayakkabı için uğraşma ev yakınsa git şöle bir elini yüzünü temizle giy gitsin..spor salonundan aradıılar bugun 7 buçuk 8 bucuk arası başlıyormuş yenı grup ama çok hazırlıksız yakalndım. mecbur eve gidip esortman ve spor ayakkabı alacam. spor ayakkabılarımı yıkayacaktım . daha başlamaz dıye yıkamadım. başka da yok ben napcam şimdi yaaa :26:
saol canım amin..ne kusuru hayatım,olurmu öyle şey. ben uzun zamandır bu sıkıntıları yaşıyorum,hiç bu kadar anlatma gereği hissetmemiştim.ama bu sefer hayatımı etkileyecek bir karar düşündüm ve bu konuda sizlerinde yorumlarrınızın biraz olsun yol gösterici olacağına inanıyorum. canım,yazdığın söze katılıyorum çok doğru,iclal aydın şiirini anımsattı. aklıma gelmişken dinlerim birazdan.:))) sorunları görmezden gelmek imkansız tabiki ama herzaman şans olmalı diye düşünüyorum.zaten karşınızdaki insan bildiğiniz aslında sevdiğiniz insansa şans vermek zor olmaz acıtmaz bana göre insanı.ancak verilen şanlarıkarşı taraf artıya dönüştüremiyorsa ozaman birşeyler yapma zamanı gelmiştir. bende birşeyler yapmak istiyorum artık ama sonş bir şans vererek. yardım almak en güzel çözüm bizim için. şuan kızgın olduğum için konuşmak istemiyorumama bu sefer işin kolay hzmedilir olmadığını anlaması lazım. hatasının farkında elinden geleni yapıyor ama,herzaman yaptığım gibi yapmıcam,diyorum ya nasıl yara açtığını görsün artık.
canım,kilo almak öyle sinsidir işte. yersin yersin ertesi gün aaaa almamışım dersin,ama sonraki günlerde ay dikkat ettim ama almışım dersin.oyüzden dikkat etmeye devam etmek lazım. bu hafta olmasada böyle gidersen haftaya kesin birşeyler olur.
adıyla yaşasın paşa. yaramaz çocukakıllıdır derler ama, birokadarda kurnaz.:86:
spor çok çok önemli,verdiğimiz kiloların yerini kasla doldurmadığımız için tekrar geri alıyoruz.bende araştırmaya başladım.bu ay gidiyorum spora nasipse.
canım öylesi bile değişiklik oluyor,arada değişiklik şart,hoş sohbetler:)))
neyse bu akşama yaparsın artık dediklerini.
annelerde olmasa ne yapardık bilmem:)))
çeyiz ne kadar bol olursa olsun eksik bitmez hayatım. sen daha yenisin,zamanla daha iyi anlayacaksındır.
sende spora başlıyorsun değilmi.:44:
afiyet olsun canım.![]()
sor sor bende kollardan şikayetçiyim.birde ikizlerden..ay kız valla benımde :) omuzlar falan fenahocaya sorucam sanada soylerım ay güldürdün beni pehlivan gibi iyiymiş =)
:13:kolarım oehlıvan gıbı kolalrımın erımesı ıcın hamgı sporu yapmam lazım ?
sakaleynmastercanım çok kacırma komsuda :)
poly
canım keravız saglıklıdır egelı ızmırlı olarak ot a bayılırım
telafı ettım ettım 1 ssat kosu bandında yurudum 5.5 km bırde 100 mekık cektım
kosu bandına cıkınca oglum 30 dk uyanıyor artık buldum anadızı nı kurdele ıle kosu bandının kollarına baglıyorum aradabır sallıyorum 1 saat kesın uyuyooo bende sporumu yapabılıyorum
bundan sonra mazeret yok hergun spor
rabiacım nasılsın ıyı mısn
nıhancımgecmıs olsun grıp salgın sanırım bırde havalar ıyı-kotu hafta sonu soguyacakmıs bu havalar daha cok hasta eder ınsanı
dosbaıyı gıdıyorsun su ııcebılıyormusn ?
canım ben masanın ustune 2lt surahı koydum saatte bır buyuk bardaklarla (1.5 su bardagı) içiyorum sonra akşam olmadan bıtıyor ve akşamda susadıgım ıcın ıcıyorum 3 lt buluyor
arkadasıma dıyetısyen demıskı su ıcemıyorsan ogunler once 2 su bardagı ıç oyle yemek ye hem doygunlukollur hemde 2 lt su ıcmıs olursun demıs bende oyle yapıyorum 3 ogun *2=6 bardak su arada susuyorun 4 bardakta oyle ıste 10 bardak su ıçmıs oluyon 2 lt olmus oluyo