canım ben dişten sonra bir halsizlik ve iştahsızlık var sabahıda yaparken zorlanıyorum açıkcası.kırgınlık ,mide bulantısı ve baş agrısı gripin falanda alıyorum birde enes evdeya 2 gündür ben fırsat bulaıyorum ara yapmaya bir bakıyorum öğün geliyor öğün arayla yer değiştiriyor oldukça kısmaya çalışmaktan başka birşey yapamıyorum.medine bu geç kalkman yüzünden öğle yemekleri gidiyor. bu iyi bir durum gibi gelmiyor bana. öğlenden akşama kadar sadece 1 portakal yeterli geliyor mu sana? az yeyip yeyip sonra sağa sola saldırma durumu olmasın![]()
afiyet olsun canım sabahı dört gözle bekleyoruzBugün çok yoğundum kızlarrr işyerine mutfak yaptırdık ayy oraları temizledim akşama kadarr miss gibi olduu öğlende yemekte yaptımm
sabah aç karnına 1türk kah.
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1kk kaşar
Arada 2 bar.5i 1 arada çay
öğlen kıymalı taze fasulye 5 6 kaşık 2 dilim ekmek
arada 2 bar.yeşilçay acıkır gibi oldum 1 tane küçük haşlanmış mısır yedim
akşamda 1 kase çorba 1 bardak ayran
arada 1 yeşilçay içtim
bu haftadan umutluyum inşş tartıda fark eder yarın sabahh

afiyet olsun canım yol yorgunluğda olsa çizgini hiç geçmemişsin yine maşallah.k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal. 2 günkurusu ve 1 incir
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, biraz yumurta, 1 minik küp helva ve 2 wasa
ara: 1 muz
öğle: kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 tabak.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 portakal, 1 hurma
akşam: salata, üzerine yeşil mercimek ilave edildi
ara: 1 kupa kayısılı form plus
su: 2.5 lt civarı
spor: yok
canım maydanoz ye demişti kızlar bana o işe yarıyor bir de 5i1 arada çay oda çok iyi tavsiye ederim.kaptancım hemen ifademi vereyim :))
sabah 1 dilim ekmek ile omlet yedim
ara 2 kaysı
öğle (yiyemedim) çay ile 2 çizi kraker 2 kremalı bisküvi
ara yapamadan akşam oldu
1 kase çorba
1yk bulgur pilavı 1 yk kurufasülye(bitti çok şükür :))
1/2 dilim ekmek
ara
1 portakal 1 elma
bugün biraz daha ii su içtim :))
ama önemli bi problem varki kilomda çok artış var
sanırım bahar geliyo benim kortizon dengem bozuluyo ve ödem oluşuyo...
hemen ödem söktürücü içecekten yapmam lazım
inş. sabaha biraz düzelmiş olur...tamam haftasonu kaçamak yaptım ama 4 gündür çok dikkat ediyorum(