Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

15 mart menüm..
sabah 2 kruru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
yarım domates
yarım salatalık..
yeşil çay..
ara
1 adet portakal..3 badem
öğle
haşlama karnıbahar
3 kaşık sarımsaklı y.y yoğurt kırmızı biberle beraber..
ara..
4 kuru kaysı..
1 dilim ekmeğe 1 ince dilim peynirle
ikinici ara
3 kaşık kırmızı biberli zerdeçallı yy.yoğurt..
akşam
mercimek çorbası 1kase.
bol salata..
yatmadan tarçınlı süt..
şimdi spor yapıcam..
leslie 3 mill..yaptım..
ve 3 litre su içtim.
çorbayı tek içtim canım istemedi salata yapmadım..

hoşbulduk orti. naber hayatım yaa. ne zaman geleceksin diye bakıyorum bende. ama ben tabi yazasıya kadar sen gene gitmişsindir. bende bugün müsaitim diye buralardayım. daha doğrusu yazıcımın toneri bitti ya saldım birazcıkda.yarına tekrar devam.
eşim çarşamba akşamı nasipse evde olacak.çok sağol hayatım.
spordan vazgeçmek istemiyorum gerçekten ilacım o. :24:

nereye gittiğini bilen insana dünya çekilip yok verir.

benimde aklıma bu geldi yazayım dedim.:37:

.
güzel söz..:29:
Kızlar akşam yemeğinizde neler var. :68:
kıymalı yumurtalı ıspanak kavurma..kırmızı mercimek çorba..
gidimde az tv bakım dizimede bakamıyorum kaç gündür öptüm sizi.
bu arada hamburger yedim.onun için yarım saat yürücem tekrardan.
gecede yarım saat yürürüm kalorisi 200 küsür olması laızm
hamburgermi yedin..daha dün konuşmadıkmı yav...:47:
hm ben dişimi kırdım cnm diş sıkıyorum uyurken ondan oldu :S

---------------------------------------

Motivasyon resimleriiiii :)

Eki Görüntüle 159431
Eki Görüntüle 159432
Eki Görüntüle 159433
üstteki resmin ortadaki resmdeki göbişde tam bana uyuyor şu anda..
Kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.

Güya rejim yapıp, arada yazıp, gruptan ayrıldığım kiloya gelince takıma dahil olmak istiyordum ama olmadı. İşlerim çok yoğundu, biraz da stresim vardı. En son yazdığımda 72 kiloymuşum, şimdi 76 oldu. O yüzden gelip yazamadım biraz da. İşlerim hala yoğun ama stresim yok denecek kadar azaldı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda aranıza dönerim.
takıl geri buraya gitisin kilocuklar..
canom merkez bankasında çalışıyor master için yurtdışına gitmek istiyor onlar için toefl sınavından en yüksek puan alanı yollluyor banka sonra 2 yıl orda okuyup gelincede müdürlüğe vs yükseliyor ama şöyle bir durum var bizim burda aldığımız maaşı vericek yani orada nasıl geçinicez aile olarak gidersek zor ama tek gidersem bir oda kiralarım diyor nasıl olcak anlamış değilim gidince cocukları napıcam ben baba hasreti nasıl zor olur ben tahmin dahi etmek istemiyorum sizle gidicez tabiki diyor ama kılkanaat orada ben geçinemem ki tüm düzenimi mahvedicek anlıcan.ben bu evi napıcam tek enes olsa hoş güzel ama ben 2. düşünüyorum araları iyice açılıyor illaki hayırlısıyla kardeş olmasını istiyorum.ama gel anlat işte.evdeki eşyaları istanbuldaki eve götürürmüşüz tabi ordaki kiracı çıkıcak.arabayı satıp evin kalan ödemesini kapatıcakmışız ve gidicekmişiz.arap saçı 2 yıla kadar elde var 0 ee naptın okudum geldim hadi beklediği geçmedi hadi o zamanki şartlar değişti napicam ben bilmiyorum.
ben annemlere giderim dedim 2 bebeyle yapamam orada ve geçinememde dedim.haksız mıyım.
burda maaşı çok güzel ama orada sanmıyorum yetsin yetmesini geç nasıl alışıcak bu kuzular düzene ayak uyduramazlar ki .:83:
sakin kafayla ve heryönden değerlendirilmesi gereken bir konu bu..eşin kesin gider eğer gitme işi kesinleşirsede yanlız bırakma anne yanında dayanamazsın..artık sende bir ailesin..ve annesin ....
ben yapıyorum canım. gerçi 3 gün yapıp ara vermek durumda kaldım beklenmeyen durumlar oldu. ama haftaya eşimin vardiyası değişince yıne başlayacam.

ben 3 mil olanı yapıyorum. evın içinde önce yavaş sonra hızlı tempolu yürüyüş düşün birkaç değişik hareket de katmışlar müzik eşliyınce yarı fitness yarı yürüyüş gibi.. bende burda öğrendım ve cidden çok iyi geldi bana
bende bu günlerde lesliciyim..3 bazen 5 mil yapıyorum..1 saat i 410 kalori..
canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.

