Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gerçekten kaçamak yapınca sanki başksınnda yapmış diye suçumuzu haflmiş gibimi hissediyoruz..aa oda kaçamak yapmış gibi gibi sanki olması gereken buymuş gibi ama işte yanlış ve hepimiz bu gün bunun farkına vardık değilmi..:13:

bu kaçamaklarda kilşo farkıda önemli kilosu fazla olan ve daha yolun başınd aolan birisi için daha riskli bu kaçamak işi..tekarar başa dönmesine sebeb olabiliyor oda motivasyonu zedeliyor..en iyisi şu kiloya gelince kendime şu ödülü vereceğim şekli ben öyle düşünüyorum..

:13:doyuramdım yemedi zorla oyalayarak 3-4 kaşık yedi..:50:
her koyun kendi bacağından asılıyor sonuçta deryacım. o kaçamak yaptıysa o çekiyor, ben yaptıysam ben çekiyorum. yani farkına vardık, evet ve kesinlikle suçluluk psikolojisinden birbirimizi hoş görmeyelim. ben, bu konuda, size beni böyle şartlarda uyarırsanız güceneyeceğimin teminatını verebilirim:) yeter ki silkeleyin beni.:1:
yaw bazen ben de oğluma bakıyorum zayıflığın sırrını görüyorum, 3-5 kaşık ye kalk tamam:27:biz hangi arada tabak tabak yemeyi öğrenip bu hale geliyoruz:27:

bende geçen sene sporsuz 14 kilocuk vermeyi başarmıştım.koşu bandına güvenip bekledim hep ama olmadı bebek izin vermedi oğlum çok küçüktü..ve huysuz uykusuz bir bebekti..şimdi iki alternatifim var koşu bandına çıkamıyorsam leslie yapıyorum..bahane yok .bu kış başı saçmalamasydım geri 5 kiloyuda almazdım...spor daha fit görünemize yardımcı oluyor geri alma riskimizi azaltıyor..daha hızlı kilo vermemize yarıyor ama yapamıyorum diyede kilo verilmiyor diye düşünülmesin çokta iyi veriliyor..:79:
sen sporu oldukça oturttun canım, maşallah. bunun uzun vadede de yararlarını görürsün. vücut sıkılaşır, kas oranı artar.

ayyy kızlar felaket gaza geldim ama ben bu defa gaza gelmek istemiyorum...çnk 3 gün sonra bu anı unutuyorum ve yiyorum
en iyisi karar vermek... evet gece yatarken düşünmek sabah kalkınca düşünmek lazım...
spora da öyle karar vermek lazım yoksa devamı gelmiyo
neysecim evet bi başardım ama bi daha olmaz gibi hissediyorum
aslında diğer taraftan bakmak lazım YİNE YAPABİLİRİM
doğru zaman mı diye düşünecek vaktim yok aslında...zaten yarın yaparım düşüncesi hep şeytandan değil midir ki??
bugün gayet ii gidiyorum inş. yarında ii olur birgünde diğer günde...
doğru zaman her zaman dosbacım. diyet de hayat gibi, bir kararlar bütünü. "hayır" diyebildiklerin ve "evet" dediklerin belirleyici rol oynuyorlar. "hayır" dediklerin emin ol arkandan ağlamıyorlar:1:

ben tadelleyi yedikten sonra olayların beni daha çok yemeye götüreceğini bildiğim için bol su ile destekliyorum ve sonrasında birşey yemiyorum kendimi o açıdan şanslı hissediyorum diyebilirim.
elbette hamilelikten ziyade normal yaşamdada sağlıklı beslenmeye özen göstermek lazım ama ben aşırı kasmaya ve bunu yaşam şekline yerleştirmeye gerek yok diyorum yenilicek yerde yemek lazım için içini yememesi lazım bence.amaç mezun olmak değil ki ben de aç gezip burdan 55 le de çıkabilirim ki yaparım ama bende normali olan düzenli beslenmeye ek olarak çok aşırı kasmayıda pek uygun bulmuyorum aynı onay vermediğimiz ama poly nin kahvaltısında yer alan simit vepoğaça gibi anlatmak istediklerimi tam olarak aktaramıyorum kusura bakmayı nvalla kız :27:
sağol hayatım valla sorma gitsin ne bu bilmiyorum açılışı ben yaptım eşim getirdi sonunu eneste dişim agrıyo derse artık :30: tobe tobe

