Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8 mart menüm..
sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeğine peynrili tost..
sıcak çay..
ara elma
10 badem
öğlen
güzel bir salata
haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran..
işte ipin cucu burdan sonra kaçıyor..:17:
2 saat sonra tekrar çeyrek ekmek arası tavuk but .salata .
2 saat sonra tekrar bir kase kellogs tarçınlı ..kesmedi bir 2 kaşıkla bir daha kellogs..ve içine 3 badem katarak yedim..
ama saat 5 te yeme işi bitti..iştah sonunda körelebildi..:37::30::26:
18:00 de 3 litre su tamamlandı..
20:30 da misafirim başka yere çay içmeye gidince leslie 5 mil yaptım3 milden daha hoşuma gitti..
spor sonrası greyfurt suyu içtim ..günü tamamladım..:8::42:

2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
bu arada sabah tartı beni güldürdü inşallah cumaya yine rakamları düşürcem nasipse.
ben asumana demiştim ki asuman ben kilo vermeye başladığımda sonraki haftalar eksiliyo alırsam da o zaman almıyorum sonradan yansıyo demiştim sanırım geçen haftaki sporlarım vs metabolizmamı iyi çalıştırmış burdan 56 ları görmeden gitmicem inşallah.
akşama fırında alabalık var kızlar.yanında fanta almış eşim ama meyve suyumuz bitmiş ben bakıcam sarı olandan kalorisi azsa bir su bardağı çoksa yarım bardak içerim artık.salata yapcam o kadar.
aslında meyhane pilavı ve tarhana çorbası var ama deişik besin olsun diye yicem.

rabiş inşallah kolay gider gelir aslında bir günlüğüne gitmesini istemezdim dostumun o karda çocukla inşallah rezil olmamıştır benimde aklım bu kızda kaldı yeminle :53: bir cee yapsın gelsin şuraya of. kimse çıkmasın yola karda kışta ya :26: sanki ben gidiyorum rabiş değil de.

9 mart menüm.
sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 bardak y.y süt
1 dilim tam buğday ekmeği..
öğle
1 tabak salata
3 kaşık buldur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği.
2 kaşık y.y yoğurt
ara 5 badem..
1 bardak greyfurt suyu
akşam
çorba salata..
şu ana kadar 2 litre su içtim.
spor olarak göbek için mekik çekicem 25*3 :8:

dombili oğlunun doğum günü kutlu olsun..Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin..
:71:
teskkurler
amın canım hepımız evladı hayırlı olur saglıklı olur ınsalalh

birşey olmaz canım bir sarmadan ne olcak eritirsin sen spor yapmasanda su miktarını artırırsın hem yeşilçaylar iyi gelir kafana takma.polycim darısı senin başına inşallah evlendiğinde ıcılı bicili anlaşabilicen :24: tencere kapak gibi olursunuz inşallah.

:82: kar burda epey oldu ya ankarada bende hiç bu kadar görmemiştim ilk oldu .cuma yağmıcak bakalım haftasonu buz olur abovv :26:
canım ne yedinde kilo aldın ki ödem atıcı çay falan tüket olur regl vs de olabilir.3 gün var bugünden dikkat et bende aynı yapıyorum bugün içtim çay.

afiyet olsun canım dikkat et üşütme doğum kontrol hapından değil kuzu havalar kötü gidiyor :9: .sen naptın bu arada kullanıyor musun ilacını bitmedimi daha .

kolay gelsin asumancım .kahvaltın güzel canım.

