Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saat 8de yarım çay bardağı süt
saat 12:2 dilim ekmek,2dal marul,2 dilim domates
spor yarım saat seri yürüyüş
saat 13:20 1 kase şehriyel çorbası
spor:yarım saat seri yürüyüş
ara:yarım sarı elma
8 tane gömlek ütüledim sauna etkisi yaptı :1: antibiyotiğim bitti.dişim az acıyo ama yinede kasıyor beni tahrişlik var .tam iyileşmesemde iyiyim diyelim iyi olalım.haftaya teyzem geliyormuş gezicez tozucaz falan olayları bakalım.bende şişmeye başladım sanki yav.

Son düzenleme:
ayyıldızcım bende hemen beklemiyorum ama almış görünmek canımı sıkmadı değil
aslında yavaş verdiğimi bliyorum acele etmekte istemiyorum ama elimde değil işte
sabırsızlanıyorum bahar geldi tavuk yumurta olayı :))

saat:8 yarım çay bardağı süt
saat:12:2 dilim ekmek,2dal marul,2 dilim domates
saat:13:20 1 kase şehriyel çorbası
8 tane gömlek ütüledim sauna etkisi yaptı :1: antibiyotiğim bitti.dişim az acıyo ama yinede kasıyor beni tahrişlik var .tam iyileşmesemde iyiyim diyelim iyi olalım.haftaya teyzem geliyormuş gezicez tozucaz falan olayları bakalım.bende şişmeye başladım sanki yav.
ütüm akşama kaldı aslında akşam ütü yapmayı sevmem ama evde ufak misfirlerim var
bana da çok etki ediyor zaten hiç sevmiyorum

ah ah ben de tembellik yapmayıp yürüyüş yapsam ne güzel olur..
menün çok hafif, bu spora, harekete sen az yemişsin canım.. ben olsam elden ayaktan düşerdim heralde :27: buarada geçmiş olsun.. ben de implan için tedaviye başlayacağım.. çok tırsıyorum :14:

aslında yavaş verdiğimi bliyorum acele etmekte istemiyorum ama elimde değil işte

bende sabırsızlanıyorum.. 10 kilo birden gitmez biliyorum belki 2-3 ayda sıksam veririm..
sabır sabır ya sabır.. bu sefer kararlıyım.. kimse bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum..karlıyım karar verdim! olacak :65:

ben geldim fazladan :3: merhabaaa
ben tuvaletten hiç çıkmıyorum ki :60:
hoşgeldin :71: :71:
kızlar selam menumu yazayım :)
Sabah : kfelsk az
Öğlen : Az çorba,2 tane küçük dolma,yoğurt,salata
Spora gitmeden ne yiycem bilmiyorum bakalım
Spordan sonra : yoğurt ve cicek tozu :)
canım sen ara öğün yapmıyor musun ? senın kadar öz menü yazanı görmedim :1: :1:
beslenmen çok güzel olmuş rakıbem :46: ayyyy benımde ütüm var yaa hemde nevresimler var şekilden şekle giriyorum nevresim ütülerken :27:
bende sabırsızlanıyorum.. 10 kilo birden gitmez biliyorum belki 2-3 ayda sıksam veririm..
sabır sabır ya sabır.. bu sefer kararlıyım.. kimse bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum..karlıyım karar verdim! olacak :65:

bizde sana inanıyoruz canım:34:

Sabır sabır ya sabır.. Bu sefer kararlıyım.. Kimse bana inanmıyor ama ben kendime inanıyorum..karlıyım karar verdim! Olacak :65:

inşallah kuzum bir ay sonra hepimiz fıstık gibi hatunlar oluruz bu azimle
ama ben şu an çok acıktım:56:

kötü haber eşime mesai yazmışlar son dk 7 buçuka kadar yanlızım artık plates çıkışına gelecek. e ben ozaman kadar tek başıma ne yapacam dışarda yanlız yemek yemekten nefret ederim ben yaaa. hava çok güzel gider gezerim pantolon alacaktım zaten kendıme ama yemek işi kötü oldu acıktım zaten :50:

sabah kalkınca 2 adet kuru kaysı 2 bardak su..
20 dk sonra kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
1 bardak süt..
ara
1 kuru incir..
5 badem
öğle
tavuklu salata..
bol kırmızı biber limon eşliğinde
ara
3 kaşık yy.yoğurt..
içine kırmızı pul biber ve zerdeçal azda tavuk göğsü ekledim..
ara
1 kuru incir..
7 badem..
akşam
2 kaşık yağsız makarna
yanında salata yemeyi düşünüyorum ..
şu ana kadar 2.5 litre su içtim.
bu günkü spor dışarda oğlum ve kızımla 1.5 saat dolaştım..çok hızlı yürüdüğüm için minik prenses yoruldu arada yavaşalamak zorunda kaldım..:(((

yavaş verme bende var gülüm bir ileri 2 geri almamışsındır şişliktir belki çok aşırı su içme bugün hem sen daha yeni su içmeye başlamadın mı belki vücut suyu tutuyor.olabilir mi sencede?

ah ah ben de tembellik yapmayıp yürüyüş yapsam ne güzel olur..
menün çok hafif, bu spora, harekete sen az yemişsin canım.. ben olsam elden ayaktan düşerdim heralde :27: buarada geçmiş olsun.. ben de implan için tedaviye başlayacağım.. çok tırsıyorum :14:
canım ben o sütü içip ilaç alıp geri yatıyorum bu durumda sütle ayakta kalmadığım için sanırım.geceye kadar 2 saate tamamlıcam yürüyüşümü geçen hafta pek yüzümedim dün 1.5 saat yürüdüm bugünde 2 saat yürürsem bu haftakini telafi edicem bakalım.diş için teşekkürler gülüşüm benim de bir implant var artık 2 sene daha bekler bu korkudan sonra daha gitmem:15:

2-3 ayda vermezsen 5 ayda ver canım gram gram bile vermek güzel birşey .dediğin gibi sabretmek lazım.

bu hafta yeşil çay az içtim ..canım içmek istemiyor...:((miğdem bulanıyor nednekine..tadı garip geliyor..gerçi hep buz gibi içmek nasip oluyor ondanmıki..:52::53:limon olayını bend eduydum aklım agelirse uyguluyorudm..

yavaş verme bende var gülüm bir ileri 2 geri almamışsındır şişliktir belki çok aşırı su içme bugün hem sen daha yeni su içmeye başlamadın mı belki vücut suyu tutuyor.olabilir mi sencede?

canım ben o sütü içip ilaç alıp geri yatıyorum bu durumda sütle ayakta kalmadığım için sanırım.geceye kadar 2 saate tamamlıcam yürüyüşümü geçen hafta pek yüzümedim dün 1.5 saat yürüdüm bugünde 2 saat yürürsem bu haftakini telafi edicem bakalım.diş için teşekkürler gülüşüm benim de bir implant var artık 2 sene daha bekler bu korkudan sonra daha gitmem:15:

2-3 ayda vermezsen 5 ayda ver canım gram gram bile vermek güzel birşey .dediğin gibi sabretmek lazım.

ah işallah gidecek gidecek .. implanttan memnun musun? konu dışı ama kullanışlı oluyor mu, yaptırırken ve yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadın mı cnm?

kızlar ben de çıkıyorum.malum eşim derse oturcakmış gece gelir güncellerim çayımıda içtim gidim yarım saat daha yürüyüm bu hafta pek paylaşımda yapamadım üst üste geldi diş,eş vs ...
artık telafi ederim zaten önümüzdeki hafta 55 küsürleri görmek istediğim için epey zorlucam sporumu tekrar sıkı başladım.mekik ve sopayı özellikle akşam yemeğinden sonraya bırakıyorum.dizi izlerken yapıcam.kendinize iyi bakın.rakibem sende iyi dikkat et bak yarın tartı günü.1kg veremesende üzülmek yok ne verirsek kar bizim için.