zaten dişim acıyo üstüme geliyonuz küscem hee :59:
küsme bea yaw:1: ne var yani işte görüşlerimizi paylaşıyoruz:126:
dişin de ağrısa yazmam lazım yalnız: bu takımlarda bir amaç da mezun olmak:) hatta "bu kadar zamandır takımlar var, neden bu kadar az mezun var" diye düşünüp, dert edenler var. ben onları anlıyorum, bu kadar emek veriyorlar ancak verdikleri emeğin karşılığını göremiyorlar. ben aslında şu an istediğim kilodayım ama sırf mezun olmak için 60'ı istiyorum. bunu gerçekten samimi yazıyorum.
ayrıca ben az yiyelim demiyorum. sağlıklı beslenelim medine diyorum:) sağlıklı beslenerek de 55'e ulaşırsın. sen yemeyi bir zevk gibi görüyorsun. bu bir sorun değil tek başına. ama tehlikeli, benim de anlatmak istediğim bu.
şekerciğim simit, poğaça yiyebilirsin zaten:) poly'nin diyetisyeni çok güzel liste hazırlıyor. ama dikkat et, ne zaman veriyor: sabah kahvaltısında. poğaça için ne diyor: tam buğday unundan. bunlar önemli ayrıntılar. pastaneden alınmış, içine nerdeyse 1 paket yağ atılmış ve beyaz undan yapılmış olanı demiyor. akşamları yiyebilirsin de demiyor. bütün mesele bu ayrıntılarda gizli.

ayyıldızım sen benim ablam gibisin :1: o da ne yese kilo almıyor ve işin ilginç tarafı yağda depolamıyor...siz biraz daha şanslı guruptasınız...
ama ben yinede sağlıklı beslenme taraftarıyım :))
benim sorunum fazlaca etçil olmam mesela...ama etin nasıl bi işlemden geçtiği sağlık için çok önemli..
mesela balık seviyorum ama içindeki omegayı alabilmek için kızartmamak lazım...işin aslı kızartma seviyorum ama kendime ızgarayı sevdirdim :))
bu arada kızma hayatım orta yolu tartışarak, düşüncelerimizi paylaşarak bulacağız
ablam istediğini yiyo ve zayıf :)) bu herkesin farklı olduğunu gösteriyo

kızlar,
yorumlardan farketmişsiniz gidişatımız iyi değil. kilo almak isteyenlerin takımlarına transfer olmak üzereyiz. sanki hepimiz hedefe ulaştık da kutlama yapıyoruz:19: kendinize ara ödüller verebilirsiniz ama her hafta her hafta ödül veremezsiniz. takım olarak kaçamak yapıyoruz, o derece şartlandık yani. haftasonu gelince herkes kaçırmalıyım diye düşünüyor sanki. aramızda en düzenli giden poly var, bakın bu hafta 1.1 kilo verdi. emek gösterdi ve çabası sonuçlandı maşallah.
bu kaçamaklar böyle devam ederse ceza uygulamasına geçebiliriz. ayrıca kaçamak ısrarı olan arkadaşları, kendim de dahil, takım listesinden çıkarabiliriz. üzgünüm ama yani ipleri nasıl sıkılaştıracağız başka türlü bilmiyorum.

rabiacım haklısın takım olarak herkes kutlama havasında sanki ben dahil.bence de tedbi alınması lazım.bu konuda takımca kendimize cezalar vermeliyiz.mesela belli kiloların üstünde alanlara ceza uygulayabiliz.mesela takımdan belli süre uzaklaştırma gibi.çünkü ceza olmadıkça biz yola gelmeyiz.

geçişi okuyamadım daha ama skaleynmaster protein diyetini sormuştu sanrım...
hayatım protein diyeti karbonhidrattan uzak duruyon protein içeren besinler yiyosun et süt tavuk eti balık yumurta tarzı yiyosun...

geçişi okuyamadım daha ama skaleynmaster protein diyetini sormuştu sanrım...
hayatım protein diyeti karbonhidrattan uzak duruyon protein içeren besinler yiyosun et süt tavuk eti balık yumurta tarzı yiyosun...