NEYNEYSE NASIL Bİ PROGRAM BU FİKRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR YAPANLAR VARMI BUNU NASIL Bİ PROGRAM
ben yapıyorum..:8:evde yürüyüş zevkli 1 mil 2 mil 3 mil değişik değişik nette araştır karşına çıkar..
rabiş sendemi dil sınavına gircen gı üds ne anlamadım
bende anlamadım..?:26:
Gideceğin yoldan eminsen,engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez!
:46:vay vay vay nekadar güzel..
yeni karaların umarım iyi gelir sana dosbacım. su konusunu baharla birlikte çözeriz artık. balık için cuma günü sözleştık kuzenlerle. kardesimde gelecek güzel bi sofra kuracaz. aslında ben şu büyük balıkları fırında daha çok sevdım ama muhtemelen bunlar hamsi yada çipra alacaklar. olsun balık balıktır :56:
fasülye dedinde şöyle taze dalından koparılmış fasülyeyı özledım ya zeytinyağlı miss gibi. bizim buronun arka bahçesi var 2 senedır patron oraya bişeyler ekıyor. öğle yemeklerındekı menemenlık domatesımız biberimiz hep ordandı. kümesimiz vardı öreklerımız ve tavuklarımız.. yumurtayı kümesten alıp yerdık :7: patlıcan ve taze fasülyede çıkardı fazla toplayınca paylaştırıdı bize eve götürürdük süer olurdu
organik beslenşyorsunuz yani ne güzel..
eşin ne sınavlarına hazırlanıyor canım. söyledin belki ama bugun geçmişi pek okuyamadım.

canım dedem vefat etti ya dün kuznler başsağlığına annemlere gidelim dedi. bizde daha pazar günü ordaydık yok yanlız gitmeyelım sizde gelın diye tutturdular. dönüşte bize uğrayacak oldular benım gözümden uyku akıyordu vazgeçtiler sonra geliriz diye. şimdi arkadaşlarım falan da gelir başsağlığına . benım misafırım zaten arkadaşlarım kardeşim ve kuzenlerim oluyor. büyükler ben çalışıyorum dıye pek gelmez. gelirsede çok kalabalık gelırler eşleriyle. günleri falan var onların çalışıyorum diye onlara da katılmıyorum.

buhafta eşim 8 4 vardiyasında çalışıyor. akşam çıkışıma gelecek ona tlf alacaz bozuldı tlf u. 2 saatımız falan var yemek yeriz tlf alırız geçer. ben spora gıdecem sonra o benı bekleyecek oyalanacak artık internete girip oyun oyna dedim tamam dedi :1: sonra eve gidecez. perşembe günü de sporaum var yıne çıkışıma gelir. o gun de ehliyete yazdıracaz eşimi onunla uğraşırız dedik. daha ehliyetı yok paşamın. yok beyaz eşya yok mobılya yok ev yok düğün derken ehliyete sıra gelmemıştı :1:

bugun de saba havayı güzel gördüm dışarıda perforje kapımız var bina giriş kapısı onu sildim merdıvenleri temizledim falan.. sonra çocuklar gelmeye başladı bı baktım dha beter olmuş heryer. kızdım bende onlara. arşivi taşıyoruz şimdi saklama süresi dolan evraklar var onları eleyecez bu hafta onun telasesi sürer.

pazartesi günü de doktora gitmem gerek adetının 14. gününde gel demişti. pztye denk gelıo oda nasıl izin alacam bilmıyorum hafta başı zor olacak :50:

öyle işte kızlar son havadisler bunlarr
havadisler iyi..:9:
eşin ne iş yapıyor..
11:20 1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin içi
spor:yarım saat yürüyüş
14:00 4te 1 elma içi kazıyıp yedim
yarın enesin arkadaşı nehirin doğum günüymüş ögretmeni yazmış hatıra olması için hediye istiyolar
napim ne alim kızlar.
bir tane el cüzdanı toka falan mı ,hikaye kitabı mı?yoksa badi falna mı alsam fikir verir misiniz?
oyuncak alamam alırsam enes açılınca hediyeyi geri almak isteyebilir canavarusum :52:
müzik kutusu olurmuki..
su 2 lt oldu hani bana alkış :21:
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo :63:
:46::46::46::nazar:
bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum
neneyse kapatnımız o gerekeni yazar sana..
:16::12:
akşama dolaba atmıştım taze fasülye yapmayı planlıyorum
bugün kararlıyım bi de sadece çorba olsun yeter
hmmm bi de ayran :)) bugün ayran günüm
amanın taze fasülye çok severim akşam akşam canım çekti gerçekten ne kadar özlemişim..
afiyet olsun..
al benden de o kadar.ben spor yapamıyorum yaaaaaa.ancak çarşı pazar gezmesi yapıyorum.oda spor sayılırsa tabi.bugün yine çarşı pazar gezdim.yazdan kalma hava vardı bugün.çok güzeldi. kayınvalideme çanta aldık haftasonu teyzemizin kızının düğünü var.ona hazırlık. kızım ne zamandır benden bebek istiyodu ona oyuncak bebek aldık.anam ne pahalı bu bebekler.
çarşı pazar gezmesi b pek işe yaramaz..sabit belli bir nabız atışında spor gerekli.:10:
Bugünkü menüm
sabah yarım simit
ara yok
öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yanında sossuz salata 1 tabak
arada 6 7 fındık
akşam 1 kase çorba 1 bardak ayran 1 kşk haşlanmış tavuk
arada da 1 elma yerim

3 litre su rekorrr:27:göbişim şişti yaa su içmektenn :37:havalar güzelya içtikçe içesim geldii:66:
yarım simitle doyuyormusun..?
ben gider kızlar spora iyi akşamlar yarın görüşmek üzere hasta olcam sanırım :( kemiklerim ağrıo
bol yağ yakmalar..:8::79:
baktım saol..
Kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum. Byy:58::58:
iyi akşamlar..
su 2 lt oldu hani bana alkış :21:
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo :63:

:1::1:

15 mart menüm..
sabah 2 kruru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
yarım domates
yarım salatalık..
yeşil çay..
ara
1 adet portakal..3 badem
öğle
haşlama karnıbahar
3 kaşık sarımsaklı y.y yoğurt kırmızı biberle beraber..
ara..
4 kuru kaysı..
1 dilim ekmeğe 1 ince dilim peynirle
ikinici ara
3 kaşık kırmızı biberli zerdeçallı yy.yoğurt..
akşam
mercimek çorbası 1kase.
bol salata..
yatmadan tarçınlı süt..
şimdi spor yapıcam..
leslie 3 mill..yaptım..45 adette yarım mekik çektim..
ve 3 litre su içtim.
çorbayı tek içtim canım istemedi salata yapmadım..

..................

nasılsınız hanımlar...ben fatma, ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var, bu takıma davet edilmişim, teşekkür ederim..zayıflamak işi zor, ancak birlikte olursak yapabilirim diye düşünüyorum...tek başıma denediklerim 3-5 günde sona erdi...şimdi önce kendime sonra size güveniyorum ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum, ilk bi hafta deneme süresi sanırım, hergün yazarsam kabul edilcem, sonra da hergün ne yediğimi yazıcam ve cuma günü kilomu ölçüp yazıcam...bu şekildeydi sanırım, eksik fazla varsa düzeltin lütfen

şu an 60kgyim, hedefim ayda 2 kilo vererek 3 ay sonra oğlumun 2.yaş gününde 54 olmak, öyle birden verip sonra kısa sürede geri almak istemiyorum, o nedenle hedefi küçük tuttum, havalar düzeliyor, yediklerim yanında yürüyüş de yapmayı planlıyorum...bugün neler yedim?
sabah: 1 yağsız simit, (birazını da oğlum yedi)
ara: 7 badem 7 fındık 1 muz
öğlen: yarım tatlı tabağı kuru fasülye yarım tatlı tabağı bulgur pilavı (az yağlı) 1 -2 kaşık yoğurt 1 bardak diet kola
ara: 7 badem 7 fındık 4 madlen çikolata:(
akşam: 1 bardak süt , yarım paket burçak bisküvi
bol bol su içtim 2 lt belki daha fazladır.. .30dk kadar tempolu yürüdüm, 21 aylık oğlumun peşinden de sürekli gezdim (spor sayılır mı bilmem ama spor yapmaktan daha yorucuydu).....

hoşgeldin canım.
bize biraz kendini tanıtarak başlayabilirsin. yaş, boy, şimdiki kilo gibi..
kurallarımız da şöyle:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.
teşekkür ederim...bana yazmamışsın gerçi ama yine de okudum ve anladım...kurallara uymak için elimden gelen yaparım...bi sorum olacak kilo çizelgesinde 17kg vermiş görünüyorsun, ne zaman başladın ilk? tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:...bu başarıyla takım kaptanı olmayı çok haketmişsin..darısı başımıza:65::65:

canım bence hemen dön...burda en azından kilonu kontrol edersin veremesende almazsın
stresinin azalmasına sevindim
sende sıkıntıdan yiyenlerdensin...