:23: bende çok şaşırıyorum gülüm dikkat ediyorum bakalım.en azından yürüdüm bugün.ben zaten tartılmaya 3 gün kala şoklanıyorum diğer günler cozutuyorum ateşim var sanki yüzüm yanıyo benimde.

afiyet olsun canım.netler herkeste aynı hava şartlarından sanırım.
oyle canım havalar duzelsede net hızlansa

evet canım kayseri mantısıydı .simiti eşim getirmiş hani dişciden önce ilk yiyeceğim şey demiştim denk gelmemişti sıcak fırından görmüş almış kuzum :32: akşamı onla geçiştirdim.
güzel bir liste canım yeşilçaylar ooo çok daha iyi ne güzel kız ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo aslında hep gördüğüm diyet listelerinde açlık kokuyo ama bu liste tam bana göre :27:

geçmiş olsun cano ya kız oğlanı alıp gelirken oğlanda üşümesin dikkat et havalar soğuk bugün esiyoduda ben bile 5dk kesildi yanaklarım .

acıkıyon liste süper ama cadı :33: benden güzel besleniyosun ya spora dönüşte eşin alsaya kaçta çıkıyorsun canım.eve gidince yatmadan ılık ballı süt içi.

:64::64::64::64::64::64: ohoh kutlu olsun anacım doğum gününüz 1 tabakbulgur pilavı ne gıı :17::52: sanırım o çok olmuş pastalar o günün hatrına sanırım.
valla canım ne oldu bılmıom ama kotu oldu
1 tabak bulgur dun ve bugun telafı ettım sanırım bu gecede cazutmazsam ıyıdır
hayırlı yolculuklar hayatım selametle git gel...

güldürdün beni ya kaporta gitmiş faaln diyincee:27:çok geçmiş olsun ablacım vitamin eksikliğinden vücut dirençsiz düşüyomuş bende sürekli boğazımdan gidiyodum doktora iğnesiz geçmiyodu şükür demir ilaçları falan kullandım bu yıl hastalanmadım.menünde güzell ama sarımsak tansiyonu düşürüyomuydu çıkarıyomuydu ya :53:çoookk geçmiş olsun ablacımm
:30::59: hee ya kaporta gidiyo evlenince ve çocuk olunca bir elde geçmek gerekiyor :60: eşime kaportalar iyice gidiyo dedim eşim sıfırlamak lazım didi :53: şakasına takıldı bende ona dedimki şöfor iyi bakmıyo bence yeni bir şoför lazım dedim :47: hemende geri lafı çeviriyor falan fıstık gibiymişsin falan .sonra enesi motora bindirdi sürdü arkamdan geliyolar oğlana diyo ki oğlum öndeki fıstığı ezme sakın yoksa fıstık ezmesi olur diyo :37:
bu arada sarımsak ve tuz ne yapıyor bilemiyorum canım ama benim tansiyon sorunum var nasıl ne şekilde çeşiti ne bilmiyorum ama fır fır oluyorum.onları yiyince ayaklandım ama.

canım çok geçmiş olsun .ılık ballı süt ve ıhlamuru eksit etme tabi doktorun verdiği ilaçlarıda eksiksiz kullan hayatım.

afiyet olsun canım :52: ba ba biz teyze oluyok seyyah abla oluyorr :36:
cebime gircek seyyahım yakında :3: valla bende halsizim uğramaya çalıştım sabahtanberi oda ısındı ondan sonra geçtim yoksa bırakmam kız sizi yalnız anamm ya ben neler yedim yazim barim

12 de uyandım.
2 dilim ekmek 2 dilim domates az peynir içine
ara:4 tane kepçaplı çips şu patatesli olandan ve 3 tane bolero gofretten yedim.
1 saat yatakta dinleindim geldim.
halsizim başım agrıyo dişim çekilirken yapılan uyuşturucu iğne yerleri agrıyo
midem bulanıyor böggg :67: yapacam geliyor ama yinede iyi sayılırım diyelim de oyle olsun bari
hava soğuk içimdenspor yapmak gelmiyor :93:
ayy medınecım benımde hıc spor yapasım yok

Romanya’da 23 yaşındaki Rifca Stanescu, 11 yaşındaki kızının bir bebek dünyaya getirmesiyle dünyanın en genç anneannesi oldu.