fredicim protein diyeti sıkıcıdır ya.ben ekmek yemediğim bir öğünü düşünemiyorum

bende geçen sene sporsuz 14 kilocuk vermeyi başarmıştım.koşu bandına güvenip bekledim hep ama olmadı bebek izin vermedi oğlum çok küçüktü..ve huysuz uykusuz bir bebekti..şimdi iki alternatifim var koşu bandına çıkamıyorsam leslie yapıyorum..bahane yok .bu kış başı saçmalamasydım geri 5 kiloyuda almazdım...spor daha fit görünemize yardımcı oluyor geri alma riskimizi azaltıyor..daha hızlı kilo vermemize yarıyor ama yapamıyorum diyede kilo verilmiyor diye düşünülmesin çokta iyi veriliyor..:79:

bende sporsuz çok kilo verdim.ama sonra yiyince gene geri aldım.önce diyet yapıp kilo verip sonra da en az 1 yıl bunu koruyacaksın.ve diyetteki yeme düzenini kendi ailene de oturtacaksın yoksa çok zor.tek başına insan bir süre sonra çok sıkılıyo.

k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, yarım kk kadar helva ve 1 wasa
ara: 1 portakal, 1 elma ve 1 wasa
öğle: 1/2 fırın levrek, 1 kase mercimek çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, ceviz, fındık, badem.
ara: 1 portakal ve 1 greyfurt
akşam: sarımsaklı yoğurtlu brokoli
şimdi: çay

protein diyeti namı değer karbo diyeti..bana uyar protein ağırlıklı beslenmeyi seviyorum..hatta bu gün hafiften başladım gibi..
akşam öğünü ona göre yedim.
2 adet yumurta haşladım
yanına peynir ve domates salatalık doğrayıp ekmeksiz yedim ..:))
suyumu 3 litreye tamaladım..

bende sporsuz çok kilo verdim.ama sonra yiyince gene geri aldım.önce diyet yapıp kilo verip sonra da en az 1 yıl bunu koruyacaksın.ve diyetteki yeme düzenini kendi ailene de oturtacaksın yoksa çok zor.tek başına insan bir süre sonra çok sıkılıyo.

evet biliyorum 1 sene kadar korunması gerektiğini.:34::9:.aile düzenine gelince patron benim..ne pişrirsem o yenir...:1:

ayyıldızım sen benim ablam gibisin :1: o da ne yese kilo almıyor ve işin ilginç tarafı yağda depolamıyor...siz biraz daha şanslı guruptasınız...
ama ben yinede sağlıklı beslenme taraftarıyım :))
benim sorunum fazlaca etçil olmam mesela...ama etin nasıl bi işlemden geçtiği sağlık için çok önemli..
mesela balık seviyorum ama içindeki omegayı alabilmek için kızartmamak lazım...işin aslı kızartma seviyorum ama kendime ızgarayı sevdirdim :))
bu arada kızma hayatım orta yolu tartışarak, düşüncelerimizi paylaşarak bulacağız
ablam istediğini yiyo ve zayıf :)) bu herkesin farklı olduğunu gösteriyo
ben o grupta değilim gülüşüm benim bir arkadaşım o grupta :52: ben ne yesem yarın hemen ortaya çıkar benim anlatmak istediğim şey çok farklı şeylerdi.yani diyetisyenin verdiğini bilmesek polye poğça var simit var dicem anladın mı mesela bir arkadaşım diyetisyenin yardımıyla kilo verdi ama bu kız her sabah siyah bitter çiko ile başlıyordu ben arada yesem birileri birşey der diyom kendim kendime yani birinin eleştirdiğini diğeri hoş görüyor benim anlatmak istediğim buydu.:16:

afiyet olsun sen sabah ne kadar erken kalkıyorsun maşallah valla cuma günü sabahtan görüyorum ben seni ama ben hiç uyanamıyorum 11den aşağı :nazar:

saat:6 :yarım çay bardağı süt
saat:11.20 1 tane muz
saat:14.20 1çay bardağı haşlanmış kepekli makarna içine 3yk kadar yğurt az sarımsak az tuz
ara:10 tane antep fıstığı 10 tane kuru siyah üzüm,2 tane badem,1 tane fındık
akşam:2 tane et köfte,1dilim ekmek,2yk kadar mercimek çorbası,1 su bardağı meyve suyu 100% 100 karışık olandan
1litre kadar su .