Doğru söylüyorsun canım. Bir an önce dönsem iyi olacak.

işlerinin hafiflediğine sevimdim 4 kiloyu nasıl aldın bende guruba acilen dönüş yap derim .3 hafta sonra listeden çıkıcam hazırlan istersen yavaştan yavaştan :1:

Canım ne 4 kilosu, giderken 38 bedendim, 34-36 olamadım diye üzülüyordum :) Tamam ben hazırlanayım o zaman :)

hoşgeldin canım:70:
bence de bir an evvel dön. durdukça kilolar geri geliyor baksana.

Doğru söylüyorsun canım. Gelicem inşallah.

Kızlar yazılanları okuyamadım. Atladığım varsa, önemli birşeyler oldu da yazamadıysam kusura bakmayın lütfen. En yakın zamanda gelip neler olmuş bitmiş öğreneceğim. Umarım herkes çok iyidir. Öpüyorum :90:

merhaba arkadaşlar bende buraya davet edilmişim 17aylık bir kızım var ve doğum kilolarımı veremedim malesef şuan 72kiloyum...bugün yediklerim şöyle sabah 1dilim peksimet 1dilim peynir...öğlen 4yemek kaşığı sade makarna...arada 1tane lokum yedim tatlı canım istedi...akşam ekmeksiz pırasa yemeği yoğurt ve bol bol elma sirkesi içiyorum malesef spor yapma durumum yok anca kızımın peşinden koşturuyorum saolsun 5dk oturtmuyo

nasılsınız hanımlar...ben fatma, ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var, bu takıma davet edilmişim, teşekkür ederim..zayıflamak işi zor, ancak birlikte olursak yapabilirim diye düşünüyorum...tek başıma denediklerim 3-5 günde sona erdi...şimdi önce kendime sonra size güveniyorum ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum, ilk bi hafta deneme süresi sanırım, hergün yazarsam kabul edilcem, sonra da hergün ne yediğimi yazıcam ve cuma günü kilomu ölçüp yazıcam...bu şekildeydi sanırım, eksik fazla varsa düzeltin lütfen
canım hoşgeldin bende ankadayım coğunluk angaralı bu topiğin :1: bir gün falan mı yapsak ne .

şu an 60kgyim, hedefim ayda 2 kilo vererek 3 ay sonra oğlumun 2.yaş gününde 54 olmak, öyle birden verip sonra kısa sürede geri almak istemiyorum, o nedenle hedefi küçük tuttum, havalar düzeliyor, yediklerim yanında yürüyüş de yapmayı planlıyorum...bugün neler yedim?
öğlen: yarım tatlı tabağı kuru fasülye yarım tatlı tabağı bulgur pilavı (az yağlı) 1 -2 kaşık yoğurt 1 bardak diet kola
bol bol su içtim 2 lt belki daha fazladır.. .30dk kadar tempolu yürüdüm, 21 aylık oğlumun peşinden de sürekli gezdim (spor sayılır mı bilmem ama spor yapmaktan daha yorucuydu).....
hoşgeldin canım hedefine 3 ayda ulaşabilirsen ne güzel zaten arkadaşlar seni uyarır öncelikle madlenden başlarlar :27: bir de 14 tane badem 14 tane fındık çok bence.muzda var yanında .kola var.ohoo güzel güzel aburuklar yazılı rabiş kızcak bana neyse .tatlı tabağı kaç kaşık ediyo canım kaşık hesabı olursa daha net kalori hesaplıyom ben açıkcası.başarılar diliyorum inşallah güzel güzel vericez hep beraber kilocukları.

