Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sakaleynmaster - cnm sımdılık yok ıste duzenım yok :( canım cıcek tozunu ben tek ogun 1 cay kasıgı alıyorum ondan dolayı sorun teskıl etmıyor oyle wcden cıkarmıyor falan dıyorlar ole bısıde olmuyor

ben spora gıder kızlar hepınızı :16:

neysecim yakın otursaydık inan öğle yemeğine beklerdim hayatım
aklıma dün sen düşürdün şimdide hazırlaya gidiyorum
eee artık yaz geliyo dolapta bişi kalmasa ii olcak hemde çok seviyorum sadece 1 tane patlıcanım kaldı onuda haftaya inş.
ay canim benim düşünmen yeter:16:
benim patlıcanlarım bitti. bugün pazarda güzel patlıcan gördüm aslında ama almadım. bu hafta kabak düşünüyorum.

:71: çok memnun oldum canım..allah bağışlasın.. bende evliyim ama bebiş yok daha erken gibi ..
amin canım, cümlemizin evladını.
Allah size de hayırlısıyla verir inşallah canım. yeni mi evlisin?

merhaba.hava ısınıdı oğlumla dışarı attım kendimi..1.5 saat dolaştım..bugünkü sporum bu hızlı yürüdüm..ama bu sabah tartıd açok garip bir ölçü çıktı..:((bu hafta en kaçamaksız ve bol hareketli haftam ama anlamadım..adet öncesi dönemdeyim haftaya kendilerini bekliyorum bakalım:37::27:.bu haftamı sabote eden odur diye umut ediyorum..ama tabi asıl yarın önemli ...:61:
çok güzel dolaşmışsın, maşallah. biz de oğlum ve annemle pazara gittik yürüyerek. bayağı iyi geldi.
canım, adetinden dolayı şişkinlik vardır. tartıdaki rakama takılma. bence çok güzel gidiyorsun.:nazar:

ben de yemekten geldim az önce..
Çorba (3ymk kaşığı)
Karnıbahar (yarım tabak)
ayran
az kepk ekmeği
Ekmeği tamamen çıkartmak istiyorum ama ekmek yemeğince sanki hiç doymuyormuşum gibi geliyor :50:
şimdide yeşil çay yaptım kendime..
Olumlamalar yapıyorum "kendimi seviyorum, inanıyorum kilo vereceğim, özgüvenim yükselecek" :8:
yok yok, ekmeği kesinlile sıfırlama. dosbam çok güzel yazmış zaten. günlük belirli miktar ekmek ver kendine ve onu aşma yeter.
kendini sevdiğin için kilo veriyorsun ve vücudun da daha hafif hissedecek kendini kilo verince:16:

ya ben yanımda arkadaş olmayınca o kadar uzun yürüyemiyorum :59:
evde de koşu bandım var ama 20 dk oluyor yürüyorum sıkılıyorum :27:
20 dk olsun yürü canım. çok faydalı yürümek.

ya bu plates yapanları çokkıskanıyorummmm:20::20:
kıskanma kız:)) pilates çok zevkli. evde cd oynatıcı veya bilgisayar varsa yapabilirsin. ebru şallının cd leri rahatlıkla bulursun netten:)

Leslie de ne oluyor? Koşu bandında yürüyorsun bir yere varmıyorsun sanki :52:
bir de ben oturma odasına koymuştum, dizi izlerken çok iyiydi, eşim rahatsız oldu, misafir geliyordu kaldırması taşıması dert oldu :43: sonra da kullanmadığımız boş bir odada öylece duruyor..
leslie, eviçi yürüme egzersizi. olduğun yerde yürüyorsun. bacak çekiyorsun falan. çok rahat yapılabilen ve faydalı bir spor.

bu arada ara öğünümü yaptım
yarım portakal suyu (kerevizden kalmıştı)
1 tane hurma...
suya devammmm
afiet olsun.

kızlar selam menumu yazayım :)
Sabah : kfelsk az
Öğlen : Az çorba,2 tane küçük dolma,yoğurt,salata
Spora gitmeden ne yiycem bilmiyorum bakalım
Spordan sonra : yoğurt ve cicek tozu :)
afiyet olsun canım.