yine süper bir liste.bayılıyorum sana rabia.kaçamaksız ve dengeli yemekler.et de var sebze de var.süper.

saat:14.20 1çay bardağı haşlanmış kepekli makarna içine 3yk kadar yğurt az sarımsak az tuz
akşam:2 tane et köfte,1dilim ekmek,2yk kadar mercimek çorbası,1 su bardağı meyve suyu 100% 100 karışık olandan
1litre kadar su .

gözün aydın ayyıldızım kurtulmuşun sütten ve muzdan.yemeğe başlamışın gayet güzel menün.benim diyetisyenimde izin vermiyodu birçok şeyi yememe.taa 2 ay sonra haftada 1 tatlı ile başlamıştık.oda 10 kilo vermiştim.bence kaçamakla kilo daha az veriliyo.ve insan bir süre sonra v eremiyorum deyip sıkılıyo ve bırakıyo.ama kaçamak yapmadığın zaman tartıdaki ibre hızla iniyo buda seni psikolojik olarak motive ediyo.

13 mart pazar menüm:

sabah:5-6 kaşık domatesli biberli sos(az zeytinyağ ile yapılmış),2 dilim ekmek,1 bardak çay

ara: 1 türk kahvesi

ara: 1 elma

öğle: 4 ızgara köfte,2 dilim ekmek,bol yeşil salata ve 2 çatal kaymaksız ekmek kadayıfı

ara:1 dondurma

ara: 1 elma,1 dilim armut

14 mart pazartesi menüm

sabah: 2 dilim ekmek,1 kk peynir ve yeşil çay

ara : 1 elma

öğlen: 3 tane közlenmiş biber,2 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt

ara: 1 şekersiz neskafe

akşam: küçük bir kepçe mercimek çorbası,1 dilim ekmek,3 kaşık kadar yoğurt ve 2 dilim domates

ara: yarım elma,1 dilim armut

günaydın..
uykusuz her gece yorgun ölesiye..
oğlum rahatsızlandı sabaha kadar mzır mızır tam ayılmadıda ağrı kesicide veremedim..yavrum tam dalıyor bir yeri ağrıyor başlıyor inlemeye sıçrayıp uyanır gibi oluyor geri dalıyor sabaha kadar böyle geçti..tam balı bakıp pışpışlyıyorum yattığım vakit kızım kalkıp kalkıp geldi 4 kerede o yatmadan kaldırdı anne korkuyorum diye....en son saat 5 te ben geldim diye odaya bir girdi..:52::27:sanki saat 8 tam uyandık oda eksik kalmış gibi..neyse macare dolu bir gece geçridim yine...:60::52:..

bu menüye ne yorum yapılabilirki..:46::9:
1litre kadar su .
gözün aydın yemeye başlamışsın..
bence de patron biziz ama ben kendim sıkılıyorum bir süre sonra suçu da eşime atıyorum.ama biz de aile olarak etçil bir aileyiz.
tabi canım baş suçlu onlar olur zaten..bizde etçiliz ama çocukalaa herşeyden yemeye alışsın diye evde sebze pişririyorum yoksa eşimin sebzeyle pekte işi olmaz..
13 mart pazar menüm:

sabah:5-6 kaşık domatesli biberli sos(az zeytinyağ ile yapılmış),2 dilim ekmek,1 bardak çay

ara: 1 türk kahvesi

öğle: 4 ızgara köfte,2 dilim ekmek,bol yeşil salata ve 2 çatal kaymaksız ekmek kadayıfı

ara:1 dondurma

ara: 1 elma,1 dilim armut

14 mart pazartesi menüm

sabah: 2 dilim ekmek,1 kk peynir ve yeşil çay

ara : 1 elma

öğlen: 3 tane közlenmiş biber,2 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt

ara: 1 şekersiz neskafe

akşam: küçük bir kepçe mercimek çorbası,1 dilim ekmek,3 kaşık kadar yoğurt ve 2 dilim domates

ara: yarım elma,1 dilim armut

il menüde dondurma kadayıf bir çatalda olsa onlar kilo vermeye engel oluyor..
ikinci menün güzel ama..

Back
X