Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ödem söktürücü çay 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 adet kabuk tarçın 1 adet elma 1 adet limon 3 litre suya limon ve elma kabukları ve çekirdekleri ile iri doğranır, içersine karabiber, karanfil ve tarçın da eklenerek iyice kaynatılır..
kızlar 15 dk kaynatın altını kapatın biraz dinlensin sonra süzün yoksa çok acı oluyor
ılık ılık için...
bende çok ödem olduğunda 2-3 günde bitiriyodum ama kalanını 1 hafta buzdolabında saklayabilirsiniz...zaten soğuduktan sonra dolapta durması şart...
çok fazla formül var bana en ii bu geldi... sakaly canım evet tansiyon düşürebilir hayatım sonuçta limon ve elma(ekşi) var

Son düzenleme:
kahvaltımı yaptım
1 yağsız tost aslında yağ koysam ii olurmuş hafif olsun diye beyaz peynirle yapmıştım :))
bu ara kaşar peynirine hiç dokunmuyorum
şimdide çayımı içiyorum

ödem söktürücü çay 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 adet kabuk tarçın 1 adet elma 1 adet limon 3 litre suya limon ve elma kabukları ve çekirdekleri ile iri doğranır, içersine karabiber, karanfil ve tarçın da eklenerek iyice kaynatılır..
kızlar 15 dk kaynatın altını kapatın biraz dinlensin sonra süzün yoksa çok acı oluyor
ılık ılık için...
bende çok ödem olduğunda 2-3 günde bitiriyodum ama kalanını 1 hafta buzdolabında saklayabilirsiniz...zaten soğuduktan sonra dolapta durması şart...
çok fazla formül var bana en ii bu geldi... sakaly canım evet tansiyon düşürebilir hayatım sonuçta limon ve elma(ekşi) var
formül iyiymiş ya. elma ekşi elmalardan sanırım. not etmek de yarar var. dün bilseydim yapardım:)

kahvaltımı yaptım
1 yağsız tost aslında yağ koysam ii olurmuş hafif olsun diye beyaz peynirle yapmıştım :))
bu ara kaşar peynirine hiç dokunmuyorum
şimdide çayımı içiyorum
afiyet olsun canım. sadece tost mu yedin? birazdan acıkmayasın sonra.
kaşara dokunma bence de. biraz düzene girince kendisiyle buluşursunuz.:1:

günaydın arkadaşlar.. dün kötü bi gündü dedem vafat etti memlekete gittik . oyuzden yoktum. geçmiş baya bırıkmış okumaya calışacam şimdi. dün sabah yola çıkmadan önce tost yedım ama bıtanesını bıle bıtıremedım. yanında süt
ikindi gibi cantık ve ayran dağıtıldı mısafırlere ozaman onlarla yedım. akşam yola çıkmadan önce de bır kepçe kuru fasülye yedım.

sabah tartıldım 55.00 çıktı.

sizde iyisinizdir umarım.

günaydın arkadaşlar.. dün kötü bi gündü dedem vafat etti memlekete gittik . oyuzden yoktum. geçmiş baya bırıkmış okumaya calışacam şimdi. dün sabah yola çıkmadan önce tost yedım ama bıtanesını bıle bıtıremedım. yanında süt
ikindi gibi cantık ve ayran dağıtıldı mısafırlere ozaman onlarla yedım. akşam yola çıkmadan önce de bır kepçe kuru fasülye yedım.

başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.

ılık ılık için...
EVET benim tarifte bu..baya inceltiyor insanı..ama bende tansiyon düşürüyo içemiyorum..