saat 8de yarım çay bardağı süt
saat 12:2 dilim ekmek,2dal marul,2 dilim domates
spor yarım saat seri yürüyüş
saat 13:20 1 kase şehriyel çorbası
spor:yarım saat seri yürüyüş
ara:yarım sarı elma
8 tane gömlek ütüledim sauna etkisi yaptı :1: antibiyotiğim bitti.dişim az acıyo ama yinede kasıyor beni tahrişlik var .tam iyileşmesemde iyiyim diyelim iyi olalım.haftaya teyzem geliyormuş gezicez tozucaz falan olayları bakalım.bende şişmeye başladım sanki yav.
kuş kadar yemişsin hakikaten.
teyzesi de gelirmiş, oh oh gezmeler var ha.

kötü haber eşime mesai yazmışlar son dk 7 buçuka kadar yanlızım artık plates çıkışına gelecek. e ben ozaman kadar tek başıma ne yapacam dışarda yanlız yemek yemekten nefret ederim ben yaaa. hava çok güzel gider gezerim pantolon alacaktım zaten kendıme ama yemek işi kötü oldu acıktım zaten :50:
ben de tek yemeyi sevmezdim eskiden şimdi takmıyorum:) hatta ben milleti izliyorum zevkli oluyor:76:

sabah kalkınca 2 adet kuru kaysı 2 bardak su..
20 dk sonra kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
1 bardak süt..
ara
1 kuru incir..
5 badem
öğle
tavuklu salata..
bol kırmızı biber limon eşliğinde
ara
3 kaşık yy.yoğurt..
içine kırmızı pul biber ve zerdeçal azda tavuk göğsü ekledim..
ara
1 kuru incir..
7 badem..
akşam
2 kaşık yağsız makarna
yanında salata yemeyi düşünüyorum ..
şu ana kadar 2.5 litre su içtim.
bu günkü spor dışarda oğlum ve kızımla 1.5 saat dolaştım..çok hızlı yürüdüğüm için minik prenses yoruldu arada yavaşalamak zorunda kaldım..:(((
çok çok güzel:nazar:
minikler de bize ayak uyduracaklar diye heba oluyorlar:)))

bu hafta yeşil çay az içtim ..canım içmek istemiyor...:((miğdem bulanıyor nednekine..tadı garip geliyor..gerçi hep buz gibi içmek nasip oluyor ondanmıki..:52::53:limon olayını bend eduydum aklım agelirse uyguluyorudm..
soğuk olduğundandır canım:) ben kesinlikle soğukken içemiyorum. sıcak sıcak iç. mis olur mis.

kızlar ben de çıkıyorum.malum eşim derse oturcakmış gece gelir güncellerim çayımıda içtim gidim yarım saat daha yürüyüm bu hafta pek paylaşımda yapamadım üst üste geldi diş,eş vs ...
artık telafi ederim zaten önümüzdeki hafta 55 küsürleri görmek istediğim için epey zorlucam sporumu tekrar sıkı başladım.mekik ve sopayı özellikle akşam yemeğinden sonraya bırakıyorum.dizi izlerken yapıcam.kendinize iyi bakın.rakibem sende iyi dikkat et bak yarın tartı günü.1kg veremesende üzülmek yok ne verirsek kar bizim için.
iyi akşamlar canım. senin durumunu biliyoruz, üzülme paylaşım açısından. sen telafi edersin.

eşim spora gidecekmiş... bende acıktım :((
1 portakal 1 hurma yedim
akşamada kereviz var
bugünkü menün çok güzel canım:nazar:kerevizler, patlıcanlar:56:

akşam menüm çok güzel oldu yarım kase çorba yarım dilim ekmek 6yk kereviz
biraz önce yine kafam karıştı :59: eski diyetisyenim 2 hurma 1 porsiyon yazmış son gittimin listesinde 5 hurma 1 porsiyon :27: bu durumda akşam 2 tane daha yiyebilirim ama yinede emin olamadım

bende pazara gitmek istiyoruuuummmm
ama bu haftasonu kaplıcadayım haftaiçide memlekete gitmeyi düşünüyorum gitmesem daha ii olcak :61:

neysecim sen söleyince farkettim bugün hep sebze tüketmişim
yarın biraz protein katayım işin içine...

