Günaydın kızlar
bu hafta meyvem yok dyt haftaya ekler umarım bende meyveyi çok severim özellikle kuru ve yaz meyvelerini
canım pide dışında sırıtan birsey yok onu da öglen yemissin, pilatese gittin mi?bir dahakine kuşbaşı pideyi yarım porsiyon yanında ayranla tüketebilirsin canım.
canım kendine bu kadar psikolojik olarak yüklenme daha,evet dün epey kaçmış ama böyle sürekli kendini suçlayarak fayda saglayamazsın bugun telafi etme sansın var bu sansını kaçırma.
sucluyorum bu da bı gelısme suclamsam ıyıce abartacam demkkı saol canım
ınsallah cumaya kılo vermıs olarak cıkarım
tam bugday yada tam çavdar alın kızlar buğdaylı veya çavdarlı değil.
evet evet ben denedım cok tok tutyor
aferin işte böyle kendine güven canım.
güzel bir ögün olmuş canım ayranla da süsleyebilirsin menünü.
doğum günü kutlu olsun yakışıklının nice yaşlara
kış günü kimin geliyordur ki benim hiç gelmiyor hep battaniyeyle bir bütün olasım var

geçmiş olsun canım,soğuk algınlıgı mı?bende hastayım boğazlarım yanmaya acımaya başladı,hastasonuna kadar dayanabilsem haftasonu yatar dinlenirim.
canım menün güzel olmuş telafi etmişsin 174 dilim peynir yanlış oldu sanırsam
evet 1 dılım olacaktı
evet annemlerde senin yediklerinle 4 kişilik bir aile doyar diyorlar ama bakarsan diyet listesi,yeşilçay benim için vazgeçilmez çok seviyorum tadını,çok sevimli bir ailesiniz anlaşılan aranızdaki diyaloga bayıldım
neyse görmesin cips ve gofretleri

halsizmişsin geçmiş olsun canım bütün takımda var bir kırgınlık benimde boğazlarım acıyor kırgınlığım var 2 gündür bende spor yapamadım biliyorum yaparsam vucudumun direnci hiç kalmayacak hiç değilse böyle haftasonuna kadar idare eder haftasonu dinlenirim.
allahım ya daha kendi çocukken anne olmuş,sen sonumuzu hayır et,bizim burada zorla o yaşta verilir dış ülkelerde kendi kaçar, kesinlikle bizim ülkede de içki yasağı gibi aile izniyle bile olsa evlilik yaşı yükseltilmeli.
canım evlılık dısı oluyor zaten bu gısıle evlenmede kalkacak evlılıge gerekolmayacak
pilavı çok kaçırmadıysan menü güzel canım.afiyet olsun.
sagol canım bugun hasta oldugumu biraz daha hissediyorum,gözlerim ve boğazım yanıyor
senden daha güzel menüler bekliyoruz canım
ben 87liyim ama abla demeeeee:84:
diyette aldıgın yağ miktarı da önemli ben günlük 3 birimi geçmemeye çalışıyorumj canım.
boşver çikolatayı onun yerine muz ye,kuru incir filan ye onlar daha güzel.
çok güzel açıklamışsın canım ben buna ek olarak şunu hatırlatmak istiyorum.eger bir ögün makarna veya pilav veya çorba yediysen diğer ögün bu üçünü tercih etme ekmek ye,yağ porsiyonun kaçmasın.
ankara beyaza boyanmış akşam haberlerde gördüm ,umarım eşin kazasız belasız eve gelmiştir canım.
güzel menün canım afiyet olsun.
ohh tarhana çorbasına bayılırım miss gibi sıcacık içimiş ne güzel,iyi bakıyorsun eşine çok şanslı
epey kaçırmışssın canım bugun işi sıkı tutarak telafi edeceksin söz mü

hedefine azıcık kaldı 2 hafta sıkı tutsan işi baktın hedeftesin bir düşünsene
simiti de çok seviyorsunbakıyorum ödül hemen simit oluyor
kaptanımız neyse o sana gerekli açıklamayı yapar ama sanırım buraya değil ortak paylaşım topicine yazman gerekiyordu.