İngiliz The Sun Gazetesi’nin haberine göre, şimdi 25 yaşında olan iki çocuk annesi Rifca’nın 12 yaşındayken doğurduğu kızı Maria da 11 yaşında anne oldu. 10 yaşındayken evden kaçan Maria, hamile kaldı ve Ion isimli erkek bir bebek dünyaya getirdi. Şimdi 2 yaşına gelen torun Ion’ı kucaklayan Rifca Stanescu, “Anneanne olduğum için mutluyum. Ama Maria için başka hayallerim vardı” dedi.
canım yanlız bu dızılerle turkıyenınolacagıda bunlar gbı
ınsaanlarının ınancları geleneklerı erezyona ugratılıyo
enıste baldızı ılı 2 kardes aynıadama asık
yenge yegen ıle vb ,
tarkan klıbınde opustu dıe olay cıkmıstı cok ayıplanmıstı sımdı ıse her dızıde 1 kere opusme var
kıızlıye ızlıye normal gelmeye basladı zaten bekaretınde onemı yokımajı verılıyor
allah evlatlarımız korusun nereye gıdıoz bılemeıom

Ay kızlarşu habere bakın bu tarz bir olayda armut dibine düşmüş derler :53:
ben sanırım yabancıları hiç ama hiç sevmiyorum yaşam şekilleriyle falan çok ters geliyolar bana ya.:37:
okula gitcekleri yerde gidip ne b..gl..r yiyolar töbe töbe allahım sen koru bizim yavrucuklarımızı.

dombilicim oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara...mutlu sağlıklı...
masalcım ve polycim geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
tesekkur edırz dosba teyzesı

:27::27:tşk ediyorum güzel dileklerin için.yaşım daha 20 buçuk:27::1:sizlerin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ablacım diye de saygıdan diyorum bide sizi kendime yakın bulduğumdan 85liysen ablamsın işte aaaa ben 90lıyım:27:
tamam canım kardesım yasındasın benım erkek kardesım 1990 dogumlu abla dıyebılırsın :33:

gel senle beraber verelim kilocuklarımızı :27:aynı kiloda sayılırız bu hafta 1den fazla vermeyi bekliyorum ama bakalımm hep sulu şeyler yedim içtim mümkün olduğuncada yağsız çünkü bildiğim kadarıyla vucut yeterince yağ almayınca kendi yağlarını yakıyo doktor söylemişti sanırım hatunlar öle mi dersiniz sizde???? kilomda pek bi değişme yok ama inceldiğim belli beni 4 5 aydır görmeyenler ne kadar zayıflamışın deyip çıtır olcan kız yakında demiyolarmı aşkaa geliyom:1::21:el ele beraber verelim ablacımmm tamammm mıı:46:
spor canım sporun faydası

eşim kardan mahsur kaldı eve gelemiyooo :(( hemde iş yerinden ankarada çok kar var bizim buraya otobüs dolmuş taksi hepsi durmuş...yürüyerek geliyo canım benim Allah iş yeri yakında 40dk falan gelir ...
nerde oturuyorsunuz bız etlıkteyız tamam kar varda oyle mahsur kalınacak kadar degıl eeee bosuna tatıl verılmemıs allah kolaylık versın

Günaydın kızlar:16:

bu hafta meyvem yok dyt haftaya ekler umarım bende meyveyi çok severim özellikle kuru ve yaz meyvelerini:56:

canım pide dışında sırıtan birsey yok onu da öglen yemissin, pilatese gittin mi?bir dahakine kuşbaşı pideyi yarım porsiyon yanında ayranla tüketebilirsin canım.

canım kendine bu kadar psikolojik olarak yüklenme daha,evet dün epey kaçmış ama böyle sürekli kendini suçlayarak fayda saglayamazsın bugun telafi etme sansın var bu sansını kaçırma.
sucluyorum bu da bı gelısme suclamsam ıyıce abartacam demkkı saol canım
ınsallah cumaya kılo vermıs olarak cıkarım

tam bugday yada tam çavdar alın kızlar buğdaylı veya çavdarlı değil.
evet evet ben denedım cok tok tutyor

aferin işte böyle kendine güven canım.

güzel bir ögün olmuş canım ayranla da süsleyebilirsin menünü.

doğum günü kutlu olsun yakışıklının nice yaşlara

kış günü kimin geliyordur ki benim hiç gelmiyor hep battaniyeyle bir bütün olasım var:9:
:1::1::1::1::1:

geçmiş olsun canım,soğuk algınlıgı mı?bende hastayım boğazlarım yanmaya acımaya başladı,hastasonuna kadar dayanabilsem haftasonu yatar dinlenirim.

