her koyun kendi bacağından asılıyor sonuçta deryacım. o kaçamak yaptıysa o çekiyor, ben yaptıysam ben çekiyorum. yani farkına vardık, evet ve kesinlikle suçluluk psikolojisinden birbirimizi hoş görmeyelim. ben, bu konuda, size beni böyle şartlarda uyarırsanız güceneyeceğimin teminatını verebilirim:) yeter ki silkeleyin beni.gerçekten kaçamak yapınca sanki başksınnda yapmış diye suçumuzu haflmiş gibimi hissediyoruz..aa oda kaçamak yapmış gibi gibi sanki olması gereken buymuş gibi ama işte yanlış ve hepimiz bu gün bunun farkına vardık değilmi..:13:
bu kaçamaklarda kilşo farkıda önemli kilosu fazla olan ve daha yolun başınd aolan birisi için daha riskli bu kaçamak işi..tekarar başa dönmesine sebeb olabiliyor oda motivasyonu zedeliyor..en iyisi şu kiloya gelince kendime şu ödülü vereceğim şekli ben öyle düşünüyorum..
:13:doyuramdım yemedi zorla oyalayarak 3-4 kaşık yedi..![]()

yaw bazen ben de oğluma bakıyorum zayıflığın sırrını görüyorum, 3-5 kaşık ye kalk tamam

sen sporu oldukça oturttun canım, maşallah. bunun uzun vadede de yararlarını görürsün. vücut sıkılaşır, kas oranı artar.bende geçen sene sporsuz 14 kilocuk vermeyi başarmıştım.koşu bandına güvenip bekledim hep ama olmadı bebek izin vermedi oğlum çok küçüktü..ve huysuz uykusuz bir bebekti..şimdi iki alternatifim var koşu bandına çıkamıyorsam leslie yapıyorum..bahane yok .bu kış başı saçmalamasydım geri 5 kiloyuda almazdım...spor daha fit görünemize yardımcı oluyor geri alma riskimizi azaltıyor..daha hızlı kilo vermemize yarıyor ama yapamıyorum diyede kilo verilmiyor diye düşünülmesin çokta iyi veriliyor..:79:
doğru zaman her zaman dosbacım. diyet de hayat gibi, bir kararlar bütünü. "hayır" diyebildiklerin ve "evet" dediklerin belirleyici rol oynuyorlar. "hayır" dediklerin emin ol arkandan ağlamıyorlarayyy kızlar felaket gaza geldim ama ben bu defa gaza gelmek istemiyorum...çnk 3 gün sonra bu anı unutuyorum ve yiyorum
en iyisi karar vermek... evet gece yatarken düşünmek sabah kalkınca düşünmek lazım...
spora da öyle karar vermek lazım yoksa devamı gelmiyo
neysecim evet bi başardım ama bi daha olmaz gibi hissediyorum
aslında diğer taraftan bakmak lazım YİNE YAPABİLİRİM
doğru zaman mı diye düşünecek vaktim yok aslında...zaten yarın yaparım düşüncesi hep şeytandan değil midir ki??
bugün gayet ii gidiyorum inş. yarında ii olur birgünde diğer günde...