haha valla rabiş keser mi biçermi seni bilmem gülüm .bak poly pilavı öglen yiyin diyor iyi etmişin akşama kadar dikkat et.
ben 5i1 arada çay içiyom ya ondan tok gibi bir de zaten kahvaltıyı 11bucukta yaptım
hoşgeldin canom.bu arada yağ oranın güzel gitmiş ne güzel sonuçlar alıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni .pilavı öglen yicem bir de fanta o gün sıvı ayran yapıcaktım soğuktu dolapta almadım.öyle içiverdim.ama dün meyvesuyu aldım canım dikkat ediyorum sayenizde.
ben pek tahmin etmiyorum gülüm sporsuz verdiğim için bu hafta pek güvenemiyorum sarkma yapmasın diye tekrar yürüyüşe başladım bakalım.teşekkür ederim gülüşümcanım ben burdan mezun olup gidene kadar yarışma devam ediyor diye biliyorum
ferdici ve poly de aralarında yarışsa çok iyi olur aslında ben bazen senin yediklerine bakıyorum kendimi durduruyorum ne yalan söylüm beni frenliyorsun.benim reglim zaten 26 martta falan olucak adet bitimine kadar işte ben burdan hadi kızlar listeden azat edin diyene kadar devam gülümbirde 300 gram falan diyoruz ama zaten gidicek yağ var şuanda bizde.onlarda haliyle ancak gidiyor ben yağı komple kestim bir yemeklerde kullanıyorum zaten pilav bulgur yiyorum onada az katıyorum.sende yağ azalt şeker kullanıyosan bırak .tuzda yemeklere ilave yapmayıver bilmiyorum ki daha neler yapsak.
anlamışım canım yapabilirim umarım haftaya yine geç kalırsam .bu arada benim metabolizma sudan çalışıyor bir de şu 5i1 arada çayı epey kullanmadım ya spor yapmadığım halde yine iyi gitmiş demekki yoğun yaptığım sporların şimdi faydasnı görüyorum.he ya off yarında bitsin kurtulayım.bu dişden biraz daha korkoyorum cünkü cerrahi olarak kesicek çekicek sonra dikicek ondan pek fazla yiyemem sanırım pasta yerim her halde yine.diğerinde pasta ile geçirmiştim gnü ama yumuşacıkya ondan gitti.çorbayı kontrol edemem gibi dilimle bu diş altta çünkü ancak pastayı ayarlayıp yuttuydum :26: yürüyüş yaptım şimdi bir yarım saat daha yapıcam inşallah.
bacaklarım kaşındı bugün sanıırm biraz bacaklarda birşeyler olmuş.
belden 1cm gitmiş 70 olmuş popoya 2 cm eklenmiş 93 olmuşbu hafta çok yattığımdan sanırım.sopa hareketlerimi vs herbirşeyi yapcam .3 haftaya kdar ne verirsem bunu kendime bir fırsat olarak görüyorum.aburuk cuburuk çok yemek özellikle akşamdan sonra pıttttttttttttt
bende içiyom 5i 1 arada ama tok faaln tuttuğu yok kız midemde mi sorun ne anlamadım doıymuyoo