bugünkümenüm
sabah 3 günkurusu sonunda aldımm yedimm:1:
sabah 1 simit
arada yeşilçay 8 fındık
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
arada 2 günkurusu 5i 1 arada çay
akşam 1.5 kepçe turşu çorbası içinde mısır ekmeği var yanında 3yk yoğurt 2 küçük yaprak sarmasıı:56:

2.5 litrede su içildiii
bakalım sabah kaç çıkcam pazar günkü hamburgerden sonraa :5::56::9:

akşam menüm çok güzel oldu yarım kase çorba yarım dilim ekmek 6yk kereviz
biraz önce yine kafam karıştı :59: eski diyetisyenim 2 hurma 1 porsiyon yazmış son gittimin listesinde 5 hurma 1 porsiyon :27: bu durumda akşam 2 tane daha yiyebilirim ama yinede emin olamadım
afiyet olsun canım. ben de salatamı yedim geldim.
bu diyetisyenleri anlamak da güç:)) hurmanın boyutuna göre karar ver bence. bazıları çok iri oluyor. o durumda 2 tane kabuledilebilir belki. eğer seninkiler küçüklerdense 5 tanenin sorun olacağını sanmıyorum.
bende pazara gitmek istiyoruuuummmm
ama bu haftasonu kaplıcadayım haftaiçide memlekete gitmeyi düşünüyorum gitmesem daha ii olcak :61:
pazar çok güzel oluyor. bizim bu perşembe pazarımız çok iyi sayılmaz ama asıl pazar günü kurulan daha güzel. sizin o tarafların pazarları da güzel oluyor. birçok sebze meyveyi rahatlıkla buluyorsun.

neysecim sen söleyince farkettim bugün hep sebze tüketmişim
yarın biraz protein katayım işin içine...
tek sebze olmasının bence çok zararı yok. sebze tarzı beslenince çok hafif hissediyorum ben. hep bitkisel şeyler yediğim için olsa gerek.

bugünkümenüm
sabah 3 günkurusu sonunda aldımm yedimm:1:
sabah 1 simit
arada yeşilçay 8 fındık
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
arada 2 günkurusu 5i 1 arada çay
akşam 1.5 kepçe turşu çorbası içinde mısır ekmeği var yanında 3yk yoğurt 2 küçük yaprak sarmasıı:56:

2.5 litrede su içildiii
bakalım sabah kaç çıkcam pazar günkü hamburgerden sonraa :5::56::9:
senin menüler bayağı güzelleşmeye başladı canım. sabah koca simiti hüpletiyorsun gerçi de :)) evde kahvaltı yetişmiyor sanırım. arada tost falan yap da götür işyerine. alternatif olur.

kahvaltı: 1 kk peynir, az yağda yumurta, 4 zeytin ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 portakal, biraz da kuru üzüm tarzı karışım + fıstık
öğle: 1 tabak kadar nohut, 2 köfte ve 1 dilim ekmek. yemeğim azdı, takviye olsun diye ekmek de yedim.
ara: 1 elma ve 2 hurma
akşam: salata, üstüne tavuk göğüs didiklenmiş ve 3 lokma ekmek.

yeşil çayım soğuduğundan içemedim. bugün de akşam içerim inşallah. içmeyebilirim de, vücuda değişiklik olsun.
su, şimdilik 1 lt
spor, pazara gittim:)

sabah tartıldım ve benim de pek yüzüm gülmedi. ben de bir yerde hata yapıyorum sanıyorum ama bilemedim.

afiyet olsun canım. ben de salatamı yedim geldim.
bu diyetisyenleri anlamak da güç:)) hurmanın boyutuna göre karar ver bence. bazıları çok iri oluyor. o durumda 2 tane kabuledilebilir belki. eğer seninkiler küçüklerdense 5 tanenin sorun olacağını sanmıyorum.