başın sağolsun .ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

selam kızlar.
inşallah iyisiznizdir.
ben biraz huzursuzum. dün işyerimle ilgili geçmişe dönük hesapları kontrol ederken bir faturayı kendi hesabıma işlemişim ama faturayı kesen firmanın estresinde faturanın olmadığını gördüm, sordum onlara neden extrenizde yok diye.meğer başka birşirkete kestiği faturaymış,bana vermişler diğer faaturalarla beraber,bende ismemi bakıyorum sanki.herzaman fatura kestiği müşterisiyim. diğer firmalara bakarım ama ona hiç bakmadım. ben bu faturayı alıp bir güzel cariye işledim,sonra muhasebeye gitti oda bi güzel işlemiş. hemde fatura tarihi 2010/11.ayı yani üzerinden 2 ay geçti beyanname olarak birde yıl bitmesi kötü oldu.şimdi bizim muhasebeci en cüzzi rakamla halletmeye çalışacak ki yeni yasaya göre cezası 1000 lira. birde faturanın asıl sahibinin bu durum yüzünden ödeyeceği ceza var. inşallah onlarda cüzzi rakamlarla hallederler diye dua ediyorum.
yani kızlar o kadar bozuk bir morale sahibimki anlatamam. şimdi bekliyorum bakalım durum ne olacak. rakamlar ne kadar yüksek olursa,moraller o kadar bozulacak. dilerimki olmaz. birde büyük patron öğrenmesin diye bakıyorum ama öyle birşeyki. faturasını işlediğim şirket kuzen dediği kişiye ait ve faturayı kesen firmanın da y.kurulu başkanı ve benim büyük patronda başkan yardımcısı.
şimdilik küçük patron biliyor. anlayacağınız 2 ucu b..lu değnek.
durum bu canlar. birkaç gün daha yoğunluğun devam edeck tabi çalıştırırlarsa.:))
rabiacım listeler konusunda sıkıntı olursa ben fırsat buldukça gelir bakarım hayatım.
birde şunuda söyleyeyim,toplam 11 taakım oldu sanırım 9. takımla beraber. sonuç listelerini bizim hangi hafta yapacağımızı karçırma hayatım. gerçi ben şu işleri toparladıkça eskisi gibi devam edicem ama,yeterki toparlansın. yaşadığım sıkıntıyıda en hafif şekilde atlatabilmem içinde dua edin bana.
hepinizi çok öpüyor ve seviyorum.
seyyahcım başın sağolsun hayatım. Allah rahmet eylesin dilerim.

benim izne devam ama bırakmadım sizi bırakmak istemiyorumda , gelicem tekrar. :71::54::70:

kızlar kılom67.5
ben bole net gormedım
akşam hıc gıremedım 20 dk dır syf acmıo gelemezsem merak etmeyın
medıne rabıa dosba masal seyyah ferdıcı asuman opuldunuz
sayfa acıldı yıne gıttı baglantı sınır oldum yaaaaaaaa beklıom bakalım ,

başın sağolsun .ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
aminn.. sağol canım
başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
teşekkür ederim rabıacım
selam kızlar.
inşallah iyisiznizdir.
ben biraz huzursuzum. dün işyerimle ilgili geçmişe dönük hesapları kontrol ederken bir faturayı kendi hesabıma işlemişim ama faturayı kesen firmanın estresinde faturanın olmadığını gördüm, sordum onlara neden extrenizde yok diye.meğer başka birşirkete kestiği faturaymış,bana vermişler diğer faaturalarla beraber,bende ismemi bakıyorum sanki.herzaman fatura kestiği müşterisiyim. diğer firmalara bakarım ama ona hiç bakmadım. ben bu faturayı alıp bir güzel cariye işledim,sonra muhasebeye gitti oda bi güzel işlemiş. hemde fatura tarihi 2010/11.ayı yani üzerinden 2 ay geçti beyanname olarak birde yıl bitmesi kötü oldu.şimdi bizim muhasebeci en cüzzi rakamla halletmeye çalışacak ki yeni yasaya göre cezası 1000 lira. birde faturanın asıl sahibinin bu durum yüzünden ödeyeceği ceza var. inşallah onlarda cüzzi rakamlarla hallederler diye dua ediyorum.
yani kızlar o kadar bozuk bir morale sahibimki anlatamam. şimdi bekliyorum bakalım durum ne olacak. rakamlar ne kadar yüksek olursa,moraller o kadar bozulacak. dilerimki olmaz. birde büyük patron öğrenmesin diye bakıyorum ama öyle birşeyki. faturasını işlediğim şirket kuzen dediği kişiye ait ve faturayı kesen firmanın da y.kurulu başkanı ve benim büyük patronda başkan yardımcısı.
durum bu canlar. birkaç gün daha yoğunluğun devam edeck tabi çalıştırırlarsa.:))
rabiacım listeler konusunda sıkıntı olursa ben fırsat buldukça gelir bakarım hayatım.
birde şunuda söyleyeyim,toplam 11 taakım oldu sanırım 9. takımla beraber. sonuç listelerini bizim hangi hafta yapacağımızı karçırma hayatım. gerçi ben şu işleri toparladıkça eskisi gibi devam edicem ama,yeterki toparlansın. yaşadığım sıkıntıyıda en hafif şekilde atlatabilmem içinde dua edin bana.

benim izne devam ama bırakmadım sizi bırakmak istemiyorumda , gelicem tekrar. :71::54::70:
sağol adcım izni fazla uzatma ama nıhanı da beklıyoruz artık hiç karsılamadık kaç gündür

selam kızlar asumancım üzüldüm izne ayrılmana çabuk gel özletme kendini canım :)
rabiacım listemiz hazır canım bi bakın size zahmet bende eklim :))
5. TAKIM 197. ETAP

takyon ( 66,0 / 67,0 / -1 / -1,51 % )
shelly ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00 % )
yasafat ( 112,6 / 112,0 / 0,6 / 0,53 % )
triendy ( 73,8 / 73,5 / 0,3 / 0,41 % )
begümD ( 81,4 / 81,4 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 55,8 / 55,5 / 0,3 / 0,54 % )
ozgurdu ( 60,4 / 59,9 / 0,5 / 0,83 % )( yeni üye )
rengarenk ( 58,0 )paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye edilmiştir
sulusim ( 52,0 )hamile olduğu için takımdan ayrılmıştır