canım menün güzel olmuş telafi etmişsin 174 dilim peynir yanlış oldu sanırsam:1:
evet 1 dılım olacaktı:1:

evet annemlerde senin yediklerinle 4 kişilik bir aile doyar diyorlar ama bakarsan diyet listesi,yeşilçay benim için vazgeçilmez çok seviyorum tadını,çok sevimli bir ailesiniz anlaşılan aranızdaki diyaloga bayıldım:16:

neyse görmesin cips ve gofretleri :20: halsizmişsin geçmiş olsun canım bütün takımda var bir kırgınlık benimde boğazlarım acıyor kırgınlığım var 2 gündür bende spor yapamadım biliyorum yaparsam vucudumun direnci hiç kalmayacak hiç değilse böyle haftasonuna kadar idare eder haftasonu dinlenirim.

allahım ya daha kendi çocukken anne olmuş,sen sonumuzu hayır et,bizim burada zorla o yaşta verilir dış ülkelerde kendi kaçar, kesinlikle bizim ülkede de içki yasağı gibi aile izniyle bile olsa evlilik yaşı yükseltilmeli.
canım evlılık dısı oluyor zaten bu gısıle evlenmede kalkacak evlılıge gerekolmayacak

pilavı çok kaçırmadıysan menü güzel canım.afiyet olsun.

sagol canım bugun hasta oldugumu biraz daha hissediyorum,gözlerim ve boğazım yanıyor:50:

senden daha güzel menüler bekliyoruz canım:16:

ben 87liyim ama abla demeeeee:84:
diyette aldıgın yağ miktarı da önemli ben günlük 3 birimi geçmemeye çalışıyorumj canım.

boşver çikolatayı onun yerine muz ye,kuru incir filan ye onlar daha güzel.

çok güzel açıklamışsın canım ben buna ek olarak şunu hatırlatmak istiyorum.eger bir ögün makarna veya pilav veya çorba yediysen diğer ögün bu üçünü tercih etme ekmek ye,yağ porsiyonun kaçmasın.

ankara beyaza boyanmış akşam haberlerde gördüm ,umarım eşin kazasız belasız eve gelmiştir canım.

güzel menün canım afiyet olsun.

ohh tarhana çorbasına bayılırım miss gibi sıcacık içimiş ne güzel,iyi bakıyorsun eşine çok şanslı:64:

epey kaçırmışssın canım bugun işi sıkı tutarak telafi edeceksin söz mü:20: hedefine azıcık kaldı 2 hafta sıkı tutsan işi baktın hedeftesin bir düşünsene:66:

simiti de çok seviyorsunbakıyorum ödül hemen simit oluyor:1:

kaptanımız neyse o sana gerekli açıklamayı yapar ama sanırım buraya değil ortak paylaşım topicine yazman gerekiyordu.

esım geldı ben cıkıyorum ugrayama yarın sabhtan ugrarım ugrayamazsm net yoktur
oglende gun var gezmede olacagım
herkese hayırlı akşamlar

dombilicim ben balgattayım dikmene yakınım....bizim burası çok yüksek...kar bayağı fazla ama keyifte veriyo doğrusu...

akşam yemeğim
1yk pilav
1 tabağa yakın kurufasülye
yoğurt

meraba fıstıklarr
sabah aç karnına 1 türk kahvesi
sonra kahvaltıda yarım simit çay
arada yeşilçay
öğlen kahvaltılık türü yedim yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba 2 yk barbunya salata 1 tanede sarma

meraba fıstıklarr
arada yeşilçay
arada yeşilçay

bu hafta çok ii gidiyosun canım :nazar:

9 mart menüm.
sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 bardak y.y süt
1 dilim tam buğday ekmeği..
öğle
1 tabak salata
3 kaşık buldur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği.
2 kaşık y.y yoğurt
ara 5 badem..
1 bardak greyfurt suyu
akşam
çorba salata..
şu ana kadar 2 litre su içtim.
spor olarak göbek için mekik çekicem 25*3 :8:
hmm güzel beslenilmiş canım afiyet olsun .su da güzel.

meraba fıstıklarr
arada yeşilçay
arada yeşilçay
az yemişin valla senden şöyle 1.5 kilo verilmesini bekliyorum diyim de yarında dikkat et bakalım gerçekten vercen gı şaka maka maşallah sana .