pazar çok güzel oluyor. bizim bu perşembe pazarımız çok iyi sayılmaz ama asıl pazar günü kurulan daha güzel. sizin o tarafların pazarları da güzel oluyor. birçok sebze meyveyi rahatlıkla buluyorsun.

tek sebze olmasının bence çok zararı yok. sebze tarzı beslenince çok hafif hissediyorum ben. hep bitkisel şeyler yediğim için olsa gerek.

senin menüler bayağı güzelleşmeye başladı canım. sabah koca simiti hüpletiyorsun gerçi de :)) evde kahvaltı yetişmiyor sanırım. arada tost falan yap da götür işyerine. alternatif olur.

tşk ederim rabişimm...normalde sabahları işyerinde yumurta yapıyodum ama bu hafta yumurta yemim dedim...öğlenle aşam arasına bişiler daha yemem lazım açıkıyom akşam evde yerim diyede yemiyom metabolizmam yavaşlamasın sonra:27:gün kurusu iyi geldi sankimmm:32:başka ne yesem ki yaww

kahvaltı: 1 kk peynir, az yağda yumurta, 4 zeytin ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 portakal, biraz da kuru üzüm tarzı karışım + fıstık
öğle: 1 tabak kadar nohut, 2 köfte ve 1 dilim ekmek. yemeğim azdı, takviye olsun diye ekmek de yedim.
ara: 1 elma ve 2 hurma
akşam: salata, üstüne tavuk göğüs didiklenmiş ve 3 lokma ekmek.

yeşil çayım soğuduğundan içemedim. bugün de akşam içerim inşallah. içmeyebilirim de, vücuda değişiklik olsun.
su, şimdilik 1 lt
spor, pazara gittim:)

sabah tartıldım ve benim de pek yüzüm gülmedi. ben de bir yerde hata yapıyorum sanıyorum ama bilemedim.

hayatım yediklerine o kadar dikkat edip te tartı seni güldürmediyse belki vücut bazen duraksıyo ya arada bi benim 72 kilo gibi:27:belki sendede olmuşturr :53:sabrın sonu selamet az kaldı senin zatiiiii:37:

tşk ederim rabişimm...normalde sabahları işyerinde yumurta yapıyodum ama bu hafta yumurta yemim dedim...öğlenle aşam arasına bişiler daha yemem lazım açıkıyom akşam evde yerim diyede yemiyom metabolizmam yavaşlamasın sonra:27:gün kurusu iyi geldi sankimmm:32:başka ne yesem ki yaww
yumurtayı, değiştirmen iyi olmuş o zaman. hep aynı şeyleri yemek sıkıcı da olur hem. vücudu şaşırtmak lazım.:34:
öğlenle akşam arası yoğurt yiyebilirsin. yoğurduna meyve ekleyebilirsin veya yoğurda k-flakes tarzı bir şeyler ekleyebilirsin. tok tutar. süt olur, ayran olur. sütlü kahve olur.

herkese hayırlı akşamalr
bugun sıze yazdım buradakı 3 arkadasla cockları parka goturduk
sonra arkadas bana gelın dedı
ona gıttık 17 gıbı eve geldım yemek hazırladım mutfagı topl cay faslı derken oglanda uyumusken bzım kızlara bakayım dedım
menumu yazayım
sabah
1 dılım kep ekmegı uzerıne suzme yogur surulmus kekık ve pul bıber serptım dogadan kayısı cayı ıle kahvaltı yaptım
ara yok
oglen 6 yk yogurtlu makarna uzerı kıymalı kozleme bıber 3 tane tursu
ara yok
akşam 2 yk makarna 1 yk suzme yogurt 1 yk kıymalı patates yem
az once kayısı cayı 10 tane zeytın bagırsak sorunum var

