medinecim, bu tamamen kreştekilerin hatası. o kadar saat, değil çocuk büyükler bile, çişini tutamaz canım. bence kesinlikle görüşmelisin ve ne öyle çocuğu utandırıyor. yaptığı davranış hiç doğru değil. ben her zaman evden çıkmadan çişini yaptırırım. ha ben unuttuysam da çocuk kaçırdıysa bu çocuğun değil benim suçum olur. zaten yeni yeni öğreniyorlar. çok kızdım şimdigeçen ögretmen gezi olcak demişti 18tl para göndermiştim bugün gitti 10 da epey gezmişler ya benim kuzu bugün napmış oyuna giderken ögretmeni tuvalete götürmemiş sanırım benim kuş tutmuş tutmuş epey sonra kreşe inmişler saat 3 gibi benim oğlan tuvalete koşarken altına çiş etmişsonra da üzerini değişmişler serviste ögretmeni söyledi enes altına kaçırdı diye aslında kızmadım da değil cünkü tam servisten alırken enes seviniyordu beni gördüğüne pat diye dedi çocuk bir garip oldu anlıyo sonuçta demi
neyse sonra eve geldi dedim oğlum seni tuvalete götürmedimi ögretmenin dedim anne ulku yaptı diyo valla ögretmeni suçluyo bizimkide
öyle güzel bir gün geçirmiş ama olsun ögretmeni tembihlerim gezi vs olursa önce wc ihtiyacı giderilir çocukların demi ama![]()
spor ve yemekler oldukça güzel canım afiyet olsun .kaptanlığın hayırlı olsun canım benim.çok güzel morel destek operasyonuyla tam gaz devam devam![]()

kaptanlığım inşallah hayırlı olur canım.