kuş kadar beslenmişsin yine..bu hafta süper bir kilo bildirimi gelirmiki ..
kilo vermek için günlük 35 -40 dk yürüyüşler yeterliymiş bu kadar zorlamsan.vucüt ilk 12- 15 dk karbo yakıyormuş sonrasında yağ yakımına geçiyormuş ve bu süre spor sonrası 15 -20 dk da devam ediyormuş..senin bu sporlarına göre gün boyu yağ yakımındasın kız...:27:
yılmak yok devam..:7:
hemen umutsuzluğa kapılma gülüm daha bu hafta başladın sanki düzenli olmaya demi .
yürüyüş falan yapmadıysan bu hafta pek kilo fark etmez aslında bir iki hafta sonra hızla verirsin merak etme.

afiyet olsun canım alıştırmaya başlaman iyi olmuş en azından sen de buna inanıyorsan geri gelir.

oyyy karbonhidratlı rakibem benim :27:

5i1 yerde çay akşam yemekten öncede bir fincan içmeni öneririm ben çok faydasını görmüştüm bu arada hoşgeldin canım

havalar çok güzel valla bende cocuğu parka götürelim dedim kociş sınavı var dedi bögg dedim bende kentimi ütüye verdim :27: haftasonu ohh gezicez ne güzel.ben de 25 inde bekliyorum reglim olcak sanırım göbiş çıktı meydanaaaa :14:

afiyet olsun kararında yemişsin canım.

ben zayıflama kemerim vardı kullandım çok faydasını gördüm şayet tek başına faydasız yani yürüyüş,mekik,ve yediklerine dikkat edersen özellikle yağ eritmede çok iyi geliyordu bozuldu ama çok üzüldüm eğer olsaydı çok faydalanacağımı biliyordum.
ilk taktığında senin yağların yanmaya çalıştığı için aşırı ısınma ve kaşınma yapabiliir elektrik çarpması olarak algılamışsın bir hafta kullan bak hiç kaşınıyor mu yağlarını parçalıyor o canım.tavsiye ederim.
bu sınav sıktı seni.bi hayırlısıyla bitivereydide rahatlayaydın..
benim koşu bandının üstünde var spor sonrası yapıyordum gerçekten çok işe yarıyor..
kızlar selam menumu yazayım :)
Sabah : kfelsk az
Öğlen : Az çorba,2 tane küçük dolma,yoğurt,salata
Spora gitmeden ne yiycem bilmiyorum bakalım
Spordan sonra : yoğurt ve cicek tozu :)
ara öğünün yokmu sende çok düşük kalori alıyorsun ..
bu çiçek tozunda sinameki varmış öylemi.?.uzun süre kullanımı zararlı bildiğim kadar.
ben geldim fazladan :3: merhabaaa
ben tuvaletten hiç çıkmıyorum ki :60:
iyi işte bir tuvlete çıkmak 35 kalori..:52:
oooo topiğimize bereket gelmişş. rakıbem nerdesın sen ya karşılaşamadık bugun hiç