herkese hayırlı akşamalr
bugun sıze yazdım buradakı 3 arkadasla cockları parka goturduk
sonra arkadas bana gelın dedı
ona gıttık 17 gıbı eve geldım yemek hazırladım mutfagı topl cay faslı derken oglanda uyumusken bzım kızlara bakayım dedım
menumu yazayım
sabah
1 dılım kep ekmegı uzerıne suzme yogur surulmus kekık ve pul bıber serptım dogadan kayısı cayı ıle kahvaltı yaptım
ara yok
oglen 6 yk yogurtlu makarna uzerı kıymalı kozleme bıber 3 tane tursu
ara yok
akşam 2 yk makarna 1 yk suzme yogurt 1 yk kıymalı patates yem
az once kayısı cayı 10 tane zeytın bagırsak sorunum var
menün güzel olmuş canım. hava da tam gezmelikti zaten.
kayısı çaylarından anlamıştım zaten. inşallah faydası olur çayların. kayısı kurusu da çalıştırır. evde varsa tavsiye ederim.

neysecim bizim pazarlar çok güzel oluyor...sabah gidiyorum biraz pahalı oluyor ama istediğim gibi oluyor...kışın gitmiyordum ama artık bahar ayında kaçırmam bi de enginar çıksın her pazar ordayımdır :))
sabah aç karınına acve hurması(peygamber hurması) yemek şifa olduğu için sabah 3 tane yedim biliyosundur çok küçük oluyor
öğlende amber denilenden yedim onlarda çok iri olan cinsinden...
valla karar veremedim ama sanırım yarında böle yerim
yeşil çayın yanında çok ii gidiyor :))
bende akşamları sadece salta ile beslenmek istiyorum ama yapamıyorum çok acıkıyorum
eski listeye göre akşamları sadece sebze yemeye karar verdim
bakalım yarın ne olacak ilk defa su 3 litreye yaklaştı

dombilicim kepek ekmek yiyorsun sanırım eğer su içmezsen daha kabız yapabilirmiş...
kaysıya devam et hayatım...ılık su iç
zor bi durum kısa sürede hallolur inş.

neysecim bizim pazarlar çok güzel oluyor...sabah gidiyorum biraz pahalı oluyor ama istediğim gibi oluyor...kışın gitmiyordum ama artık bahar ayında kaçırmam bi de enginar çıksın her pazar ordayımdır :))
sabah aç karınına acve hurması(peygamber hurması) yemek şifa olduğu için sabah 3 tane yedim biliyosundur çok küçük oluyor
bende akşamları sadece salta ile beslenmek istiyorum ama yapamıyorum çok acıkıyorum
evet, ben de özellikle enginarı kasdetmiştim:34: bizim pazarda zor bulduğun bir şeydir kendisi.
peygamber hurmasını biliyorum, oldukça küçük. bence hurma yemende bir sıkıntı yoktur. onu kıs bunu kıs, insana hafakanlar basıyor. hazır güzel hurma bulmuşsun ye canım. faydalı bir gıda sonuçta. 1 kilo hurma yemediğine göre bir sıkıntı olmaz:)
aslında salata tok tutuyor. ben bunu daha önce de yazmıştım. yalnız öyle küçücük kaseyle yapmıyorsun, şöyle kocaman yapacaksın. önce gözün doyacak. sonra üstüne ya bir bakliyat ya tavuk, balık ekleyeceksin. yok 1 kase çorba yok 2 köfte hesabıyla uğraşmaktan iyi oluyor:)

evet, ben de özellikle enginarı kasdetmiştim:34: bizim pazarda zor bulduğun bir şeydir kendisi.
peygamber hurmasını biliyorum, oldukça küçük. bence hurma yemende bir sıkıntı yoktur. onu kıs bunu kıs, insana hafakanlar basıyor. hazır güzel hurma bulmuşsun ye canım. faydalı bir gıda sonuçta. 1 kilo hurma yemediğine göre bir sıkıntı olmaz:)
aslında salata tok tutuyor. ben bunu daha önce de yazmıştım. yalnız öyle küçücük kaseyle yapmıyorsun, şöyle kocaman yapacaksın. önce gözün doyacak. sonra üstüne ya bir bakliyat ya tavuk, balık ekleyeceksin. yok 1 kase çorba yok 2 köfte hesabıyla uğraşmaktan iyi oluyor:)

