sağol canım. sende iyiysen problem yok. :))
öğle yemeğin hafif olmuş gibi. afiyet olsun canım. sporun anladığım kadarıyla iyi gidiyor değilmi hayatım. sana bol kalori yakmalar,akşam yemeğinde şimdiden afiyet olsun.
çok sağol canım. yaşadık birşeyler geçti çok şükür. Rabbim atlatılamayacak dertler vermesin dilerim,ne sıkıntılar unutuluyor.

çok güzel yaşlardasın, bende 30 yaşımdayım. çok fazla değil belki ama insanın düşünceleri 30 larda daha farklı bir boyut kazanıyor.
canım benim,6 da işten çıkman çok güzel bende 6 da çıkıyorum,eve git yemekdi,mutfal,çocuk ve ev derken saat oluyor 22.0 bazen 23.00 evin durumuna göre değişiyor. sonra uykum geliyor yatıyorum.evde spor yapmam olanaksız,oğlum müsade etmez zaten. ama salona gidersem sorun olmaz,zaten yaz geliyor saatler uzuyor. ben hep bu zamana kadar maddiyat yüzünden bekledim. şimdi biraz daha iyiyiz çok şükür. eğer maddi imkanın varsa çocuk yokken hiç üşenme ve spora git,karın kası yap,dümdüz bir karnın olsun. ileride çocuk olunca çok zor be hayatım. gerçekten yapabiliyorsan yap.
hmmm anladım hayatım,ama kebapta sadece eti olduğu sürece ızgara oluyor sorun olmazdı sanırım :76: neyse sebzeyi etli yapıverde biraz olsun rahatlasın adamcağız.
yeni kararların hayırlı uğurlu olsun canım. :13:
bu mönüyle hafiflersin tabii. çok güzel afiyet olsun.
geçmişolsun hayatım. neyse kurtuldun değilmi hepsinden. birkaç gün böyle çekersin hayatım sonrasında kolaylaşır herşey. canım benim eşinde suyunu çıkarmasın. demiştin zeki adamdı sanırım ama niye öyle her sınava giriyor anlamadım gerçi onunda vardır bir bildiği tabiki hayatım,geleceğinizi düşünerekten herşeyden nasibini almak istiyordur,boşver engelleme girsin .sonra yarın birgün karşısına çıktığında senin yüzünden giremedim sınava demesinden daha iyidir. ama sen hayırlısı ile bir iyileş,bu can havliyle seni sıkmasın ,iyice.
çok güzel resim çerçeveleri var kız çocukları için bence en uygun hediye o olur yada saşları uzunsa tac olabilir,gerçi yaz geliyor şapka olabilir şöyle cicili bir şapka. inşallah içine sineni bulursun balım nihayetinde çocuk,o pek anlamayabilir ama ailesinin saklamak isteyeceği hediye hatıra olacak sonuçta.