bende açıktım yeşil öçay içiyorum bastırsın açlığımı diye su 2 litre oldu sanırım sayamadığım kadar çok tuvalete gittim
ya bende okadar su tüketiyorum tuvalete hala aynı gidiyorum öyle aman aman bir tuvaletten çıkmama durumum yok niyekine..:43:
afiyet olsun, süper özendim.. ben de sölemesi ayıptır bir muzu güplettim :26: yarım yeseydim iyi olacaktı ama dayanamadım.. acaip çikolata çekiyor canım.. kola da, ama kola yerine maden suyu içiyorum artık.. içim dışım su oldu da neyseeee :62:
günde 1 tane maden suyu yeterli fazla içme ...ama koldan katbekat iyidir..:46:
Kesinlikle katılıyorum.. ekmeksiz yapamam zaten.. pilav doyurmuyor beni öle 2 kaşık yetmiyor :17:
demek koşu bandına çarşaf asan tek ben değilim :86: memnun oldum
mekik 10 adet çektim mi tıkanıyorum, aslında geçen sene bir egzersiz ile yan yağları(simitlerimi) eritmiştim..
Sırtımı duvara arada boşluk olacak şekilde dönüp, ellerimi göğsüm hizasında karşıya çevirip sonra duvara doğru sağa, sola dönerek ellerimi duvara değdiriyordum ayaklar sabit popodan yukarısı dönüyor .. yan kasları çalıştırıyor, basit de bir egzersiz aslında tam anlatamamış olabilirim de :44:..
10 adette olsa çekmeye bak tabi yarım mekik ..bugün 10 yarın 20 öyle öyle artırısın..:8:
aramıza hoş geldin hayatım :)))istanbulun neresindensin sen bakim

extra jeli bende merak ettim şimdiiii
geçen sene 15 cm incelmiştim..:12:
evde koşu bandı olan biriside benim..bu günlerde ya dışarda yürüyorum yada evde leslie yapıyorum.:8::10:koşu bandım odada bekliyor..:37::52:

Leslie de ne oluyor? Koşu bandında yürüyorsun bir yere varmıyorsun sanki :52:
bir de ben oturma odasına koymuştum, dizi izlerken çok iyiydi, eşim rahatsız oldu, misafir geliyordu kaldırması taşıması dert oldu :43: sonra da kullanmadığımız boş bir odada öylece duruyor..

leslie evde yüryüş aerobik 1-2-3-4-5- mil diye farklı farklı dklarda var..nette araştır bulursun..
benimde oturma odasındaydı çocuklardan yürüyemedim..kızın odasına taşıdım..

sabah kalkınca 2 adet kuru kaysı 2 bardak su..
20 dk sonra kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
1 bardak süt..
ara
1 kuru incir..
5 badem
öğle
tavuklu salata..
bol kırmızı biber limon eşliğinde
ara
3 kaşık yy.yoğurt..
içine kırmızı pul biber ve zerdeçal azda tavuk göğsü ekledim..
ara
1 kuru incir..
7 badem..
akşam
2 kaşık yağsız makarna
yanında salata yemeyi düşünüyorum ..
şu ana kadar 2.5 litre su içtim.
bu günkü spor dışarda oğlum ve kızımla 1.5 saat dolaştım..çok hızlı yürüdüğüm için minik prenses yoruldu arada yavaşalamak zorunda kaldım..:(((

süpersin tebrik ediyorum seni kaç kilo verdin bu zamana kadar

kızlar ben de çıkıyorum.malum eşim derse oturcakmış gece gelir güncellerim çayımıda içtim gidim yarım saat daha yürüyüm bu hafta pek paylaşımda yapamadım üst üste geldi diş,eş vs ...
artık telafi ederim zaten önümüzdeki hafta 55 küsürleri görmek istediğim için epey zorlucam sporumu tekrar sıkı başladım.mekik ve sopayı özellikle akşam yemeğinden sonraya bırakıyorum.dizi izlerken yapıcam.kendinize iyi bakın.rakibem sende iyi dikkat et bak yarın tartı günü.1kg veremesende üzülmek yok ne verirsek kar bizim için.

tamam canım sağol desteğin için öptümm seni :54:

bende çıkıyorum yavaş yavaş ne yapacam ben 2 saat yaaaaa uffffffff önce hafifi bişeyler yemem lazım iyi akşamlar kızlar :79:

şu ana kadar 1.300 gr verdim..:14:

seyyahcım otur kendine şöle ızgara bişi söle yanınada salata ohh miss :)) yalnız yiyemediğini sölemişsin ayaküstü aklımada bişi gelmiyo meyve şu an acıktırabilir...
acaba süt veya ayran alsan yanınada diyet bisk. :(( aklıma başka bişi gelmedi

Back
X