:1: evet ben her şeyi hesaplıyorum sanırım son zamanlarda :1:
benim tiroid olduğu için hesap yapmazsam sadece kilomu koruyabiliyorum
artık vereyim istedim :9:
evet hurma şifa ama saolsun abimde çok getirmiş... benimde hiç dayanamadığım bişi :))
yinede meyve yerine tercih ediyorum

salatayı evet bende büyük kasede yapıyorum ama en çok peynir eklemeyi seviyorum
ton balıklıda seviyorum ama yinede çabuk acıkıyorum
sebze daha iyi oluyor yanında da salata ve yoğurt olunca çoook uzun süre tok tutuyor...
aslında etçilim ama beni sebze daha tok tutuyor bunu keşfettim

gecmısı okudumısaretledım tam cvp vercem herkese bırbır benım net kesıldı hepsı gıttı artık zor gelıooo aklımda kalanları yazam
seyyah 2.5 km yurume ıyı
kosu bandı olan vıckı ve ssuna sanırım arkadas kullan kosu bandını zor vakıt gecıo ama cok etkılı
sakaleyn evet hava cok guzeldı bızde oglusla kendımızı attık dısarı

:1: evet ben her şeyi hesaplıyorum sanırım son zamanlarda :1:
benim tiroid olduğu için hesap yapmazsam sadece kilomu koruyabiliyorum
artık vereyim istedim :9:
evet hurma şifa ama saolsun abimde çok getirmiş... benimde hiç dayanamadığım bişi :))
yinede meyve yerine tercih ediyorum

salatayı evet bende büyük kasede yapıyorum ama en çok peynir eklemeyi seviyorum
ton balıklıda seviyorum ama yinede çabuk acıkıyorum
sebze daha iyi oluyor yanında da salata ve yoğurt olunca çoook uzun süre tok tutuyor...
aslında etçilim ama beni sebze daha tok tutuyor bunu keşfettim
hesaplaman daha iyi tabiiki canım. bir de benim de dikkatimi çekti, meyveden kesip hurma yiyorsun. meyve yerine yemiş oluyorsun yani, bu da bence sorun olmamasına yardımcı olur. hem meyve hem hurma yesen belki fazla gelir diyebilirdik.
ya ben biraz da akşamları yemek hazırlamaya üşeniyorum. üşengeçliğim bir işe yarıyor:76:eşime de öğlen yediğimden koyuyorum biraz işte. salata tembel işi zaten:76:

menün güzel olmuş canım. hava da tam gezmelikti zaten.
kayısı çaylarından anlamıştım zaten. inşallah faydası olur çayların. kayısı kurusu da çalıştırır. evde varsa tavsiye ederim.
sabah ıctım yok akşam 1 tanedeha ıctım kuru kayısım bıttı ama ıncır var

acve hurması peygamberımızın kendı elıyle dıktıgı hurma malesef kı onunda taklıdı var gercegının cekırdegını suya koydnmu 3-4 gun bekle sankı bırırısı oyarak allah ıslemıs arapca yazı ıle
kayınvalıdemedesoylemıstım oda hacdan getırdı sua koydum cıkmadı ama dahaonce bır aıle dostumuzda getırdı cok pahalı olanı geercek dedı bak suya koyun dedı denedık cıktı cuzdanımda saklıodum kaybettım:43:

dombilicim kepek ekmek yiyorsun sanırım eğer su içmezsen daha kabız yapabilirmiş...
kaysıya devam et hayatım...ılık su iç

zor bi durum kısa sürede hallolur inş.

aaaaaaaaa bak onu bılmıodum poly ındedıgı tam bugday ekemk bıtmıs esımde kepek almıs

ahhhh burada kıpada godum hevesle gıttım engınar dıe kıpa ızmır fırması yaaa tazecıktır dıe oradan gelmıstır dıe kart seklı kaymıs karramıs almadan dondum
rabıacım bende senın gıbı salataya donecegım
daha once bahsettım arkadas varya
lahana suyunu denemıs 12 kg verdı
ıstah vermıo hergun 4 yaprak lahanayı hasla sabah 1 bardak akşam 1 bardak dıo
gercı lahanayı kım ıcerse kımsede ıstah kalmaz öğğğğğ:52::52::52:

Back
X