2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
akşam yemeğim:yarım alabalık fırında yanında salata ve 3 yk domatesli bulgur pilavı.1 çay bardağı fanta.
ara:1 tane portakal
toplam 2 litre su tükettim

Son düzenleme:
günaydın..
akşam mekik çekemedim..bugün leslie 5 mil yapıcam inşallah..günlük menüm akşama yazarım..gün içind edeğişim felan olabiliyor ....:))))

bu hafta çok ii gidiyosun canım :nazar:

hmm güzel beslenilmiş canım afiyet olsun .su da güzel.

az yemişin valla senden şöyle 1.5 kilo verilmesini bekliyorum diyim de yarında dikkat et bakalım gerçekten vercen gı şaka maka maşallah sana .

günaydınnn fıstıklarrr allah söyletti ayyıldızım inş inşşş:1:yediklerime dikkat ediyorumm ama verememkten korkuyorum yaw karnım şiş halaa. spor yapamıyorum ya:2: bu arada akşam ara niyetine haşlanmış mısır yedim 1tane :(

Son düzenleme:
akşam yemeğim:yarım alabalık fırında yanında salata ve 3 yk domatesli bulgur pilavı.1 çay bardağı fanta.
ara:1 tane portakal
toplam 2 litre su tükettim

:nazar::nazar:yürümende çok iyii bende oda yok hemde bu karda kışta :nazar:

günaydın kızlar:79:
ben geldim:) 8 buçuk saat sürdü istanbuldan ankaraya dönüşümüz:1:akşam geldiğimde uyumuş kalmışım. şimdi bakalım geçmişe...

neysecim istanbula gitmiş...hayırlı git gel hayatım...
hava şartlarında nasıl gezersiniz bilmem ama kendinize ve oğluşunuza dikkat edin
gezme amaçlı gitmemiştik canım. eşimin ailesini ziyaret edememiştik askerlik dönüşü. eşim sürekli gidelim diyordu, hep bir şey çıkıyordu. eşimin aniden bir de toplantısı çıkınca hep beraber gidelim dedik istanbula.

Salı
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:1/2 simit,1 dilim keçi peyniri,1 yumurta,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Öğle:2 ızgara tavuk snitzel,1 sb light ayran,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Ara: 1 sb light kefir
Akşam:3 ızgara köfte,bol yeşil salata,1 sb light ayran,1 fincan yeşilçay
Ara:1 serçe parmağım kadar olan yaprak sarma:84: dayanamadım çok canım istedi:50:
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:2 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:bugunde yok off hiç halim yok spor için gözümü zor açık tutuyorum
canım, sarmada o kadaracıkta kalabilmek de çok büyük başarı. nazar boncuğun olsun.

bu arada neysecimi merak ettim inş. kazasız belasız dönerler...sanırım bolu dağı kapanmış bugün yola çıkamazlar
canım, ara ara kapanabiliyor. biz 12 gibi çıktık. biz bolu dağından geçtikten sonra düzce mevkii kapandı diye haberleri gördük. aslında bu kadar facia yoktu ama zincirsiz araçlar ve yolun yeterince temizlenmemesi tıkanma yapıyor.

şimdi bende merak ettim,seninde dediğin gibi dosbam umarım bu havada yola çıkma girişiminde bulunmazlar.:26:
bulunduk:60:

ayy çıkarlarsada Allah hayırlı yolculuk versin inş
amin canım, Allah razı olsun.

günaydın arkadaşlar geçmişe göz attım. rabıalar boluya mı gıdecektı? yola çıkacaklarını biliyordum da nereye gıdeceklerını unuttum . yollar çok fena allah korusun
istanbula gittim canım.

Back
X