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 600,5 / 599,8 / 0,7 / 0,12 % )

selam kızlar asumancım üzüldüm izne ayrılmana çabuk gel özletme kendini canım :)
rabiacım listemiz hazır canım bi bakın size zahmet bende eklim :))
5. TAKIM 197. ETAP

takyon ( 66,0 / 67,0 / -1 / -1,51 % )
shelly ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00 % )
yasafat ( 112,6 / 112,0 / 0,6 / 0,53 % )
triendy ( 73,8 / 73,5 / 0,3 / 0,41 % )
begümD ( 81,4 / 81,4 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 55,8 / 55,5 / 0,3 / 0,54 % )
ozgurdu ( 60,4 / 59,9 / 0,5 / 0,83 % )( yeni üye )
rengarenk ( 58,0 )paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye edilmiştir
sulusim ( 52,0 )hamile olduğu için takımdan ayrılmıştır

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 600,5 / 599,8 / 0,7 / 0,12 % )
takyoncuğum,
listeniz doğru paylaşıma ekleyebilirsiniz canım.

** 13 .TAKIM 197. ETAP **
Ad1 ( 57.0 // %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ayyildizim (57.6 / / / %)
_ferdici_ ( 71.0 / 70.3 / 0.7 / 0.99%)
dombili85 ( 68.0 / 67.5 / 0.5 / 0.74%)
neyneyse ( 63.5 / 64.1 / -0.6 / -0.94%)
plasticwomen ( 78.0 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
pehlivanson ( 76.2 / 76.8 / -0.6 / -0.79%)
seyyah2806 ( 55.3 / 55.0 / 0.3 / 0.54%)
sakaleynmaster ( 65.3 / 64.6 / 0.7 / 1.07%)
Poly ( 64.2 / 63.1 / 1.1 / 1.71%)
dosba ( 70.9 / 71 / -0.1 / -0.14%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 592 / / %)

kızlar liste böyle. uykucu medine gelseydi, paylaşıma ekleyip giderdim.
geçen haftadan yazmıştım boşlukların nasıl olduğunu. yüzde hesaplaması şöyle:
(geçen haftaki kilo) - (bu haftaki kilo) bulunur. çıkan sonuç 100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür.
medinecim kendi satırını sen eklersin veya kızlar yardım eder inşallah. ben spora çıkıyorum görüşürüz kızlar.

canlar bende sizi özlüyorum. en kısa zamanda burda olucam inşallah

rabiacım sen sporunu hallet hayatım.bir aksilik olursa bende bakarım.

güzel vermişsin canım, maşallah.:nazar:
sporla desteklense daha çok gider tabiki. bir de tuz su tutuyor. tuzlu çorba yapmasın annen:)
el ayarı işte sonunda tansiyonum çıkcak yaww:1::27:
canlar bende sizi özlüyorum. en kısa zamanda burda olucam inşallah

rabiacım sen sporunu hallet hayatım.bir aksilik olursa bende bakarım.

adcım inş en yakın zamanda işlerini toparlarsın gülümm:71:

seyyah başın sağ olsun canım allah rahmet eylesin...

ahaha geldim geldim
oyh acele acele hemen kilo yazımda geçmişi okucam
57.2 im.
dostlar 400 gram vermişim oh oh :52:

formül iyiymiş ya. elma ekşi elmalardan sanırım. not etmek de yarar var. dün bilseydim yapardım:)

afiyet olsun canım. sadece tost mu yedin? birazdan acıkmayasın sonra.
kaşara dokunma bence de. biraz düzene girince kendisiyle buluşursunuz.:1:
evet canım ekşi elma mümkünse...çok işe yarıyor tavsiye ederim
tostla çok doydum hayatım...normalde 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum
öğle yemeğimdeki 2 dilimi 1 e düşürürüm artık
daha acıkmadım hala çay içiyorum

başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

selam kızlar.
inşallah iyisiznizdir.

canım çok üzüldüm ...korkma her insan hata yapar bunun bedeli işinden olmak olamaz....
insanlık hali...herkesin başına geliyor...
bu arada özledik...işlerini hallet daha sık bekleriz