merhaba arkadaşlar bende buraya davet edilmişim 17aylık bir kızım var ve doğum kilolarımı veremedim malesef şuan 72kiloyum...bugün yediklerim şöyle sabah 1dilim peksimet 1dilim peynir...öğlen 4yemek kaşığı sade makarna...arada 1tane lokum yedim tatlı canım istedi...akşam ekmeksiz pırasa yemeği yoğurt ve bol bol elma sirkesi içiyorum malesef spor yapma durumum yok anca kızımın peşinden koşturuyorum saolsun 5dk oturtmuyo
hoşgeldin canım bebişini allah bağışlasın annesi acele etme verirsin inşallah.bazen kilo yapıştım seni bırakmam ıııhhh ıhhh desede metoyu hızlandırcaksın sonra giden pufucuk kilolara bakıcaksın inşallah.beslenmen gayet az sanırım bu arada boy kaç canım.

hoş geldin..bol bol elma sirkesi içme su iç sabah akşam sirke içmen yeterli....
hoş geldin..anam anam ara öğünler atom bombası olmuş..rabia gereken yazacaktır zaten..:18:

Günaydın kızlar
akşam annem yemeğe çağırdı gitmesen olmaz gittim börek yapmış iki dilim yedim kötümü ettim? Bir kase yoğurt birde elma

sabah
1 bardak sıcak su içtim
birazdan da bir yumurta yicem

günaydın bende bu topikdeyim bende akşam kuru fasulye yapmıştım ekmeksiz 2 yemek kasığından biraz fazla fasulye yedim ekmek yok bukadar birde gece yatarken elma sirkeli suyumdan aldım hasta ziyaretine gitmiştim orda 2 bardak çay içtim akşam yarım saat leslie sansone yaptım cok zevkli geldi saah da önce elma sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmeği çok az peynir 3 tane zeytin 1 bardak çay domates ve 1 bardak yeşil cay içtim suanda dairedeyim bol bol suyumu içiyorum

benim dezavantajım biliyorumki aksama kadar dairede masa başında oturmak ama yenilmicem yenicem bu kiloları

al benden de o kadar.ben spor yapamıyorum yaaaaaa.ancak çarşı pazar gezmesi yapıyorum.oda spor sayılırsa tabi.bugün yine çarşı pazar gezdim.yazdan kalma hava vardı bugün.çok güzeldi. kayınvalideme çanta aldık haftasonu teyzemizin kızının düğünü var.ona hazırlık. kızım ne zamandır benden bebek istiyodu ona oyuncak bebek aldık.anam ne pahalı bu bebekler.

bende spor yapamıyorum ama aktif olmaya çalışıyorumm nerede hareket orada bereket:27:
ayy ne sevinmiştir kızın şimdi çok şeker yaa o bebeklerrr benim bile oynayasım geliyoo:27:

aralarda kayısı yemeye bende başlicam artıkın yaa 1 simit yedim sabahh işyerine gelmedeen önce yine yürüdüm birazz 10 15 dk kadar :32:akşamda ev müsaitse gidem birazcık göbecik atam:27:

canım hoşgeldin bende ankadayım coğunluk angaralı bu topiğin :1: bir gün falan mı yapsak ne .

hoşgeldin canım hedefine 3 ayda ulaşabilirsen ne güzel zaten arkadaşlar seni uyarır öncelikle madlenden başlarlar :27: bir de 14 tane badem 14 tane fındık çok bence.muzda var yanında .kola var.ohoo güzel güzel aburuklar yazılı rabiş kızcak bana neyse .tatlı tabağı kaç kaşık ediyo canım kaşık hesabı olursa daha net kalori hesaplıyom ben açıkcası.başarılar diliyorum inşallah güzel güzel vericez hep beraber kilocukları.

hoşgeldin canım bebişini allah bağışlasın annesi acele etme verirsin inşallah.bazen kilo yapıştım seni bırakmam ıııhhh ıhhh desede metoyu hızlandırcaksın sonra giden pufucuk kilolara bakıcaksın inşallah.beslenmen gayet az sanırım bu arada boy kaç canım.

ühüüü çok demek..kola dietti ama bardağı 1 kalori...arada ne iyyebilirim bilmiyorum...öğretmenim,okulda fazla alternatif yok...diet bisküvi...badem...meyve..diet süt....başka neler olabilir...

hoş geldin..bol bol elma sirkesi içme su iç sabah akşam sirke içmen yeterli....

hoş geldin..anam anam ara öğünler atom bombası olmuş..rabia gereken yazacaktır zaten..:18:

hoşbulduk...ilk gün olduğundanmıdır bilmem, çok acıktım, zamanla alışırım ..bi de henüz deneme süresindeyim diye herhalde fazla kaçırmış olabilirim...okulda sağlıklı ve az kalorili yiyecek alternatifleri ara öğünler yazan olursa sevinirim...

Back
X