Kızlar günaydın dytden şimdi geldim kilom 63,1

biraz işlerim var ögleden sonra ygrayacagım

tebrik ederim canım çok ii vermişsin :nazar:

kızlar herkes uyuyor daha herhalde.ben maalesef bu hafta kilo almışım.ama alıcam belliydi.hiç dikkat etmedim tatil diye diyetide tatile çıkardım.maalesef 76,8 geçen haftaya göre 600 gr almışım canım sıkıldı.ama bu hafta vericam kızlar size buradan söylüyorum.haftaya cuma bu yazıyı buraya kopyalıycam altına da kilomu kopyalayacağım
canım sen mutlaka dön bence.hiç güzel değil bu rakam.
evde oturup yedin mi lop lop gı.geçen haftada çok az vermiştin geri almışın.acil toparlan.

günaydın..bu haftaki kilom..64.6 700 grvermişim..:62::66:
tebrkler hayatım.

günaydın kızlar,
bende durumlar iyi değil, kilo açısından:1: haftaiçi yolculuğu yaktı beni ve kilo almışım. bu hafta 64.1
istanbulda pek dikkat edemedim. bir de arabanın içerisinde uzun süre oturup kalmanın da tesiri oldu sanırım.
canım sen regl krizindeydin olduysan ondan dır.hem istanbulda yediklerinde var ve 2.5 su içmiştin tam dinlenememişsin gitmemiş ödemlerin.haftaya daha güzel olur takma sakın.

günaydın canlarım sabah tartıldım 70,3 çıktım 700gr vermişim spor olmadan.yaz gelsede yürüsem birazz:1:ben daha fazla veririm diye bekliyodum ama:9:bunada şükür adetliyim ya ondan olur mu ki acaba bide akşamları annemin yaptığı çorbadan içiyodum ya tuzluydu içmeseydim keşke su mu tuttu nedir vücudumm :53:bunada şükürrrrrr:1:
kıızzz ben bu rakamdan daha fazla bekliyodum bu haftada dikkat et haftaya 60 lrı görcen he bırakma sakın.

canım başınız sağolsun ,ALLAH RAHMET EYLESİN.kendini koyverme yemektende sakın ,hasta olursun az uz ye birşeyler.sağlıcakla git gel inşallah.bu arada ben senden çok verdim bu hafta benim oldu.

Kızlar günaydın dytden şimdi geldim kilom 63,1

biraz işlerim var ögleden sonra ygrayacagım
tebrikler canım.

kızlar kılom67.5
ben bole net gormedım
akşam hıc gıremedım 20 dk dır syf acmıo gelemezsem merak etmeyın
medıne rabıa dosba masal seyyah ferdıcı asuman opuldunuz
sayfa acıldı yıne gıttı baglantı sınır oldum yaaaaaaaa beklıom bakalım ,
dombilim senin bu net ancak yaz gelince rahatlıca benziyo .kilonda daha güzel.200 gram gitmiş sanarsam bir günde.haftaya daha güzel rakamlar görcez hep beraber.

** 13 .TAKIM 197. ETAP **
Ad1 ( 57.0 // %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ayyildizim (57.6 / /57.2 / 0.4/)
_ferdici_ ( 71.0 / 70.3 / 0.7 / 0.99%)
dombili85 ( 68.0 / 67.5 / 0.5 / 0.74%)
neyneyse ( 63.5 / 64.1 / -0.6 / -0.94%)
plasticwomen ( 78.0 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
pehlivanson ( 76.2 / 76.8 / -0.6 / -0.79%)
seyyah2806 ( 55.3 / 55.0 / 0.3 / 0.54%)
sakaleynmaster ( 65.3 / 64.6 / 0.7 / 1.07%)
Poly ( 64.2 / 63.1 / 1.1 / 1.71%)
dosba ( 70.9 / 71 / -0.1 / -0.14%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 592 / / %)

kızlar liste böyle. uykucu medine gelseydi, paylaşıma ekleyip giderdim.
geçen haftadan yazmıştım boşlukların nasıl olduğunu. yüzde hesaplaması şöyle:
(geçen haftaki kilo) - (bu haftaki kilo) bulunur. çıkan sonuç 100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür.
medinecim kendi satırını sen eklersin veya kızlar yardım eder inşallah. ben spora çıkıyorum görüşürüz kızlar.
gülüşüm yüzdesini hesaplayamadım ayyy yerleştirdim de kendimi :27:

Son düzenleme:
ayyıldızımmm bende daha fazla bekliyodum ama buna da şükür heralde akşam mısır yemiştim ya onun etkisinden sanırsamm neyse bu hafta dahada dikkat etcem durmak yokk yola devammm:27:neyse normalim en azından haftada 1den fazla vermesemde olur :30:ayda 4 kiloo oh ohhh azmı kız:1:80den 70e düştükk 60a ne kaldı ki

Back
X